Antwny Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αυτή είναι η ROM αλλά δεν έχει αρχείο recovery.img. Από εκεί μέσα θα τραβήξεις το recovery.img. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukie Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλησπερα σας παιδια,κατοχος του κινητου κι εγω εδω και καιρο και απολυτα ικανοποιημενος σε ολα!Εχω ομως ενα προβλημα...εχει σταματησει να λειτουργει το μικροφωνο της συσκευης...δηλαδη ενω ακουω καθαρα τον συνομιλητη μου αυτος δεν με ακουει ή με ακουει μονο αν φωναζω και παλι ελαχιστα...δεν ξερω αν ειναι θεμα υγρασιας ή πτωσης και δεν βρισκω πουθενα ανταλακτικο...Please HELPPPPPPPPPP! Καποια βοηθεια????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 http://www.asusparts.eu/partfinder/asus/Mobile/ZenFone/ZenFone%205%20A500CG Δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Lollipop πότε θα πάρει ξερουμε??? Επίσης, από που κατεβάζω το τελευταίο update, κάνω ενημέρωση συστήματος ή μπαινω στο official της Asus?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 http://www.asusparts.eu/partfinder/asus/Mobile/ZenFone/ZenFone%205%20A500CG Δες εδώ Απο τιμες σκετη τρελλα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παιδιά έχω την 2.21.40.44 και στην στοκ εφαρμογή μηνυμάτων ενώ δείχνει 160 χαρακτήρες στην αρχή, μετά γίνονται 70. Υπάρχει κάποια επιλογή να το αλλάξω; Κάποια πρόταση γι' αυτό; Και σε μένα το ίδιο κάνει. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Kατεβάστε την handcent SMS από Play.. ΥΓ: Lollipop πότε???? Edited April 21, 2015 by estiakos Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Η sms app της ASUS έχει στα αγγλικά 160 χαρακτήρες. Στα ελληνικά (και άλλες γλώσσες) έχει 70 (το αναφέρουν και στις FAQ που υπάρχουν σχετικά με messaging). EDIT: σύμφωνα με αυτό http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=1286&extra=page%3D1 , λόλιποπ μέχρι τέλος του Απρίλη. Edited April 21, 2015 by GVangos Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 GVangos oύτε που το είχα παρατηρήσει! Μέχρι το Swype (φυσικά άσχετο) δοκίμασα να βγάλω, μπας και.. Ευχαριστώ :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ξέρουμε καμιά άλλη εφαρμογή -καλή και δοκιμασμένη- για τον έλεγχο της κάμερας; Μου κάνει εντύπωση που έχει μόνο επιλογή 1,4Μ σε 16:9 και 2Μ σε 4:3, είτε επιλέξω την κύρια, είτε την σελφοκάμερα. Υποτίθεται ότι η κύρια κάμερα είναι οχτάρα, εκτός κι αν η ρύθμιση αφορά μόνο την απεικόνιση στην οθόνη. Τό'χει ψάξει κανείς; Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Γνωριζει κανεις γιατι δεν βρισκει ενημερωση λογισμικου? Εχω την 1.18.40.10_20140903 και ενω υπαρχουν νεωτερες δεν τις βρισκει απο την ενημερωση. Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Γνωριζει κανεις γιατι δεν βρισκει ενημερωση λογισμικου? Εχω την 1.18.40.10_20140903 και ενω υπαρχουν νεωτερες δεν τις βρισκει απο την ενημερωση. Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω? διαβασε σε προηγουμενα ποστ πως γινεται η αναβαθμιση.:) Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 διαβασε σε προηγουμενα ποστ πως γινεται η αναβαθμιση.:) Νομιζω οτι ρωτησα πως θα κανει auto αναβαθμηση και οχι να την κανω εγω manual. Πως θα ξερω αν υπαρχει οταν δεν βρισκει κατι? Και τελος θα ηθελα να σε παρακαλεσω σε απαντησεις σου να εισαι περισσοτερο σαφης!! Μπορεις να βαλεις τα προηγουμενα ποστ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Την ιδια απορία έχω και γω με τον φιλο πιο πανω..Στο κινητο της αδερφης μου δεν βρίσκει αυτοματα τις ενημερώσεις λογισμικου... Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Γνωριζει κανεις γιατι δεν βρισκει ενημερωση λογισμικου? Εχω την 1.18.40.10_20140903 και ενω υπαρχουν νεωτερες δεν τις βρισκει απο την ενημερωση. Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω? Την ιδια απορία έχω και γω με τον φιλο πιο πανω..Στο κινητο της αδερφης μου δεν βρίσκει αυτοματα τις ενημερώσεις λογισμικου... Δεν θα τις βρει αυτόματα τις αναβαθμίσεις. Κι εγώ την ίδια απορία είχα. Διαβάστε αυτό το post & μερικά επόμενα για να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε (τουλάχιστον σύμφωνα με τον τρόπο update που το έκανα εγώ). Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Δεν θα τις βρει αυτόματα τις αναβαθμίσεις. Κι εγώ την ίδια απορία είχα. Διαβάστε αυτό το post & μερικά επόμενα για να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε (τουλάχιστον σύμφωνα με τον τρόπο update που το έκανα εγώ). Στην ουσια ειναι προβλημα αυτο γιατι πρεπει να ψαχνουμαι για αναβαθμησεις.... Λυπηρο για την asus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Δεν φταίει η Asus που τα κινεζομάγαζα αντί να βάζουν τις επίσημες ευρωπαϊκές ρομ βάζουν δικές τους πειραγμένες ρομ ώστε να αποκτούν πολύγλωσσο μενού τα κινητά που προορίζονται για την κινεζική αγορά. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν φταίει η Asus που τα κινεζομάγαζα αντί να βάζουν τις επίσημες ευρωπαϊκές ρομ βάζουν δικές τους πειραγμένες ρομ ώστε να αποκτούν πολύγλωσσο μενού τα κινητά που προορίζονται για την κινεζική αγορά. Φιλε μου οταν βαζεις απο το επισημο site την οποια αναβαθμηση δεν πιστευω οτι ειναι πειραγμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Γιαυτό όταν παραγγέλνουμε κινητό ψάχνουμε πρώτα να βρούμε πιο έχει την Ευρωπαϊκή έκδοση (WW). Εμένα π.χ είχε την CN και ενώ άλλαζε πανεύκολα σε WW, δεν κάνει auto updates. Δεν με χαλάει όμως γιατί κατεβάζω το zip στο PC και όταν συνδέσω το κινητό με usb και το περάσω μέσα κατευθείαν εντοπίζει την αναβάθμιση. Υπάρχει κάποιος με WW που να μην του κάνει αυτόματες ενημερώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ναι, αλλά από τη στιγμή που έχουμε κάνει αναβάθμιση σε WW με "επίσημο" firmware από την ASUS & το κινητό δεν είναι rootαρισμένο, δεν θα έπρεπε να κάνει το αυτόματο update; Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Γιαυτό όταν παραγγέλνουμε κινητό ψάχνουμε πρώτα να βρούμε πιο έχει την Ευρωπαϊκή έκδοση (WW). Εμένα π.χ είχε την CN και ενώ άλλαζε πανεύκολα σε WW, δεν κάνει auto updates. Δεν με χαλάει όμως γιατί κατεβάζω το zip στο PC και όταν συνδέσω το κινητό με usb και το περάσω μέσα κατευθείαν εντοπίζει την αναβάθμιση. Υπάρχει κάποιος με WW που να μην του κάνει αυτόματες ενημερώσεις; Το δικο μου με WW δεν κανει αυτοματες ενημερωσεις...... πιστευω οτι ειναι λαθος της asus αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Είμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ να δώσω λινκς, η ίδια η Asus προτείνει κατέβασμα με το τηλ. της ROM από το site της και αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη. Μόλις γίνει αυτό, βγαίνει ειδοποίηση για ενημέρωση κ.τ.λ. γνωστά. Όταν βρεθώ σε πισι θα βρω και το λινκ. Για το θέμα με την κάμερα που ρώτησα παραπάνω, ξέρει κανείς να βοηθήσει; Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Για το θέμα με την κάμερα που ρώτησα παραπάνω, ξέρει κανείς να βοηθήσει; Διάβασα το post σου, αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την camera για να ξέρω άλλη -καλή και δοκιμασμένη- εφαρμογή. Είχα κατεβάσει 1-2 στο παρελθόν, αλλά δεν τις χρησιμοποίησα για να μπορώ να εκφέρω άποψη. BTW, thanks για το tip σχετικά με το sms app της ASUS & τους 160 χαρακτήρες, δεν το ήξερα. Αν & χρησιμοποιώ πολύ σπάνια sms, μήπως γνωρίζεις κανένα καλό sms app με το οποίο να μπορούμε να στείλουμε & τους 160 στα Ελληνικά; Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Εγώ ευχαριστώ, κάπου αναφέρθηκε η app Lenovo camera, αλλά δεν ξέρω τι λειτουργίες έχει κι αν είναι πλήρως συμβατή...:what: EDIT: Ξέρουμε καμιά άλλη εφαρμογή -καλή και δοκιμασμένη- για τον έλεγχο της κάμερας; Μου κάνει εντύπωση που έχει μόνο επιλογή 1,4Μ σε 16:9 και 2Μ σε 4:3, είτε επιλέξω την κύρια, είτε την σελφοκάμερα. Υποτίθεται ότι η κύρια κάμερα είναι οχτάρα, εκτός κι αν η ρύθμιση αφορά μόνο την απεικόνιση στην οθόνη. Τό'χει ψάξει κανείς; Κάνω κάτι λάθος; Τελικά κάτι πρέπει να είχε κολλήσει στις επιλογές ρύθμισης :fool: , γιατί τώρα μου εμφανίζει κανονικά 8Μ σε 4:3 και 6Μ σε 16:9...:what: Για SMS app υπάρχει αυτή η πρόταση: Kατεβάστε την handcent SMS από Play.. ... (δεν την έχω δοκιμάσει) EDIT2: Είμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ να δώσω λινκς, η ίδια η Asus προτείνει κατέβασμα με το τηλ. της ROM από το site της και αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη. Μόλις γίνει αυτό, βγαίνει ειδοποίηση για ενημέρωση κ.τ.λ. γνωστά. Όταν βρεθώ σε πισι θα βρω και το λινκ. ... Εκτός λοιπόν από την αυτόματη διαδικασία, προτείνεται αυτό που γράφω παραπάνω εδώ http://www.asus.com/support/FAQ/1009748/ (β παράγραφος) κι εδώ εξηγούν ότι υπάρχει περίπτωση να μην ειδοποιηθούν όλοι οι χρήστες για OTA update http://www.asus.com/support/FAQ/1010274/ . Λογικά θα έπρεπε όταν τσεκάρουμε με επιλογή για ενημέρωση, να βρίσκει τις διαθέσιμες κατευθείαν. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, αφού εγκατέστησα με adb (sideload) την τελευταία ρομ και δεν υπάρχει νεότερη για να έχω εικόνα. Μόλις βγάλουν λόλιποπ, θα ενημερώσω αν έχω το ίδιο πρόβλημα κι εγώ. Edited April 24, 2015 by GVangos Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 εγω ανεφερα το lenovo camena , πολυ καλυτερη ποιοτητα φωτογραφιας με καλυτερη λεπτομερια και περισσοτερες επιλογες. αυτο που δεν δουλευει ειναι η πανοραμικη . σιγουρα θα εχει βγει ανανεωμενη εκδοση που φανταζομαι οτι θα λυνει προβληματα , αλλα δεν ασχοληθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts