theopanatha Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Μάλλον πρόβλημα της Google ήταν επανήλθε από μόνο του το play store γιατί ότι κι αν έκανα δεν φτιαχνοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Διαβάζω για αναβαθμίσεις που έχετε πάρει πριν από κάνα δυο μήνες και σας πιάνει κάτι που δεν έχετε πάρει την επομένη, τι να πω που η τελευταία που έχω πάρει είναι Σεπτέμβριος του 18;;; το τηλέφωνο προοριζόταν για Πορτογαλία, έτσι μου παν στο σέρβις της Samsung. Στη Πορτογαλία δεν κάνουν αναβαθμίσεις; εννοείται ότι δεν μπαίνω σε διαδικασίες ρουτ μουτ και φλας χωρίς φλας, και άλλες αλχημείες.αν είναι και δεν πάρει κάποια αναβάθμιση... παλικαριά το έστειλα, και οποίος θέλει το παίρνει! τι φάση ρε φίλε μου!! ένας φίλος από εδώ μου έγραψε παραπάνω δοκίμασε να το κανεις χειροκίνητα, ΟΚ, μέχρι εκεί ξέρω, το κάνω από την μέρα που το πήρα. τίποτα. ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω πέραν να το δοκιμάζω χειροκίνητα;;;;; ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Διαβάζω για αναβαθμίσεις που έχετε πάρει πριν από κάνα δυο μήνες και σας πιάνει κάτι που δεν έχετε πάρει την επομένη, τι να πω που η τελευταία που έχω πάρει είναι Σεπτέμβριος του 18;;; το τηλέφωνο προοριζόταν για Πορτογαλία, έτσι μου παν στο σέρβις της Samsung. Στη Πορτογαλία δεν κάνουν αναβαθμίσεις; εννοείται ότι δεν μπαίνω σε διαδικασίες ρουτ μουτ και φλας χωρίς φλας, και άλλες αλχημείες.αν είναι και δεν πάρει κάποια αναβάθμιση... παλικαριά το έστειλα, και οποίος θέλει το παίρνει! τι φάση ρε φίλε μου!! ένας φίλος από εδώ μου έγραψε παραπάνω δοκίμασε να το κανεις χειροκίνητα, ΟΚ, μέχρι εκεί ξέρω, το κάνω από την μέρα που το πήρα. τίποτα. ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω πέραν να το δοκιμάζω χειροκίνητα;;;;; ευχαριστώ!! Αν εχεις να παρεις απο σεπτεμβριο 18 δεν εχεις παρει την 9. Η οποια για πορτογαλια εχει δωθει. Λοιπον κατι εγινε οταν το πηρες και σου ζητησε επαναφορα για να αλλαξει το csc σε eur. Εκει σε καποιες συσκευες αν η χωρα που προοριζοταν ειχε παρει αναβαθμιση που η ελληνικη δεν ειχε παρει μετα δεν εβλεπε τηις νεες αναβαθμισεις. Ή το κανεις μονος σου παιρνωντας την μαμα πορτογαλικη και απο εκει και περα θαβεχεις αναβαθμισεις καθε μηνα ή παιρνας ελληνικη ολα με 0din ....αν δεν ξερεις το πας σε ενα επισημο σερβις καινστο παιρνανε σε 5 λεπτα και το παιρνεις πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Ήσουν πολύ κατατοπιστικός,σε ευχαριστώ πολύ. η μόνη διαδικασία που γνωρίζω είναι του επισήμου σέρβις, θα το κάνω αύριο κιόλας!! ευχαριστώ και πάλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Ήσουν πολύ κατατοπιστικός,σε ευχαριστώ πολύ. η μόνη διαδικασία που γνωρίζω είναι του επισήμου σέρβις, θα το κάνω αύριο κιόλας!! ευχαριστώ και πάλι!! Κατα προτιμηση αν εισαι αθηνα πηγαινε σμαρτεκ. Σε 10 λεπτα θα εχεις τελειωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 κορυδαλλό μένω, οπότε με βολεύει σμαρτεκ Χαϊδάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Είναι λογικό που η μπαταρία από 10% μέχρι 0% πέφτει μέσα σε ούτε πέντε λεπτά χρήσης? Ειδικά από 5% και κάτω δεν προλαβαίνω να συνδέσω το φορτιστή, πέφτει 1%/second Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Είναι λογικό που η μπαταρία από 10% μέχρι 0% πέφτει μέσα σε ούτε πέντε λεπτά χρήσης? Ειδικά από 5% και κάτω δεν προλαβαίνω να συνδέσω το φορτιστή, πέφτει 1%/second Δοκιμασε επαναφορα εργοστασιακων αφου παρεις backup . Φορτισε 3 με 4 μερες και παρατηρησε . Αν συνεχισει πας πιθανοτατα για μπαταρια. Παρατηρησε επισης μηπως καποια εφαρμογη σου τρωει τρελη καταναλωση ουτως η αλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Δοκιμασε επαναφορα εργοστασιακων αφου παρεις backup . Φορτισε 3 με 4 μερες και παρατηρησε . Αν συνεχισει πας πιθανοτατα για μπαταρια. Παρατηρησε επισης μηπως καποια εφαρμογη σου τρωει τρελη καταναλωση ουτως η αλλως. Όχι γενικά με τη μπαταρία είμαι πολύ ικανοποιημένος, έχω ακολουθήσει και έναν οδηγό και έχω τρελά αποτελέσματα, καθόλου battery drain..απλά από 10 και κάτω η μπαταρία πέφτει νερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Όταν ανοίγετε το κινητό ακόμα και αν την τελευταία φορά είχατε την ένταση όλα στο μέγιστο σας επαναφέρει κάποια όπως π.χ. τα μέσα στο μισό και πρέπει να την ξανά δυναμώσετε στο μέγιστο? Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο? Γιατί δεν το έχω δει σε κανένα άλλο κινητό με android 9.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonlambro Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Είναι λογικό που η μπαταρία από 10% μέχρι 0% πέφτει μέσα σε ούτε πέντε λεπτά χρήσης? Ειδικά από 5% και κάτω δεν προλαβαίνω να συνδέσω το φορτιστή, πέφτει 1%/second Ειναι προβλημα στη μπαταρια φιλε μου λογικα. ειχα το ιδιο θεμα, τα δοκιμασα ολα hard reset, επαναφορες, battery callibration αλλα τπτ. Πηγα στη Smartec κ μ αλλαξαν τη μπαταρια. σε 2 ωρες περιπου ηταν κανουργιο. ολα οκ τωρα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Καλησπέρα σε όλους!!!! Μετά την αναβάθμιση του Μαΐου δεν δουλεύει η λειτουργία pro στην κάμερα. Όπως θα δείτε και στο screenshot ότι δείχνει έτσι βγάζει και φωτογραφίες.. Το έχει κανείς άλλος η την πάτησα εγώ? Όλα τα άλλα modes δουλεύουν κανονικά. Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους!!!! Μετά την αναβάθμιση του Μαΐου δεν δουλεύει η λειτουργία pro στην κάμερα. Όπως θα δείτε και στο screenshot ότι δείχνει έτσι βγάζει και φωτογραφίες.. Το έχει κανείς άλλος η την πάτησα εγώ? Όλα τα άλλα modes δουλεύουν κανονικά. Sent from my SM-G965F using TapatalkΣόρρυ ξέχασα την φώτο.. Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους!!!! Μετά την αναβάθμιση του Μαΐου δεν δουλεύει η λειτουργία pro στην κάμερα. Όπως θα δείτε και στο screenshot ότι δείχνει έτσι βγάζει και φωτογραφίες.. Το έχει κανείς άλλος η την πάτησα εγώ? Όλα τα άλλα modes δουλεύουν κανονικά. Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σόρρυ ξέχασα την φώτο.. Sent from my SM-G965F using TapatalkΣυγνώμη παιδιά, μεγάλη βλακεια μου... Αν μπορεί κάποιος να σβήσει αυτό το μήνυμα γιατί δεν ισχύει τελικά... Η φωτεινότητα ήταν στο φουλ απλά και δεν το είχα δει... Χίλια συγνώμη!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Καλως σας βρηκα εδω :-) Νεος κατοχος. Bixby, πως το ξηλωσατε? Κανα δωρεαν app να αλλαζει την λειτουργια του κουμπιου σε αλλο app πχ google news ή να παιρνει screenshot? Βρηκα ενα, οχι δωρεαν ομως. (cosmote rom λογω wifi calling). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Καλως σας βρηκα εδω :-) Νεος κατοχος. Bixby, πως το ξηλωσατε? Κανα δωρεαν app να αλλαζει την λειτουργια του κουμπιου σε αλλο app πχ google news ή να παιρνει screenshot? Βρηκα ενα, οχι δωρεαν ομως. (cosmote rom λογω wifi calling). Αποταν πήρε αναβάθμιση σε pie νομίζω ότι αλλάζει χωρίς ξεχωριστό app. Στο s10 πάντως γίνεται να αλλάξεις τη χρήση Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Έχω πάροχο Forthnet στο σπίτι και στο S9+ κάρτα Cosmote. Μόλις ξύπνησα και κατέβασα το κινητό από τον φορτιστή, παρατήρησα την ένδειξη VoLTE2 στην θέση του δικτύου με σχεδόν ανύπαρκτη κάλυψη. Αυτό το παρατήρησα για πρώτη φορά ύστερα από 8 μήνες που έχω το κινητό αυτό. Να συμπεράνω πως έστω και οριακά, έπιασε σήμα από κάποιο γειτονικό σπίτι με Cosmote ρούτερ ή συμβαίνει κάτι άλλο; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Έχω πάροχο Forthnet στο σπίτι και στο S9+ κάρτα Cosmote. Μόλις ξύπνησα και κατέβασα το κινητό από τον φορτιστή, παρατήρησα την ένδειξη VoLTE2 στην θέση του δικτύου με σχεδόν ανύπαρκτη κάλυψη. Αυτό το παρατήρησα για πρώτη φορά ύστερα από 8 μήνες που έχω το κινητό αυτό. Να συμπεράνω πως έστω και οριακά, έπιασε σήμα από κάποιο γειτονικό σπίτι με Cosmote ρούτερ ή συμβαίνει κάτι άλλο; LTE είναι όχι wifi. Δεν έχει σχέση με VoWiFi. Κάποια κεραία της περιοχής θα αναβαθμίστηκε Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Ειναι προβλημα στη μπαταρια φιλε μου λογικα. ειχα το ιδιο θεμα, τα δοκιμασα ολα hard reset, επαναφορες, battery callibration αλλα τπτ. Πηγα στη Smartec κ μ αλλαξαν τη μπαταρια. σε 2 ωρες περιπου ηταν κανουργιο. ολα οκ τωρα. :D κόστος για την αλλαγή μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Από την τελευταία αναβάθμιση πιστεύω και μετά όταν βάζω τους χάρτες μου χάνει συχνά το σήμα GPS υπάρχει περίπτωση να μπαίνει σε αδράνεια όταν σβήνει η οθόνη? Συνήθως χρησιμοποιώ blewtooth και περνώ τις οδηγίες έτσι.ί όσο είναι ανοιχτή η οθόνη δεν χάνει σήμα. :confused: Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonlambro Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 κόστος για την αλλαγή μπαταρίας? τον 1ο χρονο εγγυησης ειναι δωρεαν μετα νομιζω 15 με 20 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Όταν ανοίγετε το κινητό ακόμα και αν την τελευταία φορά είχατε την ένταση όλα στο μέγιστο σας επαναφέρει κάποια όπως π.χ. τα μέσα στο μισό και πρέπει να την ξανά δυναμώσετε στο μέγιστο? Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο? Γιατί δεν το έχω δει σε κανένα άλλο κινητό με android 9.0 Αυτό συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Αυτό συμβαίνει και σε άλλους;Ούτε στο S9, ούτε τώρα στο S10 θυμάμαι να έχω αντιμετωπίσει αντίστοιχο θέμα. Sent from my Galaxy S10 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Όχι γενικά με τη μπαταρία είμαι πολύ ικανοποιημένος, έχω ακολουθήσει και έναν οδηγό και έχω τρελά αποτελέσματα, καθόλου battery drain..απλά από 10 και κάτω η μπαταρία πέφτει νερό.Το ιδιο εχω και εγω στο note 8. Ενω η μπατσρια μου κραταει πολυ καλα, οταν παει στο 15% μεσα σε 10 λεπτα εχει σβησει απο μπαταρια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Το ιδιο εχω και εγω στο note 8. Ενω η μπατσρια μου κραταει πολυ καλα, οταν παει στο 15% μεσα σε 10 λεπτα εχει σβησει απο μπαταρια. Κοντά είμαστε ναι..Αλλά εμένα ειδικά από 7% και κάτω..Με νευριασε που έκλεισα χρόνο πριν μια βδομάδα και τώρα αν θελήσω να την αλλάξω τζάμπα λεφτά θα δώσω. Κάτι άσχετο: αυτό με το εξαναγκασμενο burn-in το κάνετε και πιάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Κοντά είμαστε ναι..Αλλά εμένα ειδικά από 7% και κάτω..Με νευριασε που έκλεισα χρόνο πριν μια βδομάδα και τώρα αν θελήσω να την αλλάξω τζάμπα λεφτά θα δώσω. Κάτι άσχετο: αυτό με το εξαναγκασμενο burn-in το κάνετε και πιάνει; Αν και μια φορά με έκραξε κάποιος επειδή είπα για το επίτηδες burn in κ δεν είναι σωστό..... Βάλε το Instagram σε τέρμα φωτεινότητα η στο Facebook ή απλά να είναι ανοιχτό το πληκτρολόγιο στα μηνύματα αλλά με τέρμα τη φωτεινότητα.. Δεν ξέρω πόσες ώρες θέλει αλλά θα γίνει burn in. Κ πάει για οθόνη κ μπαταρία δωρεάν.. Αρκεί ναμην έχεις σπασμένο κινητό. Σε καμία γρατσουνιά δεν έχει θέμα.. Πάντως με κάνα 20αρικο αν το στείλεις μόνο για μπαταρία στην αλλαζουν Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Αν και μια φορά με έκραξε κάποιος επειδή είπα για το επίτηδες burn in κ δεν είναι σωστό..... Βάλε το Instagram σε τέρμα φωτεινότητα η στο Facebook ή απλά να είναι ανοιχτό το πληκτρολόγιο στα μηνύματα αλλά με τέρμα τη φωτεινότητα.. Δεν ξέρω πόσες ώρες θέλει αλλά θα γίνει burn in. Κ πάει για οθόνη κ μπαταρία δωρεάν.. Αρκεί ναμην έχεις σπασμένο κινητό. Σε καμία γρατσουνιά δεν έχει θέμα.. Πάντως με κάνα 20αρικο αν το στείλεις μόνο για μπαταρία στην αλλαζουν Καλη συμβουλη αν γινει καμια *******. +1 και ασε τους ηθικούς να κραζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts