garefal Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Παιδιά πως απενεργοποιώ εντελώς την μαμισια εφαρμογή του τηλεφώνου? Ειδικά τις ειδοποιήσεις έχω κάνει τα πάντα να τις βγάλω αλλά αυτές συνεχίζουν να εμφανίζονται μαζί με αυτές του truecaller.. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diam84 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Απάντησες μόνος σου στον εαυτό σου με βάση όσων έχεις διαβάσει εδώ μέσα. Απλά οποίος ρωτούσε για Ota όλοι οι ειδικοί απαντούσαν με ύφος (καλά γιατί δεν διαβάζεις και μας κουράζεις? Εννοείτε. Δεν αλλάζει τίποτα και τέτοια.) αυτό το άλλα που πιθανότατα είναι και σίγουρο να συμβεί δεν το έλεγε κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Εγώ ήξερα ότι θα παίρνουμε κανονικά ota ενημερώσεις από ότι διάβασα εδώ. Αν δεν ισχύει τι πρέπει να κάνω για να παίρνω OTA ενημερώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Καλσηπέρα και Καλή Χρονιά παίδες!!Οσοι έχουμε συσκευή Cosmote θα πάρουμε ΟΤΑ την 9.0 ή περιμένω άδικα;Έχουμε κάποιο λινκ για ΟΤΑ updates της συσκευής μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ρε παίδες, διαβάστε και τίποτα. Υποτίθεται καθόμαστε και γράφουμε σεντόνια για να τα διαβάζετε και όχι να κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις που έχουμε απαντήσει αναλυτικά 2 και 3 σελίδες πίσω. Μη βαριέστε. Σελίδα 313, ποστ #4689 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Όντως τώρα? Εγώ δεν διάβασα κάτι Γαία αυτό θέμα πριν βάλω με odin την γερμανική.Δηλαδη τώρα δεν θα παίρνω ota; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Θα παρουμε οτα παιδια παντα περναμε οταν το καναμε αυτο .απλος θα παρουμε με τα ελληνικα οταν παρουν επομενο update . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια πατέντα να βάλουμε 2 sim + micro SD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια πατέντα να βάλουμε 2 sim + micro SD? Καπου διάβασα οτι ενας αντάπτορας που υπηρχε κ δουλευε στην ορεο δεν δουλεύει στην pie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Το always on display παρότι το έχω ενεργοποιήσει δεν εμφανίζεται μετά την αναβάθμιση σε pie Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Το always on display παρότι το έχω ενεργοποιήσει δεν εμφανίζεται μετά την αναβάθμιση σε pie Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνε ένα tap στην οθόνη και θα ανάψει το AOD. Δεν εμφανίζεται μονίμως όπως στην 8 για να μειώσει την κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Βλέπω η τιμή καινούριου έπεσε μέσα σε μια μέρα στα 525 απο 580. Σε ποια τιμή θα ήσασταν ικανοποιημένοι να το αγοράσετε 5 μηνών άριστο (64gb)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Κάνε ένα tap στην οθόνη και θα ανάψει το AOD. Δεν εμφανίζεται μονίμως όπως στην 8 για να μειώσει την κατανάλωση μπαταρίας. Μπα μαλλον δεν καθησε καλα. Hard reset ενοψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Μπα μαλλον δεν καθησε καλα. Hard reset ενοψει Με ποια οπτικη το λες οτι δεν εκατσε καλα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Βλέπω η τιμή καινούριου έπεσε μέσα σε μια μέρα στα 525 απο 580. Σε ποια τιμή θα ήσασταν ικανοποιημένοι να το αγοράσετε 5 μηνών άριστο (64gb)? Υπολόγιζε 100€ κάτω απο την χαμηλότερη τιμή, αλλά να έχει και απόδειξη-εγγύηση. Θυμάμαι τα 830€ που το είχα αγοράσει απο το πλαίσιο και κλέω. Ελπίζω να μην κάνω την ίδια μ***κία με το S10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) Με ποια οπτικη το λες οτι δεν εκατσε καλα ?? κατι ρουφαει την μπαταρια απιστευτα. Εννοειται εβγαλα facebook κτλ. μου εκανε δυο επανεκινησεις στα καλα καθουμενα. Edited January 14, 2019 by garefal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Βλέπω η τιμή καινούριου έπεσε μέσα σε μια μέρα στα 525 απο 580. Σε ποια τιμή θα ήσασταν ικανοποιημένοι να το αγοράσετε 5 μηνών άριστο (64gb)? 523 έχει σε κατάστημα του Best price αλλά δεν κόβει τιμολόγιο πάνω σε αυτή την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 κατι ρουφαει την μπαταρια απιστευτα. Εννοειται εβγαλα facebook κτλ. μου εκανε δυο επανεκινησεις στα καλα καθουμενα. Κανενα ρουφηγμα εδω....Ακραια επιπεδα ομαλοτητας διαχειρισης ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Παιδια, εγω αυριο θα παω το κινητο παλι για σερβις γιατι για 2η φορα βλεπω χνουδι κατω απο το τζαμι της καμερας, το εχω παει ηδη μια φορα και απ οτι μου ειπαν, αλλαξαν και οθονη γιατι δεν περνουσε τα τεστ αδιαβροχοποιησης και δεν εχει περασει ενας μηνας και παλι βλεπω οτι εχει εισχωρησει μεσα στο τζαμι χνουδι. Μπορω να απαιτησω αλλαγη συσκευης ή παω παλι και οτι μου πουνε απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Κανενα ρουφηγμα εδω....Ακραια επιπεδα ομαλοτητας διαχειρισης ! Στείλε με κάνα pm το τηλ σου να με βοηθήσεις ρε αδερφέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Στείλε με κάνα pm το τηλ σου να με βοηθήσεις ρε αδερφέ! Βασιλη ετοιμαζω ενα "μινι" οδηγο.Θα τον ανεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Παιδια, εγω αυριο θα παω το κινητο παλι για σερβις γιατι για 2η φορα βλεπω χνουδι κατω απο το τζαμι της καμερας, το εχω παει ηδη μια φορα και απ οτι μου ειπαν, αλλαξαν και οθονη γιατι δεν περνουσε τα τεστ αδιαβροχοποιησης και δεν εχει περασει ενας μηνας και παλι βλεπω οτι εχει εισχωρησει μεσα στο τζαμι χνουδι. Μπορω να απαιτησω αλλαγη συσκευης ή παω παλι και οτι μου πουνε απο εκει; Ναι κανε ενα αιτημα. Βασικα απαιτησε το. 2 φορες το ιδιο προβλημα...κατι δεν παει καλα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα 6η φορτιση και βγαζει σταθερα 6.30 ωρες sot με 1.30 ωρα κλησεις 25% 4g 75 wifi και μετριο σημα. Θεωρω οτι ειναι πολυ καλα. Με την ιδια χρηση στο s7 edge και νεα μπαταρια 5.40 ωρες sot και στο s8 5.30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Βασιλη ετοιμαζω ενα "μινι" οδηγο.Θα τον ανεβασω. Εισαι παλικαρι ρε συ... Κ αν μπορεις, πες μας ή γράψε η βγάλε screenshot, να μας πει απο εφαρμογες του παρασκηνιου πιες μπορουμε να καταργήσουμε - απενεργοποίησουμε χωρις να εχουμε προβλημα.... Η απ τον έλεγχο παρασκηνιου στις επιλογες προγραμματιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ναι κανε ενα αιτημα. Βασικα απαιτησε το. 2 φορες το ιδιο προβλημα...κατι δεν παει καλα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα 6η φορτιση και βγαζει σταθερα 6.30 ωρες sot με 1.30 ωρα κλησεις 25% 4g 75 wifi και μετριο σημα. Θεωρω οτι ειναι πολυ καλα. Με την ιδια χρηση στο s7 edge και νεα μπαταρια 5.40 ωρες sot και στο s8 5.30 ......Αριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Βασιλη ετοιμαζω ενα "μινι" οδηγο.Θα τον ανεβασω. Εισ' ωραιοςςς!!! Γιατί εγώ είμαι άσχετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts