DeeJay_Nickolas Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 paidia kserei kaneis to kommati pou paizei sthn diafimisi tou bacardi - mohito??? einai kommatara... an to ksereis kaneis plzzzz???? F R E E R A D I O...N O W!!!! 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2001....ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 paidia kserei kaneis to kommati pou paizei sthn diafimisi tou bacardi - mohito??? einai kommatara... an to ksereis kaneis plzzzz???? Έχει ρωτηθεί άλλες 2 φορές στην ίδια σελίδα μόνο... Να το ξαναπώ; Το ξαναλέω: κανείς δεν πέθανε κάνοντας αναζήτηση :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeeJay_Nickolas Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 it's ok!!! to eida proigoumenos... sorry gia tin enoxlisi... thanks F R E E R A D I O...N O W!!!! 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2001....ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeeJay_Nickolas Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 to tragoudi gia to neo opel corsa to kserei kaneis??? plzz!!! F R E E R A D I O...N O W!!!! 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2001....ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 to tragoudi gia to neo opel corsa to kserei kaneis??? plzz!!! Νομίζω πως και αυτό έχει απαντηθεί... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_cult74 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Θα ρωτήσω κάτι, όχι και τόσο επίκαιρο, αλλά ελπίζω ότι κάποιος θα το θυμάται και θα μπορεί να μου απαντήσει! Η ερώτηση αφορά την ταινία "Η σιωπη των αμνών". Ψάχνω το τραγούδι που ακουγόταν τη στιγμή που έκανε στριπ τιζ ο παρανοϊκός δολοφόνος. Είχα παραγγείλει τότε το soundtrack της ταινίας αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι δεν περιλαμβανόταν μέσα. Αν λοιπόν κάποιος το ξέρει ή έστω έχει καμιά ιδέα που μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Θα ρωτήσω κάτι, όχι και τόσο επίκαιρο, αλλά ελπίζω ότι κάποιος θα το θυμάται και θα μπορεί να μου απαντήσει! Η ερώτηση αφορά την ταινία "Η σιωπη των αμνών". Ψάχνω το τραγούδι που ακουγόταν τη στιγμή που έκανε στριπ τιζ ο παρανοϊκός δολοφόνος. Είχα παραγγείλει τότε το soundtrack της ταινίας αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι δεν περιλαμβανόταν μέσα. Αν λοιπόν κάποιος το ξέρει ή έστω έχει καμιά ιδέα που μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Ευχαριστώ! Q. Lazzarus - Goodbye Horses Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 καλημέρα σε όλους... παιδιά, είμαι καινούριος, εσείς οι παλιοί θα ξέρετε... Παιδιά όποιος θέλει αυτό το κομμάτι πάντως, επειδή το έχω κι εγώ το cd του Klik, το έχω ανεβάσει εδώ: http://******.html έχω δει κι άλλες φορές τέτοιου τύπου link και δεν έχω καταλάβει πώς δουλεύουν... πάω να μπω και "δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας"... μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται; (ειδικά για το συγκεκριμένο που με ενδιαφέρει)... Αν αυτό που ζητάω αντίκειται στους κανόνες του φόρουμ, ας μου στείλει πμ... ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 καλημέρα σε όλους... παιδιά, είμαι καινούριος, εσείς οι παλιοί θα ξέρετε... έχω δει κι άλλες φορές τέτοιου τύπου link και δεν έχω καταλάβει πώς δουλεύουν... πάω να μπω και "δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας"... μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται; (ειδικά για το συγκεκριμένο που με ενδιαφέρει)... Αν αυτό που ζητάω αντίκειται στους κανόνες του φόρουμ, ας μου στείλει πμ... ευχαριστώ Οι κανονισμοί του Site απαγορεύουν την παράνομη διακίνηση υλικού. Και εννοούν αυτό ακριβώς, το "ανέβασα εκείνο το τραγούδι εκεί". Οπότε posts αυτού του στυλ, όπως και "βρήκα σε torrent εκείνο" συνήθως διαγράφονται μέχρι να πεις κύμινο. :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 άχα, μάλιστα, σ' ευχαριστώ... αν ζητήσω το link του συγκεκριμένου κομματιού (ή ολόκληρου του cd από το κλικ) σε private message, υπάρχει πρόβλημα; Αν όχι, μπορεί κάποιος να μου το στείλει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_cult74 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Q. Lazzarus - Goodbye Horses Σ' ευχαριστώ πολύ Αρχαίε! Άψογος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsp1 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Γεια χαρα σε ολους... Στηριζομαι στα μουσικα αυτια σας αφου δεν ξερω ουτε τιτλο σειρας αλλα ουτε και τραγουδιου φυσικα... Πρεπει να επαιζε προ καιρου (μερικους μηνες) σε καποια σειρα στο MEGA ... μοιαζει με παιδικο τραγουδακι και θυμομουν καπως την μελωδια ωστε να την παιξω στα πληκτρα και αν καποιος γνωριζει να μου πει... εδω λοιπον.. http://rapidshare.de/files/37102505/uknown.mp3.html Ευχαριστω εκ των πρωτερων Υ.Γ. σαφως μην ανησυχειτε (για ιους) προκειται για "καθαρο" αρχειο mp3 ηχογραφημενο απο εμενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 άχα, μάλιστα, σ' ευχαριστώ... αν ζητήσω το link του συγκεκριμένου κομματιού (ή ολόκληρου του cd από το κλικ) σε private message, υπάρχει πρόβλημα; Αν όχι, μπορεί κάποιος να μου το στείλει; Μέσω PM, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. :) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Heretw! ena kommataki pou paizetai tora teleftaia sta club kai einai dance - house,to paizei pou kai pou kai o best ki ehei tous eksis stihous(prin to refrain) : You want come and hold the key... (Refrain) You're so sexy, sexy , sexy . Episis ksero pws i ginaika pou to leei ehei pei kai ena kommataki sto parelthon, tin proigoumeni dekaetia kai legetai "Let me be your underwear" alla artist anaferei to "Club 69". Ti na kanw ??? to psahnw edo ki ena mina(apo tote pou vgike diladi).Paidia, please dwste mou ta fwta sas !!!:O :blink: :worry: :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Heretw! ena kommataki pou paizetai tora teleftaia sta club kai einai dance - house,to paizei pou kai pou kai o best ki ehei tous eksis stihous(prin to refrain) : You want come and hold the key... (Refrain) You're so sexy, sexy , sexy . Episis ksero pws i ginaika pou to leei ehei pei kai ena kommataki sto parelthon, tin proigoumeni dekaetia kai legetai "Let me be your underwear" alla artist anaferei to "Club 69". Ti na kanw ??? to psahnw edo ki ena mina(apo tote pou vgike diladi).Paidia, please dwste mou ta fwta sas !!!:O :blink: :worry: :wacko: Ρώτα και εδώ, που είναι πιο γενικό θέμα, κάτι θα βρεις. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Μήπως ξέρετε ποιό είναι το τραγούδι της παμπάλαιας διαφήμισης του Hemo και το τραγούδι της νεας διαφήμισης του Marks and Spenser; Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marillou Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένη πληροφορία το τραγούδι της διαφήμισης των κινητήρων TSi της volkswagen ερμηνεύεται από την τραγουδίστρια,παλιό supermodel μεγαλωμένη στην Γαλλία Carla Bruni Links Lien1 Lien2 Μήπως βρήκαμε κάτι πιο συγκεκριμένο γι' αυτό το τραγούδι?? "Δεν υπάρχει ποτέ ο χρόνος για να κάνεις κάτι σωστά, αλλά πάντα υπάρχει ο χρόνος για να προσπαθήσεις ξανά..!!" :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 το τραγούδι απο τη διαφήμιση της Replay στο Mad ξέρει κανεις πώς το λένε? Thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beholder69 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω το κομμάτι που παίζεται στη νέα διαφήμιση του σαμπουάν-αν δεν κάνω λάθος- Fructis. Έχει γυναικεία φωνητικά και πρέπει από το λίγο που ακούγεται να είναι ψιλοροκάκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 re paides sto megalo pazari me ton mikroutsiko evale ena tragoudi pou elege genkhis chan kai nomizo uparhei kai elliniki diaskeui xerete kati poio sugkekrimeno? [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Mipos les to Genghis Khan apo Iron Maiden? no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Στο σημερινό Singles, την ώρα που τσακώνονταν η Σολωμού με τον άλλο για τα σκουπίδια ("Μπορώ και μόνη μου", "Το ξέρω"), ακουγόταν η αρχή ενός τραγουδιού που μουν είναι γνωστό, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό είναι... Οπότε, κάθε βοήθεια χρήσιμη... :O This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 kalispera paidia!mia erwtisi,tin exw ksanakanei alla den eixa parei apantisi.. kserei kaneis to tragoudi tis seiras mono esy an exei kykloforisei k apo poion kallitexnh?? thank you!:happy: [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Στο σημερινό Singles, την ώρα που τσακώνονταν η Σολωμού με τον άλλο για τα σκουπίδια ("Μπορώ και μόνη μου", "Το ξέρω"), ακουγόταν η αρχή ενός τραγουδιού που μουν είναι γνωστό, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό είναι... Οπότε, κάθε βοήθεια χρήσιμη... :O Aν δεν στο έχει βρει κανείς μέχρι αύριο (που θα ανέβει το επεισόδιο στον "Έλληνα Θείο") θα στο ψάξω εγώ! ;) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ego thymamai oti itane ena pou to iksera kai iksera kai ton titlo alla tora den thymamai katholou.Sigoura den thymase kapoion stixo? no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts