estiakos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδια, παρέλαβα το κινητο για την αδερφη μου την προηγούμενη βδομαδα.. Ολα καλά με τις επιμέρους λειτουργίες, αψογο στη χρήση κλπ, ομως με πηρε χθες τηλέφωνο και μου είπε ότι το φορτίζει σχεδόν 2 φορές την ημέρα με μετρια χρήση!!! Ενδεικτικά το πήρε full το πρωί στις 9 και το μεσημέρι στις 3+, είχε παραδόσει πνεύμα με λιγο internet κλπ.. Πρέπει να εγκαταστήσω καποια συγκεκριμενη ROM ή να πειράξει κάτι που δεν γνωρίζουμε? Και οι δύο είμαστε αρχαριοι.....:(:( Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδιά έχω την 2.21.40.44 και στην στοκ εφαρμογή μηνυμάτων ενώ δείχνει 160 χαρακτήρες στην αρχή, μετά γίνονται 70. Υπάρχει κάποια επιλογή να το αλλάξω; Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapounos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Περιμένουμε αυτη την αναβαθμηση από την ασους μέσα στον Απρίλιο, προτείνω να περιμένεις γιατι θα αναβαθμιστει σε lolipop το zenfone 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 γιατι θα αναβαθμιστει σε lolipop το zenfone 5? Ναι. Όλη η σειρά Zenfone (4/5/6) θα πάρει Lollipop, σύμφωνα με την ASUS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδια, παρέλαβα το κινητο για την αδερφη μου την προηγούμενη βδομαδα.. Ολα καλά με τις επιμέρους λειτουργίες, αψογο στη χρήση κλπ, ομως με πηρε χθες τηλέφωνο και μου είπε ότι το φορτίζει σχεδόν 2 φορές την ημέρα με μετρια χρήση!!! Ενδεικτικά το πήρε full το πρωί στις 9 και το μεσημέρι στις 3+, είχε παραδόσει πνεύμα με λιγο internet κλπ.. Πρέπει να εγκαταστήσω καποια συγκεκριμενη ROM ή να πειράξει κάτι που δεν γνωρίζουμε? Και οι δύο είμαστε αρχαριοι.....:(:( Αν δεν έχεις κάνει αναβάθμιση και έχει ελληνικό μενού, τότε και παλιά ρομ έχει αλλά και πειραγμένη. Όσο δεν αποφασίζεις να κάνεις αναβάθμιση, κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αφαιρείς ότι προγράμματα έχουν βάλει. Και εννοώ όλα, χωρίς διακρίσεις. Αν έχουν βάλει κάποιο διαχείρισης μπαταρίας ή ραμ ή άλλου τμήματος της συσκευής και το οποίο δεν δίνει επιλογή αφαίρεσής του, το απενεργοποιείς από τη λίστα εφαρμογών του Android. Και στα δύο Zenfone 5 (1GB ram, Intel chip) που παρέλαβα η αναβάθμιση έγινε πανεύκολα, αντιγράφοντας απλώς το αρχείο της νέας ρομ στην μνήμη της συσκευής. Εδώ έγραψα περισσότερα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5968338#post5968338 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vourk Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδια, παρέλαβα το κινητο για την αδερφη μου την προηγούμενη βδομαδα.. Ολα καλά με τις επιμέρους λειτουργίες, αψογο στη χρήση κλπ, ομως με πηρε χθες τηλέφωνο και μου είπε ότι το φορτίζει σχεδόν 2 φορές την ημέρα με μετρια χρήση!!! Ενδεικτικά το πήρε full το πρωί στις 9 και το μεσημέρι στις 3+, είχε παραδόσει πνεύμα με λιγο internet κλπ.. Πρέπει να εγκαταστήσω καποια συγκεκριμενη ROM ή να πειράξει κάτι που δεν γνωρίζουμε? Και οι δύο είμαστε αρχαριοι.....:(:( Έχεις εγκαταστήσει το σκαιπ; όταν το σκαιπ είναι ανοικτό η μπαταρία τελειώνει για πλάκα! Τουλάχιστον σε μένα... Εγώ πλέον κάνω λογκ άουτ και όλα καλά! Παράθεση Γιου μπέττερ ασκ μα μαμα, χάου του μέηκ ε μάνστερ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Το Lollipop ποτε θα το δωσουν σε κυκλοφορια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Έχω θαυμαστικό στη διαχείριση συσκευών με ονομασία Mtp Με αυτόματη αναζήτηση δεν βρίσκει κάτι τα windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 παντως με το lenovo camera βγαζει πολυ καλυτερες φωτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπέρα, έχει παρατηρήσει κάνεις αλλοίωση φωνής στην αποστολή φωνητικών μηνυμάτων μέσω viber? Πατώντας πάνω στο ηχογραφημένο μήνυμα μπορείς να το ακούσεις και στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Το απόγευμα ήρθε το ZenFone 5 για συγγενή. Είχε μια πειραγμένη και ρουταρισμένη ρομ που είχε έναν σωρό άσχετα προγράμματα. Ότι multilingual rom βρήκε πρώτη εμπρός του, την έβαλε ο Κινέζος. Πολύ κρίμα να την υποστούνε οι άσχετοι. Το κινητό δεν έκανε αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ/WiFi, ούτε αναγνώριζε την μικρή αναβάθμιση από την προηγούμενη έκδοση σε WW_user_2.21.40.44. Οπότε πήγα να δω τι offline αναβάθμιση δίνει η Asus. Τελικά είναι πολύ απλό και αποτελεσματικό. Η Asus δίνει μόνο την πλήρη/μεγάλη αναβάθμιση στην επίσημη σελίδα αναβαθμίσεων, οπότε κατεβάζεις το αρχείο, το αντιγράφεις στο κινητό κι εκείνο αμέσως την βλέπει και σου ζητάει να ξεκινήσει την αναβάθμιση. Προσοχή! Να κατεβάσετε την ρομ ίδιου SKU με της ρομ που έχει ήδη το κινητό σας (WW, CN, TW). Αυτό φαίνεται μέσα στο μενού πληροφοριών. Προσπαθησα 4 φορες να κανω αναβαθμηση αλλα ΔΕΝ το κανει με τιποτα. Η ASUS_T00F-WW-2.21.40.44-user" βγαζει σφαλμα . Η ASUS _T00F_WW_1.18.40.10 ΔΕΝ την βλεπει καθολου Δεκτη οποιαδηποτε βοηθεια Edited April 7, 2015 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Talos και Vourk, σας ευχαριστώ παρα πολύ!! ειστε κατατοπιστικοτατοι.. Απο ότι γνωρίζω, ναι, εχει εγκαταστησει Skype η αδερφη μου και κανει χρήση, ενώ αφηνει πολλές εφαρμογες ανοικτές.. Θα βρεθούμε μεσα στο Σ/Κ και σκεφτομαι να κανω 2-3 πραγματακια: α) Αναβαθμιση από Asus (official rom), περιμένοντας παραλληλα το Lollipop, β) Εγκατασταση του Greenify (έχω ακουσει ότι κανει καλή δουλειά, το προτείνετε??) γ) Εγκατασταση εφαρμογής για calibration (ξερετε αν αξίζει η διαδικασία?) και δ) Απεγκατασταση σε ότι περιττή χαζομαρα υπάρχει.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για να με βοηθήσετε Μετά από σπάσιμο νεύρων κατάφεραν να κάνω downgrade και να πάω με την απλή διαδικασία σε Asus_T00J_CN_user_1.14.40.50_20140625_626306 release keys Αλλά μου εμφανίζει errors , σε εκτελεση 3-4 εφαρμογων διαχείρηση ενεργειας και κατι τετοια , τωρα το γυρνάω σε ww και βάζω μια μια της ww εκδόσεις ; Να σημειώσω ότι έγινε σε υπολογιστή με windows xp sp3 , ενώ στο σπίτι που προσπαθουσα τοσες μερες εχω windows 7 64bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Που μπορω να βρω διαφορα αξεσουαρ για το κινητο? Καποιο site?? Edited April 10, 2015 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ρέ παιδιά το T00F από το T100F τι διαφορά έχει ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Τι αξεσουαρ? Για θηκη δες εδωhttp://www.e-smartbuy.gr/ Edited April 10, 2015 by kalvar Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Δεν θελω μονο θηκη και το site αυτο ειναι πανακριβο. Να σου δωσω και ενα απλο παραδειγμα ? Nillkin Sparkle Flip Case Cover for Asus Zenfone 5 τιμη 14,90 στο site που λες...... 5.78 στο e-bay. Edited April 11, 2015 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepal Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Πριν 2 μήνες πήρα κι εγώ το Zenfone 5 και, για όσους θυμούνται, πριν μερικές σελίδες είχα ζητήσει βοήθεια για το πρόβλημα με την ανάγνωση των επαφών ("Read contacts"). Προσπάθησα να ακολουθήσω τα γραφόμενα αλλά δεν τα κατάφερα. Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε στέλνωντας μήνυμα στο to2c.com απ' όπου το αγόρασα. Μου έστειλαν ένα αρχείο και ένα βίντεο, όπου εξηγούσαν τι θα έπρεπε να κάνω. Άνοιξα το αρχείο, σύνδεσα το κινητό και ... έτοιμο! Έτσι απλά, χωρίς πολλά-πολλά. Κάποιοι εδώ, όταν ζήτησα βοήθεια, παρά το ό,τι ανέφερα ότι προσπάθησα να κάνω αυτά που έγραφαν, μου πρότειναν να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες, γιατί "έτσι λειτουργούν τα φόρα". Η αλήθεια είναι ότι το έκανα, όσο μπορούσα, γιατί 170 σελίδες δεν διαβάζονται. Τουλάχιστον εγώ, δεν είχα το κουράγιο. Είναι όμως κρίμα να τσουβαλιάζονται όλες οι αναρτήσεις σε ένα θέμα και τόση γνώση να πηγαίνει χαμένη. Επίσης, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω ή να προσβάλω κανέναν να συμπληρώσω ότι το φόρα δεν λειτουργούν έτσι. Έχουν ενότητες και υποενότητες, ώστε ο καθένας να βρίσκει αυτό που ψάχνει και να μην χάνεται η συνδρομή του καθενός. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, που αναγνωρίζω ότι δεν έχω συμβάλει καθόλου στη δημιουργία αυτού του φόρουμ και μπήκα απλά να βρω την λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζα. Εάν η τρέχουσα κατάσταση είναι ικανοποιητική για εσάς, που αφιερώνετε χρόνο και κόπο για την λειτουργία του φόρουμ, τότε πάω πάσο. Στην τελική, όμως, για ποιον τα γράφετε; Για εσάς που τα ξέρετε ή για αυτούς που δεν τα ξέρουν; Επαναλαμβάνω ότι τα παραπάνω δεν τα γράφω με προσβλητική διάθεση. Αντίθετα, τα γράφω σαν μια εικόνα ενός που τα βλέπει απ' έξω και απλά λέει την γνώμη του κι επειδή, επαναλαμβάνω, θεωρώ κρίμα όλη αυτή η προσπάθεια να πηγαίνει χαμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Φίλε μου επειδή κι εγω αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το "read contacts" και παρά την αναφορά μου δεν πήρα απάντηση, θα σου ήταν σε παρακαλώ εύκολο να μου περάσεις στο email μου dpanos8@gmail.com το αρχείο που σου έστειλαν και το βίντεο μήπως το κυδώνια επιτέλους και εγω αυτό το πρόβλημα ; Ευχαριστω προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Δεν θελω μονο θηκη και το site αυτο ειναι πανακριβο. Να σου δωσω και ενα απλο παραδειγμα ? Nillkin Sparkle Flip Case Cover for Asus Zenfone 5 τιμη 14,90 στο site που λες...... 5.78 στο e-bay. Φιλε μου εγω το ανεφερα για αμεση αγορα. Αν ειναι ετσι τοτε το ebay ειναι μονοδρομος κι ασε τους πανακριβους ελληναρες..!! Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Πριν 2 μήνες πήρα κι εγώ το Zenfone 5 και, για όσους θυμούνται, πριν μερικές σελίδες είχα ζητήσει βοήθεια για το πρόβλημα με την ανάγνωση των επαφών ("Read contacts"). Προσπάθησα να ακολουθήσω τα γραφόμενα αλλά δεν τα κατάφερα. Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε στέλνωντας μήνυμα στο to2c.com απ' όπου το αγόρασα. Μου έστειλαν ένα αρχείο και ένα βίντεο, όπου εξηγούσαν τι θα έπρεπε να κάνω. Άνοιξα το αρχείο, σύνδεσα το κινητό και ... έτοιμο! Έτσι απλά, χωρίς πολλά-πολλά. Κάποιοι εδώ, όταν ζήτησα βοήθεια, παρά το ό,τι ανέφερα ότι προσπάθησα να κάνω αυτά που έγραφαν, μου πρότειναν να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες, γιατί "έτσι λειτουργούν τα φόρα". Η αλήθεια είναι ότι το έκανα, όσο μπορούσα, γιατί 170 σελίδες δεν διαβάζονται. Τουλάχιστον εγώ, δεν είχα το κουράγιο. Είναι όμως κρίμα να τσουβαλιάζονται όλες οι αναρτήσεις σε ένα θέμα και τόση γνώση να πηγαίνει χαμένη. Επίσης, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω ή να προσβάλω κανέναν να συμπληρώσω ότι το φόρα δεν λειτουργούν έτσι. Έχουν ενότητες και υποενότητες, ώστε ο καθένας να βρίσκει αυτό που ψάχνει και να μην χάνεται η συνδρομή του καθενός. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, που αναγνωρίζω ότι δεν έχω συμβάλει καθόλου στη δημιουργία αυτού του φόρουμ και μπήκα απλά να βρω την λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζα. Εάν η τρέχουσα κατάσταση είναι ικανοποιητική για εσάς, που αφιερώνετε χρόνο και κόπο για την λειτουργία του φόρουμ, τότε πάω πάσο. Στην τελική, όμως, για ποιον τα γράφετε; Για εσάς που τα ξέρετε ή για αυτούς που δεν τα ξέρουν; Επαναλαμβάνω ότι τα παραπάνω δεν τα γράφω με προσβλητική διάθεση. Αντίθετα, τα γράφω σαν μια εικόνα ενός που τα βλέπει απ' έξω και απλά λέει την γνώμη του κι επειδή, επαναλαμβάνω, θεωρώ κρίμα όλη αυτή η προσπάθεια να πηγαίνει χαμένη. Φίλε συν-φορουμίτη, εγώ κατάλαβα ότι ναι μεν είχες πρόβλημα με τις επαφές, αλλά το κυρίως κόλλημα που αντιμετώπιζες ήταν η αλλαγή ROM (που πιθανότατα θα έλυνε και το πρώτο ζήτημα). Όπως έγραψες δλδ εκεί, αυτό κατάλαβα: Καλημέρα! Θα ήθελα κι εγώ την βοήθειά σας... Ειχα το ίδιο πρόβλημα με τις εφαρμογές που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις επαφές (viber, browser κτλ.). Προσπάθησα να ακολουθήσω τις αναλυτικές οδηγίες στα μηνύματα #2303,2305 ... και να αλλάξω το λογισμικό αλλά δεν τα κατάφερα. Συγκεκριμένα, μόλις ξεκινάει η διαδικασία αναβάθμισης του λογισμικού, βγάζει μήνυμα λάθους και αναφέρει: assert failed: greater_than_int(getprop("ro.build.date.utc"). 139273920() return code 8E:Error in /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW1.99.40.50-user.zip (Status 8) E: fota_return_code 403 E:Install of /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW1.99.40.50-user.zip failed with status 1 Installation aborted. E:Installation failed with status 1 E:Cannot load volume /misc! Μου δίνει 3 επιλογές: reboot, apply update from ADB, wipe data/factory reset, wipe cache partition. Επιλέγω την 1η και γίνεται επανεκκίνηση επαναφέροντας το τηλέφωνο στο προηγούμενο λογισμικό. Το δοκίμασα άλλες δύο φορές ξανακατεβάζοντας το αρχείο αλλά και πάλι τα ίδια. Τι πρέπει να κάνω; :( Να δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το SuperSU, να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να ξαναπροσπαθήσω, όπως ανέφερε ο epikouros σε άλλο μήνυμα; Δεν έχω ιδέα από αυτά και διαβάζοντας τα αναλυτικά μηνύματα πριν σκέφτηκα ότι θα τα καταφέρω αλλά δεν ... Η συσκευή μου είναι ASUS_T00J και είχε γίνει root με λογισμικό ASUS_T00J_WW_user_1.98.40.9_20190827_0215. Για την αλλαγή ROM που αναφέρεις ως ζήτημα, υπάρχουν δεκάδες μηνύματα με τις ακριβείς διαδικασίες, στις αμέσως προηγούμενες σελίδες απ'το ποστ σου. Για το συγκεκριμένο θέμα των επαφών, τη λύση που έχεις λάβει απ'το to2c με προσθήκη αρχείου και οδηγίες επιλογών μέσω του κινητού, δε θυμάμαι να το διάβασα καθόλου μέσα στο νήμα. Άρα μάλλον δεν τη γνώριζε κανείς. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου, αλλά μάλλον δεν έγινε κατανοητό τι έπρεπε να ψάξεις σαν λύση εκεί. Παρ'όλ'αυτά, γιατί δεν ξαναδοκιμάζεις ν'αλλάξεις ROM κάποια στιγμή; Είναι η μέρα με τη νύχτα η διαχείριση της μπαταρίας, πιθανότατα θα στρώσουν οι επαφές χωρίς έξτρα αρχεία και -κυρίως- θα έχεις επίσημη έκδοση ROM της ASUS με κανονικές αναβαθμίσεις κι όχι ότι νά'ναι λογισμικό... Εννοώ ότι με τη βοήθεια που είχες απ'το to2c διόρθωσες το σύμπτωμα (πρόβλημα με τις επαφές) κι όχι την αιτία (ελλιπές λογισμικό). Προτίμησε την ww 2.21.40.30 (μην βάλεις την τελευταία δλδ 2.21.40.44) που δεν έχει αναφερθεί ότι έχει θέμα με την μη εμφάνιση των κλίσεων που δεν τερματίζονται απ'την οθόνη. Ο τρόπος φλασαρίσματος έχει υπερ-αναλυθεί πλέον πιστεύω, αφού φαντάσου τα κατάφερα κι εγώ... ;) Οι σελίδες του νήματος είναι όντως πολλές (κάπου στο Γενάρη είχα χρόνο και τις διάβασα όλες σε δυο-τρεις δόσεις), αλλά που να δεις σε άλλων δημοφιλέστερων συσκευών τι γίνεται μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας... Ελπίζω να βοήθησα, Χρόνια πολλά! Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepal Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Φίλε GVangos, χρόνια πολλά και σε σένα. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Το fix του to2c τελικά έφτιαξε ένα πρόβλημα αλλά δημιούργησε άλλο. Στην αρχική οθόνη, όταν περνάω τον pin της κάρτας μου εμφανίζει μήνυμα "unfortunately, android media process has stopped" και δεν αναγνωρίζει την εξωτερική κάρτα. Οπότε, η προσπάθεια για αλλαγή ROM είναι μάλλον μονόδρομος... Δυστυχώς, το δικό μου δεν δέχεται ROM με τον εύκολο τρόπο και πρέπει να παλέψω με τα θηρία (ADB, fastboot κτλ.) για να τα καταφέρω. Ακριβώς αυτό που ήθελα να αποφύγω ... EDIT: Σήμερα προσπάθησα, ακολουθώντας τον αρχικό οδηγό, να κάνω downgrade σε 1.14.40.50 WW αλλά στο asuswebstorage δεν υπάρχει το recovery αυτής της ROM. ΠΟυ μπορώ να την βρω; EDIT: Αφού δεν μπορούσα να βρω το recovery και να προχωρήσω το downgrade, επικοινωνησα ξανά με το to2c και μου πρότειναν να αλλάξω κάρτα sd. Την άλλαξα και το πρόβλημα λύθηκε. Ευτυχώς, γιατί δεν έβλεπα φως στο τούνελ ... Edited April 16, 2015 by stepal Νέο σχόλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 https://m.facebook.com/mobiigshop/posts/749810095080388 για δες εδώ αυτή πρέπει να είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepal Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 https://m.facebook.com/mobiigshop/posts/749810095080388 για δες εδώ αυτή πρέπει να είναι! Αυτή είναι η ROM αλλά δεν έχει αρχείο recovery.img. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 οταν πρωτοπηρα το κινητο η εξοικονομιση ενεργειας δουλευε πολυ καλα, τωρα πλεον με τις αναβαθμησεις βλεπω οτι αντι να εξοικονομει ενεργεια τρωει περισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts