Jump to content

Ταξίδι στα Βαλκάνια.

DjTony
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θέλω να πάω μια εβδομάδα οδικώς κάπου κοντά. Έξω αλλά κοντά. Έχω πάει Βουλγαρία 2 φορές σίγουρα. Έχω πάει και Ουγγαρία οδικώς. Έλεγα για κάπου πιο κοντά αυτή τη φορά. Εκτός από Βουλγαρία τι άλλες επιλογές έχω; πείτε μου γνώμες αν έχετε και κάποια εμπειρία... Αν έχετε πάει εννοώ..

Καλησπέρα σας. Θέλω να πάω μια εβδομάδα οδικώς κάπου κοντά. Έξω αλλά κοντά. Έχω πάει Βουλγαρία 2 φορές σίγουρα. Έχω πάει και Ουγγαρία οδικώς. Έλεγα για κάπου πιο κοντά αυτή τη φορά. Εκτός από Βουλγαρία τι άλλες επιλογές έχω; πείτε μου γνώμες αν έχετε και κάποια εμπειρία... Αν έχετε πάει εννοώ..

Τουρκία,Αλβανία,Σκόπια,υπάρχουν άλλες εναλλακτικές αφου δεν θες Βουλγαρία;

Τουρκία έχω πάει. Αλβανία δε θέλει η γυναίκα.. Σκόπια είναι ωραία; έχει τίποτα; δεν έχω πάει κέντρο ποτέ να δω πως είναι...

Τουρκία έχω πάει. Αλβανία δε θέλει η γυναίκα.. Σκόπια είναι ωραία; έχει τίποτα; δεν έχω πάει κέντρο ποτέ να δω πως είναι...

Σκοπια τα καζινο εχει μονο στην Γευγελη αντε και στα σκοπια να πας γιατι ειναι πρωτευουσα.Μετα σερβια μπορεις να ανεβεις αν πας βορεια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Υπάρχει ήδη θέμα για Ταξίδια:

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=68785

Όσο για το κοντά είναι σχετικά.

Με αεροπλάνο και πιο λίγα θα κάψεις και πιο πολλά μέρη μπορείς να επιλέξεις με λίγες ώρες ταξίδι.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχει ήδη θέμα για Ταξίδια:

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=68785

Όσο για το κοντά είναι σχετικά.

Με αεροπλάνο και πιο λίγα θα κάψεις και πιο πολλά μέρη μπορείς να επιλέξεις με λίγες ώρες ταξίδι.

Πιο λίγα δε θα το έλεγα για τα χρήματα.. Έχω πετρέλαιο και πάω Βουλγαρία από Αθήνα με 30€

Για τους προορισμούς και την ώρα συμφωνώ.. Είναι έγκυος η γυναίκα όμως και δεν επιτρέπεται αεροπλάνο.

Πιο λίγα δε θα το έλεγα για τα χρήματα.. Έχω πετρέλαιο και πάω Βουλγαρία από Αθήνα με 30€

Για τους προορισμούς και την ώρα συμφωνώ.. Είναι έγκυος η γυναίκα όμως και δεν επιτρέπεται αεροπλάνο.

Κάτσε δηλαδή κάνεις 980 χλμ επι 2 με 30€??

Αμάξι έχεις ή διαστημόπλοιο;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Eννοει μαλλον οτι καιει 30 € για να παει,οχι και για να γυρισει.Αλλα μονο για καυσιμα.Γιατι αν υπολογισεις και τα διοδια βγαινει 30-40 € παραπανω

εγω θα πηγαινα στην Οχριδα....

ομορφα και οικονομικα....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Κάτσε δηλαδή κάνεις 980 χλμ επι 2 με 30€??

Αμάξι έχεις ή διαστημόπλοιο;

με 30-35€ κανω περιπου 800 και κατι χιλιομετρα... χωρις διοδια βεβαια... οποτε με συμφερει οδικως...

Oκ εχω παει οδικος σε αρκετα μερη στα βαλκανια δεν χανεις και τιποτα.Αν ανεβαινες πιο πανω Ουγγαρια Σερβια υπαρχουν πραγματα να δεις.Σκοπια παρακμη.Ακομα και η Σοφια θα νιωσεις τι εστι αριστερο καθεστως πολυ γρηγορα μολις δεις τα οικοδομικα τεραστια μπλοκ στην πολη που ειναι σημα κατατεθεν του ανατολικου μπλοκ.

Στην θεση σου με εγκυο γυναικα δεδομενου οτι μονο εντος ΕΕ εχεις νοσοκομειακη καλυψη δεν θα πατουσα καν σε χωρες εκτος ΕΕ.

Αν θα πηγαικα καπου στα Βαλκανια για διακοπες μονο Κροατια.