Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα ενα λαθακι και τωρα δε μπορω να στειλω μηνυματα..

ειναι πολυ απλο..θελω καποιον με vodafone να πατησει *#*#4636#*#* , μετα να παει phone info στο μενου που εμφανιζεται και να μου πει τι νουμερο του βγαζει στο smsc..

Σίγουρα δεν ηταν τυχαίο.Ούτε τυχαία ήταν και η αποκάλυψη κατα τη γνωμη μου οτι στο βιντεάκι η σημαία που εμφανιζόταν πίσω ήταν της Κρητης.Ποιός θα μπορουσε να προσεξει μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα οτι η διπλωμένη σημαιούλα πίσω ήταν της ανεξάρτητης Κρήτης? Ποιός την ήξερε?Εγώ όσες φορές και αν την είδα καθόλου δεν το προσεξα.Με το που έγινε όμως η αποκάλυψη (από ποιόν αλήθεια?)αρχισε ένα αναμάσημα από όλα τα μπλογκ και όλοι μάθαμε για την ανεξαρτητη κρητη.Πέτυχαν αυτό που ήθελαν με τη βοήθειά μας.!!!!!

Μπράβο φίλε, τα είπες όλα!:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ποιες χρεωσεις ομως ισχυουν ?? Αλλες λεει η μια σελιδα και αλλες η αλλη

https://www.vodafone.gr/portal/infrequent/purchaseAirtime.action

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8638

Εστειλα email στην Voda και πηρα την παρακατω απαντηση:

Μαλλον ειχα βαλει με αναποδη σειρα τα links

Αγαπητέ κύριε .....................

Σε απάντηση του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το τα link που μας αποστείλατε αναφέρονται στον ίδιο ακριβώς τρόπο σύνδεσης στο Internet.Η διαφορά τους είναι πως το πρώτο που μας αποστείλατε είναι οι κάρτες ανανέωσης για συνδρομητές που έχουν ήδη αγοράσει καρτοinternet και θέλουν απλά να περάσουν καινούργιο χρόνο ενώ το δεύτερο link αφορά την αγορά πακέτου καρτοinternet, περιέχει δηλαδή το αρχικό πακέτο σύνδεσης που περιέχει την κάρτα sim και το usb flash που απαιτείται για να γίνει η χρήση.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Theofilos Karakousis

Online Customer Care

Phone: 13830

Email: ccsupport.gr@vodafone.com

Vodafone-Panafon SA: 1-3, Tzavella Str, Halandri, 152 31, Athens, Greece

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αν καταλαβα καλα , αν οχι διορθωστε με , αν εχουμε στικακι και αγορασουμε πακετο sim και χρονοπου κανει 20 ευρω θα εχουμε 10 μερες και 10GB διαθεσιμα.

Αν τελειωσουν αντι να κανουμε ανανεωση βαζουμε παλι αλλη sim με 20 ευρω και εχουμε παλι 10 μερες ή 10GB.

Προφανως συμφερει καλυτερα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Στον ηλεκτρονικό λογαριασμό μου, τo Vodafone Mobile Broadband γράφει ανανέωση. Τί σημαίνει αυτό?

Πήρα επιδότηση 11€ !!! :D

Αρνητικό ρεκόρ. Δεν έχω ξαναακούσει τόσο χαμηλό. Και ο εμπαιγμός έχει τα όριά του.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Πήρες επιδότηση για ανανέωση συμβολαίου Mobile Broadband €11?

Γιατί δεν έκανες καινούργιο συμβόλαιο;

Ταυτόχρονα πέτυχαν να βλέπουν και να ξανά-βλέπουν τη διαφήμιση μερικές χιλιάδες νοματαίοι ... . :whistle:

Eγω σπαστικα τωρα με τις διαφημισεις τους στα greeklish.Aσε που δεν καταλαβαινω τι γραφουν.Παντως,αφου ειστε και τοσο παρατηρητικοι πως και κανεις δεν ειδε οτι ο τιτλος του θεματος ειναι λαθος γραμμενος; "ανεξαρτητοποιηση" ειναι οχι "ανεξαρτοποιηση" φιλικα;) Edited by mcde

Eγω σπαστικα τωρα με τις διαφημισεις τους στα greeklish.Aσε που δεν καταλαβαινω τι γραφουν.Παντως,αφου ειστε και τοσο παρατηρητικοι πως και κανεις δεν ειδε οτι ο τιτλος του θεματος ειναι λαθος γραμμενος; "ανεξαρτητοποιηση" ειναι οχι "ανεξαρτοποιηση" φιλικα;)

Σωστός! Δικό μου λάθος!

Αν μπορεί κάποιος mod ας το διορθώσει...

Ανεξαρτητοποίηση - ανεξάρτητος

Edited by mcde

Και τι θα κέρδιζα με συμβόλαιο 1GB με 10€ ???

Με καινούριο συμβόλαιο, θα σου δίνανε δώρο κάνα 50ευρω ή έστω το δωρεάν stickaκι που θα μπορούσες να το πουλήσεις για να πάρεις λεφτά.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

προχωρημένοι οι αμερικάνοι...καλή σκέψη αυτό

αλλά μιας κ δεν πιάνει καλά καλά σήμα στην ελλάδα,που να βρεθεί κ 3G σήμα επαρκές

για να καλύψει και κληση μέσω ιντερνετ.

θέλω να πω δεν θα το έχει ζητήσει ο κόσμος για να υπάρχει κάτι τέτοιο,αφού καλά καλά gsm σήμα δεν έχουμε:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Παίδες εγώ που είχα μια παλιά συσκευή αλλά πλήρως λειτουργική, δεν μου την πήραν καν, με την δικαιολογία πως δεν έχει αγοραστεί από κατάστημα Vodafone (!#@&*)

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει;

edit: και η πλάκα είναι πως είχε αγοραστεί κάπου στο 2005 από κατάστημα Voda με επιδότηση...(θα μπορούσα να γυρίσω σπίτι και να ψάχνω στην αποθήκη μπας και βρω καμιά απόδειξη αλλά δεν άξιζε τον κόπο γιατι 5-10 ευρώ θα πιανε).

Edited by mikelangelo
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

βεβαια να το ανοιξεις γιατι οχι? θα καλοπερασεις! και αμα δεις κερδος ελα να με φτυσεις.

τωρα πια οχι συνδεσεις δεν κανεις ολη μερα εννοειται ουτε τον στοχο δεν πιανεις αλλα τα καταστηματα εχουν γινει κεντρο παραπονων πελατων λες και εγω ειμαι υποχρεωμενη ολη μερα ν ακουω το κοντο και το στραβο του αλλου.παρε 13830 και χεστους εγω τι φταιω? εχουμε καταντησει να ειμαστε ολη μερα να κανουμε λογαριασμους και να μας ζαλιζουν τα αφτια με παραπονα και μ ενα υφος λες και απευθυνοντε στον διευθυντη της εταιριας.

δηλαδη οχι μονο δεν βγαζουμε πια αλλα τ ακουμε κ απο πανω ολη μερα, μεχρι και με οπλο μας απειλησαν θα μας σκοτωσουν επειδη στειλαμε ενα κινητο αρβατο για επισκευη και αργησε να ερθει πισω ενα μηνα λες και φταιω εγω! θα χασουμε και την ζωη μας γι αυτην την εταιρια και να πεις οτι βγαζουμε κ τπτ παει στο διαολο, ουτε να πληρωσουμε υπαλληλους δεν βγαινει οχι να βαλεις και στην τσεπη σου.

Don't give up! :!:

βεβαια να το ανοιξεις γιατι οχι? θα καλοπερασεις! και αμα δεις κερδος ελα να με φτυσεις.

τωρα πια οχι συνδεσεις δεν κανεις ολη μερα εννοειται ουτε τον στοχο δεν πιανεις αλλα τα καταστηματα εχουν γινει κεντρο παραπονων πελατων λες και εγω ειμαι υποχρεωμενη ολη μερα ν ακουω το κοντο και το στραβο του αλλου.παρε 13830 και χεστους εγω τι φταιω? εχουμε καταντησει να ειμαστε ολη μερα να κανουμε λογαριασμους και να μας ζαλιζουν τα αφτια με παραπονα και μ ενα υφος λες και απευθυνοντε στον διευθυντη της εταιριας.

δηλαδη οχι μονο δεν βγαζουμε πια αλλα τ ακουμε κ απο πανω ολη μερα, μεχρι και με οπλο μας απειλησαν θα μας σκοτωσουν επειδη στειλαμε ενα κινητο αρβατο για επισκευη και αργησε να ερθει πισω ενα μηνα λες και φταιω εγω! θα χασουμε και την ζωη μας γι αυτην την εταιρια και να πεις οτι βγαζουμε κ τπτ παει στο διαολο, ουτε να πληρωσουμε υπαλληλους δεν βγαινει οχι να βαλεις και στην τσεπη σου.

Τα ίδια νιώθω και εγώ καθημερινά! Βέβαια από την άλλη λες αν εξυπηρετήσεις κάποιον σωστά μπορεί να σε προτιμήσει στο μέλλον (σπάνιο! όλοι το θεωρούν καθαρή υποχρέωση των καταστημάτων! αναρωτιέμαι αν τους δείξεις την εμπορκή πολιτική σύμφωνα με τις υποχρεώσεις - αρμοδιότητες των καταστημάτων και τους την τρίψεις στη μούρη τί θα σου πουν μετά! για αυτό υπάρχει άλλωστε και αρμόδιο τμήμα λογαριασμών! λες δεν βαριέσαι όμως...)

Βέβαια ο πελάτης έχει πάντα δίκιο! Αλλά είναι κάποιες μέρες που φτάνεις στο απροχώρητο!

Λες και σιγά εγώ θα είμαι αυτός που θα αλλάξω το μέλλον της κινητής...

Από την άλλη παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του καθένα στη δουλειά του...

Υπομονή φίλε και καλή αντοχή! Να είσαι σίγουρος όσα μαγαζιά αντέξουν αυτή την αναμπουμπούλα θα βγουν σίγουρα πιο δυνατοί...

Παιδια,μπορει να εχετε χιλια δικια,δεν το αμφισβητω καθολου και πουθενα,αλλα κι εγω οταν μπαινω στο καταστημα της χ εταιρειας,τους θεωρω αντιπροσωπους και υποχρεομενους να ακουσουν το χεσιμο και τη γκρινια μου και την παραξενια μου γιατι ειμαι πελατης της εταιρειας και αρα πελατης τους.

Θα μου πεις "οπα φιλε,πελατης ΜΟΥ δεν εισαι αν δεν αγορασες κατι απο ΕΜΕΝΑ" και φυσικα απο το δικο σου οπτικο πρισμα εχεις δικιο,αλλα σε διαβεβαιω οτι ΟΛΟΙ σαν εμενα σκεφτονται,

Ποιος ο λογος να μπω τοτε στο μαγαζι αυτο να κανω συμβολαιο και οχι στον κυρ μητσο της γειτονιας?

Εγω πρωτη φορα εδω το ακουω οτι ξενερωνουν οι μαγαζατορες γιατι δεν θεωρουν αυτονοητο οτι μιας και γραφει "χ εταιρεια" το μαγαζι τους εκπροσωπουν τη χ εταιρεια.

Και παλι λεω δικιο εχετε,αλλα κανεις μα κανεις αλλος δεν το βλεπει ετσι.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Φίλε προχωρά μην ακούς κανέναν. Αν δεν ρισκαρης στην ζωη τότε δεν προχωρας. Κανε αυτο που θες και ας βγει λάθος. Ίσως όμως βγει και σωστό. Αν δεν τολμησεις δεν θα μάθεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν έχει να κάνει με το 3g. Αν έχεις οποιοδήποτε blackberry και είναι συνδεδεμένο σε WiFi τότε αυτόματα βγαίνει από την περιαγωγή και συνδέεται μέσω voip με το αμερικάνικο δίκτυο. Ή όταν ας πούμε είσαι σε ένα υπόγειο αλλά έχεις wifi (στην Αμερική).

Η Vodafone θα έπρεπε να έχει τις κατάλληλες υποδομές για να το υποστηρίξει αυτό στα blackberry καθώς ήδη παρέχει στην αγορά το full σήμα που πρακτικά κάνει το ίδιο πράγμα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Έχω 28 μήνες ένα κατάστημα Vodafone και παρόλο που έχει συνεχή ανοδική πορεία δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Από συνδέσεις, retention είμαι πολύ πάνω από το στόχο αλλά και πάλι στο τέλος του μήνα άντε να έχω βγάλει καθαρά €800 για μένα. Οι ώρες που έχω φάει, η γκρίνια και τα παράπονα για την Vodafone που έχω ακούσει, το άγχος φίλε μου δεν πληρώνονται με €800 σε καμία περίπτωση.

Και να φανταστείς ότι η Vodafone έχει την καλύτερη εμπορική πολιτική από τις άλλες 2.

Edited by Chris2k4

Φίλε προχωρά μην ακούς κανέναν. Αν δεν ρισκαρης στην ζωη τότε δεν προχωρας. Κανε αυτο που θες και ας βγει λάθος. Ίσως όμως βγει και σωστό. Αν δεν τολμησεις δεν θα μάθεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι ρε προχωρα,τι αξια εχουν 100.000 ευρουλακια?

Λεφτα ειναι δεν εχουν και ψυχη...

Γιατι να ψαχτεις?αυτα ειναι για τους μη τολμηρους.

Κι αμα πας απατος?

Ελα μωρε τωρα,θα ξαναδουλεψεις εκει χαμω δυο τρεις ζωουλες και θα τα βγαλεις...

Και στην τελικη αφου στο λεει ο geo,θα στα δωσει αυτος μωρε το πολυ πολυ,γιατι ετσι οπως τα λεει,100% ειναι αρκετα πλουσιος...

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Έχω 28 μήνες ένα κατάστημα Vodafone και παρόλο που έχει συνεχή ανοδική πορεία δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Από συνδέσεις, retention είμαι πολύ πάνω από το στόχο αλλά και πάλι στο τέλος του μήνα άντε να έχω βγάλει καθαρά €800 για μένα. Οι ώρες που έχω φάει, η γκρίνια και τα παράπονα για την Vodafone που έχω ακούσει, το άγχος φίλε μου δεν πληρώνονται με €800 σε καμία περίπτωση.

Και να φανταστείς ότι η Vodafone έχει την καλύτερη εμπορική πολιτική από τις άλλες 2.

Αμα βγαζεις 800€ καθαρα εισαι οκ και πρεπει να εισαι ευχαριστημενος με αυτη την κριση.....καθε μερα βλεπω καταστηματακια που μαραζωνουν,αλλοι βαζουν πωλητηρια,ενοικιαστηρια,χαωδης η κατασταση και γι ολα αυτα φταινε αυτοι οι "μπιπ" πολιτικοι μας που φτασαν τη χωρα σε αυτο το σημειο....

Edited by Picard

Αμα βγαζεις 800€ καθαρα εισαι οκ και πρεπει να εισαι ευχαριστημενος με αυτη την κριση.....καθε μερα βλεπω καταστηματακια που μαραζωνουν,αλλοι βαζουν πωλητηρια,ενοικιαστηρια,χαωδης η κατασταση και γι ολα αυτα φταινε αυτοι οι "μπιπ" πολιτικοι μας που φτασαν τη χωρα σε αυτο το σημειο....

Και μαζί και όλοι μας που τους αφήσαμε να μας φέρουν σε αυτή την κατάσταση.

Εγώ τώρα γράφω καθαρά γιατί έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος που έχει μαγαζί μεγάλης αλυσίδας κινητής τηλεφωνίας κερδίζει μόλις 800€... Δεν αξίζει όλο το άγχος, όλη η ταλαιπωρία να σκέφτεσαι τα πάντα για το μαγαζί για να σου μείνουν 800€... Καλύτερα υπάλληλος, αλλά ποιος θα προσλάβει για να του μείνουν ακόμη λιγότερα; Εγώ πίστευα οτι ο κλάδος της κινητής είναι σχετικά καλά σε αυτα τα θέματα...

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned