elias_ps Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Έλα όμως που στο Ν71 δεν παίζει!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Έλα όμως που στο Ν71 δεν παίζει!! N71 δεν ειπώθηκε ποτέ οτι είναι live.......:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 έχω την εντύπωση πως κάτι περίεργο συμβαίνει. είδα στο διαφημιστικό της Vodafone πως το Ν73 απλό ΕΙΝΑΙ VL ενώ το Music Edition ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Για οσους εχουν nokia μπορειτε να πατε και στο site της nokia και ψαξτε να βρειτε για τις ρυθμισεις για mms και vodafone live. Σας τις στελνει η nokia free και παιζουν κανονικοτατα N71 δεν ειπώθηκε ποτέ οτι είναι live.......:) :) Ο φίλος πιο πάνω είπε απλά nokia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctoralba Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Τι θα γίνει ρε παιδιά πια με αυτή τη Vodafone? Έχουμε τα Ν80, Ν73 μας κτλ κτλ και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εγώ προσωπικά θέλω να χειριστώ τα welcome tones και δεν ξέρω πως!! Στο τηλέφωνο με την εξυπηρέτηση όταν τόλμησα να παρατηρήσω πως 'συσκευές αξίας 100ε ή γενικότερα παλιότερες υποστηρίζουν Vodafone Live ενώ συσκευές αξίας 500ε όχι και πως αυτό θέλει λίγο ψάξιμο από την εταιρία', μου έιπαν πως αυτό είναι δικό μου θέμα που δεν παίρνω αυτές που κάνουν 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wacko: Και γιατί δεν βάζεις την κάρτα SIM σου σε ενα Vodafone Live τηλέφωνο πχ. ενός φίλου, φτιαξε τα welcome tones σου και that's it!!??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 nai, ontos tis pernoun oloi pia (ego malista pou ekana 2 sindeseis me ena k800i ki ena v630i mou edosan 2 playstation). omos den ta perneis amesos (opos perimena ego kai isos kai alloi pou diavasan i akousan gia tin prosfora). emena mou eipan oti mesa stin epomeni vdomada tha me paroun apo tin vodafone tilefono gia na kanonisoume na mou ta steiloun me kourier. apo ti mia isos na min itan voliko na exoun tis siskeues sta katastimata (se kapoia isos teleionan kai den eixan na dinoun gia kapoio xroniko diastima, se alla isos ksemenan), apo tin alli omos tha mporousan me tou pou ginetai i sindesi, na pigainei se 1-2 meres to playstation sto katastima pou egine i sindesi kai o pelatis na to pernei apo ekei. omorfa kai apla pragmata. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Το Ν80 εχει δυνατοτητα προσβασης στο Vodafone Live, ετσι δεν ειναι? Επειδη δεν το χρησιμοποιω συχνα θυμαμαι οτι ειχα μπει μια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 τελικα παιδια επειδη με μπερδεψατε, ειναι δυνατον να αγορασει καποιος μονο το usb mobem χωρις να κανει συνδεση? Υπαρχει δυνατοτητα αλλα δε συμφερει σε καμια περιπτωση! Με 80 MB το μηνα και παγιο 35 νομιζω συμφερει περισσοτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Παιδία μια και τελειώνουν οι γιορτές και χαίρι δεν έχω δει απο την Vodafone (στο να παρουσιάσει καμιά καινούρια υπηρεσία στα συμβόλαια) και ας έχει το χρώμα του Άη Βασίλη σκέφτηκα να σας ρωτήσω τι θα θέλατε εσείς σαν μια υπηρεσία δωράκι απο την Vodafone. Εγώ ξεκινάω... Θα ήθελα: 1) Ένα Vodafone live! non stop 2) Να εισαχτούν περισσότερα δίκτυα στο Vodafone Passport 3) Να καταργηθεί αν δεν έχει γίνει ήδη το πάγιο τέλος κλήσης 4) Πριν λίγο καιρό ταξίδεψα Τουρκία και είδα μία υπηρεσία της Telsim όπου σου έλεγε το κίνητό σου όπου βρισκόσουν το όνομα της περιοχής που ήσουν (για να μην χάνεσαι) και μίας και η Telsim ανήκει στη Vodafone αυτό μπορεί κάλιστα να γίνει και εδώ. 5) Να μπεί επιτέλους κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα διεθνών κλήσεων 6) Όλα τα παραπάνω καθώς και ότι καινούριο βγαίνει να ισχύει για ΠΑΛΙΟΥΣ (120,180,240 κλπ) και νέους συνδρομητές (100,200,300 κλπ.) Αυτά τα ολίγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ego tha ithela na milao doreaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 pantws -an to oti dwsan sta sto vf100 to paketo me ta 500 lepta free sta8era, einai 8ema paraponwn- proteinw, oso ginetai apo perissotero kosmo, na 8umizoume sth voda to oti h metafora upoloipou sta vf100 kai vf200 einai akrws shmantikh kai xrhsimh uphresia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Εδώ είναι αλλιώς τα πράγματα όμως... Στα σταθερά από την αρχή δεν το έδωσαν. Εδώ το έδωσαν και το έκοψαν... Βέβαια ο επιμένων νικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ...το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε να κανει η Βοδαφων στους καρτοκινητους πελατες της (σαν και εμενα) θα ηταν η μεταφορα χρονου ομιλιας απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο....οι αλλες εταιριες το εχουν εδω και χρονια...θαρρω οτι χανει πολλους πελατες μη εφαρμοζοντας αυτην την δυνατοτητα....:mad: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Vf live non stop,και να υποστηρίξει το n73 ως συσκευη vodafone live! To Δευτερο θα γίνει μου ειπαν στο κέντρο εξυπηρέτησης του vf live στο τέλος του μήνα!Μακάρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Όλα αυτά που είπατε με πρώτο το WAP NON-STOP (και όχι μόνο Vodafone live! Non-Stop) + να ξεκινήσει επιτέλους η αλλαγή στα καταστήματα! Τι σκ*τα κάνουν τόσο καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Αυτό που θα ήθελα και εγώ είναι το Vodafone Passport να καλύπτει περισσότερες χώρες (μακάρι να ίσχυε για Η.Π.Α αλλά δεν το βλέπω...) και καλύτερες επιδοτήσεις. Να επεκταθεί σιγά σιγά και το HSDPA εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης (κάτι που όμως μάλλον θα γίνει σύντομα). Και βέβαια να επεκτείνει και γενικά λίγιο τη 3G κάλυψη (δεν θα είναι άσχημα μέχρι το καλοκαίρι να καλύψει και κανένα νησάκι, έστω τα πολύ εμπορικά-κοσμικά!) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 + να ξεκινήσει επιτέλους η αλλαγή στα καταστήματα! Τι σκ*τα κάνουν τόσο καιρό... τσ τσ τσ αμαν πια... ποσες φορες πια να στο πω Τεταρτη ξεκιναει το αιγαλεω Θα γινει α π ι σ τ ε υ τ ο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 τσ τσ τσ αμαν πια... ποσες φορες πια να στο πω Τεταρτη ξεκιναει το αιγαλεω Θα γινει α π ι σ τ ε υ τ ο Καλά ντε... Μην εκνευρίζεσαι! Μικραίνεις την ζωή σου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Εγω θα ηθελα δωρεαν χρονο ομιλιας... Επισης στα καρτοκινητα, να δινει ως δωρο αξια συνδιαλεξεων ΚΑΙ στη cu, και οχι ''20 5λεπτες κλησεις σε cu αριθμους''... Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Τελικα ειμαστε ευχαριστημενοι απο τη vodafone? Αν οχι,γιατι συνεχιζουμε σε αυτην την εταιρια και δεν αλλαζουμε? Εγω δεν μπορω να πω οτι εχω ΜΕΓΑΛΑ παραπονα...Το σημαντικοτερο ειναι στην εξυπηρετηση...Αλλα και αυτη,δεν κανει καμια καλη προσφορα... :!: Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Τελικα ειμαστε ευχαριστημενοι απο τη vodafone? Αν οχι,γιατι συνεχιζουμε σε αυτην την εταιρια και δεν αλλαζουμε? Εγω δεν μπορω να πω οτι εχω ΜΕΓΑΛΑ παραπονα...Το σημαντικοτερο ειναι στην εξυπηρετηση...Αλλα και αυτη,δεν κανει καμια καλη προσφορα... :!: τι εννοεις στην εξυπηρετηση? εχεις παραπανο? Στο 13830/1251 η σε καταστηματα? Δικαιολογειτε λιγο τις αποψεις σας. Δε μπορουμε να μυριζουμε και τα νυχια μας Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ger Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Εγώ έχω πρόβλημα με τα vf shops. Είναι τελείως άσχετοι και ...άχρηστοι! Δεν θέλω να περνάω ούτε απ΄ έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 τι εννοεις στην εξυπηρετηση? εχεις παραπανο? Στο 13830/1251 η σε καταστηματα? Δικαιολογειτε λιγο τις αποψεις σας. Δε μπορουμε να μυριζουμε και τα νυχια μας Ok,ok.. Στα καταστηματα ενοοω. :!: Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Στα περισσοτερα καταστηματα ειναι franchise. Πραγμα που σημαινει οτι οι πωλητες ειναι επιλεγμενοι απο τους καταστηματαρχες ιδιοκτητες και ειναι ψιλοαχρηστοι. Στα ιδιοκτητα καταστηματα απο την αλλη , το επιπεδο ειναι πιο υψηλο. Σε αυτο συντρεχει οτι εχουν διαρκη επιτηρηση απο τους ανωθεν. Αν θες να πας σε μια εταιρια που εχει σαφως υποδεεστερη καλυψη απο τις 3 και ας λεει οτι θελει το Παρα 5 (αυτοι λεφτα πηρανε) πας στην ΤΙΜ. Επισης χεις δοκιμασει να εξυπηρετηθεις τηλεφωνικα ? εκει θα δεις τη γλυκα. Οσον αφορα τα καταστηματα εκει ναι θα εξυπηρετηθεις γιατι δε θα δεις πανω απο 5 ανθρωπους καθε φορα. Οπως σου ειπανε και στο αλλο τοπικ , στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος. Και επισης για το ιδιο θεμα μην ανοιγεις ρε κουκλα μου 15 συνεχομενα threads. Κανε τις σωστες ερωτησεις στα σωστα threads που ηδη υπαρχουν Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Eγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από το 13830.όποτε έχω πάρει,με έχουν βοηθήσει και είναι ευγενέστατοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts