Jump to content

mammon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mammon

  1. Καλησπέρα, έχω το DHD μισό χρόνο περίπου και πριν 2-3 βδομάδες μου έβγαλε το εξής πρόβλημα. Σβήνει στα καλά του καθουμένου και όταν γίνεται αυτό συνήθως έχει πρόβλημα να ανοίξει.Μπορει να θέλει 2-3 restart μπορεί να θέλει να βγάλω την μπαταρία κλπ. Επίσης, έχει θέμα και με τη φόρτιση της μπαταρίας. Η μπαταρία φαίνεται άδεια το βάζω να φορτίσει και σε 4 λεπτα δείχνει ότι εχει γεμίσει, αλλά έτσι απότομα πέφτει κιόλας. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Έχετε κάτι να προτείνετε πριν το πάω για service; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Έχεις δίκιο,αλλά ίσως μια εναλλακτική λύση με την ήδη υπάρχουσα αρχιτεκτονική θα ήταν, για κάθε συσκευη να υπάρχουν μερικά διαφορετικά τόπικς, για κάθε μεγάλη υποκατηγοριά θεμάτων π.χ. "Ρυθμίσεις Τηλεφώνου", "Ρυθμισεις/Συνδεσιμότητα Ίντερνετ", "Βρήκα την Τάδε εφαρμογή" ή ότι άλλο τόπικ πιστεύουν οι mods ότι είναι απαραίτητο. Καλό θα ήταν να υπάρχει ένα Pinned Topic με μια λίστα με τις κινητό/υποκατηγοριές μιας και ίσως κάθε κινητό ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας, δομή κλπ να απαιτεί μεγαλύτερο ή μικρότερο αριθμό από Τόπικς.
  3. Καλησπερα, είναι ένα θέμα με το forum, που με έχει δυσκολέψει πολύ στο να βρίσκω συγκεντρωμένα τα θέματα που ψάχνω. Συγκεκριμένα, είμαι χρήστης HTC κινητού και όταν μπαίνω βρω το οτιδήποτε, βρίσκω μόνο 2-3 θεματα για τη συγκεκριμένη συσκευή με 600-4000 απαντήσεις το καθένα. ΧΑΟΣ! Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να υπήρχε υποφόρουμ για κάθε συσκευή και σε αυτά διαφορετικό θέμα για κάθε διαφορετικό ζήτημα π.χ. μπαταρια, καμερα, gps κλπ. Θα γινόταν, πιστεύω, ευκολότερη και αναζήτηση, αφού και στα ήδη υπάρχοντα θέματα έχω παρατηρήσει επανάληψη των ίδιων ζητημάτων. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας.
  4. Εκει μενω και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη συνδεση μου
×
×
  • Create New...