Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το έχω δει πουθενά σε μωβ, αλλά υπάρχει σε κόκκινο. Επίσης, τα διαθέσιμα αξεσουάρ είναι σε ανοδική πορεία στο ebay. Πιθανότατα σύντομα θα δούμε και φθηνά ανταλλακτικά καπάκια.

Υποτίθεται ότι η άσους θα βγάλει πληθώρα παρελκόμενων, οιδομεν.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα Root με ποιον τροπο δουλευει και εως ποια εκδοση?

Ρωταω γιατι οσο εψαξα βρηκα μονο ενα apk που το κανεις εγκατασταση στο κινητο και στο κανει αυτο root.

Και αν καταλαβα καλα αν εισαι σε εκδοση που μπορει να γινει root μετα περνας κανονικα τις καινουργιες και το root παραμενει.Αλλα καλητερα ας μας το πει καποιος που το εχει ηδη κανει.

HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D

Τελικα Root με ποιον τροπο δουλευει και εως ποια εκδοση?

Ρωταω γιατι οσο εψαξα βρηκα μονο ενα apk που το κανεις εγκατασταση στο κινητο και στο κανει αυτο root.

Και αν καταλαβα καλα αν εισαι σε εκδοση που μπορει να γινει root μετα περνας κανονικα τις καινουργιες και το root παραμενει.Αλλα καλητερα ας μας το πει καποιος που το εχει ηδη κανει.

Δουλεύει σε όλες, απλά πριν την ενημέρωση, θέλει ξερουτ και μετά εγκατάσταση την ρουτοεφαρμογη ξανά.

Έχε κατά νου ότι κατα το ρουταιρισμα πρέπει να είναι κλειστά WiFi και δεδομένα, αλλιώς μπαίνει σε λειτουργία επίδειξης.

εντος 24ωρου εστειλε το vickmall..... ως εδω ολα καλα!

να ρωτησω οσοι εχετε παραλαβει με την ww εκδοση ηταν ρουταρισμενο απο τους κινεζους το κινητο ή οχι?

εντος 24ωρου εστειλε το vickmall..... ως εδω ολα καλα!

να ρωτησω οσοι εχετε παραλαβει με την ww εκδοση ηταν ρουταρισμενο απο τους κινεζους το κινητο ή οχι?

Ναι φιλε μου ειναι,σε video που αναιβασα σε ποιο πισω σελιδες το δειχνω αυτο αλλωστε.Για το ιδιο καταστημα μιλαμε παντα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ναι φιλε μου ειναι,σε video που αναιβασα σε ποιο πισω σελιδες το δειχνω αυτο αλλωστε.Για το ιδιο καταστημα μιλαμε παντα.

Παιδια θελετε να βαλετε τους οδηγους στην πρωτη σελιδα ωστε να ειναι ευκολο σε ολους να τα κανουν οπως πχ στο thread του V967s ?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Ο 2πυρινος επεξεργαστης του ειναι καλυτερερος απο εναν 4πυρινο απο καποιο αλλο κινιτο,π.χ καποιο λενοβο????

Άνετα απο κάτι σαβουρο μτκ6582 και snapdragon 400

Ο 2πυρινος επεξεργαστης του ειναι καλυτερερος απο εναν 4πυρινο απο καποιο αλλο κινιτο,π.χ καποιο λενοβο????

O 2.0 οντως καλυτερος,ο 1.6 παει ενα-δυο κλικ καλυτερα.Νεχρι εκει ειναι με τα καλα octa στα 1.7 δεν.......:)

Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο το παίρνει κανένας για τιος απίστευτες επιδόσεις του. Τουλάχιστον όχι εγώ. Προσωπικά το πήρα ως ένα πολύ καλό all-around και vfm πακέτο απόδοσης, εμφάνισης, αξιοπιστίας της μάρκας, επίσημης υποστήριξης (τουλάχιστον στοιχειώδους), κλπ. Σε κανέναν τομέα ξεχωριστά δεν είναι το καλύτερο που υπάρχει, αλλά σε όλους είναι άνω του μέσου όρου, καθιστώντας το μια πολύ αξιόλογη επιλογή για τα χρηματα που κοστίζει και μάλιστα επώνυμη. Εν ολίγοις, θεωρώ ότι για "εισαγωγή" από Κίνα είναι καλύτερη λύση από οποιοδήποτε άλλο "πείραμα" κινέζικου, με ελάχιστες εξαιρεσεις όπως ίσως το 1s. Αυτοί ήταν οι λόγοι που το προτίμησα και ελπίζω να μην απογοητευτώ. Edited by drlacan

Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο το παίρνει κανένας για τιος απίστευτες επιδόσεις του. Τουλάχιστον όχι εγώ. Προσωπικά το πήρα ως ένα πολύ καλό all-around και vfm πακέτο απόδοσης, εμφάνισης, αξιοπιστίας της μάρκας, επίσημης υποστήριξης (τουλάχιστον στοιχειώδους), κλπ. Σε κανέναν τομέα ξεχωριστά δεν είναι το καλύτερο που υπάρχει, αλλά σε όλους είναι άνω του μέσου όρου, καθιστώντας το μια πολύ αξιόλογη επιλογή για τα χρηματα που κοστίζει και μάλιστα επώνυμη. Εν ολίγοις, θεωρώ ότι για "εισαγωγή" από Κίνα είναι καλύτερη λύση από οποιοδήποτε άλλο "πείραμα" κινέζικου, με ελάχιστες εξαιρεσεις όπως ίσως το 1s. Αυτοί ήταν οι λόγοι που το προτίμησα και ελπίζω να μην απογοητευτώ.

Εισαι λοιπον 100% σε ολα μεσα.:)

ρε παιδια τελικα ο επεξεργαστης του ειναι 2 πυρινος η 4 πυρινος.. γιατι τον αναφερει σαν 2X2: Intel® Atom™ Multi-Core Z2580/Z2560 Processor 2.0/1.6GHz with Intel Hyper-Threading Technology Edited by littlebox

ρε παιδια τελικα ο επεξεργαστης του ειναι 2 πυρινος η 4 πυρινος.. γιατι τον αναφερει σαν 2X2: Intel® Atom™ Multi-Core Z2580/Z2560 Processor 2.0/1.6GHz with Intel Hyper-Threading Technology

Διπύρηνος είναι, με 4 threads.

Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο το παίρνει κανένας για τιος απίστευτες επιδόσεις του. Τουλάχιστον όχι εγώ. Προσωπικά το πήρα ως ένα πολύ καλό all-around και vfm πακέτο απόδοσης, εμφάνισης, αξιοπιστίας της μάρκας, επίσημης υποστήριξης (τουλάχιστον στοιχειώδους), κλπ. Σε κανέναν τομέα ξεχωριστά δεν είναι το καλύτερο που υπάρχει, αλλά σε όλους είναι άνω του μέσου όρου, καθιστώντας το μια πολύ αξιόλογη επιλογή για τα χρηματα που κοστίζει και μάλιστα επώνυμη. Εν ολίγοις, θεωρώ ότι για "εισαγωγή" από Κίνα είναι καλύτερη λύση από οποιοδήποτε άλλο "πείραμα" κινέζικου, με ελάχιστες εξαιρεσεις όπως ίσως το 1s. Αυτοί ήταν οι λόγοι που το προτίμησα και ελπίζω να μην απογοητευτώ.

Έτσι φίλε, πληρώνεις ότι παίρνεις.

Απλά αυτό πραγματικά αξίζει τα χρήματα που δίνεις.

Διπύρηνος είναι, με 4 threads.

Τα κουμπια home,menu δεν ειναι φωτηζομενα ε?

Ουσιαστικα εχει τις δυνατοτητες ενος 4πυρινου++,και ας λενε μονo 2πυρινες,αλλωστε αυτο ειναι εμφανες και στο σκορ στο antutu.:)

Γειά και χαρά.

Από σήμερα και εγώ στην παρέα μόλις το παρήγγειλα από Vickmall.

Νωρίτερα σε ερώτησή μου, μου είπαν ότι έχει play store και ελληνικά εξαρχής, να υποθέσσω οτι είναι η έκδοση ww?

Ουσιαστικα εχει τις δυνατοτητες ενος 4πυρινου++,και ας λενε μονo 2πυρινες,αλλωστε αυτο ειναι εμφανες και στο σκορ στο antutu.:)

Το μόνο κακό ειναι οτι η gpu ειναι "σχετικά" παλιά σε ολα τα αλλα πιστεύω ειναι παααρα πολυ καλό!!

Να αφηνεται την μετατροπη συναλλαγματος να την κανει η τραπςζα σας,και οχι το paypal,τσιμπαει αρκετα παραπανω.....:)

το δοκίμασα και αγοράζοντας ενα ράδιο σιντι για το αυτοκίνητο,είδα οτι παίρνει προμήθεια η τράπεζα(πειραιως)...

Εχεις υπόψη σου,αν ειναι σταθερή ή ανάλογα το ποσό;

Θελω να πάρω το honor 6,οπότε καταλαβαίνεις δε θελω να με σκίσει η τράπεζα..

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν είχε ζελατίνες

έκανα λάθος,βρήκα το βίντεο ξετυλίγματος και όντως ειχε ζελατίνες!!

το δοκίμασα και αγοράζοντας ενα ράδιο σιντι για το αυτοκίνητο,είδα οτι παίρνει προμήθεια η τράπεζα(πειραιως)...

Εχεις υπόψη σου,αν ειναι σταθερή ή ανάλογα το ποσό;

Θελω να πάρω το honor 6,οπότε καταλαβαίνεις δε θελω να με σκίσει η τράπεζα..

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έκανα λάθος,βρήκα το βίντεο ξετυλίγματος και όντως ειχε ζελατίνες!!

Αναλογα το ποσο και η προμήθεια δυστηχως,αλλα παντα πιο λιγο σε σχεση με το paypal,Eurobank δουλευω,αλλα ολοι πανω-κατω ιδια ποσα κρατανε.

Αναλογα το ποσο και η προμήθεια δυστηχως,αλλα παντα πιο λιγο σε σχεση με το paypal,Eurobank δουλευω,αλλα ολοι πανω-κατω ιδια ποσα κρατανε.

Για το honor6 που κοστίζει 400$ να το αφήσω ως έχει ή να αφήσω το πειπαλ;

Για το honor6 που κοστίζει 400$ να το αφήσω ως έχει ή να αφήσω το πειπαλ;

Εγω αφηνω παντα την τραπεαζα μου να κανει την δουλεια.Ακομα και σε μεγαλα ποσα.

Ρωτα την τραπεζα σου αυριο ετσι απο περιερεγια........:)

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z