Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες να κανω μια ερωτηση ..........με προβληματιζει αρκετα γιατι ειναι θεμα για εμενα.......απο τοτε που εκανα αναβαθμιση σε lolipop δεν συνχρονιζει με τιποτα με δορυφορους..........ταυτοχρονα εχω και ενα tablet Asus που μολις εγινε lolipop και αυτο και εχω το ιδιο θεμα και εκει.... χρησιμοποιω και ενα προγραμμα που δειχνει την κατασταση του gps ...........τιποτα και με αυτο.............καποια σκεψη να το διορθωσουμε αυτο φιλοι?? να πω επισης οτι δεν ειναι root το κινητο Edited by gtakis

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1) Δοκίμασε hard reset (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset) από το Droidboot/Recovery μενού.

2) Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, ξανά φλάσαρε την επίσημη έκδοση Firmware Lollipop 5.0 με την μέθοδο (ADB Fastboot Tool).

3) Εάν και πάλη το πρόβλημα εξακολουθεί, δοκίμασε Downgrade σε Kitkat 4.4 για να δεις εάν το πρόβλημα οφείλετε σε software ή hardware της συσκευής. Αν και υποθέτω πως είναι conflict κάποιας εφαρμογής που έχεις εγκατεστημένη και στις δυο συσκευές σου.

Edited by kapoios0
Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret!

Εχει κανεις αποψη για την ASUS_T00G_WW_user-2.21.40.29;

Και ειδικα στην διαχειρηση μπαταριας;

Αγορασα το zenfone 6 και η μπαταρια του κραταει 6-8 ωρες χωρις πειραγματα,ιντερνετ κτλ..

Δοκίμασε επανεγκατάσταση της επίσημης έκδοσης Firmware 2.21.40.29 με την μέθοδο (ADB Fastboot Tool).

Στην συνέχεια κάνε αναβάθμιση του Firmware διαδοχικά στις επόμενες εκδόσεις, με αντιγραφή επικόλληση του downloaded Firmware στο root της εσωτερικής SD από την επίσημη ιστοσελίδα της ASUS.

Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret!

Μιλησα με vickmall πριν κανω κατι και μου εστειλαν την ρομ,αλλα λιγο χυμα.

Ο φακελος περιεχει ολα αυτα

http://img909.imageshack.us/img909/8537/4KWveK.png

Και το θεμα ειναι οτι δεν εβαλαν οδηγιες.

Καμια ιδεα τι ειναι ολα αυτα?

Mηπως να ακολουθησω αυτο τον οδηγο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6113717#post6113717

Edited by Pyro13

Μιλησα με vickmall πριν κανω κατι και μου εστειλαν την ρομ,αλλα λιγο χυμα.

Ο φακελος περιεχει ολα αυτα

http://img909.imageshack.us/img909/8537/4KWveK.png

Και το θεμα ειναι οτι δεν εβαλαν οδηγιες.

Καμια ιδεα τι ειναι ολα αυτα?

Mηπως να ακολουθησω αυτο τον οδηγο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6113717#post6113717

Τα αρχεία αυτά είναι του εργαλείου(ADB Fastboot Tool) τα αρχεία .img είναι για επανεγκατάσταση του Droidboot / Fastboot μενού και το system.img είναι image αρχείο της Firmware για εγκατάσταση με την μέθοδο (ADB Fastboot Tool).

Εγώ θα σου πρότεινα να ακολουθούσης τον οδηγό ξεκινώντας από το βήμα 1 (Εγκατάσταση αρχείων .img), παραλείποντας το βήμα 9 με (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset) το επίσημο Firmware από την Asus: http://www.asus.com/gr/Phones/ZenFone_Products/

Καλημερα,

Δεν προλαβα την απαντηση σου και ειχα κανει τα βηματα απο το 8 και μετα με επιτυχια.

Περασα το firmware απο την asus,την επισημη εκδοση,δεν περασα το παραπανω που μου εστειλαν.

Επισης εκανα 3 διαδοχικες αναβαθμισεις απο την 2.21.40.29 που ειχα περασει αρχικα στο κινητο.

Δεν ειχα χρονο να ασχοληθω παραπανω και το αφησα να δω πως παει.

Απο τις 21:50 με κανα τεταρτο πειραγμα στο κινητο και μετα το αφησα ολο το βραδυ με ανοιχτο wifi,η μπαταρια απο το 69% στις 06:30 ηταν 65%.

Πιστευω ειναι θετικο δειγμα.Τι λετε?

Το εχω αφησει ανοιχτο στο σπιτι να δω ποσο θα παει η μπαταρια οταν επιστρεψω

Για 8+ ώρες κατανάλωση 4% είναι φυσιολογικό. Λογικά επανήλθε!

update

Απο εχθες το βραδυ που το είχα με ανοιχτό wifi, + έβγαλα 4-5 φωτογραφίες και έστειλα με bluetooth η μπαταρία είναι στο 58%.

Πιστεύω πάει καλά.

Σχετικά με το firmware πήγα από το 2.21.40.29 στο 2.21.40.39 και μετά στο 2.22.40.44.

Τι λέτε να κάνω και τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις ή να το αφήσω όπως είναι;

Θα το τεστάρω και με τηλέφωνα, ίντερνετ κτλ μια μέρα για πλήρης δοκιμή.

Edited by Pyro13

update 2

Φορτισμένο 100% απο τις 09:00 το πρωι με κανονική χρήση τηλέφωνα, μηνύματα, λίγο fb και ενημέρωση εφαρμογών

η μπαταρία ειναι στο 85% στις 18:00 !!!

Το πρόβλημα λύθηκε:D

Ευχαριστώ φίλε kapoios0 για τις συμβουλές και τον οδηγό σου!

Ακούγονται ΟΚ οι καταναλώσεις.

Γι άλλη μια φορά το vickmall προσφέρει υποστήριξη! Έτσι για όσους κοιτούν 2-3 δολλάρια διαφορά και ψάχνουν..

Απ ότι βλέπω οι τελευταίες αναβαθμίσεις είναι για lollipop! Αλλά βλέπω και downgrade tools αμέσως μετά.

Να υποθέσω πως υπάρχουν προβλήματα;

Έχει βάλει κανείς την τελευταία έκδοση; (WW_3.23.40.52)

Edit:

(χλμ μολις είδα πολλά ποστς, θα διαβάσω και βλέπουμε. Μάλλον δεν θα την πρότεινα με μια πρώτη ανάγνωση)

Edited by Costas_v

Πάντως το πρόβλημα με το gps απ' ότι βλέπω, δεν το έχω μόνο εγώ. Για να μην γίνομαι κουραστικός, ουσιαστικά μόνο ο αρχικός εντοπισμός θέσης λειτουργεί. Καθ'όλη τη διάρκεια όποιας διαδρομής, χάνει το στίγμα και δείχνει ότι να'ναι.

Για οδηγίες στην πλοήγηση,δεν το συζητάμε καν, αφού τη μια στιγμή δείχνει έτσι και την άλλη ...γιουβέτσι! (Sygic)

Οι υπόλοιποι που λέτε ότι με το τεστ κλειδώνει κανονικά, το έχετε δοκιμάσει με πρόγραμμα πλοήγησης;

Αν ναι, ποιο χρησιμοποιείτε ;

Sent from my Ericsson 198.

Ποια έκδοση Firmware έχεις εγκατεστημένη στην συσκευή; Εγώ με kitkat 2.21.40.44 και iGO Primo 2 v9.6 δεν έχω παρατηρήσει κάτι επιλήψιμο! Μου κλειδώνει 12 δορυφόρους σχεδόν άμεσα, με απρόσκοπτη λειτουργία δοκιμασμένο επανειλημμένα για διαδρομές μεγαλύτερες της μιας ώρας.

Το μοντέλο με τον z2580 έχει πάρει την αναβάθμιση;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ναι, για το 500CG μιλάω (T00F με intel z2580).

Ποια έκδοση Firmware έχεις εγκατεστημένη στην συσκευή; Εγώ με kitkat 2.21.40.44 και iGO Primo 2 v9.6 δεν έχω παρατηρήσει κάτι επιλήψιμο! Μου κλειδώνει 12 δορυφόρους σχεδόν άμεσα, με απρόσκοπτη λειτουργία δοκιμασμένο επανειλημμένα για διαδρομές μεγαλύτερες της μιας ώρας.

Με τη τελευταία λόλιποπ (3.23.40.52) έχει θέμα το gps, με το here είναι λίγο καλύτερα τα πράματα. Όταν είχα την 2.21.40.44 ήταν άψογο, από τα καλύτερα gps σε κινητό (δοκιμασμένο και εν πτήση, πολύ καλό, σταθερό και γρήγορο).

Μετά την αναβάθμιση έγινε χάλια. Μου κάνει εντύπωση τόσο μεγάλη αλλαγή...

Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι ταυτόχρονα με τη lollipop βγήκε και downgrade για kitkat! Άλλωστε εκτός από μικροδιαφορές στο interface η lollipop μάλλον update σε αστοχίες έχει να προσφέρει.. Εγώ μετά από μερικές μέρες χρήσης της lollipop, επανήλθα σε kitkat. Edited by kapoios0

Αν δεν βελτιωθεί γενικά η κατάσταση (ή δεν βγει σύντομα update), με βλέπω κι εμένα για downgrade τελικά...

Οπότε λέω στον φίλο που του έφερα τη συσκευή να κάτσει στα αυγά του με την kitkat.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Γειά σας παίδες.. Εχω ένα θέματακι με το μικρόφωνο,δεν ακούγομαι καθαρά (όλοι μου λένε ότι ακούγομαι λες και είμαι σε πηγάδι) ... Τι στο καλό έχει πάθει;Έχει κανείς καμία ιδέα;

το εχει παρει ενας φίλος μου και εχει θεμα με την μπαταρία. την Ρουφαει κυριολεκτικά μεσα σε 6 ώρες περίπου....Και τα εχει ολα κλειστα wifi δεδομενα....Καμία λύση??? στο θέμα εστω με καμια εφαρμογούλα τυπου ds battery....???

1) Δοκίμασε hard reset (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset) από το Droidboot/Recovery μενού.

2) Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, ξανά φλάσαρε την επίσημη έκδοση Firmware WW με την μέθοδο (ADB Fastboot Tool).

2) Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, ξανά φλάσαρε την επίσημη έκδοση Firmware WW με την μέθοδο (ADB Fastboot Tool).

Για την μπαταρία ειναι η απάντηση ή για καποιον αλλον????

Για την μπαταρία ειναι η απάντηση ή για καποιον αλλον????

Για την μπαταρία. Για παρόμοιο πρόβλημα μπαταρίας δες προηγούμενη σελίδα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392023&page=183

το εχει παρει ενας φίλος μου και εχει θεμα με την μπαταρία. την Ρουφαει κυριολεκτικά μεσα σε 6 ώρες περίπου....Και τα εχει ολα κλειστα wifi δεδομενα....Καμία λύση??? στο θέμα εστω με καμια εφαρμογούλα τυπου ds battery....???

Ποια εκδοση εχει περασει;

Αν ειδες τα ποστς μου σχετικα με αντιστοιχο προβλημα σε zenfone 6,το προβλημα λυθηκε με φλάσαρισμα στην επίσημη έκδοση Firmware WW με την μέθοδο (ADB Fastboot Tool).

Δες την πρωτη σελιδα πως γινεται,εχει αναλυτικα βηματα απο τον φιλο kapoios0

Και απο τις 6 ωρες που κραταγε σε αναμονη,τωρα πηγε στις 3μερες!!:p:p:D

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z