Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

xiaomi redmi 4 και ναι γενικα και εμενα το ASUS αργει να συνδεθει με wifi

Ευχαριστω. Το xiaomi δεν ειναι κανονικο δικαρτο ομως.....

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και το δικο μου αργει να συνδεθει σε wifi με την τελευταια κιτκατ ειμαι , με την λολιποπ δεν θυμαμαι τι εκανε σε αυτο το θεμα

και το δικο μου αργει να συνδεθει σε wifi με την τελευταια κιτκατ ειμαι , με την λολιποπ δεν θυμαμαι τι εκανε σε αυτο το θεμα

Και εγω με κιτ-κατ ειμαι (2.22.40.54_20150527_44)

• 3 months later...
Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να εμφανισω τη λιστα με τους μπλοκαρισμενους αριθμους και αν γινετε να τους επεξεργαστω?

• 2 months later...

asus-zenfone-5-ze620kl-5z-zs620kl.jpg

Asus ZenFone 5 /5Z

Οθόνη 6.2” Super IPS Full HD+ (2246 x 1080, 19:9, 500nits φωτεινότητα) που καλύπτει το 90% της πρόσοψης

Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 636 / Snapdragon 845

Επεξεργαστής γραφικών Adreno 509 GPU / Adreno 630 GPU

Μνήμη RAM 4GB/6GB/8GB

Αποθηκευτικός χώρος 64GB

Dual κάμερα 12MP Sony IMX363 f/1.8 με O.I.S., Dual Pixel PDAF + 8MP με ευρυγώνιο φακό 120°

Εμπρόσθια κάμερα 8MP

dualSIM

Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων

WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, 4G LTE

Λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo με ZenUI

Μπαταρία 3300mAh

Asus ZenFone 5 Lite ή 5Q σε ορισμένες αγορές

Οθόνη 6.0” Super IPS Full HD+ (2160 x 1080, 18:9) που καλύπτει το 80.3% της πρόσοψης

Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 430/630

Επεξεργαστής γραφικών Adreno 505 GPU / Adreno 508 GPU

Μνήμη RAM 3GB/4GB

Αποθηκευτικός χώρος 32GB/64GB

Dual κάμερα 16MP f/2.2 με PDAF + ?MP με ευρυγώνιο φακό 120°

Dual εμπρόσθια κάμερα 20MP Sony IMX376 f/2.0 με γωνία θέασης 85.5°

dualSIM

Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων

WiFi 802.11n, Bluetooth 4.2, NFC, GPS, 4G LTE

Λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo με ZenUI

Μπαταρία 3300mAh

Η παρουσίαση κλώνων του iPhone X με λειτουργικό σύστημα Android ήταν αναμενόμενη και το περιμέναμε από τις μικρές κινέζικες εταιρείες. Η έκπληξη, όμως, μας ήρθε και από την Asus, η οποία αποκάλυψε τη νέα οικογένεια Asus ZenFone 5 στο MWC 2018, με τα δύο από τα τρία μοντέλα να ακολουθούν τον σχεδιασμό της Apple.

Στη νέα οικογένεια της εταιρείας βρίσκουμε τα Asus ZenFone 5 Lite, Asus ZenFone 5 και Asus ZenFone 5Z. Τα δύο πρώτα παρουσιάστηκαν στην σκηνή με mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά το το τελευταίο είναι το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα χάριν στον επεξεργαστή Snapdragon 845 και την πολύ χαμηλή τιμή του, αφού θα κοστίζει λιγότερο από $500 όταν κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Η εταιρεία παραδέχτηκε, πάντως, στην ιστοσελίδα The Verge ότι “θα μας κατηγορήσουν πως αντιγράφουμε το iPhone X, αλλά δεν μπορούμε να στερήσουμε τον κόσμο από αυτό που ζητάει. Το δικό μας notch είναι, ωστόσο, κατά 26% μικρότερο και επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη της πρόσοψης από την οθόνη”. Τα Asus ZenFone 5, πάντως, δεν διαθέτουν τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για βιομετρικό ξεκλείδωμα.

Πηγή http://www.techgear.gr/asus-zenfone-5-announced-134291/

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

• 4 weeks later...

Αυτην την στιγμη εχει 430 ευρω στο bangood. Μονο εμενα μου φαινεται πολυ καλη προταση?

Στην ουσια τα μονα που του λειπουν ειναι η ασυρματη φορτιση και η αδιαβροχοποιηση.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Εμφανίστηκε και στα σκρουτζομάγαζα στα 444Ε. Κανένα review έχουμε;

• 4 weeks later...
Μόλις το πήρα και ενώ αρχικά ήμουν ενθουσιασμένος, διαπίστωσα ότι πολλές εφαρμογές κρασαρουν και δεν ανοίγουν. Μάλλον αγόρασα προβληματικη συσκευή ή είναι προβληματική ούτος ή άλλως. Μεγάλη απογοήτευση άντε να βγάλεις άκρη τώρα με gearbest Edited by ceed777

Μόλις το πήρα και ενώ αρχικά ήμουν ενθουσιασμένος, διαπίστωσα ότι πολλές εφαρμογές κρασαρουν και δεν ανοίγουν. Μάλλον αγόρασα προβληματικη συσκευή ή είναι προβληματική ούτος ή άλλως. Μεγάλη απογοήτευση άντε να βγάλεις άκρη τώρα με gearbest
Και το είχα στα υπόψιν, πάντως όσα review έχω δει έχει πολύ καλές κριτικές. Κανένα reset δοκίμασες, έκανες επαναφορά μήπως από κανένα backup; Ποιες εφαρμογές σου κολλάνε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και το είχα στα υπόψιν, πάντως όσα review έχω δει έχει πολύ καλές κριτικές. Κανένα reset δοκίμασες, έκανες επαναφορά μήπως από κανένα backup; Ποιες εφαρμογές σου κολλάνε;

Πρώτον όλες οι εφαρμογές κρασαρουν. Άλλες μετά απο λίγα λεπτά άλλες κατευθείαν. Η συσκευη ή θα παραμείνει κολλημένη ή θα κάνει μόνη της reboot. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν έγινε τίποτα. Έκανα αναβάθμιση λογισμικού δεν έγινε τίποτα. Η συσκευή είναι άχρηστη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κανένα τρόπο. Δεν είναι χτυπημένη, ήταν σφραγισμένη και δεν φαίνεται να έχει τίποτα εξωτερικά. Πρέπει να έχει πρόβλημα λογισμικού με κάτι άλλο απο την παραγωγή του. Έστειλα και στην ASUS και στο gearbest μάλλον θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω και να τους στείλω τη συσκευή λόγω τελωνείου. Είπα να το πάρω γιατί προέρχομαι απο ZenFone 2 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 3 χρόνια σκυλί μαύρο ή συσκευή. Πίστευα ότι θα έπαιρνα κάτι καλύτερο αλλά τελικά μόνο απογοήτευση και εκνευρισμό. Δεν πίστευα ότι συσκευή με τον καλύτερο snapdragon θα έβγαινε τόσο μάπα.

Σου απάντησα και στο thread του Zenfone 2. Κάνε reset και στο πρώτο boot βάλε αγγλικά γλώσσα όχι ελληνικά. Τα ίδια μου εκανε το απλό το 5 και έτσι έστρωσε. Απλά πριν από κάθε ota το γυρνάω αγγλικά και μετά παλι ελληνικά

Σου απάντησα και στο thread του Zenfone 2. Κάνε reset και στο πρώτο boot βάλε αγγλικά γλώσσα όχι ελληνικά. Τα ίδια μου εκανε το απλό το 5 και έτσι έστρωσε. Απλά πριν από κάθε ota το γυρνάω αγγλικά και μετά παλι ελληνικά

Τώρα αντιμετωπίζεις προβλήματα ή όντως έστρωσε; Εχω μπει σε διαδικασία DOA. Αν ακόμα υπάρχει πρόβλημα τους να ζητήσω refund.

Όχι τώρα πλέον δεν έχει κανένα θέμα, απλά άμα πάρω OTA (έχω πάρει 4 σε 1 μήνα) και κάνω επανεκκίνηση μετά το update έχοντας τη γλώσσα στα ελληνικά, κάνει τα ίδια. Απλά γυρνάω στα αγγλικά πριν το OTA και μετά ξαναβάζω ελληνικα, και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα πλέον. Τράβα ένα βίντεο με το τι σου κάνει, γιατί αν το στείλεις για doa (Ισπανία σου είπαν να το στείλεις και σε εσένα;) Θα κάνουν reset αυτοί, θα βάλουν αγγλικά και δε θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχεις εσύ. Φυσικά όλα αυτά αν πράγματι έχουμε το ίδιο πρόβλημα και δεν είναι άλλη περίπτωση το δικό σου.

Όχι τώρα πλέον δεν έχει κανένα θέμα, απλά άμα πάρω OTA (έχω πάρει 4 σε 1 μήνα) και κάνω επανεκκίνηση μετά το update έχοντας τη γλώσσα στα ελληνικά, κάνει τα ίδια. Απλά γυρνάω στα αγγλικά πριν το OTA και μετά ξαναβάζω ελληνικα, και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα πλέον. Τράβα ένα βίντεο με το τι σου κάνει, γιατί αν το στείλεις για doa (Ισπανία σου είπαν να το στείλεις και σε εσένα;) Θα κάνουν reset αυτοί, θα βάλουν αγγλικά και δε θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχεις εσύ. Φυσικά όλα αυτά αν πράγματι έχουμε το ίδιο πρόβλημα και δεν είναι άλλη περίπτωση το δικό σου.

Ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες. Παντως ή μονο εμεις εχουμε προβλημα ή μονο εμεις το αγορασαμε. Αν κατεβασω την αναβαθμιση απο το site της asus γινεται με τον ιδιο τροπο οπως σε προηγουμενα μοντελα; Πχ zenfone 2 ή κανω κατι αλλο; Επισης σε ευχαριστώ για τη βοηθεια και την υπομονη σου.

Προς το παρον δεν μου εχουν πει τιποτα ουτε απο gear best ουτε απο asus. Περιμενω αλλωστε χθες ηταν η πρωτη μερα.

Για πείτε εντυπώσεις γενικότερα και ειδικότερα από μπαταρία και κάμερα

Μέχρι στιγμής έχεις δίκιο. Δοκίμασα και έκανα αυτό που μου είπες και δεν έχει κρασαρει καθόλου την τελευταία ώρα. Απίστευτο bug. Θα δω πως θα πάει και θα κινηθώ αναλόγως. Ελπίζω τώρα που θα κάνω εγκατάσταση τις εφαρμογές έχοντας το γυρισμένο σε ελληνικά να μη μου δημιουργήσει προβλήματα.

Η απάντηση της Asus , με λίγα λόγια ξέρουν για το bug και σου λένε να το γυρίσεις αγγλικά.

Dear Asus Valued Customer,

Thank you for contacting Asus, my name is Evangelia and I will try my best to assist you with your current situation.

Regarding the below described case, please aattempt to select english as system language and inform us accordingly if the problem persists.

In case you are not satisfied by our reply above, please inform us accordingly before filling the satisfaction form.

In case you are satisfied by our reply above, we invite you to select 9 or 10 as a positive evaluation.

For further information, please also contact us directly on the Asus Greek support department on the numbers 800-848-1322 (TOLL-FREE) and 2111985051 (landline) - (09am to 13pm - 14pm to 18pm). ( From Cyprus: 800 92491 ) Email: support@asus.gr

Η χαρά μου κράτησε λίγο τελικά ξανακράσαρε οπότε θα φύγει και θα ζητήσω refund.

Ελπίζω να μην είναι η περίπτωση μου ο κανόνας.

Edited by ceed777

Η απάντηση της Asus , με λίγα λόγια ξέρουν για το bug και σου λένε να το γυρίσεις αγγλικά.

Dear Asus Valued Customer,

Thank you for contacting Asus, my name is Evangelia and I will try my best to assist you with your current situation.

Regarding the below described case, please aattempt to select english as system language and inform us accordingly if the problem persists.

In case you are not satisfied by our reply above, please inform us accordingly before filling the satisfaction form.

In case you are satisfied by our reply above, we invite you to select 9 or 10 as a positive evaluation.

For further information, please also contact us directly on the Asus Greek support department on the numbers 800-848-1322 (TOLL-FREE) and 2111985051 (landline) - (09am to 13pm - 14pm to 18pm). ( From Cyprus: 800 92491 ) Email: support@asus.gr

Η χαρά μου κράτησε λίγο τελικά ξανακράσαρε οπότε θα φύγει και θα ζητήσω refund.

Ελπίζω να μην είναι η περίπτωση μου ο κανόνας.

Έκανες επαναφορά, έβαλες πρώτη γλώσσα Αγγλικά, και σου κάνει τα ίδια;

Έκανες επαναφορά, έβαλες πρώτη γλώσσα Αγγλικά, και σου κάνει τα ίδια;

Ναι. Θα το παω για DOA γιατί βαρέθηκα να κάνω επαναφορες. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω ξανα την ίδια συσκευή ή να ζητήσω refund.

Για πείτε εντυπώσεις γενικότερα και ειδικότερα από μπαταρία και κάμερα

Απο μπαταρία είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Βγάζω 4-5 ώρες οθόνης άνετα(συνήθως σταθερά πάνω απο 5) με εξαίρεση τις μέρες που ακούω πολλές ώρες ράδιο ή Spotify.

Στην κάμερα νομίζω οτι τουλάχιστον στα στάνταρ μου ειναι πάρα πολύ καλή η συσκευή. Οπτική σταθεροποίηση στο Video, πολλές επιλογές(έχει και 4K, και 1080p στα 120FPS) Καθαρές φωτογραφίες, γρήγορο focus, σπάνια βγαίνει κουνημένη, ακόμα και με λίγο φως.

Πέρα απο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ bug με τα ελληνικά που λέμε παραπάνω, ευχαριστημένος και απο το λογισμικό, ενώ το 5άρι που εχω εγώ, με τον SD 636 έχει αξιοπρεπέστατες επιδόσεις.

Απο Design, κολοκυθόπιτα, προσωπικά με ψιλοαπωθεί η επιλογή να πάνε φουλ κόπια ,γιατι είναι πραγματικά καλή συσκευή. Τουλάχιστον είναι πολύ καλή απο θέμα κατασκευής και υλικών.

Αμα καταφέρω να τελειώσω το Review θα το ποστάρω και εδώ το βίντεο.

Α! Και το SAR είναι στο Θεό. 1.2 κεφάλι, 1.5 σώμα, για οσους τους απασχολεί

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι. Θα το παω για DOA γιατί βαρέθηκα να κάνω επαναφορες. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω ξανα την ίδια συσκευή ή να ζητήσω refund.

Μ'αρεσει πολύ σα συσκευή, αλλα αν δεν έστρωνε και η δική μου, δε πρόκειται να έπαιρνα το ίδιο. Παραείναι σημαντικό το πρόβλημα, στείλτο DOA και πάρε τα λεφτά σου πίσω

Edited by Papp0us

Τελευταία απόπειρα για το φτιαξιμο της συσκευής ή Asus μου έδωσε αναβάθμιση γιατί λέει υπάρχει ασυμβατότητα με την Google λόγω γλώσσας. Άντε να δούμε. Τώρα λειτουργώ τη συσκευή μόνο με αγγλικά χωρίς καθόλου ελληνικά και δεν παρουσίασε πρόβλημα από χτες το βράδυ.

Τελευταία απόπειρα για το φτιαξιμο της συσκευής ή Asus μου έδωσε αναβάθμιση γιατί λέει υπάρχει ασυμβατότητα με την Google λόγω γλώσσας. Άντε να δούμε. Τώρα λειτουργώ τη συσκευή μόνο με αγγλικά χωρίς καθόλου ελληνικά και δεν παρουσίασε πρόβλημα από χτες το βράδυ.

Δηλαδη αυτό το κινητο δεν πρόκειται να δουλεψει σωστα με ελληνικα ποτε? Η μηπως η Asus ειπε ότι θα βγαλει καποιο update ?

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z