Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες σε συσκευές της HTC & Qtek

iliu_n
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

@kOuzaki:

Ενημερωτικά πάντως... δεν ανοίγουμε καινούργιο θέμα για κάθε απορία μας. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν κάναμε όλοι το ίδιο; :wacko:

Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής που σε ενδιαφέρει και οι κάτοχοι εκεί θα σε εξυπηρετήσουν.

Αν περιμένεις πάντως μέσα σε μια μέρα να κάνεις δουλειά σου... απλά το ξεχνάς. Δεν είναι τόσο εύκολα και απλά τα πράγματα όσο θέλεις να πιστεύεις ότι είναι.

:lock:

Modpic.gif

• Απαντήσεις 582
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα

Θέλω να ρωτήσω, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάω αποθηκεύονται στη κάρτα sd ή στην μνήμη τηλεφώνου; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να αποθηκεύονται στην κάρτα sd;

• Administrators

Καλώς ήρθες.

Οφείλω να σε ενημερώσω ότι γράφεις σε λάθος μέρος. Απευθύνσου εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270099

Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν όλοι μας ανοίγαμε ένα θέμα με κάθε μας απορία;

Ψάχνεις για σχετικό με τη συσκευή που σε ενδιαφέρει θέμα και ρωτάς εκεί... δεν ανοίγεις καινούργιο.

Modpic.gif

Καλησπέρα!!!

Είμαι καινούργια χρήστης κινητού τηλεφώνου HTC!Λοιπόν έκανα αναβάθμιση σε 2.2 αλλά στην κεντρική οθόνη δεν μου κάνει update την πόλη που είμαι τώρα αλλά έχει κολλήσει στην Αθήνα που βρισκόμουν πριν μέρες!Κ κάθε φορά που πηγαίνω στους χάρτες μου ζητά να φτιάξω κάτι στην τοποθεσία. Παλαιότερα δεν είχε κανένα πρόβλημα να βρίσκει την πόλη. Άν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ας μου πεί!!Σας ευχαριστώ!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

• Administrators

Καλώς ήρθες. Να σε ενημερώσω ότι δεν ανοίγουμε καινούργιο θέμα για κάθε απορία μας και αυτό για ευνόητους λόγους. Θα φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν κάναμε όλοι το ίδιο ε;

Απευθύνσου λοιπόν στο υπάρχον θέμα της συσκευής σου που θα βρεις εδώ.

Modpic.gif

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια και την γνωμη σας για ενα ζητημα. Εχω ενα HTC Touch HD του οποιου εχει σπασει το πλαστικο που ειναι μπροστα απο την οθονη. Η ερωτηση μου ειναι η εξης να το παω στο service της HTC για να το φτιαξω η να παραγγειλω ανταλακτικο απο το ebay και να το αλλαξω μονος μου? Η αντικατασταση στο service ξερεται ποσο στοιχιζει? Αν το αλλαξω μονος μου ειναι ευκολο? Ξερει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων.

στο σερβις θελουν καπου 270€ αν δεν κανω λαθος.... που σημαινει οτι συμφερει να αγορασεις μεταχειριμενο HD2

φτιαξτο μονος σου. εχεις εγγυηση?

παρε οτι χρειαζεσαι απο ebay, googlισε disassembly htc touc hd και ακολοθα τις οδηγιες.

καλη επιτυχια !

• Administrators

@wise:

Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν ανοίγαμε όλοι από ένα θέμα με κάθε πρόβλημά μας; :wacko:

Απευθύνσου στο thread της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217711

Modpic.gif

• Administrators
μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου στειλει η να μου πει που θα βρω την ελληνικη rom για desire hd?

Γράφεις σε λάθος μέρος. Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286778

Modpic.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΤΟ HTC DESIRE ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ??

• Administrators

Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν όλοι κάναμε και από μια τέτοια ερώτηση; :wacko:

Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270099

Και με μικρά, τα κεφαλαία απαγορεύονται βάσει των κανονισμών του forum.

Modpic.gif

• 3 weeks later...
ξερει κανεις αν εχει βγει 2750mAh μπαταρια για το desire hd?Και sorry που κανω νεο θεμα αλλα ειμαι καινουργιος και δεν ξερω που πρεπει να το γραψω το θεμα... Ευχαριστω!!

• Administrators
ξερει κανεις αν εχει βγει 2750mAh μπαταρια για το desire hd?Και sorry που κανω νεο θεμα αλλα ειμαι καινουργιος και δεν ξερω που πρεπει να το γραψω το θεμα... Ευχαριστω!!

Υπάρχει ήδη θέμα απευθύνσου εκεί...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286778

Modpic.gif

• 2 weeks later...

μολις γεμισει, ειναι ετοιμο για πειραγμα. δεν εχει ουσια να το αφησεις 15+ ωρες στην πριζα.

επισης θα πρεπει να γινει και ο κυκλος των πρωτων φορτισεων. δηλαδη:

1) το φορτιζεις και πειζεις μαζι του μεχρι να εχει σχεδον αδειασει η μπαταρια.

2) επαναλαμβανεις το ιδιο

3) για ακομη μια φορα το ιδιο

4) και μετα το φορτιζεις οποτε θελησεις

καλημέρα σας , καταρχήν απολογουμε εαν υπάρχει ήδη η ερώτηση που παραθέτω στα forum και δεν έχω καταφέρει να την βρώ. Αν υπάρχει παραπεμψετε με εκεί :)

Προσπαθω να ρυθμίσω το HTC HD2 να λαμβάνει emails απο τον microsoft outlook για τα email της δουλειας μου.

νομίζω ότι βάζω σωστα όλα τα στοιχεία εκτός απο ενα πεδίο το οπόιο ζητά "τομεας" και στο οπόιο έβαλα διαφορα πειραματιζόμενος.

δεν έχω καταφερει να το συγχρονίσω μέχρι τωρα ενω έχω ρυθμίσει με επιτυχία το κινητο να λαμβάνει gmail και το προσωπικό μου POP3 email account. Αυτό το οποίο προσπαθω να ρυθμίζω χρησιμοποιει exchange server

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω

Γ.Γ

• Administrators

Όταν υπάρχει θέμα για τη συσκευή μας απευθυνόμαστε εκεί.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071

Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν ανοίγαμε όλοι από ένα θέμα για κάθε απορία μας;

Modpic.gif

Ειμαι κατοχος του htc disere hd και αφου κατεβασα το sygik δοκιμαστικα για 7 μερες ειπα να το αγορασω με χρεωση της πιστωτικης μου καρτας.Αμεσως μου στειλανε mail με το παραστατικο της συναλαγης και ενα δευτερο με ενα δεκαεξαψηφιο αριθμο που οταν ομως προσπαθησα να τον ενεργοποιησω μου εβγαλε το μηνυμα οτι ο κωδικος αυτος χρησιμοποιητε απο αλλη συσκευη,ψαχνοντας στο σιτε της sygic καταλαβα οτι μαλον επρεπε να κανω activation code κατι που εκανα και μετα μου στελνουν αλλο mail με εναν δωδεκαψηφιο αριθμο που οταν ομως παω να τον περασω στη συσκευη μου λεει οτι ειναι λαθος,εστειλα mail στη sygic αναφεροντας το προβλημα αμεσως μου ειρθε αυτοματο απαντητικο mail που ελεγε οτι οταν καποιος τεχνικος δει το mail θα απαντησει για οδηγιες, εχουν περασει πεντε μερες και απαντηση καμια εχει κανεις καμια ιδεα καθε βοηθεια δεκτη και πολιτιμη......................

• Administrators

Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν άνοιγε και ο καθένας μας και από ένα θέμα με κάθε απορία μας; :wacko:

Υπάρχει σχετικό θέμα, απευθύνσου εκεί...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

Δεν ξερω αν η ερωτηση μου ειναι τρελη,ηλιθια η εφικτη..αλλα θελω να την κανω :p στο HTC HD2 για παραδειγμα..εβαλαν wp7 και android. symbian δεν γινεται η δεν ασχοληθηκε καποιος?

Μάλλον δεν ασχολήθηκε κανείς... Τώρα που άνοιξε ο κώδικας του Symbian^3 ίσως κάποιος να ασχοληθεί (αν και δεν νομίζω πως θα καταλήξει πουθενά)

γιατι δεν θα κατεληγε πουθενα? πιστευω πως εκτος απο μια επιπλεον επιλογη..με δυνατο hardware το symbian μπορει και να ηταν πολυ καλυτερο!

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες σε συσκευές της HTC & Qtek