saltofx_v Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μάλλον θα το παραγγείλω και εγώ σήμερα για ένα γνωστό και ενδεχομένως και για μένα σε λίγες μέρες. Φυσικά την καλή έκδοση (είναι μικρή η διαφορά). Τι δώρα/έκπτωση έχετε πάρει από vickmall; εγω απο vickmall πηρα τη θηκη και το screen protector δωρο που ουτως ή αλλως τα δινει βεβαια. βεβαια δεν εκανα καν παζαρια να πω την αληθεια.μου φανηκε καλη η τιμη και απλα το παρηγγειλα. δεν χρεωνει και εξτρα το κουτι και το ρουτ οπως αλλα site.και δειχνουν επαγγελματισμο.μολις το εστειλαν(μεσα σε 24 ωρες απο την παραγγελια) μου εστειλαν μαιλ με φωτο απο το δεμα και τη διευθυνση μου. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpsar Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 μολις το εστειλαν(μεσα σε 24 ωρες απο την παραγγελια) μου εστειλαν μαιλ με φωτο απο το δεμα και τη διευθυνση μου. Να πάρει εμένα δεν μου έστειλαν καμία photo ;) Kai εγώ απο εκεί πήρα 2 asus και αναμένω. Όντως πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση απο μέρους τους. Παράθεση Greece From Above http://myquadcopter.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 εγω απο vickmall πηρα τη θηκη και το screen protector δωρο που ουτως ή αλλως τα δινει βεβαια. βεβαια δεν εκανα καν παζαρια να πω την αληθεια.μου φανηκε καλη η τιμη και απλα το παρηγγειλα. δεν χρεωνει και εξτρα το κουτι και το ρουτ οπως αλλα site.και δειχνουν επαγγελματισμο.μολις το εστειλαν(μεσα σε 24 ωρες απο την παραγγελια) μου εστειλαν μαιλ με φωτο απο το δεμα και τη διευθυνση μου. Εγώ πήρα τα δώρα που λες και otg και 8gb Micro SD card. Επίσης τσίμπησα και τη flip case έξτρα. Όλα σε χρυσό. Αύριο μου είπαν θα το στείλουν. Root μου είπαν δεν κάνουν. Θυμίστε μου την εφαρμογή που χρειάζεται. Θα μου βάλουν την worldwide και playstore. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εγώ πήρα τα δώρα που λες και otg και 8gb Micro SD card. Επίσης τσίμπησα και τη flip case έξτρα. Όλα σε χρυσό. Αύριο μου είπαν θα το στείλουν. Root μου είπαν δεν κάνουν. Θυμίστε μου την εφαρμογή που χρειάζεται. Θα μου βάλουν την worldwide και playstore. otg καλωδιο εχω και δεν το χρησιμοποιησα ποτε..αλλα η καρτουλα δωρο μια χαρα ακουγεται! καλως να παραλαβουμε ευχομαι! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 otg καλωδιο εχω και δεν το χρησιμοποιησα ποτε..αλλα η καρτουλα δωρο μια χαρα ακουγεται! καλως να παραλαβουμε ευχομαι! Νομίζω πώς το κινητό δεν υποστηρίζει otg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 καλησπέρα παιδιά αποφάσισα και εγώ να παραγγείλω το κινητό από vickmall.Υπάρχει θέμα με τελωνείο να πληρώνουμε παραπάνω λεφτά στην παράδοση??...γνωρίζει κάνεις αν έχει παραγγείλει από το συγκεκριμένο site?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 καλησπέρα παιδιά αποφάσισα και εγώ να παραγγείλω το κινητό από vickmall.Υπάρχει θέμα με τελωνείο να πληρώνουμε παραπάνω λεφτά στην παράδοση??...γνωρίζει κάνεις αν έχει παραγγείλει από το συγκεκριμένο site?? Αν στείλει με ταχυδρομείο δε θα έχεις θέμα. Βέβαια είναι και θέμα τύχης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergem Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 καλησπέρα...για το ζουμ της κάμερας δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμα νομίζω.... μπορεί κάποιος να μας πει τι ζουμ έχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 λοιπον, σημερα το παρελαβα κι εγω. παραγγελια απο 19/7 σε vickmall, αποστολη 21/7. οχι δεν εχει τελωνειο. αποστολη με Singapore Post. το κινητο ηρθε με θηκη και screen protector δωρο, αλλα κι ενα ροζ πραματακι, σε μεγεθος USB που ανοιγει στα 2, αλλα δεν καταλαβαινω τι χρειαζεται. αν ξερει κανεις.. ας διαφωτισει..! σαν πρωτη μερα, με.... αρκετο ψαξιμο, η μπαταρια δεν κρατησε και πολυ, αν και δεν ηταν γεματη. ηταν στο 90% οταν το πρωτο ανοιξα, περι τις 3.30 το μεσημερι και τωρα που γραφω εχει 10%..!!!! θα το δουλεψω μερικες μερες να δω...! μεχρι στιγμης δεν το βλεπω να κολλαει πουθενα...!! εχει τον μικροτερο επεξεργαστη Z2560 στα 1.6ghz, με 2gb RAM. βγαζει 19.500 Antutu score.., μια χαρα..! εν καιρω, περισσοτερα.....!! Παράθεση Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 λοιπον, σημερα το παρελαβα κι εγω. το κινητο ηρθε με θηκη και screen protector δωρο, αλλα κι ενα ροζ πραματακι, σε μεγεθος USB που ανοιγει στα 2, αλλα δεν καταλαβαινω τι χρειαζεται. αν ξερει κανεις.. ας διαφωτισει..! εχει τον μικροτερο επεξεργαστη Z2560 στα 1.6ghz, με 2gb RAM. βγαζει 19.500 Antutu score.., μια χαρα..! Ειναι μια ευτελης βαση στηριξης κινεζικων προδιαγραφων. Δε βαριεσαι, δωρο ειναι. :) Μηπως θες να πεις με 1gb RAM? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η μόνη εφαρμογή για SMS που να υποστηρίζει δίκαρτο και 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα είναι το Go SMS... Μπορεις και με το swiftkey γραφοντας με κεφαλαια να εχεις 160 χαρακτηρες. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ειναι μια ευτελης βαση στηριξης κινεζικων προδιαγραφων. Δε βαριεσαι, δωρο ειναι. :) Μηπως θες να πεις με 1gb RAM? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις και με το swiftkey γραφοντας με κεφαλαια να εχεις 160 χαρακτηρες. υπάρχει και 1.6 με 2gb ram. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 otg καλωδιο εχω και δεν το χρησιμοποιησα ποτε..αλλα η καρτουλα δωρο μια χαρα ακουγεται! καλως να παραλαβουμε ευχομαι! Πώς τη λένε να τη ζητήσω και εγώ; Νομίζω πώς το κινητό δεν υποστηρίζει otg Τζάμπα μου το δώσανε; :lol: Μπορείς να κάνεις τον κόπο να δοκιμάσεις; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ειναι μια ευτελης βαση στηριξης κινεζικων προδιαγραφων. Δε βαριεσαι, δωρο ειναι. :) Μηπως θες να πεις με 1gb RAM? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις και με το swiftkey γραφοντας με κεφαλαια να εχεις 160 χαρακτηρες. οχι. γνωριζω ακριβως τι λεω.... 2 GB RAM...!! ;) Παράθεση Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αναλογα το ποσο και η προμήθεια δυστηχως,αλλα παντα πιο λιγο σε σχεση με το paypal,Eurobank δουλευω,αλλα ολοι πανω-κατω ιδια ποσα κρατανε. τωρα που παρειγγειλα το zenfon παρατηρησα οτι οντως εχει διαφορα σε σχεση με την προμηθεια που κραταει το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 τωρα που παρειγγειλα το zenfon παρατηρησα οτι οντως εχει διαφορα σε σχεση με την προμηθεια που κραταει το paypal. γνωρίζεις πόσο? γτ έχω χάσει τους κωδικούς μου και δεν μπορώ να δω Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 γνωρίζεις πόσο? γτ έχω χάσει τους κωδικούς μου και δεν μπορώ να δω στο περιπου ,βλεπω οτι η τραπεζα κραταει σχεδον τα μισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πώς τη λένε να τη ζητήσω και εγώ; Τζάμπα μου το δώσανε; :lol: Μπορείς να κάνεις τον κόπο να δοκιμάσεις; Επειδη δοκίμασα γιαυτό είπα νομίζω. Απλά είπα μην είναι χαλασμένο το δικό μου otg μαραφέτι :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 παντως και εμενα μου στειλανε καλωδιακι otg απο οτι προσεξα στη φωτογρφια που εστειλαν τι ειναι εκεινο το πραγματακι λκατω απο το πρασινο?σκουλαρικι????:blink: http://i1236.photobucket.com/albums/ff459/saltofx_v/100001878.jpg' alt='100001878.jpg'> Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδιά μόλις έφτασε και το δικό μου, όλα καλά :up::up: Μόνο που έχω ένα θεματάκι με τον ψευτο-ανάπτορα ρεύματος που έστειλαν. Δεν κάνει καλή επαφή και φυσικά δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω. Τώρα το έβαλα να φορτίζει από την usb του laptop. Παίζει να πάθει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδιά μόλις έφτασε και το δικό μου, όλα καλά :up::up: Μόνο που έχω ένα θεματάκι με τον ψευτο-ανάπτορα ρεύματος που έστειλαν. Δεν κάνει καλή επαφή και φυσικά δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω. Τώρα το έβαλα να φορτίζει από την usb του laptop. Παίζει να πάθει κάτι; οχι τι να παθει απλα θα φορτισει πιο αργα.....δεν εχεις τροφοδοτικο απο αλλο κινητο?ολα κανουν Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Thanx...Έχω από το Samsung μου αλλά τα specs δεν είναι εντελώς ίδια και φροβήθηκα λίγο. Ας φορτίσει αργά, δεν πειράζει, μόνο μην που πη**ξει την μπαταρία (που δεν βγαίνει κι όλας :lol: ). Ήρθε με τις ζελατίνες του όπως ακριβώς στην παραπάνω φωτό, έτοιμο με WW. Ρουτ δεν δοκίμασα ακόμη αν έχει, όταν φορτίσει θα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis_th Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=39&s=1&m=ASUS%20ZenFone%205&os=32&hashedid=96nqlxHp1VKV4Rdz Version V1.16.40.50(WW) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Thanx...Έχω από το Samsung μου αλλά τα specs δεν είναι εντελώς ίδια και φροβήθηκα λίγο. Ας φορτίσει αργά, δεν πειράζει, μόνο μην που πη**ξει την μπαταρία (που δεν βγαίνει κι όλας :lol: ). Ήρθε με τις ζελατίνες του όπως ακριβώς στην παραπάνω φωτό, έτοιμο με WW. Ρουτ δεν δοκίμασα ακόμη αν έχει, όταν φορτίσει θα δω. η μπαταρια δεν παθαινει τιποτα....τα volt να ειναι ιδια..τα mah και περισσοτερα να ειναι δεν πειραζει..ισα ισα καλυτερα θα δουλευει πιο ξεκουραστα το τροφοδοτικο...αν δωσεις παραπανω ενταση στο κυκλωμα αυτο θα τραβηξει αυτο που χρειαζεται..δεν προκειται να καταστραφει η μπαταρια! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Σ' ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malagad Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Λίγο feedback παιδιά. Μακριά από antelife. Μεγάλη ταλαιπωρία. Είμαι σε διαδικασία dispute στο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts