Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου. το συγκεκριμενο το εχω δει σε ψηλα κτηρια που ειναι κεντρικα σε δρομους. αλλα οχι με την ραβδο αυτη αλλα με κανονικο λινκ που ειναι ασπρο (τυμπανο). αυτο ειναι παλι αναμεταδοτης;? . προφανως το βαζουνε στο ψηλο κτηριο για να εχει σημα προς το υπογειο;. γενικα αυτο δεν εκπεμπει; οπως μια κεραια; ετσι δεν ειναι ;. αρα υπαρχει πιθανοτητα να θελουνε να το κατεβασουνε οι γειτονες; της περιοχης;.

το τύμπανο είναι μικροκυμματική ζεύξη και περνάει οτι θέλεις από μέσα, τηλεφωνία ή data κτλ, το βάζουν ψηλά για ν αέχει καλύτερη οπτική επαφή με το...ζευγάρι του!! Χρησιμοποιείται κυρίως σε επιχειρήσεις αλλά και από τις ίδιες τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών για τον κορμό δικτύου.

Σίγουρα δεν εκπέμπει περιμετρικά όπως οι κλασικές κεραίες αλλά σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη ένταση εκπομπής μπροστά του.... για τους γείτονες τι να σου πω, ένας δικός μου παλιότερα με ρώταγε αν οι δορυφορικές κεραίες τηλεόρασης "τραβάνε" ακτινοβολία στο κτίριο μαζι με το σήμα!!! είναι που θα πέσεις!

το τύμπανο είναι μικροκυμματική ζεύξη και περνάει οτι θέλεις από μέσα, τηλεφωνία ή data κτλ, το βάζουν ψηλά για ν αέχει καλύτερη οπτική επαφή με το...ζευγάρι του!! Χρησιμοποιείται κυρίως σε επιχειρήσεις αλλά και από τις ίδιες τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών για τον κορμό δικτύου.

Σίγουρα δεν εκπέμπει περιμετρικά όπως οι κλασικές κεραίες αλλά σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη ένταση εκπομπής μπροστά του.... για τους γείτονες τι να σου πω, ένας δικός μου παλιότερα με ρώταγε αν οι δορυφορικές κεραίες τηλεόρασης "τραβάνε" ακτινοβολία στο κτίριο μαζι με το σήμα!!! είναι που θα πέσεις!

ακουγεται ενδιαφερον. συνηθως αυτο το ζητας απο τις εταιρεις να στο βαλουνε σπιτι ;. ή το βαζεις εσυ ;. το κοστος ειναι πανακριβο απο οσο ειδα αλλα ειναι αναλογο με το τι παιρνεισ.γενικα στην περιοχη μου το σημα εντος σπιτου ειναι πολυ χαμηλο. οκ σε ρωτησα στην διοτι στην περιοχη μου (κηφισια) ο δημαρχος κατεβαζει ολες τις κεραιες λογω του ΚΑΛΟΥ του για αυτο.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

http://img10.imageshack.us/img10/9233/avclub.gif

» Vodafone: 'Vodafone Mobile Broadband' προσφορά για τους συνδρομητές.

Μετά από διαφημιστικό eMail που δέχτηκα από την vodafone, αναφέρει...

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17572&stc=1&d=1289421002

Τώρα το Internet μαζί σου σε μοναδική τιμή για εσένα που είσαι συνδρομητής Vodafone.

Με την υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband μπορείς να έχεις τo γρήγορο Internet μαζί σου στο laptop κάθε στιγμή, ακόμα και όταν μετακινείσαι!

Διάλεξε την υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband και επωφελήσου από:

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17573&stc=1&d=1289421007

Μίλησε δωρεάν με έναν εκπρόσωπό τις Vodafone: vodafone.gr/

avclub.gr

Edited by akis_k

Με πηραν τηλεφωνο σημερα και μου εδωσαν για τους επομενους 2 μηνες 100ΜΒ δωρεαν καθε μηνα. Και μου ειπαν σε 2 μηνες να παρω να ακυρωσω αν θελω αλλιως θα χρεωθω 5€.

Ρε παιδιά, να υποθέσω ότι δεν επιτρέπει VOIP αυτό το πακέτο του 1 gigabyte με 10 ευρώ εεε; Edited by Petros the Great
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Ξερει κανεις τι ρυθμισεις χρειαζομαι για το mobile broadband στο κινητο;χωρις να χρησιμοποιησω pc

επειδή βλέπω δυο διαφορετικές λύσεις απο Vodafone.

Μια ειναι το κλασικο το Mobile Internet, περι τα 25ε / 5GB (αλλά χρεώνει μετά πολλά)

Μετά εχει το Unlimited Mobile Internet (που ειναι για το κινητο μας) με 20ε /3GB

Αν παρω αυτο που ειναι για το κινητό και το βάλω σε ενα στικάκι, δεν θα παίξει?

Γιατι να πάρω το ακριβότερο (εχω USB στικ δεν θελω άλλο)

Γεια σας

μένω εξωτερικό και εχω μια κάρτα Vodafone για τους μήνες που έρχομαι για διακοπές στην Πατρίδα.

Επειδή έχω πάρει το iPhone 4 θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να πάρω MicroSim για τον αριθμό μου.

Γινεται αυτο? Η θα πρεπει να πάρω και δευτερο κινητό μαζι μου?

Ευχαριστώ

My Phones

In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Την πέρνω την ιδια στιγμή την νέα Sim?

My Phones

In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3

Υπάρχει κάποιος τρόπος αν πάω σε κατάστημα και πω την διεύθυνσή μου να δουν αν έχω κάλυψη 3G και μέχρι ποια ταχύτητα θα μπορώ να έχω;

παιδια αν το παρω αυτο οταν χρισημοποιω το ιντερνετ θα εχει καπια επιπτωση στο κινητο μου?δηλαδη την ιδια sim χρησιμοποιουμε και στο μοντεμ και στο κινητο ή σου δινουν 2η για να το μοντεμ συγκεκριμενα?επίσης εχει καπια σημασια πχ να ειναι "κοντα" το κινητο μου με το μοντεμ?δηλαδη μπορω να δοσω το μοντεμ και να μπει καπιος στο νετ απο άλλη πόλη?τελος,οταν περασω το 1GB μετα η εξτρα χρεωση ερχετε στον λογαριασμο του κινητου η σαν ξεχωριστος λογαριασμος?

Ερώτηση επάνω στο θέμα: Χάθηκε κινητό και θέλω να μπλοκαριστεί. Χωρίς δήλωση στην αστυνομία δεν θα γίνει μπλοκάρισμα ?

Μίλησες με τν εξυπηρέτηση πελατών ?

Φιλικά

Unlock All Mobile Phones , Modem .

Repair Boot HTC , Samsung , LG ...

Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα .

Info msn : e-gsmshop@hotmail.com

Δεν είναι δικό μου, είπα να μιλήσουν...αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Είναι συγγενικού προσώπου.

Γειας σας,θελω να καταγγειλω,να βρισω κ να σιχτιρισω αυτη την κωλοεταιρεια,διοτι δε φτανει που της ταακουμπαμε,μας δουλευει κ απο πανω.Επειδη χρησιμοποιω ολα τα ειδη επικοινωνιας απο το κινητ (μμς,σμσ,ιντερνετ,ομιλια),αυτο που μου συνεβη ΔΥΟ φορες δεν συγκρινεται κ οσοι χρησιμοποιειτε ιντερνετ με CU ΨΑΞΤΕ ΤΟ.

Λοιπον,εχω το πακετο με τα 3,5 ευρω που ηταν 120ΜΒ κ τωρα 60..

Πριν 2 μηνες καθως ημουν με το ebuddy στο ΜΣΝ το οποιο κ ολο το μηνα να το αφησεις ανοιχτο δε θα καταναλωσει πανω απο 50 ΜΒ, ξαφνικα διαπιστωνω οτι ξεμενω απο μοναδες ενω ειχα 16 ευρω..

Παιρνω τηλ,μου λενε οτι μπηκα ιντερνετ κ γιαυτο

Τους απανταω οτι εχω πακετο μηνιαιο κ οτι ειχα πολυ υπολοιπο!

μου λενε αποκλειεται,δε γινεται αλλιως,εχετε ξεμεινει!

τους λεω ΕΧΩ πολλα ΜΒ κ εκτος αυτου δεν παιρνω τηλ εκτος vodafone,γτ το χρησιμοποιω με τα 10 ευρω το μηνα να καλω μονο καποια στανταρ νουμερα,τι εχει γινει?

Μετα απο καμποση ωρα μου λενε (αφου νομιζω οτι με ειχαν συνδεσει με το τμημα ιντερνετ) οτι το πακετο ανανεωνεται την επομενη μερα το πρωι κ οτι χρεωθηκα αφου αλλαξε η μερα (ηταν 12 το βραδυ)κ αυτο γτ ετσι ειναι το συστημα,οποτε εν ολιγοις οποιος ειναι μεσα εκεινη την ωρα χρεωνεται κανονικα!!!

Τους λεω,ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???που ακουστηκε μηνιαια υπηρεσια να εχει τετοιο κενο?στις συνδεσεις ανανεωνετε ποτε τον δωρεαν χρονο ομιλιας στις 7 το πρωι?ΕΛΕΟΣ,θελω να πιστωθει το πσο!

τεσπα μετα απο πολυ πιεση κ αφου προσπαθουσαν να με βγαλουν τρελο οτι ειναι φυσιολογικο,το εστειλαν προς εξεταση κ μου πιστωθηκε το ποσο!

εν τω μεταξυ ειχα παρατηρησει κ παλιοτερα να μειωσεις στο υπολοιπ αλλα ηταν μικρες κ δεν ημουν σιγουρος,αν πχ ειχα στειλει καποιο ΣΜΣ εκτος βονταφον!

Τελος παντων,Χθες,μπηκα στις 7 το πρωι,κ μουφαγε παλι 12 ευρω!!!

Τα παιρνω,ξεροντας το παραμυθι,ξανα τα ιδια στο τηλ!το στελνουν για εξεταση,κ πιστωνουν 2,5 ευρω!!!!!!!

Τσιτωσα κ αρχιζω τα καντιλια,παλι εξεταση παλι πιστωση 9,5 ευρω περιπου!!!

ΑΠΛΑΑ ΕΛΕΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟΙ,ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΕΨΙΑ ΔΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Κ ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

θελω να τους μαυρισω,δεν διαμαρτυρομαι απλως,τους δυσφημω επωνυμα (δεν θα αναφερω τα στοιχεια μου παρα μονο αν μου το ζητησει καποιος,οι συνομιλιες κ οι κινησεις ειναι καταγεγραμενες του λογαριασμου μου,πλεον με την ταυτοποιηση δεν υπαρχει αμφισβητηση)

Δε ξερω αν αξιζει να στειλω μια καταγγελια στην ΕΕΤ,γιατι πολλοι θαχουν φαει χρεωσεις τετοιου τυπου..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φιλε εγω μεσα στο Πασχα κοντεψα να παθω καρδια!!

Ημουν φανταρος σε ενα φυλακιο στη Σαμο και λεω να ενεργοποιησω στη συνδεση το unlimited (3GB!!!!!!) πακετο. Συνδεομαι στο ιντερνετ διχως να ξερω οτι κοστιζει 7€/ΜΒ και μπαινω στη βονταφον να κανω ενεργοποιηση. Μου ερχεται σμσ οτι ενεργοποιηθηκε, το επιβεβαιωνω και τηλεφωνικα και μπαινω κανονικα να σερφαρω. Μετα απο 2-3 μερες που ειδα την χρεωση 7€/ΜΒ λεω εχει γουστο να καταναλωθηκαν 2-3ΜΒ και να πληρωσω κανενα 20αρι ετσι τσαμπα! Παιρνω στη εξυπηρετηση και μου λεει εχετε καταναλωσει 230κατι€ και μενω μ@@@κας. Λεω δες τι και πως...λεει πρεπει να περιμενεις να βγει αναλυτικη στο τελος του μηνα! Περναει ο καιρος και ερχεται ο λογαριασμος μαζι με φορους κλπ 410€ μονο το δικο μου νουμερο. Δεν πανικοβαλομαι και κοιταω την αναλυτικη..... μου χρεωναν κανονικα για 3 μερες ιντερνετ με τα 7€/ΜΒ παρ ολο που ειχε γινει ενεργοποιηση. Πριν την ενεργοποιηση ειχα καταναλωσει 2-3ΜΒ, καμια 20αρια€ δλδ.

Με τα πολλα παω σε ενα καταστημα, κανω αμφισβητηση και μου πιστωσαν ολο το ποσο συν τα 20€ που επρεπε να πληρωσω κανονικα.

Γι αυτο προσοχη και να κοιταμε αναλυτικη.

Συγνωμη γιατι δεν θυμαμαι... Αυτο το πακετο με τα 60 MB σου δινει καθε μερα για ενα μηνα 60 mb???

Φιλε εγω μεσα στο Πασχα κοντεψα να παθω καρδια!!

Ημουν φανταρος σε ενα φυλακιο στη Σαμο και λεω να ενεργοποιησω στη συνδεση το unlimited (3GB!!!!!!) πακετο. Συνδεομαι στο ιντερνετ διχως να ξερω οτι κοστιζει 7€/ΜΒ και μπαινω στη βονταφον να κανω ενεργοποιηση. Μου ερχεται σμσ οτι ενεργοποιηθηκε, το επιβεβαιωνω και τηλεφωνικα και μπαινω κανονικα να σερφαρω. Μετα απο 2-3 μερες που ειδα την χρεωση 7€/ΜΒ λεω εχει γουστο να καταναλωθηκαν 2-3ΜΒ και να πληρωσω κανενα 20αρι ετσι τσαμπα! Παιρνω στη εξυπηρετηση και μου λεει εχετε καταναλωσει 230κατι€ και μενω μ@@@κας. Λεω δες τι και πως...λεει πρεπει να περιμενεις να βγει αναλυτικη στο τελος του μηνα! Περναει ο καιρος και ερχεται ο λογαριασμος μαζι με φορους κλπ 410€ μονο το δικο μου νουμερο. Δεν πανικοβαλομαι και κοιταω την αναλυτικη..... μου χρεωναν κανονικα για 3 μερες ιντερνετ με τα 7€/ΜΒ παρ ολο που ειχε γινει ενεργοποιηση. Πριν την ενεργοποιηση ειχα καταναλωσει 2-3ΜΒ, καμια 20αρια€ δλδ.

Με τα πολλα παω σε ενα καταστημα, κανω αμφισβητηση και μου πιστωσαν ολο το ποσο συν τα 20€ που επρεπε να πληρωσω κανονικα.

Γι αυτο προσοχη και να κοιταμε αναλυτικη.

Σε χρεωσανε 7 ευρω ανα mb??????? :confused: Mηπως ειχες πιασει κατα λαθος Τουρκια και χρεωνοσουν περιαγωγη?? Στο λεω γιατι την εχω πατησει και εγω ετσι.

Σε χρεωσανε 7 ευρω ανα mb??????? :confused: Mηπως ειχες πιασει κατα λαθος Τουρκια και χρεωνοσουν περιαγωγη?? Στο λεω γιατι την εχω πατησει και εγω ετσι.

Aυτή είναι η χρέωση χωρίς πακέτο mobile internet.

Aυτή είναι η χρέωση χωρίς πακέτο mobile internet.

ναι κοστιζει περιπου 7 ευρω το ΜΒ... εξοφρενικο, ομως ελληνικο!

Συγνωμη γιατι δεν θυμαμαι... Αυτο το πακετο με τα 60 MB σου δινει καθε μερα για ενα μηνα 60 mb???

60ΜΒ το μηνα!!αλλα οταν μπαινεις απο απλο κινητο ή ενα symbian N79 που εχω,με opera mini και ebuddy,κανα FB κ μσν,δε σου χρειαζονται πανω απο 10-15ΜΒ το μηνα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

60ΜΒ το μηνα!!αλλα οταν μπαινεις απο απλο κινητο ή ενα symbian N79 που εχω,με opera mini και ebuddy,κανα FB κ μσν,δε σου χρειαζονται πανω απο 10-15ΜΒ το μηνα..

Κ δηλαδη εσυ πηρες τηλεφωνο κ εβαλες το πακετο στις 12 κ αυτοι σου ελεγαν οτι μπαινει στις 7 το πρωι???:blink:

Δεν πολυκαταλαβα τι εγινε... Ηταν τελος του μηνα κ εληγε το πακετο κ δεν το ανανεωσαν στις 12? (ανανεωνεται αυτοματα??)

Ειναι πολυ απλο,εχω ενεργοποιησει το πακετο,στις 23 του μηνα πριν κατι μηνες,δε θυμαμαι ποτε..

κ αυτο προφανως ανανεωνεται καθε 23 του μηνα,ειναι μηνιαιο,κ δεν παει απο 1η μεχρι 30 ξερω γω,θελει ναχεις μεσα 3,5 ευρω στις 22 προς 23 για να το κανει..

Ενα βραδυ λοιπον,εγω μπηκα 23:55 πχ κ στις 24:05 μουχερχεται ΣΜΣ οτι αν θελω μοναδες να παρω σε ενα νουμερο που ελεγε τηλ να επεκτεινω..

Απορησα γτ ποτε δεν ξεμενω κ ειχα σχεδον 20 ευρω,με την ανανεωση 16,5..κ κολησε κ το νετ..αλλα ειχα κ wifi κ το γυρισα εκει..

παιρνω τηλ ομως, ΜΗΔΕΝ υπολοιπο..επειδη με μηδεν δεν μπορουσα ουτε την εξυπηρετηση να παρω,παω το πρωι για καρτα,αναγκαστικα,κ τους ρωταω που πηγαν τα 16 ευρω περιπου αφου θεωρησα οτι εχει παρει κ 3,5 για ιντερνετ..,μου λενε απο χρεωσεις ιντερνετ ολα,κ τους απανταω,μα πως?αφου εχω πακετο με 3,5 ευρω το μηνα κ ειχα υπολοιπο για να ανανεωθει..

μου λενε θα ξεμεινατε απο ΜΒ..τους λεω ειχα 100ΜΒ(το πριν 2 μηνες που ηταν 120,μετα εγινε 60ΜΒ το μηνα) με ιδια χρηση τις 29 μερες προηγουμενες ημερες,ειναι δυνατον με 10 λεπτα να τα ξοδεψα?κ τελος παντων του λεω επειδη τα προγραμματα που χρησιμοποιω (ενα ebuddy για ΜΣΝ ειχα ανοιξει κ μια επισκεψη στο οπερα μινι που δεν ξοδευει ΤΠΤ) δεν καταναλωνουν κ τα χρησιμποιω πολλα χρονια (κ στο κ750 εχω ebuddy K opera mini), κ ξερω τι καταναλωση γινεται,δεν ειναι αυτο..

το ψαχνουν λιγο,κ τι μου απαντανε?

Κυριε μου λεει,το προγραμμα δεν ανανεωνει αυτοματα στις 12 τα ΜΒ,αλλα καποια στιγμη το πρωι,οποτε μπορεσει,στις 5,στις 7,στις 9,καπου εκει,κ αφου ειχε τελειωσει ο προηγουμενος μηνας,κ αφου το συστημα δεν σας ειχε ανανεωσει,χρεωθηκατε!!!

τοσο απλα!!!

εκει τα πηρα,μουρθε να μπω στη γραμη να τους δειρω..

κ αφου καντιλιασα τους εβαλα να κανουν αιτημα για εξεταση κ πιστωση ( μου ελεγαν να ζητησω αναλυτικη,να δω τι χρεωσεις εχω κ σε ενα μηνα να δουμε..ΕΛΕΟΣ)

κ σε 1 μερα μουχαν πιστωσει το ποσο!!

εν τω μεταξυ ειχα διαπιστωσει οτι μουλειπαν κατι ευρω τους προηγουμενους μηνες αλλα πιστευα οτι θαταν απο κανα ΣΜΣ εκτος βονταφον,γτ μονο ελαχιστα ΣΜΣ εκτος στελνω,ολα ταλλα ειναι στο πακετο με 10 ευρω κ δε χανεται ουτε ευρω!!!!

αφου λοιπον εχει γινει ΟΛΟ ΑΥΤΟ,προχθες το ξανα επαθα,κ εξηγουσα παλι τα ιδια,κ παλι με πιστωσαν,απλα στην αρχη διαπιστωσαν μονο 2 ευρω λαθους κ μετα τα υπολοιπα!!

Λογικο δεν εινια να τρελαινομαι??

κ κακως μου αλλαξαν τον τιτλο!

αυτο ειναι ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ,K οποιος διαφωνει που το φωναζω ας μου δωσει τα λεφτα που ξοδευω κ την τσαντιλα καθε φορα,κ ας ασχοληθει αυτος να παιρνει τηλ...κ σκοτιστικα..

πιο πολυ το λεω για να ψαχτειτε οσοι χρησιμποιειτε αυτο το πακετο,που ειναι "εξυπνο" κ ανανεωνεται ο,τι ωρα του καΒ#!$%$%#$%#σει...

Edited by Nikos_Mpl

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned