Jump to content

Περί... Vodafone γενικά


President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο ομως με τα wallpaper τι σχεση εχει?λεει οτι πρεπει πρωτα πρωτα να κατεβασεις ενα και μετα θα συμμετεχεις..
:w00t:
Link to comment
Share on other sites

Πολύ σωστά

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Link to comment
Share on other sites

Κανείς μα κανείς δεν "κλέβει" κάποιον απλά αν το δεις από την κα΄νονική όψη το νόμισμα θα καταλάβετε όπως προαναφέρθηκε ότι ο έξυπνος της υπόθεσης θεωρείται κάποιος που σκέφτεται να πάρει δωρεάν ένα PS3 και όχι πως ενδιαφέρεται να κάνει νέα σύνδεση γιατί την χρειάζεται άρα θα επωφεληθεί το PS3 που δεν θα κάτσει να υπολογίσει τα 12 ή 18 πάγια που στο σύνολο θα βγει ένας αριθμός πάνω από το προϋπολογισμένο.

Συνεπώς καλό θα ήταν να μελετάμε καλύτερα τις προσφορές γιατί στην ουσία κανείς δεν βγαίνει χαμένος.

 

 

Φιλικά πάντα. ;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Link to comment
Share on other sites

Ποια είναι η εμπειρία σας στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής για το 3G σήμα της Vodafone; Υπάρχει περίπτωση να φταίει το iPhone που πολλές φορές όχι μόνο δεν έχω σήμα 3G αλλά ούτε καν απλό;
Link to comment
Share on other sites

Από δική μου εμπειρία δεν είχα ποτέ πρόβλημα με σήμα Vodafone στην περιοχή. Δεν παίρνεις μια όμως το 13830 να το δηλώσεις, μήπως έχει πέσει προσωρινά κάποια κεραία, για να σου πουν πότε θα ανέβει? Βλέπουν κιόλας την κάλυψη ακριβώς ανά διεύθυνση και θα δουν αν έχει θέμα
Link to comment
Share on other sites

αναλογα το ΠΟΥ στην Αγία παρασκευή..στη πλατεία δεν έχω κανένα πρόβλημα,πάντα 3G..προς Τσακό μεριά είναι όποτε το θυμηθεί

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Link to comment
Share on other sites

H εκτροπή δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν είσαι στο εξωτερικό. Θα έπρεπε να την είχες ενεργοποιήσει πριν φύγεις. Μίλα με το τμήμα εξυπηρέτησης, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιηθεί απευθείας απο αυτούς (αν και δε νομίζω...)
Phantom Of The Opera
Link to comment
Share on other sites

Ποιος ειναι ο κωδικος που παταμε για την εκτροπη πριν τον αριθμου της γραμμης που θα γινει σε αυτον η εκτροπη?
Link to comment
Share on other sites

Προβλημα απο το πουθενα με αγορα κινητου...

 

Κανω αυτο το post μετα απο ταλαιπωρια που τραβηξα και συνεχιζω να τραβω μετα απο μια αγορα κινητου απο ενα καταστημα της Vodafone.

Πριν λιγες ημερες πηρα με επιδοτηση δυο κινητα nokia απο καταστημας της Vodafone στην Αθηνα.Το ενα το κινητο το παρελαβα με ανοικτη συσκευασια καθως ο πωλητης αλλα και ο υπευθυνος με ενημερωσε οτι το ανοιξε την ιδια μερα για να το δει ενας πελατης.

Μετα απο δυο μερες το κινητο με την ανοικτη συσκευασια το εστειλα σε εναν χρηστη του forum οποιος ειναι 100% αξιοπιστος.Οταν το παρελαβε με courier με ενημερωσε οτι το IMEI του κινητου με την αποδειξη αγορας ηταν εντελως διαφορετικο.

Αμεσως του ειπα να μου το στειλη πισω.Την ιδια στιγμη ενημερωσα και τοκαταστημα της Vodafone τους οποιους τους γνωριζω ενα χρονο, οπως ακριβως εγιναν τα πραγματα.

Εννοηται οτι δεν παραδεχτηκαν απολυτος τιποτα.Αμεσως μου ειπαν οτι εχω εξαπατηθη απο τον αγοραστη.

Οταν ελαβα το κινητο πισω ειδα οτι το κουτi ειχε το ιδιο iMEI με την αποδειξη ενω το κινητο ειχε εντελως αλλο IMEI.Αμεσως πηρα εναν γνωστο στην Nokia να μαθω για το κινητο αυτο.

Η Nokia μου ειπε οτι ειναι ολοκαινουργιο και οτι εχει 2 χρονια εγγυηση!!!.

Την επομενη μερα (σημερα δηλαδη) πηγα με την συσκευασια στο καταστημα να τους το δειξω οπως ειναι.Ο γνωστος που εχω εκει το παρελαβε και μετα απο απαντηση σε e-mail απο τα κεντρικα της Vodafone(που ειχε στειλη μια μερα πριν) μου ειπε οτι θα το εστελνε στα κεντρικα για ελενχο και εξακριβωση στοιχειων.Αυτα αν ειναι της Vodafone, αν οχι δεν μπορουν να δουν τιποτα.

Αυτα συνφωνα με τα λογια του υπευθυνου του καταστηματος.

Οποτε περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα για να βρω τον ιδιοκτητη αυτου του κινητου.

Δηλαδη πιασε το αβγο και κουρευτο.............

Δεν ξερω την αλλο να κανω εκτος απο να δηλωσω το κινητο με το IMEI της αποδειξης κλεμενο.Αυτο αφου ενημερωσω την Nokia.

Το ποιο πιθανον πιστευω ειναι να μπερδεψαν τις συσκευασιες και το κινητο να το εχει καποιος αλλος και εγω το δικο του.

Αντε να δουμε...κανω υπομονη μεχρι την αλλη εβδομαδα:(

Link to comment
Share on other sites

Κατ'αρχάς ήταν και δικό σου λάθος να δεχτείς ανοιγμένη συσκευασία. Από εκεί και πέρα κάποιο μπέρδεμα έκαναν από το κατάστημα. Δεν μπορούσαν απλώς να κόψουν νέα απόδειξη με το ΙΜΕΙ της συσκευής αφού όπως σου είπαν από τη Nokia είναι καινούριο?
Link to comment
Share on other sites

Σιγουρα δεν ποτε δεν θα ξαναπαρω ανοικτη συσκευασια.Το θεμα ειναι να παραδεκτουν το λαθος , ασχετα αν δεν το ξερουν οθτε αυτοι ακομα.

Σιγουρα ο υπευθυνος δεν το ξερει αλλα πιστευω οντος να το στειλη στα κεντρικα ωστε να το μαθουν.

Οταν τον ρωτησα τι θα το κανουν εκει ,μου ειπε οτι θα το βαλουν πανω σε μηχανημα και θα διαβασει τα παντα στο κινητο.

Ακομα και καπακια να εχουν αλλαξη θα μας αποκαλυψη την πληρες ταυτοτητα του.

Μακαρι να εχει αγοραστη απο το ιδιο καταστημα και να παραδεκτουν οτι ειναι δικο τους το λαθος.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους!

 

Έκανα αίτηση για νέο συμβόλαιο με νέα συσκευή (iphone 3gs) από το vodafone.gr πριν 3 ημέρες και δεν έχουν επικοινωνήσει καν μαζί μου ακόμα. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πόσες μέρες περίπου χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η παραγγελία; Σκέφτηκα να πάρω σήμερα τηλ να ρωτήσω αλλά είναι κλειστό το τηλ κέντρο τα σ/κς. Στα mails εννοείται πως δεν απαντάνε..

Link to comment
Share on other sites

Στο 210 67.02.000 πήρα και το ηχογραφημένο μήνυμα έλεγε πως δεν λειτουργεί τα σαββατοκύριακα.. Δεν είμαι συνδρομητής vodafone ακόμα για να πάρω στο 13830 και από σταθερό είναι 0,002104 € / δευτερόλεπτο (0,12624 € / λεπτό). Την τελευταία φορά που τους πήρα με είχανε 20 λεπτά από τηλεφωνητή σε τηλεφωνητή μέχρι να βγάλουμε άκρη..

 

Υπάρχει κάποιο τηλ αποκλειστικά για παραγγελίες απ το vodafone.gr;

Link to comment
Share on other sites

Eσύ παίρνεις στα γραφεία της εταιρείας που προφανώς είναι κλειστά και εξάλλου δεν σε εξυπηρετούν από εκεί. Στην εξυπηρέτηση πελατών πρέπει να καλέσεις που είναι το 13830 (αν και νομίζω πως και στον αριθμό που καλείς υπάρχει επιλογή για να συνδεθείς με την εξυπηρέτηση συμβολαίων...).
Link to comment
Share on other sites

Αφού αποσυνδέθηκε 3-4 φορές η γραμμή και ξανά κάλεσα, περίμενα πάνω από μισή ώρα, άκουσα άπειρες φορές το #@$^% τραγούδι της vodafone και πλέον έχω και επίσημα πονοκέφαλο με ενημέρωσαν πως πρέπει να περάσουν 4-5 εργάσιμες για να επικοινωνήσουν μαζί μου για την παραγγελία...
Link to comment
Share on other sites

απλα δεν κανουν ενημεροση για το ποτε θα παραλαβεις θα σε παρουνε απο curier για παραλαβη.ειναι παντως γρηγορη!
Link to comment
Share on other sites

Εμενα μου εληξαν οι δυο μου συνδεσεις στην Wind και μου εκατσε κουτι.

Πηγα στα ιδια παγια που ειχα +Δωρεαν αστικα.υπεραστικα,VOdafone κλησεις και 300 λεπτα στους υπολοιπους.

Εδωσα 360 ευρω και πηρα δυο Playstations 3 και 2 δυο Ε66 Nokia.

Πουλησα τα playstations 200+200=400 ευρω και απο 200 το καθε κινητο 2Χ200=400 ευρω οποτε συνολο 800 ευρω στην τσεπη η αλλιως 8 μηνες δωρεαν και για τις δυο συνδεσεις.

Ετσι και αλλιως λογο δουλειας τα χρειαζομουν τα παγια.Συν οτι εχω και 1500 λεπτα σε αστιακα και vodafone κλησεις...:D

Link to comment
Share on other sites

ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 75Ε ΠΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ PS3 ΚΑΙ ΜΕ 50Ε ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟ WII ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ LG.
Don't give up! :!:
Link to comment
Share on other sites

Δεν θα πρεπε να κάνουν μια επιβεβαίωση της παραγγελίας όπως όλα τα σωστά eshops;

 

Κανονικά λαμβάνεις ένα email επιβεβαίωσης οτι η παραγγελία σου έχει ληφθεί και τα σχετικά. Ακόμα και αν δεν το λάβεις (ούτε και εγώ το έλαβα πρόσφατα σε μια παραγγελία μου αλλά εντός τριών ημερών είχα παραλάβει κανονικά) μετά από μια-δυο ημέρες συνήθως σε παίρνουν τηλέφωνο από την εταιρία courier για να κανονίσετε την ώρα παράδοσης. Η αποστολή είναι γενικά πολύ γρήγορη και συνήθως εντός τριών ημερών παραδίδουν.

Το γεγονός οτι επέλεξες συσκευή iphone με κάνει να υποπτευθώ οτι ίσως δεν υπάρχει ετοιμαπαράδοτο το μοντέλο που επέλεξες, καθόλου απίθανη πιθανότητα δυστυχώς για το συγκεκριμένο κινητό. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση οφείλουν να σε ενημερώσουν για την όποια καθυστέρηση είτε τηλεφωνικά είτε με email.

Σε κάθε περίπτωση εφόσον έχουν περάσει ήδη πάνω από τρεις ημέρες όπως σου είπαν και οι φίλοι πιο πάνω θα πρέπει να καλέσεις το 13830 και να ρωτήσεις τι συμβαίνει. Γενικά δεν διαρκεί πολύ η αναμονή αλλά κάποιες φορές ειδικά σε ώρες αιχμής λογικό είναι οτι μπορεί να συμβεί. Καλύτερα να καλέσεις νωρίς το πρωί που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

και εγω μια απο τα ιδια "τραβαω". χωρις να μπω στην διαδικασια καν να στειλω sms, με εχουν πρηξει στα μυνηματα. ελεος....
Link to comment
Share on other sites

Οτι λέει ο τίτλος. Τη μια φορά ήταν 15 ευρώ και είχε να κάνει μόνο με χρεώσεις Ιντερνετ τη στιγμή που έχω 1,5GB και παρακολουθώ στενά τα counters του κινητού μου. Την επόμενη ήταν κλήσεις που έγιναν 2 μήνες πριν την έκδοση του λογαριασμού.

Και στις δύο περιπτώσεις τα χρήματα μου επιστράφηκαν.

Στον τελευταίο λογαριασμό, μετά και την αλλαγή της ημερομηνίας κατά την οποία αρχίζουν να μετράνε τα προπληρωμένα λεπτά ομιλίας παρεμβάλλονται στο διάστημα 18/11-18/12 τέσσερις κλήσεις στις 23-24/11 οι οποίες έχουν τιμολογηθεί κανονικότατα.

Εκτός από την πρώτη περίπτωση που ήταν σημαντικό το ποσό για έναν μήνα, την 2η και την 3η τα ποσά είναι πολύ μικρά κοντά στο 1 ευρώ.

Αλλά εμένα έχει βάλει στο στόχαστρο το μηχανογραφικό τους σύστημα και γίνονται λάθη??Είναι γενικότερο?Για κοιτάξτε λίγο τους λογαριασμούς σας...

Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να ανανεώσω..Θα μου πείτε σε όλους τα ίδια θα πληρώσεις...το καρτελ μου μεσα....κατά τα άλλα ρίξαν το τέλος το τερματισμού αλλά τις τιμές λιανικής δεν τις ρίχνουν...

Robotech
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...