arxontas2323 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 εστειλα στη voda το μυνημα και μου ηρθε απαντηση " η εντολη ειναι ακυρη, το επιπροσθετο πακετο που ζητησατε ειναι ηδη ενεργοποιημενο στη συνδεση σας" αλλα στις επιλογες στην κουρτινα δεν υπαρχει επιλογη wificalling μονο σε κοσμοτε γινεται.......... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elitistis Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλο το forum. Καινούργιος στη παρέα και ο λόγος είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με το S9 plus μου,το οποίο μάλιστα είναι το 2ο που έχω στη κατοχή μου. Πριν 3 εβδομάδες αγόρασα τη συσκευή μου από Κωτσοβολο, και μετά από 3 μέρες διαπίστωσα ότι δε φορτίζει. Πήγα τη συσκευή πίσω στο κατάστημα και μετά από καυγά δέχτηκαν να μου την αντικαταστήσουν με καινούργια. Δυστυχώς όμως τα προβλήματα δε σταμάτησαν. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζω το εξής θέμα για το οποίο δεν εχω βρει πουθενά λύση. Κατα τη διάρκεια αναπαραγωγής κάποιου αρχείου ήχου (είτε στο Google music, είτε στο YouTube, είτε web radio) ξαφνικά η ένταση του ήχου μειώνεται σαν να έχω κάποια ειδοποίηση (Δεν έχω όμως) για 3-4 δευτερόλεπτα, και μετά επανέρχεται στο 90 τοις 100 των περιπτώσεων. Έχω κάνει hard reset, έχω καθαρίσει τη μνήμη, έχω κάνει τα πάντα. Εν τω μεταξύ μου το εμφάνισε την 8η μέρα άρα έχασα το doa του Κωτσοβολου. Φυσικά θεωρώ απαράδεκτο να έχω δώσει έναν σκασμό λεφτά για κινητό και να μην μπορώ να το χαρώ. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Σκέφτομαι να πάω στη smartec και να ζητήσω αλλαγή. 10 μέρες τηλέφωνο είναι τραγικό να βγάζει θέματα. Edited May 18, 2018 by elitistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Καλησπέρα σε όλο το forum. Καινούργιος στη παρέα και ο λόγος είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με το S9 plus μου,το οποίο μάλιστα είναι το 2ο που έχω στη κατοχή μου. Πριν 3 εβδομάδες αγόρασα τη συσκευή μου από Κωτσοβολο, και μετά από 3 μέρες διαπίστωσα ότι δε φορτίζει. Πήγα τη συσκευή πίσω στο κατάστημα και μετά από καυγά δέχτηκαν να μου την αντικαταστήσουν με καινούργια. Δυστυχώς όμως τα προβλήματα δε σταμάτησαν. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζω το εξής θέμα για το οποίο δεν εχω βρει πουθενά λύση. Κατα τη διάρκεια αναπαραγωγής κάποιου αρχείου ήχου (είτε στο Google music, είτε στο YouTube, είτε web radio) ξαφνικά η ένταση του ήχου μειώνεται σαν να έχω κάποια ειδοποίηση (Δεν έχω όμως) για 3-4 δευτερόλεπτα, και μετά επανέρχεται στο 90 τοις 100 των περιπτώσεων. Έχω κάνει hard reset, έχω καθαρίσει τη μνήμη, έχω κάνει τα πάντα. Εν τω μεταξύ μου το εμφάνισε την 8η μέρα άρα έχασα το doa του Κωτσοβολου. Φυσικά θεωρώ απαράδεκτο να έχω δώσει έναν σκασμό λεφτά για κινητό και να μην μπορώ να το χαρώ. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Σκέφτομαι να πάω στη smartec και να ζητήσω αλλαγή. 10 μέρες τηλέφωνο είναι τραγικό να βγάζει θέματα. Εσύ δεν είσαι που το έχεις βάλει αγγελία σε διπλανό site;;... Ελπίζω να εξηγείς το συγκεκριμένο πρόβλημα στους υποψήφιους αγοραστές...αν κ εφόσον μιλάς γιά το ίδιο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalone Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Καλησπερα σας θέλω να μου απαντήσετε για το ηχείο όταν δέχεστε κλήσεις χτυπάει αντάξια με το κάτω??? Γιατί εμένα χτυπάει ελάχιστα και στα μηνυματα δεν χτυπάει καθόλου το πανω ηχείο και η ερώτηση μου είναι υπάρχει κάποια ρυθμιση η ετσι ειναι το σύστημα του κινητού?????? Ευχαριστώ και συγγνώμη για την ενόχληση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elitistis Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Εσύ δεν είσαι που το έχεις βάλει αγγελία σε διπλανό site;;... Ελπίζω να εξηγείς το συγκεκριμένο πρόβλημα στους υποψήφιους αγοραστές...αν κ εφόσον μιλάς γιά το ίδιο κινητό. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι λογικό να μπω με το ίδιο όνομα, σε forum που είναι πασίγνωστο ότι μπαίνουν τα μέλη του ins...nia, και να γράψω πρόβλημα κινητού που πουλούσα. Άλλωστε αν κοιτάξεις το προφίλ μου εκεί έχω 47-0 κριτικές και οι 40 ειναι για κινητά τα οποία πούλησα σαν να είναι καινούργια.Επίσης θα έβλεπες ότι έχω πουλήσει ήδη 3 S9 plus. Αλλωστε γιατί να πουλήσω κάτι που μπορώ να αλλάξω; Γενικά από τα χέρια μου περνάνε πολλά κινητά φίλε μου. Εγώ, ως γκαντέμης, κράτησα αυτό που βγάζει ένα πρόβλημα το οποίο δεν υπάρχει πουθενά αναφορά γι' αυτό σε όλο το διαδικτυο. Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης πάντως, πριν γράψεις κάτι δημοσίως μπορείς απλώς να κάνεις μια ερώτηση. Εδώ μπήκα για να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, όχι για να αποδείξω την αξιοπιστία μου ως πωλητής, αφού αυτή είναι δεδομένη στα πολλά χρόνια παρουσίας μου στο forum που εννοείς. Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Ολοκαίνουριο γράφει η αγγελία.... Δεν βλέπω πουθενά επεξηγήσεις για το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elitistis Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 (edited) Ολοκαίνουριο γράφει η αγγελία.... Δεν βλέπω πουθενά επεξηγήσεις για το πρόβλημα... Χαχαχαχαχαχα. Ολοκληρο κατεβατό έγραψα, ότι δεν είναι το ίδιο τηλέφωνο δεν το είδες; Έχω πουλήσει άλλα 3. Πάμε καλά; Γράφει κάποιος κάτι από το κεφάλι του και θα πρέπει εγώ να απολογηθώ; Αν αγοράσεις τηλέφωνο από εμένα και έχει πρόβλημα, να μου κάνεις αρνητική αξιολόγηση. Αλλά, όπως βλέπεις, αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Edited May 18, 2018 by elitistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι λογικό να μπω με το ίδιο όνομα, σε forum που είναι πασίγνωστο ότι μπαίνουν τα μέλη του ins...nia, και να γράψω πρόβλημα κινητού που πουλούσα. Άλλωστε αν κοιτάξεις το προφίλ μου εκεί έχω 47-0 κριτικές και οι 40 ειναι για κινητά τα οποία πούλησα σαν να είναι καινούργια.Επίσης θα έβλεπες ότι έχω πουλήσει ήδη 3 S9 plus. Αλλωστε γιατί να πουλήσω κάτι που μπορώ να αλλάξω; Γενικά από τα χέρια μου περνάνε πολλά κινητά φίλε μου. Εγώ, ως γκαντέμης, κράτησα αυτό που βγάζει ένα πρόβλημα το οποίο δεν υπάρχει πουθενά αναφορά γι' αυτό σε όλο το διαδικτυο. Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης πάντως, πριν γράψεις κάτι δημοσίως μπορείς απλώς να κάνεις μια ερώτηση. Εδώ μπήκα για να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, όχι για να αποδείξω την αξιοπιστία μου ως πωλητής, αφού αυτή είναι δεδομένη στα πολλά χρόνια παρουσίας μου στο forum που εννοείς. Καλή συνέχεια. Ούτε εγώ έχω διάθεση αντιπαράθεσης. Γι'αυτό ανέφερα το "αν και εφόσον μιλάμε γιά το ίδιο κινητό". Το έγραψα προφανώς γιά να προστατεύσω υποψήφιους αγοραστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Χαχαχαχαχαχα. Ολοκληρο κατεβατό έγραψα, ότι δεν είναι το ίδιο τηλέφωνο δεν το είδες; Έχω πουλήσει άλλα 3. Πάμε καλά; Γράφει κάποιος κάτι από το κεφάλι του και θα πρέπει εγώ να απολογηθώ; Αν αγοράσεις τηλέφωνο από εμένα και έχει πρόβλημα, να μου κάνεις αρνητική αξιολόγηση. Αλλά, όπως βλέπεις, αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Οπότε εσύ κρατάς το προβληματικό κινητό και πουλάς το άλλο..... Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elitistis Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Ούτε εγώ έχω διάθεση αντιπαράθεσης. Γι'αυτό ανέφερα το "αν και εφόσον μιλάμε γιά το ίδιο κινητό". Το έγραψα προφανώς γιά να προστατεύσω υποψήφιους αγοραστές. Από ποιον όμως να τους προστατεύσεις; Από εμένα; Και από ποιον κίνδυνο; Από αυτόν που δε ξέρεις ότι υπάρχει; Απλώς όταν πήρα και το δικό μου τηλέφωνο πήρα και ένα της γυναίκας μου. Και επειδή είδε τη διπλή μου ταλαιπωρία (γιατί είναι το δεύτερο που χαλάει) θέλει να πάρει I phone X τώρα γιατί "έκανε λάθος που με άκουσε και πήρε android". Φίλε μου, μακάρι όλοι να είχαν τις κριτικές μου στο Insomnia. Άλλωστε, ποιος ο λόγος να πουλήσω κάτι το οποίο έχει εγγύηση και είτε θα φτιαχτεί, είτε θα αλλαχθεί. Και να το κάνω με το ίδιο όνομα!!!! Δεν λέω ότι είχες κακές προθέσεις, με σχόλια σαν τα δικά σου όμως πετάγονται κι άλλοι και γράφουν κι εκείνοι το... ρεπορτάζ τους, ότι στην αγγελία δεν αναφέρω κάτι κτλ και πέφτει λάσπη. Πάντως όποιος μπαίνει στην αγγελία καλό είναι να μπει και στις αξιολογήσεις μου να δει ότι πούλησα και άλλα 3 μέχρι σήμερα . Καθένας με τα χόμπι του, εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι με κινητά. Άλλη φορά θα σε παρακαλέσω πριν γράψεις κάτι δημοσίως να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει λόγος να γραφτεί. Τέλος πάντων, κάνουμε Off topic τώρα. Για το θέμα έχει κανείς καμιά ιδέα; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε εσύ κρατάς το προβληματικό κινητό και πουλάς το άλλο..... Χαχαχα Αν για εσένα είναι τόσο αστείο το να είναι κάποιος τίμιος και ηθικός, πρόβλημά σου. Γελάς κιόλας. Θα πουλούσα προβληματικό κινητό σε ιστοσελίδα που πουλάω πράγματα 4 χρόνια με 47-0 θετικές κριτικές ενώ μπορώ απλώς να το αλλάξω; Με το ίδιο όνομα κιόλας; Μη κρίνετε εξ ιδιών τα αλλότρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Από ποιον όμως να τους προστατεύσεις; Από εμένα; Και από ποιον κίνδυνο; Από αυτόν που δε ξέρεις ότι υπάρχει; Απλώς όταν πήρα και το δικό μου τηλέφωνο πήρα και ένα της γυναίκας μου. Και επειδή είδε τη διπλή μου ταλαιπωρία (γιατί είναι το δεύτερο που χαλάει) θέλει να πάρει I phone X τώρα γιατί "έκανε λάθος που με άκουσε και πήρε android". Φίλε μου, μακάρι όλοι να είχαν τις κριτικές μου στο Insomnia. Άλλωστε, ποιος ο λόγος να πουλήσω κάτι το οποίο έχει εγγύηση και είτε θα φτιαχτεί, είτε θα αλλαχθεί. Και να το κάνω με το ίδιο όνομα!!!! Δεν λέω ότι είχες κακές προθέσεις, με σχόλια σαν τα δικά σου όμως πετάγονται κι άλλοι και γράφουν κι εκείνοι το... ρεπορτάζ τους, ότι στην αγγελία δεν αναφέρω κάτι κτλ και πέφτει λάσπη. Πάντως όποιος μπαίνει στην αγγελία καλό είναι να μπει και στις αξιολογήσεις μου να δει ότι πούλησα και άλλα 3 μέχρι σήμερα . Καθένας με τα χόμπι του, εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι με κινητά. Άλλη φορά θα σε παρακαλέσω πριν γράψεις κάτι δημοσίως να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει λόγος να γραφτεί. Τέλος πάντων, κάνουμε Off topic τώρα. Για το θέμα έχει κανείς καμιά ιδέα; Δεν είμαι ντετέκτιβ, ούτε δημοσιογράφος γιά να "διασταυρώνω" τις "πηγές" μου πριν γράψω. Τώρα αν εσύ πουλάς κάθε μέρα κινητά και μάλιστα 3 s9plus ή αν έχεις πολλές αξιολογήσεις ή τι χόμπι έχεις...είναι σαφώς δικαίωμά σου και καλά κάνεις, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει. Γράφω αυτό που βλέπω και όπως εγώ κρίνω ότι πρέπει να γραφτεί. ...τέλος το off topic από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elitistis Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Από ποιον όμως να τους προστατεύσεις; Από εμένα; Και από ποιον κίνδυνο; Από αυτόν που δε ξέρεις ότι υπάρχει; Απλώς όταν πήρα και το δικό μου τηλέφωνο πήρα και ένα της γυναίκας μου. Και επειδή είδε τη διπλή μου ταλαιπωρία (γιατί είναι το δεύτερο που χαλάει) θέλει να πάρει I phone X τώρα γιατί "έκανε λάθος που με άκουσε και πήρε android". Φίλε μου, μακάρι όλοι να είχαν τις κριτικές μου στο Insomnia. Άλλωστε, ποιος ο λόγος να πουλήσω κάτι το οποίο έχει εγγύηση και είτε θα φτιαχτεί, είτε θα αλλαχθεί. Και να το κάνω με το ίδιο όνομα!!!! Δεν λέω ότι είχες κακές προθέσεις, με σχόλια σαν τα δικά σου όμως πετάγονται κι άλλοι και γράφουν κι εκείνοι το... ρεπορτάζ τους, ότι στην αγγελία δεν αναφέρω κάτι κτλ και πέφτει λάσπη. Πάντως όποιος μπαίνει στην αγγελία καλό είναι να μπει και στις αξιολογήσεις μου να δει ότι πούλησα και άλλα 3 μέχρι σήμερα . Καθένας με τα χόμπι του, εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι με κινητά. Άλλη φορά θα σε παρακαλέσω πριν γράψεις κάτι δημοσίως να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει λόγος να γραφτεί. Τέλος πάντων, κάνουμε Off topic τώρα. Για το θέμα έχει κανείς καμιά ιδέα; Δεν είμαι ντετέκτιβ, ούτε δημοσιογράφος γιά να "διασταυρώνω" τις "πηγές" μου πριν γράψω. Τώρα αν εσύ πουλάς κάθε μέρα κινητά και μάλιστα 3 s9plus ή αν έχεις πολλές αξιολογήσεις ή τι χόμπι έχεις...είναι σαφώς δικαίωμά σου και καλά κάνεις, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει. Γράφω αυτό που βλέπω και όπως εγώ κρίνω ότι πρέπει να γραφτεί. ...τέλος το off topic από μένα. Συμφωνώ ότι δεν είναι η δουλειά σου. Αλλά δεν είναι και η δουλειά σου να γράφεις κάτι που μπορεί να προσβάλλει κάποιον χωρίς να μπεις στον κόπο μάλιστα να δεις κάποια πράγματα. Οι αξιολογήσεις μου μόνο για πωλήσεις S9 plus είναι οι εξής: Velas 1982 άφησε Θετική αξιολόγηση για μία αγγελία 26 Απριλίου Samsung Galaxy S9+ Dual (64GB), ελληνικό, καινούργιο και δώρα Άψογος ο φίλος συστήνεται ανεπιφύλακτα ευχαριστώ πολύ elitistis πήρε μέρος payne άφησε Θετική αξιολόγηση για μία αγγελία 7 Απριλίου Samsung Galaxy S9+ Dual (64GB) ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΗΜΕΡΙΝΟ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ Φιλικός και ευγενικός ο Αλέξης. Το τηλεφωνάκι μια χαρά, όπως τα έλεγε στην αγγελία. Προτείνετε ανεπιφύλακτα. elitistis πήρε μέρος Ξαναλέω για τελευταία φορά. Εγώ τη βρίσκω με το να αγοράζω και να πουλάω κινητά. Ενοχλώ κανέναν; Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Από ποιον όμως να τους προστατεύσεις; Από εμένα; Και από ποιον κίνδυνο; Από αυτόν που δε ξέρεις ότι υπάρχει; Απλώς όταν πήρα και το δικό μου τηλέφωνο πήρα και ένα της γυναίκας μου. Και επειδή είδε τη διπλή μου ταλαιπωρία (γιατί είναι το δεύτερο που χαλάει) θέλει να πάρει I phone X τώρα γιατί "έκανε λάθος που με άκουσε και πήρε android". Φίλε μου, μακάρι όλοι να είχαν τις κριτικές μου στο Insomnia. Άλλωστε, ποιος ο λόγος να πουλήσω κάτι το οποίο έχει εγγύηση και είτε θα φτιαχτεί, είτε θα αλλαχθεί. Και να το κάνω με το ίδιο όνομα!!!! Δεν λέω ότι είχες κακές προθέσεις, με σχόλια σαν τα δικά σου όμως πετάγονται κι άλλοι και γράφουν κι εκείνοι το... ρεπορτάζ τους, ότι στην αγγελία δεν αναφέρω κάτι κτλ και πέφτει λάσπη. Πάντως όποιος μπαίνει στην αγγελία καλό είναι να μπει και στις αξιολογήσεις μου να δει ότι πούλησα και άλλα 3 μέχρι σήμερα . Καθένας με τα χόμπι του, εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι με κινητά. Άλλη φορά θα σε παρακαλέσω πριν γράψεις κάτι δημοσίως να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει λόγος να γραφτεί. Τέλος πάντων, κάνουμε Off topic τώρα. Για το θέμα έχει κανείς καμιά ιδέα; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν για εσένα είναι τόσο αστείο το να είναι κάποιος τίμιος και ηθικός, πρόβλημά σου. Γελάς κιόλας. Θα πουλούσα προβληματικό κινητό σε ιστοσελίδα που πουλάω πράγματα 4 χρόνια με 47-0 θετικές κριτικές ενώ μπορώ απλώς να το αλλάξω; Με το ίδιο όνομα κιόλας; Μη κρίνετε εξ ιδιών τα αλλότρια. Εσύ ξεκίνησες τα χαχαχα οπότε μην ενοχλεισαι... Όταν σου φέρονται με τον ίδιο τρόπο. Επισης δεν θιξαμε τη γενικότερη στάση σου και αξιοπιστία που αναφέρεις παραβαλοντας τις αξιολογήσεις που έχεις... Θα έπρεπε να είσαι πιο ξεκάθαρος εξ αρχής αναφέροντας πριν το θίξει το άλλο μέλος ότι έχεις και άλλο κινητό που πουλάς. Αυτά και κλείνουμε εδώ δεν υπάρχει προσωπικό θέμα απλά να διευκρινιζουμε για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσύ ξεκίνησες τα χαχαχα οπότε μην ενοχλεισαι... Όταν σου φέρονται με τον ίδιο τρόπο. Επισης δεν θιξαμε τη γενικότερη στάση σου και αξιοπιστία που αναφέρεις παραβαλοντας τις αξιολογήσεις που έχεις... Θα έπρεπε να είσαι πιο ξεκάθαρος εξ αρχής αναφέροντας πριν το θίξει το άλλο μέλος ότι έχεις και άλλο κινητό που πουλάς. Αυτά και κλείνουμε εδώ δεν υπάρχει προσωπικό θέμα απλά να διευκρινιζουμε για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Και επειδή διάβασα και το προσωπικό σου μήνυμα θα πω σε όλους ότι το παλικάρι είναι σπαθί και δεν υπάρχει λόγος να μην τον εμπιστευτείς. Αποδέχομαι το καφεδάκι ως ένδειξη καλής ποιότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elitistis Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Εσύ ξεκίνησες τα χαχαχα οπότε μην ενοχλεισαι... Όταν σου φέρονται με τον ίδιο τρόπο. Επισης δεν θιξαμε τη γενικότερη στάση σου και αξιοπιστία που αναφέρεις παραβαλοντας τις αξιολογήσεις που έχεις... Θα έπρεπε να είσαι πιο ξεκάθαρος εξ αρχής αναφέροντας πριν το θίξει το άλλο μέλος ότι έχεις και άλλο κινητό που πουλάς. Αυτά και κλείνουμε εδώ δεν υπάρχει προσωπικό θέμα απλά να διευκρινιζουμε για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επειδή διάβασα και το προσωπικό σου μήνυμα θα πω σε όλους ότι το παλικάρι είναι σπαθί και δεν υπάρχει λόγος να μην τον εμπιστευτείς. Αποδέχομαι το καφεδάκι ως ένδειξη καλής ποιότητας Aν είχα ανεβάσει το θέμα αυτό στο άλλο φόρουμ, φυσικά θα το διευκρίνιζα. Εδώ δε πίστεψα ότι χρειάζεται να πω πως πουλάω μια συσκευή σε άλλη σελίδα. Αλλωστε αν δεν έχεις στο μυαλο σου να κοροϊδέψεις,δεν κοιτάς και να φυλαχθεις. Εξου και το κοινο όνομα. Θα χαρώ για τον καφέ και θα τον κανονίσουμε, ειλικρινά, γιατί για εμένα είναι πολύ σημαντικό το να είσαι τίμιος. Υπόσχομαι μέχρι τότε να μη σπάσω και το δικό μου s9 αν και είμαι στο τσακ. Χαχαχα. Καλό βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis1421 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 καλησπέρα σας,συγνωμη αν αυτό που θα ρωτησω είναι ασχετο αλλα αν καποιος γνωριζει και μπορει ας με βοηθησει....προσπαθω να συνδεσω το s9 στο kies και μου βγαζει αυτό το μηνυμα....''ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΤΟ KIES.ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ'',συγνωμη για τα κεφαλαια,μπορει να βοηθησει καποιος...σας ευχαριστω για τον χρονο σας. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΞΑΝΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 καλησπέρα σας,συγνωμη αν αυτό που θα ρωτησω είναι ασχετο αλλα αν καποιος γνωριζει και μπορει ας με βοηθησει....προσπαθω να συνδεσω το s9 στο kies και μου βγαζει αυτό το μηνυμα....''ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΤΟ KIES.ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ'',συγνωμη για τα κεφαλαια,μπορει να βοηθησει καποιος...σας ευχαριστω για τον χρονο σας. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΞΑΝΑ Kies λεγόταν πριν για να συνδέσεις συσκευή σαμσουνγκ! Εδώ κ κάποια χρόνια λέγεται smart switch. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis1421 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Το γνωριζω αυτο εδω και πολυ καιρο....κατι πανω σε αυτο που ρωταω ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Καμία σχέση. Μια χαρά ισχύει η εγγύηση με firmware άλλης χώρας. Ωραία οπότε το πάω Γερμανό να μου περάσουν το κοσμοτε firmware. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Καλησπέρα παιδιά σύντομα θα πάρω καινούργιο κινητό και το ψάχνω πολύ .τώρα έχω galaxy s7.ηθελα να σας ρωτήσω για το s9+ εκτός από μπαταρία και τιμή τι αρνητικό έχει ?τι θα μπορούσα να βρω σε άλλο κινητό που δε μπορώ σε αυτό .? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Καλησπέρα παιδιά σύντομα θα πάρω καινούργιο κινητό και το ψάχνω πολύ .τώρα έχω galaxy s7.ηθελα να σας ρωτήσω για το s9+ εκτός από μπαταρία και τιμή τι αρνητικό έχει ?τι θα μπορούσα να βρω σε άλλο κινητό που δε μπορώ σε αυτό .? Το s9 plus είναι το πιο πλήρες κινητό που κυκλοφορεί. Για μένα δεν υπάρχει τέλειο κινητό αλλά αν θες ένα που να είναι πολύ καλό σε όλα, αυτό είναι το s9 plus. Μπορεί να υπάρχουν άλλα με καλύτερη κάμερα σε συγκεκριμένες συνθήκες αλλά χειρότερη σε άλλες ή στο βίντεο ή καλύτερη μπαταρία μόνο ή χειρότερη μπαταρία αλλά καλύτερη κάμερα πάλι υπό προϋποθέσεις κλπ κλπ. Overall είναι η καλύτερη επιλογή λοιπόν, εκτός αν έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις και συγκεκριμένα θέματα που δε σε ενδιαφέρει.. Πχ αδιαβροχοποιηση Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Καλησπέρα συμφουρίτες. Μια βοήθεια θα ήθελα. Είναι πολλές οι διαφορές μεταξύ s8 και s9? H διαφορά των 300 ευρώ αξίζει να προβεί κανένας στην αγορά του s9? Υπόψιν ότι γίνεται μετάβαση από s6 edge όπου πάει η όθόνη του:mad:... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Καλησπέρα συμφουρίτες. Μια βοήθεια θα ήθελα. Είναι πολλές οι διαφορές μεταξύ s8 και s9? H διαφορά των 300 ευρώ αξίζει να προβεί κανένας στην αγορά του s9? Υπόψιν ότι γίνεται μετάβαση από s6 edge όπου πάει η όθόνη του:mad:... Λες για το S8+ και το S9+? Αν ναι, καλό και το S8 αλλά τα 300 ευρώ διαφορά ακούγονται κάπως. Άμα πάντως μπορείς να την δώσεις την διαφορά, θα έχεις μια καλύτερη εμπειρία χρήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Λες για το S8+ και το S9+? Αν ναι, καλό και το S8 αλλά τα 300 ευρώ διαφορά ακούγονται κάπως. Άμα πάντως μπορείς να την δώσεις την διαφορά, θα έχεις μια καλύτερη εμπειρία χρήσης Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν πάω για το + . Ίσως το κανονικό λόγω μεγέθους. Οι 5,8 είναι αρκετές. Απλώς η διαφορά θέλω να δω αν αξίζει τόσο πολύ. Thanks mate για τη γρήγορη απάντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Αν πας για το κανονικό κι όχι το plus τότε επέλεξε το s8 (ίδια οθόνη ίδια μπαταρία ίδιος αποθηκευτικός χώρος ίδια ραμ) ,αν δίνεις ιδιαίτερη βάση στις διπλές κάμερες και θες και 6 γίγα ραμ τότε s9 plus είναι η επιλογή σου και με stereo speakers Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Αν πας για το κανονικό κι όχι το plus τότε επέλεξε το s8 (ίδια οθόνη ίδια μπαταρία ίδιος αποθηκευτικός χώρος ίδια ραμ) ,αν δίνεις ιδιαίτερη βάση στις διπλές κάμερες και θες και 6 γίγα ραμ τότε s9 plus είναι η επιλογή σου και με stereo speakers Η ποιότητα της φωτογραφίας είναι δραματικά υπέρ της διπλής κάμερας? Με χαμηλό φωτισμό βοηθάει πολύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts