oregon Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αδιαβροχο ip67 ειναι στην πραξη μια χαρα αφου περσι με Iphone 7 plus που ηταν επισης ip67, εκανα πολλα μπανια σε πισινες και δεν επαθε απολυτως τιποτα. Νομίζω ότι το χλώριο επηρεάζει την αδιαβροχοποιηση. Μπορεί να φθείρει τη μόνωση του κινητού. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Νομίζω ότι το χλώριο επηρεάζει την αδιαβροχοποιηση. Μπορεί να φθείρει τη μόνωση του κινητού. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σίγουρα καλό είναι να το ξεπλενεις μετά με καθαρό νερό. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Γνωστός μου,κάτοχος εδώ και μία εβδομάδα,έχει σοβαρό πρόβλημα ειδοποιήσεων απο κάποιες εφαρμογές.Δεν του έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις και αναγκάζεται να μπαίνει στην εκάστοτε εφαρμογή για να διαβάσει την ειδοποίηση. Όλες οι ρυθμίσεις είναι οκ.Γνωρίζουμε τι μπορεί να παίζει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Μετά το update έχω να πω ότι επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα που είχα με τις διακοπές ενδιάμεσα στη συνομιλία σε δύσκολα μέρη με κακή λήψη. Αν και αργά μπράβο στη samsung. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Γνωστός μου,κάτοχος εδώ και μία εβδομάδα,έχει σοβαρό πρόβλημα ειδοποιήσεων απο κάποιες εφαρμογές.Δεν του έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις και αναγκάζεται να μπαίνει στην εκάστοτε εφαρμογή για να διαβάσει την ειδοποίηση. Όλες οι ρυθμίσεις είναι οκ.Γνωρίζουμε τι μπορεί να παίζει; Ευχαριστώ. Μήπως τις έχει βάλει σε εξοικονόμηση ή κάτι παρόμοιο ? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Όχι όλες του οι ρυθμίσεις είναι οκ και μάλιστα απ ότι μου είπε κάποιες εφαρμογές τις έχει ξανα εγκαταστήσει νομίζοντας οτι είναι θέμα εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 ip67 vs ip68 http://www.trustedreviews.com/opinion/what-is-ip68-ip-ratings-explained-2947135 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Έχω την εντύπωση ότι αν παίζει ώρα μουσική στο τέρμα με τα ενσωματωμένα ηχεία του ανά διαστήματα χάνεται το μπάσο. Τι περίεργο είναι πάλι αυτό... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Μόλις γύρισα από Public είδα το ξακουστό p20 pro Ρε μας δουλεύουν θα αλλάξω την οθοναρά του s9 plus?? Έβγαλα κ με την πολυπόθητη κάμερα του εκπληκτικού Huawei που αφήνει χιλιομετρα πίσω το δικό μας για κάποιους κ για άλλους απλά κερδίζει μερικές φορές... Εγώ ούτε σε σελφι είδα καλύτερη κάμερα ούτε στην πίσω είδα κάτι ούτε καν να ενθουσιαστω περίμενα να δω κάτι διαφορετικό... Να πω ουαου αλλά μπααα. Πίσω ήταν ομορφουλικο μπροστά με το νοτς κ με το κουμπί ούτε καν... Πατούσα να βγάλω φώτο κανονική κ με πήγαινε στο πορτραίτο λόγω αυξημένου iq... Κ έβγαζε στο εκρου του νεκρού Έχει δρόμο ακόμα η Huawei. Σε πρώτη φάση περίμενα κάτι καλύτερο... Μάλλον γιαυτό είναι τριτη προς το παρόν... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ξέχασες να αναφέρεις και την έλλειψη bixby button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ξέχασες να αναφέρεις και την έλλειψη bixby button.BxActions και με το ίδιο κουμπί κάνουμε 4 διαφορετικά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ξέχασες να αναφέρεις και την έλλειψη bixby button. Την bixby αν θες την χρησιμοποιείς αν όχι έχεις όπως σ είπαν κι άλλες λειτουργίες... Η απενεργοποιείται τελείως.. Σημασια έχει ότι ΓΙΑ ΜΈΝΑ αυτά που ήρθες και έγραψες εδώ ήταν αλλού για αλλού... Και χαίρομαι πολύ που επιβεβαιωθηκα.. Οπότε σε μπαταρία κερδίζει το Huawei που κ με το s9 plus μια χαρά κομπλέ ειμαι Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Μόλις γύρισα από Public είδα το ξακουστό p20 pro Ρε μας δουλεύουν θα αλλάξω την οθοναρά του s9 plus?? Έβγαλα κ με την πολυπόθητη κάμερα του εκπληκτικού Huawei που αφήνει χιλιομετρα πίσω το δικό μας για κάποιους κ για άλλους απλά κερδίζει μερικές φορές... Εγώ ούτε σε σελφι είδα καλύτερη κάμερα ούτε στην πίσω είδα κάτι ούτε καν να ενθουσιαστω περίμενα να δω κάτι διαφορετικό... Να πω ουαου αλλά μπααα. Πίσω ήταν ομορφουλικο μπροστά με το νοτς κ με το κουμπί ούτε καν... Πατούσα να βγάλω φώτο κανονική κ με πήγαινε στο πορτραίτο λόγω αυξημένου iq... Κ έβγαζε στο εκρου του νεκρού Έχει δρόμο ακόμα η Huawei. Σε πρώτη φάση περίμενα κάτι καλύτερο... Μάλλον γιαυτό είναι τριτη προς το παρόν... Δεν διαβασες αυτα που εγραψα λιγα μηνύματα πιο πριν ,ειναι τουλάχιστον αστεια αυτα που γράφουν μερικοι εδω μεσα και στην τελικη γιατι τα γραφουν εδω και οχι στο αντίστοιχο νήμα? Μηπως για να πείσουν τους εαυτους τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Την bixby αν θες την χρησιμοποιείς αν όχι έχεις όπως σ είπαν κι άλλες λειτουργίες... Η απενεργοποιείται τελείως.. Σημασια έχει ότι ΓΙΑ ΜΈΝΑ αυτά που ήρθες και έγραψες εδώ ήταν αλλού για αλλού... Και χαίρομαι πολύ που επιβεβαιωθηκα.. Οπότε σε μπαταρία κερδίζει το Huawei που κ με το s9 plus μια χαρά κομπλέ ειμαι Κοίτα να δεις. Το τηλέφωνο (p20pro) το αγόρασα day-one και το είχα για 2μιση εβδομάδες. Δεν πήγα σε κανένα Public για να το δω επιδερμικά για 5 λεπτά. Εκεί ούτε καν καλά καλά στα χέρια σου δεν μπορείς να το πιάσεις. Η άποψή σου δεν διαφέρει σε τίποτα από τον οδηγό που έκανε test drive ένα αμάξι σε μια έκθεση αυτοκινήτου και έβγαλε και άποψη... Oh mon dieu... Είσαι προκατειλημμένος και είναι εμφανές. Πόσο μάλλον για να βγάλεις "ξεκάθαρη" άποψη" και να επιβεβαιωθείς. Πίστεψέ με δε, δεν είσαι ούτε καν περισσότερο samsung fan από ότι εγώ είμαι, ούτε καν πιστεύω να έχεις αγοράσει περισσότερο τα προϊόντα της από ότι εγώ έχω κάνει. Τι αναγκάζομαι και λέω :( . Επίσης το που ήρθα, δεν το κατάλαβα. 11 χρόνια μέλος, γνωρίζομαι προσωπικά με άτομα που έχουν ιστορία εδώ μέσα, όπως ο φίλος Δημήτρης .pik, και όταν περνούσαμε χάρτες route66 στο 6600 με εξωτερικό gps και κάναμε s-off στο HTC Desire, μάλλον δεν ήξερες τι είναι smartphone. Τα forum κατά κύριο λόγο, δημιουργήθηκαν για την ανάγκη ανταλλαγής απόψεων πάνω σε ζητήματα προβλημάτων ή ανάγκης βελτίωσης. Ειδάλλως θα είχαμε μόνο τις εξυμνήσεις δια των βλογκς.... Και προς κάποιους που μπορεί να μην έχουν παρακολουθήσει το ρου της συζήτησης, το daily driver μου είναι ένα coral blue S9 plus μέσα σε μια σπορτίβικη grey hyperknit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ας αλλάξουμε θεμα...εκανε καποιος την μεταβαση απο oneplus 5t σε s9+;αν ναι κατι που να μην του αρεσε σε αυτη την μεταβαση; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Νομίζω ότι το p20 pro vs s9+ έχει κουράσει. Το σημαντικότερο ότι είναι τελείως off-topic και κρατάει μέρες. Όποιος θέλει μπορεί να ανοίξει ένα thread στην επιλογή συσκευής ή να πάει στους τεχνολογικούς διαξιφισμούς που υπάρχει thread σχετικό με την κριτική καμερών. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Πάντως η AoD του s9 είναι μεγάλο πλεονέκτημα στην καθημερινή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Νομίζω ότι το p20 pro vs s9+ έχει κουράσει. Το σημαντικότερο ότι είναι τελείως off-topic και κρατάει μέρες. Όποιος θέλει μπορεί να ανοίξει ένα thread στην επιλογή συσκευής ή να πάει στους τεχνολογικούς διαξιφισμούς που υπάρχει thread σχετικό με την κριτική καμερών. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟντως! Οτι σωστότερο έχει γραφεί εδώ και αρκετά ποστ. Ανοιξτε ενα θέμα στους διαξιφισμούς και ξεκατινιαστητε μέχρι τελικής πτώσης! Εδώ φτάνει! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Κοίτα να δεις. Το τηλέφωνο (p20pro) το αγόρασα day-one και το είχα για 2μιση εβδομάδες. Δεν πήγα σε κανένα Public για να το δω επιδερμικά για 5 λεπτά. Εκεί ούτε καν καλά καλά στα χέρια σου δεν μπορείς να το πιάσεις. Η άποψή σου δεν διαφέρει σε τίποτα από τον οδηγό που έκανε test drive ένα αμάξι σε μια έκθεση αυτοκινήτου και έβγαλε και άποψη... Oh mon dieu... Είσαι προκατειλημμένος και είναι εμφανές. Πόσο μάλλον για να βγάλεις "ξεκάθαρη" άποψη" και να επιβεβαιωθείς. Πίστεψέ με δε, δεν είσαι ούτε καν περισσότερο samsung fan από ότι εγώ είμαι, ούτε καν πιστεύω να έχεις αγοράσει περισσότερο τα προϊόντα της από ότι εγώ έχω κάνει. Τι αναγκάζομαι και λέω :( . Επίσης το που ήρθα, δεν το κατάλαβα. 11 χρόνια μέλος, γνωρίζομαι προσωπικά με άτομα που έχουν ιστορία εδώ μέσα, όπως ο φίλος Δημήτρης .pik, και όταν περνούσαμε χάρτες route66 στο 6600 με εξωτερικό gps και κάναμε s-off στο HTC Desire, μάλλον δεν ήξερες τι είναι smartphone. Τα forum κατά κύριο λόγο, δημιουργήθηκαν για την ανάγκη ανταλλαγής απόψεων πάνω σε ζητήματα προβλημάτων ή ανάγκης βελτίωσης. Ειδάλλως θα είχαμε μόνο τις εξυμνήσεις δια των βλογκς.... Και προς κάποιους που μπορεί να μην έχουν παρακολουθήσει το ρου της συζήτησης, το daily driver μου είναι ένα coral blue S9 plus μέσα σε μια σπορτίβικη grey hyperknit. Γράφω κάτι τελευταίο επειδή το παίζεις παλιός... Στις φωτογραφίες είναι παντού καλύτερο το p20pro. Απλά όσο νυχτώνει, η .... τσόντα μεγαλώνει. :rolleyes: δικά σου λόγια... Για να καταλάβεις ότι δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα.. Το είδα με τα μάτια μ ότι γράφεις μόνο για να προκαλέσεις κ τα μάτια σου επειδή είσαι μεγάλος δεν βλέπουν πια καλά... Συγγνώμη για το οφ τοπικ δεν ξαναγράφω κάτι προς τον κύριο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ας αλλάξουμε θεμα...εκανε καποιος την μεταβαση απο oneplus 5t σε s9+;αν ναι κατι που να μην του αρεσε σε αυτη την μεταβαση;Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Να ρωτούσες από S9+ σε P20 Pro ή τούμπαλιν να το καταλάβω. Πλέον με το Samsung Experience σε αυτή την έκδοση, και ειδικά αν κατεβάσεις τα animations μέσα από τα developer options έχεις την ίδια ταχύτητα με το 5Τ έχοντας άπειρες περισσότερες επιλογές στις ρυθμίσεις ταυτόχρονα. Σε όλα τα υπόλοιπα δε χρειάζεται να μπει κάποιος σε θέμα vs γιατί πολύ απλά δεν υφίσταται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Γνωστός μου,κάτοχος εδώ και μία εβδομάδα,έχει σοβαρό πρόβλημα ειδοποιήσεων απο κάποιες εφαρμογές.Δεν του έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις και αναγκάζεται να μπαίνει στην εκάστοτε εφαρμογή για να διαβάσει την ειδοποίηση. Όλες οι ρυθμίσεις είναι οκ.Γνωρίζουμε τι μπορεί να παίζει; Ευχαριστώ. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα εγώ κ το έχω αναφέρει κ στο παρελθόν. Δεν έχω βρει λύση, παρόλο που έχω κάνει και επαναφορά. Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Κ εγω εχω βάλει τα animations στο 0.5x κ πάει μπουνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ας αλλάξουμε θεμα...εκανε καποιος την μεταβαση απο oneplus 5t σε s9+;αν ναι κατι που να μην του αρεσε σε αυτη την μεταβαση; Οι διαφορές υπέρ του 5t είναι σε ξεκλείδωμα, fingerprint και αναγνώστη προσώπου, και έχει λίγο καλύτερη μπαταρία. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπερ του Galaxy. Πάντως νομίζω ότι η αναγνώριση προσώπου σε σύγκριση με το S8+ που είχα, τα πάει λίγο καλύτερα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Ο φίλος είπε τη γνώμη του (σωστή ή λαθος δεν με ενδιαφέρει) ότι το P20 pro έχει καλύτερη κάμερα από το s9+. Και οι απαντήσεις που δόθηκαν (πέρα από 2-3 άτομα) ηταν ότι το p20 έχει notch, δεν έχει κάρτa sd, έχει χειρότερη οθόνη, χειρότερο ηχο κτλ... Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σχέση έχει η κάμερα με το notch και την κάρτα sd? Δεν είπε ότι είναι καλύτερο τηλέφωνο αλλά ότι έχει καλύτερη κάμερα. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) Ας αλλάξουμε θεμα...εκανε καποιος την μεταβαση απο oneplus 5t σε s9+;αν ναι κατι που να μην του αρεσε σε αυτη την μεταβαση; Αν δεν σε ενδιαφέρει το root και το customization που σου παρέχει οπως επίσης δεν σε ενδιαφέρει τα καλούδια του oxygen κυριως τα on screen και off screen gestures οπως και gestures navigation επιλογη και αλλες λεπτομερειες πχ ενδειξη ποσοστου μπαταριας bluetooth αξεσουαρ τοτε το s9 plus σαφως πιο πληρες και ολοκληρωμένη συσκευή. Απο άποψη hardware μονο σε αυτονομία υπερέχει το 5t πουθενά αλλού. Εγω προσωπικά δεν άντεξα πάνω απο 10 ημέρες με το γαλαξία λόγο περιορισμών στο software και μόνο(θελω να εχω απολυτη ελευθερία στο software να κανω οτι θέλω μιας και μου αρέσει το customization) Edited May 9, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts