Chris2k4 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Έχεις δίκιο, είναι καλύτερα να μας κοροϊδευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wtbx Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Δύο μήνες από το τελευταίο πόστ και πολλά τηλεφωνήματα και email μετά, το Vodafone Mail μου εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Μου λένε ότι το πρόβλημα το έχουν και άλλοι χρήστες και προσπαθούν να βρουν λύση, αλλά δεν ξέρουν πότε. Τι μπορώ να κάνω πλέον; Μπορώ να διεκδικήσω αποζημίωση για υπηρεσία που πληρώνω και δεν μου προσφέρεται; Να καταγγείλω τη σύμβαση; Είναι αστείο δηλαδή, εδώ και 3 μήνες δεν έχω vodafone mail. Έλεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Δύο μήνες από το τελευταίο πόστ και πολλά τηλεφωνήματα και email μετά, το Vodafone Mail μου εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Μου λένε ότι το πρόβλημα το έχουν και άλλοι χρήστες και προσπαθούν να βρουν λύση, αλλά δεν ξέρουν πότε. Τι μπορώ να κάνω πλέον; Μπορώ να διεκδικήσω αποζημίωση για υπηρεσία που πληρώνω και δεν μου προσφέρεται; Να καταγγείλω τη σύμβαση; Είναι αστείο δηλαδή, εδώ και 3 μήνες δεν έχω vodafone mail. Έλεος. Μπορεις ανα πασασ στιγμη να ζητησεις αποζιμηιωση για υπηρεσια που πληρωνεις και δεν σου παρεχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Δεν νομίζω, τουλάχιστον στην ΤΙΜ τα επόμενα μοντέλα θα είναι motorola ;) Τι συμπτωση... Μαντεψε τι θα ειναι και της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Δεν νομίζω, τουλάχιστον στην ΤΙΜ τα επόμενα μοντέλα θα είναι motorola ;) Μη μου πεις! Motorola θα δώσει και η vodafone; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Γεια σας παιδιά μόλις σήμερα αγόρασα την καρτα με χρήση προ-πληρωμένου χρόνου. Συνδέθηκα και έχω της παρακάτω παρατηρήσεις αλλα και απορίες. Χρεώνεσαι με το kb στο download μόνο; ή και για το upload; Εχει δοκιμάσει κανείς με σύνδεση gprs να πας πει πως πάει; Σε Window XP παρατήρησα ότι συνέχεια έστελνε και λάμβανε δεδομένα χωρίς να κάνω κάτι εγω. Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι κάποια προγράμματα και υπηρεσίες ενημερώνονται και επικοινωνουν συνέχεια με το Internet. Λύση στο θέμα άσκοπων KB νομίζω θα ήταν άν πχ εγκαθηστούσα ως 2ο Λειτουργικό Windows 98 το οποίο δε τρέχει πολλές υπηρεσίες όσο τα XP και μέσα απο εκει έκανα πλοήγηση στο ιντερνετ με συνδυασμό firefox και εγκατάσταση κάποιου plugin ωστε να μη κατεβάζει τα flash banners αλλα και κάποια gif banners. Θα ήθελα να πείτε και εσεις τις απόψεις σας σχετικά με το ζήτημα αυτο! Ευχαριστω! Στον όγκο δεδομένων μετράνε και τα downloads και τα uploads. Ελάχιστη χρέωση είναι τα 10kb και η χρέωση γίνεται με βήματα των 10kb. Περισσότερες πληροφορίες στηνhttp://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0005070100&vars=0000000000 Γενικά απενεργοποίησε όλα τα προγράμματα που επικοινωνούν στο internet εκτος φυσικά από αυτά που θέλεις, επίσης θα σου πρότεινα να επιλέξεις συμβόλαιο για την VMCC γιατί οι χρεώσεις στην προπληρωμένη είναι πολύ μεγάλες. Δοκιμασέ το ένα μήνα δες πόσα MB's χρησιμοποιείς και επέλεξε το κατάλληλο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskrekos Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 exete rwtisei stin vodafone na deite ti tha sas poune? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλημέρα σε όλους. Πήρε το μάτι μου εχθές μια διαφήμιση της Vodafone για κάποια συσκευή, Nokia ή Ericsson, δεν θυμάμαι. Πάντως την έδειχνε σε διάφορα χρώματα και θυμάμαι που έλεγε ότι ήταν και MP3 και κινητό. Μήπως ξέρει κανείς για ποια συσκευή πρόκειται? Έχουμε λεπτομέρειες? Ευχαριστώ Καλή εβδομάδα!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Προφανώς εννοεις το Samsung X830. Βγαινει σε 6 χρωματα (σιελ, μαυρο, ασπρο, φουξια, πορτοκαλι, πρασινο ανοιχτο). Εχει εσωτερικη μνημη 1GB και ετοιμο μεσα στη συσκευη το νεο δισκο του Ρουβα. Bluetooth, 1.3mpx camera. Χαριτωμενη και μικρη. Κοστιζει 279 ευρω και επιδοτειται με αλλα 71,4 αν την παρεις με συνδεση ή ανανεωση. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Είναι live να υποθέσω; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Οχι δεν ειναι! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Α, ναι, αυτό λέω.. Thanks a lot!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2650008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Tελευταια πληθαινουν τα δημοσιευματα για αντικατασταση διοικητικων στελεχων στην vοdafone.Eιδικοτερα θεωρειται οτι με το τελος του οικονομικο ετους(31 Μαρτη) θα αποχωρησει ο κ.Κορωνιας και γενικα η 'παλια φρουρα'με πιθανον αντικατασταστη τον κ.Μαζαρακη.Κατι κινειται στην vodafone και πολλοι το εξηγουν ως μεταβαση σε μια νεα εποχη για το κοκκινο δικτυο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ο Μαζαρακης ηρθε ξανα πριν απο λιγους μηνες στην Ελλαδα. Ηταν CEO της Vodafone Hungary. Νομιζω πριν φυγει ηταν finance director. Τωρα ειναι COO της Vodafone. Και ο Ζαρκαλης θεωρητε απο τα καλα στελεχη. Ηταν Cosnumer Director, εγινε Director του Roaming στο Group και επανηλθε Ελλαδα ως Cosnumer Director. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Ο Μαζαρακης ηρθε ξανα πριν απο λιγους μηνες στην Ελλαδα. Ηταν CEO της Vodafone Hungary. Νομιζω πριν φυγει ηταν finance director. Τωρα ειναι COO της Vodafone. Και ο Ζαρκαλης θεωρητε απο τα καλα στελεχη. Ηταν Cosnumer Director, εγινε Director του Roaming στο Group και επανηλθε Ελλαδα ως Cosnumer Director. Παιδια, ειναι αποδεδειγμενο σε πολλες περιπτωσεις οτι διευθυντικα στελεχη που προερχονται απο το finance συνηθως ειναι φραγκοφονιαδες, και το μονο που κοιτανε ειναι οι ισολογισμοι. Στην περιπτωση της βοντα, θα ηταν καλυτερο να μπει διευθυντης ενας τεχνικος παρα ενας οικονομικος Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Παιδια, ειναι αποδεδειγμενο σε πολλες περιπτωσεις οτι διευθυντικα στελεχη που προερχονται απο το finance συνηθως ειναι φραγκοφονιαδες, και το μονο που κοιτανε ειναι οι ισολογισμοι. Στην περιπτωση της βοντα, θα ηταν καλυτερο να μπει διευθυντης ενας τεχνικος παρα ενας οικονομικος Δεν αντιλεγω. Απο οτι ξερω εχουν κοπει πααααρα πολλα απο οσα προτεινει το marketing απο το finance. Εγω δεν θα ηθελα τεχνικο. Καλυτερα απο marketing. Δες πχ τον ceo της ΤΙΜ. Ηταν director του marketing της Voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Δεν αντιλεγω. Απο οτι ξερω εχουν κοπει πααααρα πολλα απο οσα προτεινει το marketing απο το finance. Εγω δεν θα ηθελα τεχνικο. Καλυτερα απο marketing. Δες πχ τον ceo της ΤΙΜ. Ηταν director του marketing της Voda. Οτιδήποτε εκτός απο οικονομικό. Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Κατ'αρχάς τέτοιου είδους φήμες υπήρχαν και παλαιότερα περι αποχώρησης του Γιώργου Κορωνιά από τη Vodafone και ποτέ δεν έγιναν πραγματικότητα... Πάντως είναι μία καλή στιγμή για το Κορωνιά (ο οποίος πλέον είναι και αρκετά μεγάλος σε ηλικία) είτε να αποχωρήσει είτε να πάρει κάποια θέση στο εξωτερικό. Είναι κατά 99% σίγουρο όπως είπε και ο sideras ότι ο Χαράλαμπος Μαζαράκης θα είναι ο νέος CEO της Vodafone Ελλάδας σε περίπτωση αποχωρησης του υπάρχοντα. Ας μην ξεχνάμε πως το "αγροτικό" του το έχει κάνει στην ίδια θέση στον Ουγγαρία, πολιτική που επιβάλουν σχεδόν όλες οι πολυεθνικές εταιρείες... Δεν ξέρω τι λέτε περι finance και αν πρέπει τέτοια στελέχη που έχουν σχέση με τα οικονομικά να αναλαμβάνουν τέτοιες θέσεις και ποιοί είναι καταλληλότεροι πάντως από ότι ακούω μέσα από την εταιρεία ο συγκεκριμένος είναι ικανότατο στέλεχος με πάρα πολύ θετική είκόνα τόσο στους εργαζόμενους και στους μετόχους όσο και στους ανθρώπους κλέιδιά του ομίλου. Πάντως είναι βέβαιο πως είτε γίνουν αλλαγές στη διοίκηση της Vodafone Ελλάδας είτε όχι, η εταιρεία περνάει σε μία νέα εποχή και αρχίζει και ξυπνάει από το λύθαργο στον οποίο βρισκόταν από το 2005 και μετά δείχνοντας τη πραγματική δυναμική της στην ελληνική αγορά... Νέα εταιρική καμπάνια, νέα φιλοσοφία σε όλα τα επίπεδα (marketing, εξυπηρέτηση, υπηρεσίες και δίκτυο) και νέες προσφορές (ξεκινώντας από τη πρόσφατη με το ala Carte). @Takeovernet: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεις το Ζαρκαλή σε τέτοια θέση. Το ότι πήγε για ούτε 2 μήνες στην Αγγλία στη συγκεκριμένη θέση και επέστρεψε με τη θέση του να έχει καταληφθεί από τον Βλαχόπουλο δεν αποδεικνύει τίποτα... ΚΑι αν θέλεις την καθαρά προσωπική μου άποψη δεν έκανε και κανένα τρομερό έργο στη θέση του consumer director, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Για να το λες, κατι θα ξερεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 BΛακεία συσκευή!Πολύ μικρή οθόνη έχει,την τύφλα σου δεν βλέπεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 .............Μην βιάζεστε.....και προκαταβάλετε.........ότι και να γίνει δεν επηρεάζει την πολιτική της εταιρείας διότι δεν ορίζεται απο αυτούς......... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis02 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Στην αντιπροσωπεία της Νόκια (Alphacopy) αρνήθηκαν την επισκευή σε 6288 αγορασμένο από Vodafone (1 μήνα πρίν). Η Νόκια λέει λοιπόν οτι η συσκευή είναι ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ γιατί είναι γερμανική (του δικτύου CVT) και με επέμβαση στο Variant από μη εξουσιοδοτημένο άτομο έχει περαστεί το ελληνικό πρόγραμμα,το οποίο δεν επιτρέπεται.(!!!) Το πήρα ολοκαίνουργιο 1 μήνα πρίν με επιδότηση από επίσημο κατάστημα Vodafone και με εγγύηση 2 ετών (κατά την vodafone). Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Η Vodafone τα εισάγει από Γερμανία; Οφείλει να με καλύψει η Nokia-alphacopy; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Προσωπικη μου αποψη να πας στο καταστημα που το αγορασες και να απαιτησεις ειτε αντικατασταση ειτε να σου το επισκευασουν. Ειναι υποχρεωμενοι απο τη στιγμη που στο πουλησαν και δεν σου το αναγνωριζει η ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 πας στην βοταφονε και τους λες η φτιάξτε το η αλλάξτε το γιατί η νοκια δεν το αναγνωρίζει! εγω οταν αγόρασα το νοκια 6288 απο ελληνικό μαγαζί άλλα παρεισαγωγής μου είπαν οτι δεν υπάρχει προβλημα! αλλά μάλλον επειδή ειναι "ανοιγμένο" το δικό σου, αν και δεν νομίζω να θέλει άνοιγμα για να σου βάζαν το ελληνικό σοφγουερτ Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts