rzr86 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 μιας και αναφερθηκε το internet εχω μεινει χωρις υπολογιστη(συνεπως χωρις internet) για 20 μερες:) βρισκομουν στο χωριο της μανας μου καλοκαιριατικα:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 15 ώρες σε τραπέζι με παρέα.προσωπική κατανάλωση 5 λίτρα κρασί. Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 15 Νοεμβρίου το τελευταίο μπάνιο που έκανα πέρσι στην θάλασσα, και 2 Απριλίου το πρώτο που έκανα φέτος. Φυσικά θα μου πείτε ότι κάποιοι κάνουν και χειμερινή κολύμβηση, αλλά για μένα προσωπικά αυτά είναι ρεκόρ για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 12 σουβλακια με πιτα στα νιατα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 νεο ρεκορ η μπαταρια του κινητου αντεξε 6 μερες χωρις φορτιση(σβηστο τη νυχτα βεβαια) η μπαταρια ειναι 2,5 ετων:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 νεο ρεκορ η μπαταρια του κινητου αντεξε 6 μερες χωρις φορτιση(σβηστο τη νυχτα βεβαια) η μπαταρια ειναι 2,5 ετων:) Ποιο κινητο ηταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 και με τι χρήση; Γιατι και εγώ έχω ενα samsung που μονο μιλαω στη χάση και στη φέξη και κραταει καμια βδομαδα η μπαταρια, χωρίς να το κλείνω βράδυ. Βεβαια για προσωπικά ρεκορ μιλάμε, οπότε πάσο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ποιο κινητο ηταν? οχι ηταν ειναι για το sensation μιλαω και με τι χρήση; Γιατι και εγώ έχω ενα samsung που μονο μιλαω στη χάση και στη φέξη και κραταει καμια βδομαδα η μπαταρια, χωρίς να το κλείνω βράδυ. Βεβαια για προσωπικά ρεκορ μιλάμε, οπότε πάσο. καλα μην νομιζεις και εγω απολυτως τπτ δεν εκανα αυτο το διαστημα ενα τηλ μονο την ημερα και το πολυ ενα λεπτο wifi τπτ αλλο απλα ετυχε τωρα και δεν χρειστηκε να ασχοληθω περισσοτερο με το κινητο Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pda_expert Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Από τον Οκτώβριο και έπειτα αρρώστησα πέντε φορές :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Από τον Οκτώβριο και έπειτα αρρώστησα πέντε φορές :( Nα την ακούς τη μαμά που σου λέει να βάζεις μπουφάν πριν βγεις :lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pda_expert Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ΑΑΑΑΑΑ flashback από δημοτικό xD Για την ακρίβεια η συμβουλή είναι "Κόψε τους καφέδες και τα τσιγάρα και φάε κάνα φρούτο ****τ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 15 Νοεμβρίου το τελευταίο μπάνιο που έκανα πέρσι στην θάλασσα, και 2 Απριλίου το πρώτο που έκανα φέτος. Φυσικά θα μου πείτε ότι κάποιοι κάνουν και χειμερινή κολύμβηση, αλλά για μένα προσωπικά αυτά είναι ρεκόρ για μένα. 27 Νοεμβρίου και 12 Φεβρουαρίου. :cool: Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εγώ κάνω μπάνιο κάθε μέρα... Στο Σπίτι μου :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εγώ πέρσι δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο στη θάλασσα. Λεπτοκαρυά και το Σπίτι μου 1λεπτό από την θάλασσα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 ΑΑΑΑΑΑ flashback από δημοτικό xD Για την ακρίβεια η συμβουλή είναι "Κόψε τους καφέδες και τα τσιγάρα και φάε κάνα φρούτο ****τ" οταν πήγαινες δημοτικό στο έλεγε αυτό; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 ΑΑΑΑΑΑ flashback από δημοτικό xD Για την ακρίβεια η συμβουλή είναι "Κόψε τους καφέδες και τα τσιγάρα και φάε κάνα φρούτο ****τ" Τι φρουτο?Το εφαγε η αυτοματη λογοκρισια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwadpenema Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Ατελειωτες ωρες δουλεια. Τοσες ωστε δεν το λεω γιατι κανεις δεν θα πιστεψει. Εχω δουλεψει επι πανω απο 10 χρονια 365,366 μερες το χρονο και χριστούγεννα και προτοχρονια και κυριακη πασχα και 1 Μαϊου και 15 αυγουστου και με 40 και με 41 πυρετό παντα καθημερινα (ωράριο) ξυπναγα 3:30 π.μ. εως 2:00 ++ οσο χρειαστει το απογευμα παλι στη δουλεια μερικες φορες επαγκελμα (εφημεριδοπολης) δεν υπερβαλω καθολου!!! ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) 13 ολόκληρα χρόνια χωρίς να αρρωστήσω, από το 2000 μέχρι το 2013 και το καλύτερο, χωρίς να προσέχω τίποτα. Ούτε διαρτοφή, μπάνιο και έξω και το χειμώνα, ποτό, τσιγάρο, ξενύχτια, τα πάντα όλα !!! :) Από εκεί που είπα να το ξαναπροσπαθήσω, χάλασε φέτος, μόλις στα 4. :wacko: Ξεκινάω πάλι από το μηδέν λοιπόν με σκοπό να το καταρρίψω !!! :up: Επιπλέον, 45 μέρες χωρίς restart στο κινητό. :lol: http://i66.tinypic.com/15s7kvn.jpg Edited April 25, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts