Jump to content

tassos_cult74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tassos_cult74

  • Ημ. Γέννησης 07/03/1974

tassos_cult74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του dewars το ξέρει κανείς; Any help??? :(
  2. Καλησπέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του dewars που παίζεται αυτόν τον καιρό στην τηλεόραση; Έκανα κάποια αναζήτηση, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ελπίζω κάποιος να έχει απάντηση! Ευχαριστώ!
  3. Επαναφέρω το ερώτημα για τη μουσική της διαφήμισης του νέου Seat Leon. Δυστυχώς, δεν έχω πάρει καμιά απάντηση μέχρι σήμερα...:( Επίσης, σε κάποιο σημείο ακούγεται ένα "right here", αν δεν κάνω λάθος. Ελπίζω κάποιος να γνωρίζει! Ευχαριστώ!...
  4. Καλησπέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η μουσική που ακούγεται στη διαφήμιση για το νέο Seat Leon; Ενδέχεται, βέβαια, να έχει γίνει μόνο για τη συγκεκριμένη διαφήμιση, μπορεί και όχι όμως... Αν ξέρει κάποιος, ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Σ' ευχαριστώ πολύ Αρχαίε! Άψογος...
  6. Καλησπέρα σε όλους! Θα ρωτήσω κάτι, όχι και τόσο επίκαιρο, αλλά ελπίζω ότι κάποιος θα το θυμάται και θα μπορεί να μου απαντήσει! Η ερώτηση αφορά την ταινία "Η σιωπη των αμνών". Ψάχνω το τραγούδι που ακουγόταν τη στιγμή που έκανε στριπ τιζ ο παρανοϊκός δολοφόνος. Είχα παραγγείλει τότε το soundtrack της ταινίας αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι δεν περιλαμβανόταν μέσα. Αν λοιπόν κάποιος το ξέρει ή έστω έχει καμιά ιδέα που μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Ευχαριστώ!
  7. Καλησπέρα σε όλους. Αναζητώ κι εγώ το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του Avensis με τη γυναίκα που το χαράζει. Απ' ό,τι είδα, ρωτήθηκε κανά δυο φορές, αλλά νομίζω ότι δεν υπήρξε απάντηση. Επαναφέρω το ερώτημα, ελπίζοντας κάποιος να το γνωρίζει αυτή τη φορά! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...