UsualSuspect Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Μου ήρθε OTA Γερμανίας με το update Φεβρουαρίου (χθες το βράδυ) Έγινε ακόμα πιο smooth το κινητό. Το παρατηρείς μέχρι και στα recent apps όταν τα ανοίγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Μου ήρθε OTA Γερμανίας με το update Φεβρουαρίου (χθες το βράδυ) Έγινε ακόμα πιο smooth το κινητό. Το παρατηρείς μέχρι και στα recent apps όταν τα ανοίγεις. Πως κατάφερες να εχεις ota γερμανιας?Δεν γυριζει σε eur το πρωτο, το csc οταν δει την sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Μου ήρθε OTA Γερμανίας με το update Φεβρουαρίου (χθες το βράδυ) Έγινε ακόμα πιο smooth το κινητό. Το παρατηρείς μέχρι και στα recent apps όταν τα ανοίγεις. Την εβαλα κ γω χθες.... Εκτος απ τον προγραμματισμό του night mode δεν παρατηρησα κατι αλλο.... Γενικα εντόπισες αλλες διαφορες ?? Θελω να δω μπαταρία τι φαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Πως κατάφερες να εχεις ota γερμανιας?Δεν γυριζει σε eur το πρωτο, το csc οταν δει την sim? Γιατί φλάσαρα το κινητό πριν καιρό με sim Γερμανίας μέσα. Το έχω αναφέρει περίπου στις 384 φορές τους τελευταίους 2.5 μήνες περι Sim και φλασαρίσματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Γιατί φλάσαρα το κινητό πριν καιρό με sim Γερμανίας μέσα. Το έχω αναφέρει περίπου στις 384 φορές τους τελευταίους 2.5 μήνες περι Sim και φλασαρίσματος. Ξεκίνησα επανάληψη, θα ξαναδώ τα sos και θα ξαναδώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Ξεκίνησα επανάληψη, θα ξαναδώ τα sos και θα ξαναδώσω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς μετά την αναβάθμιση να μην ενεργοποιούνται μερικές φορές τα δεδομένα? Παράδειγμα κάποιες φορές μέσα στο σπίτι Όταν ανοίξω τα δεδομένα δεν ανοίγουν ενώ το εικονίδιο πάνω στην μπάρα ανάβει μπλε τα δεδομένα δεν ανοίγουν ενώ μόλις βγω έξω από το σπίτι ανοίγουν κανονικά. Δεν το κάνει πάντα αλλά αρκετές φορές. Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση Μήπως παίζει κάποιο ρόλο το adguard που έχω βάλει στο προσωπικό DNS? Καλησπέρα παιδιά επανέρχομαι στο πρόβλημα που δεν μου ανοίγουν τα δεδομένα μέσα στο σπίτι μπας και ξέρει κάποιος κάτι....Να ενημερώσω πως έχω την συσκευή τέλειο σημα της cosmote την παλιά με το μπλε λεντακι στο σπίτι και έλεγα μήπως ευθύνεται αυτό για το πρόβλημα μου.Εξω από το σπίτι δουλεύουν όλα κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Καλησπέρα παιδιά επανέρχομαι στο πρόβλημα που δεν μου ανοίγουν τα δεδομένα μέσα στο σπίτι μπας και ξέρει κάποιος κάτι....Να ενημερώσω πως έχω την συσκευή τέλειο σημα της cosmote την παλιά με το μπλε λεντακι στο σπίτι και έλεγα μήπως ευθύνεται αυτό για το πρόβλημα μου.Εξω από το σπίτι δουλεύουν όλα κομπλέ Εναν παπα φερε αδερφε... Εξορκισμο χρειάζεσαι μαλλον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Εναν παπα φερε αδερφε... Εξορκισμο χρειάζεσαι μαλλον.... Τι να πω ρε παιδιά έχω τρελαθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Ρε παιδιά.. μου κολλάει στα προηγμένα μηνύματα. Εδώ και κάποιες μέρες.. μου λένε φίλοι με Samsung ότι στέλνουν και δεν λαμβάνω.. Εγώ αν στείλω πάει σαν απλό μήνυμα.. πράσινο όχι μπλε .Μετά από restart.. έρχονται όλα μαζί.. τι σκατά να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Ξέρω πως είναι λίγο άκυρο, αλλά μήπως ξέρει κανείς κάποιο adblocker για παιχνίδια, εφαρμογές(όχι browser)? Υπάρχει κάτι τέτοιο χωρίς rooted device? Ευχαριστώ!! Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 κατι πατησα προφανως και εχει απενεργοποιηθει το αριστερο κουμπι της γραμμης πλοηγησης καθως και η κουρτινα απο πανω προς τα κατω.γνωριζει καποιος πως μπορω να το επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 κατι πατησα προφανως και εχει απενεργοποιηθει το αριστερο κουμπι της γραμμης πλοηγησης καθως και η κουρτινα απο πανω προς τα κατω.γνωριζει καποιος πως μπορω να το επαναφερω?Μηπως χρησιμοποιησες τον ασφαλή φακελλο? Εγω καθε φορα που βγαίνω απο εκει παθαινω ακριβως τα ιδια που ανεφερες. Με μια επανεκκίνηση στρωνει. Καποιο bug του λειτουργικού ειναι στην εφαρμογη και πιστευω θα στρωσει σε επομενη αναβάθμιση. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Μηπως χρησιμοποιησες τον ασφαλή φακελλο? Εγω καθε φορα που βγαίνω απο εκει παθαινω ακριβως τα ιδια που ανεφερες. Με μια επανεκκίνηση στρωνει. Καποιο bug του λειτουργικού ειναι στην εφαρμογη και πιστευω θα στρωσει σε επομενη αναβάθμιση. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk toυ εκανα ενα hard reset.γιατι την 9 την περασα απο πανω και χρειαζοταν ουτως η αλλως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 μετα το hard reset δεν βρισκω το εικονιδιο με τις τελειεσ που εμφανιζει ολες τις εφαρμογες.γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 μετα το hard reset δεν βρισκω το εικονιδιο με τις τελειεσ που εμφανιζει ολες τις εφαρμογες.γνωριζει καποιος? Κάνεις προς τα πάνω την αρχική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Κάνεις προς τα πάνω την αρχική οθόνη Η βαζεις το κουμπί με τις τέλειες στην γραμμη πλοηγησης απ τις ρυθμίσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Η βαζεις το κουμπί με τις τέλειες στην γραμμη πλοηγησης απ τις ρυθμίσεις.... to βρηκα, ευχαριστω. :!:επισης πως βρισκω τις επιλογες προγραμματιστη για να αλλξω τις κλιμακες?:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 to βρηκα, ευχαριστω. :!:επισης πως βρισκω τις επιλογες προγραμματιστη για να αλλξω τις κλιμακες?:!: Πληροφορίες για το τηλέφωνο > πληροφορίες για το λογισμικό, πατάς κάμποσες φορές τον αριθμό κατασκευής :happy: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Πληροφορίες για το τηλέφωνο > πληροφορίες για το λογισμικό, πατάς κάμποσες φορές τον αριθμό κατασκευής :happy: Aν θυμάμαι καλά πατάς 7 φορές Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Aν θυμάμαι καλά πατάς 7 φορές σωστα!ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Ξέρω πως είναι λίγο άκυρο, αλλά μήπως ξέρει κανείς κάποιο adblocker για παιχνίδια, εφαρμογές(όχι browser)? Υπάρχει κάτι τέτοιο χωρίς rooted device? Ευχαριστώ!! Sent from my SM-G965F using Tapatalk Googlare την εφαρμογή "not SABS", έχει μία διαδικασία αλλά αν το σεταρεις σωστά και βάλεις καλούς hosts ξεχνάς τις διαφημίσεις, εννοείται χωρίς root. Στα συν οτι μπορείς να απενεργοποιήσεις εύκολα εφαρμογές της Samsung που δεν χρησιμοποιείς. Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Googlare την εφαρμογή "not SABS", έχει μία διαδικασία αλλά αν το σεταρεις σωστά και βάλεις καλούς hosts ξεχνάς τις διαφημίσεις, εννοείται χωρίς root. Στα συν οτι μπορείς να απενεργοποιήσεις εύκολα εφαρμογές της Samsung που δεν χρησιμοποιείς.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά από ότι διάβασα είναι για προχωρημένους... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Τι γνώμη έχετε για το τελευταίο update του Samsung browser? Εγώ μόλις το κατέβασα, φαίνεται να έφτιαξαν τα σπασίματα στο scroll down Και έβαλαν night mode.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Τι γνώμη έχετε για το τελευταίο update του Samsung browser? Εγώ μόλις το κατέβασα, φαίνεται να έφτιαξαν τα σπασίματα στο scroll down Και έβαλαν night mode.. Ναι ωραίο φαίνεται και τα σπασίματα έφτιαξαν αλλά εγώ είχα night mode απο πριν εκτός αν είναι κάτι άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts