Jump to content

doctoralba

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

doctoralba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και γιατί δεν βάζεις την κάρτα SIM σου σε ενα Vodafone Live τηλέφωνο πχ. ενός φίλου, φτιαξε τα welcome tones σου και that's it!!???
  2. Μα το άρθρο δεν αναφέρεται σε κάποια συσκεύη, αλλά στις διαθέσιμες/παρεχόμενες υπηρεσίες των χρηστών ISDN. Δηλ., δεν υποστηρίζεται, αλλά αναφέρεται ως διαθέσιμη υπηρεσία?? παράδοξο...
  3. Καλησπέρα σε όλους Στο oteshop διάβασα για την παρακάτω υπηρεσία σε ISDN συνδέσεις: http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=168&hop=o Σηματοδοσία από Χρήστη σε Χρήστη (UUS-User to User Signalling) Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν μεταξύ τους γραπτά μηνύματα μικρού μεγέθους (μέχρι 128 χαρακτήρες). Ο αποστολέας πληκτρολογεί στη συσκευή του το μήνυμα και ο παραλήπτης το διαβάζει στην οθόνη της δικής του συσκευής.Το μήνυμα στέλνεται στη φάση των κλήσεων και μέχρι την απάντηση. Ξέρει κανείς πως λειτουργεί, χρεώσεις κλπ.??
  4. Επιβεβαιώνεται και απο το Vodafone Online Shop. Μέχρι πριν μερικές ημέρες έδιναν ημερομηνία κυκλοφορίας 24/07. Τώρα την άλλαξαν σε 06/09/06. http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone καλά κρασιά, για ακόμα μια φορά...!!!
  5. Και σε μένα ακριβώς τα ίδια... Δεν έχω ακόμα καταφέρει να κάνω update. Καμιά ιδέα???
  6. OK me tis kliseis pou apo tin mia grammi prowthountai stin alli. Me ta SMS ti ginetai? Prowthountai kai afta??
  7. Kalispera paidia. exw agorasei edw kai 2 vdomades to v800 kai teleftaia mou parousiase provlima stin entasi tou ekswterikou megafonou pou paizei ton ixo klisis, ta mp3 klp. enw leitourgei kanonika, xtypaei kai i entasi exei meiothei sto megafono, sxedon den akougetai, enw i rythnisi einai sto terma. an to kleiso kai to ksananoiksw epanerxetai sta kanonika epipeda kai meta apo 2-3 kliseis pali ta idia. Kamia idea kaneis????
  8. Συμβαίνει συνέχεια και σε μένα και δεν εχω καταφέρει να περάσω κανένα update. Έχω απεγκαταστησει τους drivers της βάσης και τους ξαναπέρασα, πέρασα το java plugin, but nothing. Στο τέλος απελπίστηκα και το παράτησα. Αν βρεις λύση. πες μου και μένα...
  9. Είμαι συνεχώς online με ADSL. Αν και τα αρχεία για το update, τα κατέβασε μόνο την πρώτη φορά, πριν μέρες, και τώρα προχωράει κατευθείαν στο βήμα να τα περάσει στο κινητό, οπότε βγάζει και το error. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Ακόμα και το java web start plugin εγκατέστησα στο pc και τίποτα.
  10. Έχει αναγνωρισθεί, γιατί έχω κάνει πολλά back up μέχρι τώρα, file transfers, synchronization σε κάθε σύνδεση με το pc etc. Το τηλέφωνο το βάζω κλειστό, όπως γράφει το παράθυρο με τις οδηγίες. Μετά το error, μου λέει να βγαλώ την μπαταρία, να κάνω restart στο κινητό και να ξαναπροσπαθήσω από την αρχή.
  11. Καλημέρα σε όλους Προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω online update στο P910i, ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες, κατεβάζω τα αρχεία της αναβάθμισης και την στιγμή που υποτίθεται ότι αυτά θα περαστούν στο κινητό, μου βγάζει το μήνυμα "error in communicating with the device". Καμιά ιδέα κανείς?
  12. Χρόνια πολλά σε όλους. Μόλις σήμερα διαπίστωσα με έκπληξη ότι μπαίνω στο μενού του Vodafone Live και μάλιστα κατεβάζω και ringtones (με χρέωση και κλειδωμένα αρχεία φυσικά..), ενώ μέχρι πρόσφατα μου έβγαζε την λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκεύες και δεν υπήρχε μέσα το P910i. Τι έγινε ξαφνικά? Το άνοιξαν?? Ή έπεσα σε τίποτα δοκιμαστικά???
  13. Δεν έχεις δίκιο, φίλε. Στο manual του Ρ910 (σελ. 140) αναφέρεται: "Τα προγράμματα που έχουν δημιουργηθεί για τα Sony Ericsson P800 και P900 series μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο P910i".
  14. Συμφωνώ. Η καθυστέρηση παρατηρείται μόνο την πρώτη φορά που ανοίγεις μια εφαρμογή μετά από reboot. Μετά ανοίγουν ταχύτατα. Η μπαταρία πόσο σας κρατάει? Κρατάει λιγότερο από το P900 ή εγώ παίζω πολύ, επειδή είναι καινούριο, και βλέπω την ένδειξη να πέφτει????
×
×
  • Create New...