Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ρε προχωρα,τι αξια εχουν 100.000 ευρουλακια?

Λεφτα ειναι δεν εχουν και ψυχη...

Γιατι να ψαχτεις?αυτα ειναι για τους μη τολμηρους.

Κι αμα πας απατος?

Ελα μωρε τωρα,θα ξαναδουλεψεις εκει χαμω δυο τρεις ζωουλες και θα τα βγαλεις...

Και στην τελικη αφου στο λεει ο geo,θα στα δωσει αυτος μωρε το πολυ πολυ,γιατι ετσι οπως τα λεει,100% ειναι αρκετα πλουσιος...

Sent from my Milestone

Αν σκεφτόταν όλοι οι άνθρωποι έτσι θα είμασταν ακόμα στις σπηλιές. Απλώς αν έχει μια ιδέα να την τολμάει. Παντός ο φίλος που θέλει να κάνει δουλεια δεν νομίζω είναι το σωστό σημείο να ρωτήσει. Πρέπει να το ψάξει έξω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αμα βγαζεις 800€ καθαρα εισαι οκ και πρεπει να εισαι ευχαριστημενος με αυτη την κριση.....καθε μερα βλεπω καταστηματακια που μαραζωνουν,αλλοι βαζουν πωλητηρια,ενοικιαστηρια,χαωδης η κατασταση και γι ολα αυτα φταινε αυτοι οι "μπιπ" πολιτικοι μας που φτασαν τη χωρα σε αυτο το σημειο....

Πιστεύω ότι δεν διάβασες καθόλου αυτό που είχε γράψει ο φίλος και απλά ήρθες για να γράψεις το τσιτάτο σου.Είπε ξεκάθαρα ότι είναι πολύ πάνω από τους στόχους και ότι έχει συνεχή ανοδική πορεία το κατάστημά του,απλά αυτό που μένει στο κατάστημα μετά από αυτά που ζητάει η μητρική είναι τα 800€.

Και για να μιλήσουμε σοβαρά τώρα,φυσικά και δεν αξίζει να ανοίξεις τέτοιο κατάστημα καθώς εξαρτάσαι πάντα από την εμπορική πολιτική που εφαρμόζει η μητρική εταιρία και δεν πληρώνεσαι πολλά παραπάνω από το να είχες το κεφάλαιο που χρειάζεται για ένα τέτοιο κατάστημα σε ένα προθεσμιακό λογαριασμό να λιμνάζει

斯塔夫罗斯 :O

Φίλε εσύ που έκανες την αρχική ερώτηση να ανοίξεις κατάστημα σε συμβουλεύω:

Αν δεν έχεις καν σχέση με κατάστημα κινητής τόσα χρόνια μην το δοκιμάσεις.

Ή μάλλον καλύτερα αν δεν έχεις σχέση με κατάστημα VODAFONE μην δοκιμάσεις να ανοίξεις το δικό σου τέτοια περίοδο! Οι γνωριμίες μετράνε! Επίσης να έχεις στην άκρη μετρητά για τα πρώτα προβλήματα.

Δεν είναι εποχές για να μάθεις τώρα τη δουλειά! Οι ρυθμοί τρέχουν πολύ γρήγορα!

Ακόμα και αν δούλευες τόσα χρόνια και σαν υπεύθυνος καταστήματος θα δυσκολευτείς αρκετά...

Εκτός και αν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και ζητάς να κάνεις κάποια επένδυση! Διαφορετικά αν αυτό θα είναι το βασικό σου εισόδημα σκέψου το πολύ καλά...

Αν σκεφτόταν όλοι οι άνθρωποι έτσι θα είμασταν ακόμα στις σπηλιές. Απλώς αν έχει μια ιδέα να την τολμάει. Παντός ο φίλος που θέλει να κάνει δουλεια δεν νομίζω είναι το σωστό σημείο να ρωτήσει. Πρέπει να το ψάξει έξω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λαθος.αν σκεφτονταν ολοι ετσι δε θα εκλειναν τα μαγαζια σωρηδον.

Μην ειστε κοροιδα.

Με τοσα λεφτα κανετε πολυ πιο προσοδοφορα πραγματα.

Τα μαγαζια κινητης ειναι η πιο τελευταια λυση αυτη τη στιγμη.

Οποιος ειναι εντελως ανιδεικευτος τετοιο ανοιγει.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Λαθος.αν σκεφτονταν ολοι ετσι δε θα εκλειναν τα μαγαζια σωρηδον.

Μην ειστε κοροιδα.

Με τοσα λεφτα κανετε πολυ πιο προσοδοφορα πραγματα.

Τα μαγαζια κινητης ειναι η πιο τελευταια λυση αυτη τη στιγμη.

Οποιος ειναι εντελως ανιδεικευτος τετοιο ανοιγει.

Sent from my Milestone

δεν επιμενω ισως ξερεις κατι παραπανο.

Παίδες εγώ που είχα μια παλιά συσκευή αλλά πλήρως λειτουργική, δεν μου την πήραν καν, με την δικαιολογία πως δεν έχει αγοραστεί από κατάστημα Vodafone (!#@&*)

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει;

edit: και η πλάκα είναι πως είχε αγοραστεί κάπου στο 2005 από κατάστημα Voda με επιδότηση...(θα μπορούσα να γυρίσω σπίτι και να ψάχνω στην αποθήκη μπας και βρω καμιά απόδειξη αλλά δεν άξιζε τον κόπο γιατι 5-10 ευρώ θα πιανε).

νομιζω οτι ειναι πολυ παλια για να την παρουν!! τι μαρκα ηταν; γιατι εμενα το blackberry μου δεν το παιρνουν γιατι απλα δεν το εχουν στη λιστα με τα μοντελα που δεχονται!!!!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

νομιζω οτι ειναι πολυ παλια για να την παρουν!!

Φέρε το παλιό σου κινητό λέει η διαφήμιση. Πάντως η δικαιολογία δεν ήταν πως είναι πολύ παλιό. Ένα ericsson z610 ήταν για την ιστορία.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Φέρε το παλιό σου κινητό λέει η διαφήμιση. Πάντως η δικαιολογία δεν ήταν πως είναι πολύ παλιό. Ένα ericsson z610 ήταν για την ιστορία.

καλα ναι οντως αλλα εμενα θεωρειται και ακριβη συσκευη και δεν την εχουν καν στην λιστα και ηταν και η vodafone συσκευη!!... τι να πω ο,τι θελουν κανουν και αυτοι.....:rolleyes:

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

καλα ναι οντως αλλα εμενα θεωρειται και ακριβη συσκευη και δεν την εχουν καν στην λιστα και ηταν και η vodafone συσκευη!!... τι να πω ο,τι θελουν κανουν και αυτοι.....:rolleyes:

blackberry νομιζω πως εχουν φιλε μου για ψαξτο ξανα και σε καποιο αλλο καταστημα

blackberry νομιζω πως εχουν φιλε μου για ψαξτο ξανα και σε καποιο αλλο καταστημα

θα το ξαναψαξω αλλα εγω οταν παω σε οποιοδηποτε καταστημα εχω την κακια μανια να κοιταω και εγω την οθονη του υπολογιστη και ειδα οτι δεν ειχε επιλογη να επιλεξει απο την λιστα αρα δεν μου ελεγε ψεματα.:(. θα παω αν ειναι και σε αλλο καταστημα να δω μηπως ειναι στην κριση του καταστηματος τι κινητα θα παιρνει - αν και δεν το νομιζω!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ηρθε στην Γυναίκα μου ο Λογαριασμός της και έχω πάθει εγκεφαλικό. Μας έχουν χρεώσει 30€ τον τελευτάιο μήνα επιπλέον για Internet με την ημέρα!!!!!!!!!!

Αρχισα να το ψαχνω και βρήκα κάτι απίστευτο.

Πρίν 3 μήνες έκανε αναβάθμιση και πήρε το iphone. Εως εδώ καλά και άγια η vodafone. Παρόλο που το πληρώσαμε 350€ αντες δεν πειράζει. Το πρώτο πράγμα που κάναμε (είχαμε καεί στο παρελθόν) ήταν να απενεργοποιήουμε την χρήση data από τις επιλογές και να χρησιμοποιεί data μόνο όταν ήταν σε περιβάλλον WiFi.

Πρίν 1 περίπου μήνα ήρθε ένα μύνημα για νεα setting δικτύου και το αποδέχτηκε.

Ελα όμως που το μύνημα δεν ήταν settings αλλα απάτη από την vodafone μιάς και ενεργοποιούσε την υπηρεσία internet καθε μέρα !!!!!!!!!!

Βάλανε ενα APN το οποίο απλά κάθε μέρα χρεώνει 1€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρόσοχη όλοι μην την πατήσετε!!!!!!!

Το έβγαλα και τώρα πλακώνομαι μαζί τους να μας πιστώσουν.

Απίστευτο, 30€ στα καλά καθούμενα.

ΥΓ. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι είναι μια υπηρεσία της VODAFONE για να μας προστατέψουν!!!!!

Με 30€ τον μήνα ασφαλίζω αυτοκίνητο και σπίτι....

Προσοχή όλοι!!!!! ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ....

Για να σταματήσει η κλοπή βγάλτε από τα setting to apn. νομίζω έτσι σταματάει

Δεν έχει δωρεάν mb το συμβόλαιό σας;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ηρθε στην Γυναίκα μου ο Λογαριασμός της και έχω πάθει εγκεφαλικό. Μας έχουν χρεώσει 30€ τον τελευτάιο μήνα επιπλέον για Internet με την ημέρα!!!!!!!!!!

Πρίν 3 μήνες έκανε αναβάθμιση και πήρε το iphone. Εως εδώ καλά και άγια η vodafone. Παρόλο που το πληρώσαμε 350€ αντες δεν πειράζει. Το πρώτο πράγμα που κάναμε (είχαμε καεί στο παρελθόν) ήταν να απενεργοποιήουμε την χρήση data από τις επιλογές και να χρησιμοποιεί data μόνο όταν ήταν σε περιβάλλον WiFi.

Ελα όμως που το μύνημα δεν ήταν settings αλλα απάτη από την vodafone μιάς και ενεργοποιούσε την υπηρεσία internet καθε μέρα !!!!!!!!!!

Βάλανε ενα APN το οποίο απλά κάθε μέρα χρεώνει 1€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι είναι μια υπηρεσία της VODAFONE για να μας προστατέψουν!!!!!

Το μόνο φάουλ είναι ότι δεν υπήρξε ενημέρωση. Από κει και πέρα,απ'τη στιγμή που δεν χρησιμοποιεί Ιντερνετ απ'το κινητό, γιατί αποδεχτηκε τα settings? :wacko:

Αυτη η υπηρεσια θα ενεργοποιουνταν ετσι και αλλιως σε ολα τα συμβολαια . τωρα το θεμα ειναι οτι η χρεωση δεν γινεται ως παγιο αλλα μονο οτα το χρησιμοποιεις. Τι εφαρμογη θα μπορουσε να κανει χρηση data καθε μερα; Gps fix; Στους προηγουμενους λογαριασμους υπηρχε καθολου κινηση data απο το δικτυο; Εστω λιγα Kb που να ηταν αμελητεα στο λογαριασμο;

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

προφανώς δε θα έχουν data plan.

κινητά τέτοιου είδους χωρίς πακέτο internet για μένα είναι λίγο άχρηστα.

τι τα παίρνετε τα ριμάδια;

και επίσης τι τα παίρνετε αν δεν ξέρετε να τα χειριστείτε;

α ξέχασα πως θα πουλήσουμε μούρη.

ουάου έχω Iphone!!!!!

έχω ακούσει τόσα και τόσα παρόμοια περιστατικά με μεγάλες χρεώσεις Internet που 99,9% δε έφταιγε η εταιρία αλλά ο χρήστης.

έχω κάνει κι εγώ παρόμοιο λάθος και με χρέωνε κανονικά (το κατάλαβα μετά από λίγο). 10€ ζημιά αλλά δε βγήκα να κράξω την εταιρία.

όσο γι αυτό που λες, δε σε χρεώνει 1€ την ημέρα αλλά σε χρεώνει για κάθε μέρα που θα μπεις 1€ ασχέτως τι θα κατεβάσεις. άρα μπήκες 30 μέρες.

η vodafone ενεργοποίησε αυτή την υπηρεσία αυτόματα για όλους.

αν δε το είχε κάνει ο λογαριασμός σου τώρα θα είχε άλλο ένα μηδενικό στο τέλος.

υποθέτω κάτι πείραξες και αντί για το wifi χρησιμοποιούσες τη σύνδεση του κινητού σου

βγάλε το apn για να μην την πατήσεις πάλι.

και δεν είναι κλοπή ή απάτη.

έλεος με αυτά τα θέματα με "περίεργες" χρεώσεις στο internet.

δεν είναι περίεργες οι χρεώσεις. εσείς δεν ξέρετε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας

δεν είναι περίεργες οι χρεώσεις. εσείς δεν ξέρετε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας

Συμφωνώ απολύτως σε αυτό το θέμα.....ποτέ δεν έχω χρεωθεί κάτι παραπάνω από ότι έχω χρησιμοποιήσει,ο χρήστης φταίει συνήθως όπως στην προκειμένη περίπτωση που η γυναίκα του φίλου αποδέχθηκε στα settings κάτι που δεν γνώριζε-διάβασε.;)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ναι εαν ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια,εχεις ρυθμισεις μεσα στο κινητο και πατησεις κατα λαθος το εικονιδιο κατ'ευθειαν σε χρεωνει 1 ευρω,διεγραψε τις ρυθμισεις που εχεις στο κινητο σου για να μην εχεις τετοια προβληματα.....

Διαγραψε τις ρυθμισεις η παρε πακετο με ιντερνετ.Aλλιως δεν γλιτωνεις.Aυτο με το 1€ με το που μπω ειναι πολυ φαουλ.Mε προστατευει λεει η βονταφον να μην υπερχρεωθω(100+€) δηλ να εχει τα 30€στανταρ το μηνα ειδικα σε αμαθεις χρηστες.H αλλιως στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος..

μπαινατε καθε μερα ιντερνετ??? ισως σου εβαλε το προγραμμα ιντερνετ ολη μερα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ελεος! πεστα γιατι δεν αντεχω αλλο. καθε μερα ακουμε κ ενα παραπονο στο καταστημα για χρεωσεις που δεν κανανε ποτε!! ε πως εγιναν απο μονες τους??

Don't give up! :!:

Δυστυχώς αρκετή είναι αυτοί που έχουν ένα smartphone αλλά το μόνο που ξέρουν να κάνουν με αυτό είναι να παίρνουν τηλέφωνο και να στέλνουν μηνύματα:p, βλέπουν π.χ. ένα κουμπί facebook το πατανε και δεν αναρωτιούνται οχι το πόσο θα στοίχιζε αλλά ούτε καν πως γίνετε η σύνδεση αυτή:lol:
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

κοιτάξτε και αυτό.

ό,τι να 'ναι ο καθένας....

Με το πρόγραμμα 1 ευρώ την ημέρα ....Μπαίνουν τα κινητά στο internet χωρίς ο χρήστης να το ξέρει ....

να σημειώσω ότι δε γίνεται μόνο αυτό αλλά επίσης τα τηλέφωνα καλούν απο μόνα τους μια πιτσαρία, δίνουν παραγγελία για 10 πίτσες και τις χρεώνουν στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

αν έχουν χρόνο παίρνουν και το αυτοκινητό μας και κάνουν βόλτες μέχρι να τελειώσει η βενζίνη.

για γέλια και για κλάματα.

Υ.Γ απορώ γιατί δημοσιεύουν τη βλακεία του καθενός

Ο φίλος έχει δίκιο. Στο iPhone σου έρχεται ειδοποίηση που λέει "υπάρχουν νέες ρυθμίσεις για τον πάροχο σας"

Οπότε κάποιος που δεν γνωρίζει θεωρεί ότι πρόκειται ίσως για τις άλλες υπηρεσίες και δέχεται.

Αυτόματα γίνεται εγκατάσταση και μετά υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που χρειάζονται ειδοποιησεις και ενημερώσεις.

Μπορεί να καταναλωνεις 30kb αυτοί όμως θα σου πάρουν το ευρώ ακόμα και με 1.

Δυστυχώς τα smartphones για να είναι smart χρειάζονται ένα data plan έστω και 200MB το μήνα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned