alex61 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Να ρωτήσεις κάποιον που γνωρίζεις και έκανε την << ανταλλαγή >>. Αν πάλι δε ξέρεις ή δε μάθεις από κανένα, τότε εγώ στη θέση σου θα το πήγαινα χωρίς τα παρελκόμενα και αν μου έλεγαν τίποτα για αυτά , θα τους έκανα και θέμα ότι με ταλαιπωρούν γιατί δε μου είπαν τίποτα από την αρχή και πως αυτό θα είναι μάλλον και λόγος για να αναιρέσω την αγορά μου......λέμε τώρα. Το πιο πιθανό έως σίγουρο πάντως, είναι να μη τα ζητήσουν και εννοείτε πως δε τα πας από μόνος σου, διότι θα τα πάρει κανένα << τσακαλάκι >> από εκεί. Ειδικά τα ακουστικά, αποκλείετε να τα θέλουν πίσω και για λόγους υγιεινής. Εδώ πας να αγοράσεις καινούργια πανάκριβα και ζητάς δοκιμή και σου λένε ότι σε αυτά τα ακουστικά ( τα in ear ) δε γίνεται για το λόγο που σου είπα. Χρησιμοποίησε λοιπόν τα παραπάνω επιχειρήματα που σου είπα, αν σου χρειαστούν που δε νομίζω. Δηλαδή guy's λέτε να πάω "γυμνό" εντελώς το τηλέφωνο αφού βγάλω και το τζαμακι που έβαλα (λέτε να κάνει στο s9+ ?). Είναι κάποιος που το επέστρεψε στο PUBLIC για να μας πει σχετικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μέχρι πότε θα ισχύει η ανταλλαγή με s8 plus κτλ; καλό Ναμη γυρνάς παρελκόμενα καβαντζα δεύτερος φορτιστής... Εμένα δυστυχώς μου έβγαλαν θέμα τα ακουστικά στο s8 plus θέλει πολύ κούνημα το καλώδιο στην βάση απτό βύσμα για να παίξει κ. Το δεύτερο ακουστικό. Κακώς δεν δίνουν τίποτα δώρο όταν δίνεις ένα σκασμό λεφτά... Αντε έχουν δικαρτα μας φάγατε τόσες μέρες πώς δεν θα είναι δικαρτα... Με υγεία να τα χαρείτε όλοι περιμένουμε συγκριτικά μάγκες Είστε καλό παρέακι στη δουλειά νύχτα Αν θυμάμαι καλά κάπου διάβασα και δεν είμαι πολύ σίγουρος, έως τις 15/3 ισχύει το πρόγραμμα << ανταλλαγής >>. Πάντως σε Puplic που είχα ρωτήσει πριν μερικές μέρες το παλικάρι δεν ήξερε κάτι, αν και ο συγκεκριμένος γενικώς δε γνώριζε και πολλά το σαϊνι, μόνο στυλ είχε...... Στο πλαίσιο δε ρώτησα για το μέχρι πότε ισχύει. Παρεμπιπτόντως για όποιον ενδιαφέρεται, το Puplic για το S7 Edge δίνει 319€ και το Πλαίσιο σε συνδυασμό με το κουπόνι της Samsung (έτσι μου είπαν ) δίνει 300€. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή guy's λέτε να πάω "γυμνό" εντελώς το τηλέφωνο αφού βγάλω και το τζαμακι που έβαλα (λέτε να κάνει στο s9+ ?). Είναι κάποιος που το επέστρεψε στο PUBLIC για να μας πει σχετικά? Εμένα στο Puplic που ρώτησα για το S7 Edge δε μου ζήτησαν , δε μου είπαν τίποτα για τα παρελκόμενα. Το μόνο που μου είπαν για το πως θα γίνει η όλη διαδικασία, είπαν πως κάνω τη προ-παραγγελία και όταν ειδοποιηθώ πως ήρθε, τους πάω τη παλιά συσκευή, την ελέγχουν μου κάνουν την όποια μεταφορά θέλω από τη παλιά συσκευή στη καινούργια ( αν θέλω ) και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Δηλαδή guy's λέτε να πάω "γυμνό" εντελώς το τηλέφωνο αφού βγάλω και το τζαμακι που έβαλα (λέτε να κάνει στο s9+ ?). Είναι κάποιος που το επέστρεψε στο PUBLIC για να μας πει σχετικά? γιατι παιδευεσαι? παρε τα ολα μαζι και εμφανισε μονο τη συσκευη αρχικα, αν σου ζητησουν τα αλλα, πες χρειαζονται ρε παιδια? μονο για συσκευη νομιζα..αν δεν βγαλεις ακρη εμφανισε τα, αλλιως δε σε χαλασε να κρατησεις ανταπτορες κλπ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 γιατι παιδευεσαι? παρε τα ολα μαζι και εμφανισε μονο τη συσκευη αρχικα, αν σου ζητησουν τα αλλα, πες χρειαζονται ρε παιδια? μονο για συσκευη νομιζα..αν δεν βγαλεις ακρη εμφανισε τα, αλλιως δε σε χαλασε να κρατησεις ανταπτορες κλπ 'Ετσι ακριβώς. Αν και εγώ θα τους έκανα και μια μικρή μανούρα για να τα κρατήσω και αν έβλεπα ότι δε με παίρνει με τίποτα, τότε θα τα εμφάνιζα. Εννοείτε θα ζητούσα και να μου δείξουν που το λέει και γραπτώς ότι τα ζητάνε, μη τα φάνε με το έτσι θέλω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 μεχρι ποτε ισχυει η προπαραγγελια δινοντας κινητο για εκπτωση? ισχυει ακομη η εκπτωση 100ευρω που δινει η ιδια η samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 εγω παντως το πρωτο ακυρο το εφαγα. πηγα το πρωι στο καταστημα κοσμοτε της περιοχης μου αφου εκει δηλωσα οτι θελω να γινει η παραλαβη οταν με καλεσαν απο κοσμοτε και μου ειπανε για πεμπτη πρωι και δεν το εχουν. πηραν και τον κουριερ τους τηλεφωνο και τους ειπε οτι δεν εχει κατι για αυτους. προφανως δεν θελουν να πουλησουν οι ανθρωποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Εχει δει κανείς το Blue Coral από κοντά για να πει τι παίζει; Δές φώτο πιο πίσω που ανέβασα φίλε μου Μπαμ κάνει η φωτογραφία Ξανά λοιπόν http://i64.tinypic.com/noyiom.jpg Edited March 8, 2018 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Στον Γερμανό τελικά φέρνουν το single sim μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Στον Γερμανό τελικά φέρνουν το single sim μοντέλο; Μέχρι στιγμής Κοτσοβολος DUAL ΠΛΑΊΣΙΟ DUAL ΓΕΡΜΑΝΟΣ SINGLE PUBLIC SINGLE αυτά Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Μέχρι στιγμής Κοτσοβολος DUAL ΠΛΑΊΣΙΟ DUAL ΓΕΡΜΑΝΟΣ SINGLE PUBLIC SINGLE αυτά Ωραιος..Μπαχαλο παντως η φαση. Edited March 8, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Γενικά μέχρι τώρα όλα καλά στα επίπεδα του NOTE 8 αλλά ίσως λόγω ότι δεν έχει δουλευτεί πολύ ακόμα να είναι ελάχιστα πιο νευρικό ή γρήγορο Τα πάντα αναμενωμενα για όποιον έχει s8 plus ή Note 8 αλλά έχω το πρώτο bug της συσκευης (μακάρι να είναι μόνο σε εμένα) και είναι το δακτύλικο αποτύπωμα το οποίο 7 στις 10 φορές δεν λειτουργεί και μου βγάζει (όταν το προσπαθήσω με αναμμένη την οθόνη κλειδώματος) "ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δεν ανταποκρίνεται" Δεν ξέρω που θα το βρω στις εφαρμογές να κάνω καμιά εκκαθάριση μπας και στρώσει... Στους υπόλοιπους κάνει κάποιο θέμα? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Μέχρι στιγμής Κοτσοβολος DUAL ΠΛΑΊΣΙΟ DUAL ΓΕΡΜΑΝΟΣ SINGLE PUBLIC SINGLE αυτά Γερμανός Dual, γιατί λες single; Εννοώ, έχει την ένδειξη DUOS στην πλάτη και το κουτί. Μόλις παρέλαβα! Edited March 8, 2018 by Thanasis159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μέχρι στιγμής Κοτσοβολος DUAL ΠΛΑΊΣΙΟ DUAL ΓΕΡΜΑΝΟΣ SINGLE PUBLIC SINGLE αυτά Και Public Dual δίνει,το αλλάξανε και στο site τους.. Eπίσης απο τους όρους στο πλαίσιο για την συσκευή που δίνεται για ανταλλαγή : Λειτουργικές Συσκευές • Η Συσκευή θα πρέπει να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται • Η Συσκευή θα πρέπει να είναι πλήρης με όλα τα εξαρτήματα της (θήκη κάρτας SIM & SD, πενάκι, κάλυμμα μπαταρίας) • Η Συσκευή δεν θα πρέπει να φέρει χτυπήματα, σπασίματα, να λείπουν πλαστικά/μεταλλικά μέρη ή/και να λείπουν πλήκτρα. • Τα αναπόσπαστα μέρη της συσκευής δεν θα πρέπει να λείπουν ή να κρέμονται από το κύριο σώμα της συσκευής. • Η οθόνη θα πρέπει να λειτουργεί και να ενεργοποιείται σωστά και πλήρως, χωρίς να εμφανίζει γραμμές ή καμένα pixels. • Η Συσκευή δεν θα πρέπει να έχει εμφανή σημάδια υγρασίας, νερού ή άλλου υγρού. • Όλα τα πλήκτρα πρέπει να λειτουργούν σωστά • Πρέπει να βρίσκεται σε ελληνικό δίκτυο [iPhone] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Και Public Dual δίνει,το αλλάξανε και στο site τους.. Eπίσης απο τους όρους στο πλαίσιο για την συσκευή που δίνεται για ανταλλαγή : Λειτουργικές Συσκευές • Η Συσκευή θα πρέπει να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται • Η Συσκευή θα πρέπει να είναι πλήρης με όλα τα εξαρτήματα της (θήκη κάρτας SIM & SD, πενάκι, κάλυμμα μπαταρίας) • Η Συσκευή δεν θα πρέπει να φέρει χτυπήματα, σπασίματα, να λείπουν πλαστικά/μεταλλικά μέρη ή/και να λείπουν πλήκτρα. • Τα αναπόσπαστα μέρη της συσκευής δεν θα πρέπει να λείπουν ή να κρέμονται από το κύριο σώμα της συσκευής. • Η οθόνη θα πρέπει να λειτουργεί και να ενεργοποιείται σωστά και πλήρως, χωρίς να εμφανίζει γραμμές ή καμένα pixels. • Η Συσκευή δεν θα πρέπει να έχει εμφανή σημάδια υγρασίας, νερού ή άλλου υγρού. • Όλα τα πλήκτρα πρέπει να λειτουργούν σωστά • Πρέπει να βρίσκεται σε ελληνικό δίκτυο [iPhone] Βρες σε παρακαλώ και τους όρους για το public, pleeaassseeee Λέω εγώ τώρα, δοκίμασε κάποιος που το έχει να μας πει αν οι θήκες του s8+ "κάνουν " και στο s9+? Νομίζω οι διαφορές είναι απειροελαχιστες Edited March 8, 2018 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Το πρόβλημα εξακολουθεί και μετά από εκκαθάριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και ξανά πέρασμα... Μετά από επανάκινηση λειτουργεί κάνα 2 φορές και μετά τέλος συνεχώς βγάζει ότι "ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δεν ανταποκρίνεται" Οταν πας στις ρυθμίσεις δακτυλικών και πας να μπεις μέσα πετάει το ίδιο μυνημα και λέει ότι αν αυτό το μήνυμα το βγάλει περισσότερο από 2 φορές επανακινηστε την συσκευη σας.... Αρχίσαμεεεεεε...... Από τους κατόχους δεν είναι κανείς μέσα να μου πει αν εχει το ίδιο θέμα? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Το είδα σήμερα σε μαύρο και δε μου άρεσε το σασί. Το κακό είναι ότι το μωβ έγινε πολύ μωβ και δεν υπάρχει ασημί να πάμε σε ένα ωραίο σασί! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Το πρόβλημα εξακολουθεί και μετά από εκκαθάριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και ξανά πέρασμα... Μετά από επανάκινηση λειτουργεί κάνα 2 φορές και μετά τέλος συνεχώς βγάζει ότι "ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δεν ανταποκρίνεται" Οταν πας στις ρυθμίσεις δακτυλικών και πας να μπεις μέσα πετάει το ίδιο μυνημα και λέει ότι αν αυτό το μήνυμα το βγάλει περισσότερο από 2 φορές επανακινηστε την συσκευη σας.... Αρχίσαμεεεεεε...... Από τους κατόχους δεν είναι κανείς μέσα να μου πει αν εχει το ίδιο θέμα? εγώ θα το κοιτάξω αυτό αύριο όταν παραλάβω. στο βγάζει όταν το πατάς με την οθόνη σβηστή ή μόνο από την οθόνη κλειδώματος? για δοκίμασε να κάνεις μια εργοστασιακή επαναφορά μήπως στρώσει δεν έχεις και άλλη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Βρες σε παρακαλώ και τους όρους για το public, pleeaassseeee Λέω εγώ τώρα, δοκίμασε κάποιος που το έχει να μας πει αν οι θήκες του s8+ "κάνουν " και στο s9+? Νομίζω οι διαφορές είναι απειροελαχιστες http://www.public.gr/cat/corporate/ypiresies/trade-n-save/ Ειναι δυνατόν οι θήκες του s8+ να κάνουν για το s9+? Αφού έχει διπλή κάμερα και σε άλλη θέση το δακτ. αποτύπωμα! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Άραγε τις συσκευές που περνούν τι τις κάνουν ; Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Πολύ καλή η θήκη σιλικόνης. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Το πρόβλημα εξακολουθεί και μετά από εκκαθάριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και ξανά πέρασμα... Μετά από επανάκινηση λειτουργεί κάνα 2 φορές και μετά τέλος συνεχώς βγάζει ότι "ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δεν ανταποκρίνεται" Οταν πας στις ρυθμίσεις δακτυλικών και πας να μπεις μέσα πετάει το ίδιο μυνημα και λέει ότι αν αυτό το μήνυμα το βγάλει περισσότερο από 2 φορές επανακινηστε την συσκευη σας.... Αρχίσαμεεεεεε...... Από τους κατόχους δεν είναι κανείς μέσα να μου πει αν εχει το ίδιο θέμα? Μακάρι να βγάλεις άκρη γιατί είναι αμαρτία να ταλαιπωρηθείς από την πρώτη μέρα με τόσα λεφτά.. Εγώ αν θα το πάρω θα το σκεφτόμουν για μπλε γιατί είχα σε μαύρο 2 τελευταίες συσκευές Sami. Κακώς δεν βγήκε σε χρυσό Κ το public δικαρτο πρέπει να είναι Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Γερμανός Dual, γιατί λες single; Εννοώ, έχει την ένδειξη DUOS στην πλάτη και το κουτί. Μόλις παρέλαβα! Λάθος όντως Dual PUBLIC και ΓΕΡΜΑΝΟΣ τελικά Συγγνώμη ΠΆΡΤΕ ΚΑΙ ΈΝΑ ΠΡΌΧΕΙΡΟ UNBOXING Edited March 8, 2018 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Λάθος όντως Dual PUBLIC και ΓΕΡΜΑΝΟΣ τελικά Συγγνώμη :lol::lol: Και εγω τους γειωσα γιατι μου ελεγαν μονοκαρτο. Αλλη φορα να κανουν καλυτερα την δουλεια τους. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 :lol::lol: Και εγω τους γειωσα γιατι μου ελεγαν μονοκαρτο. Αλλη φορα να κανουν καλυτερα την δουλεια τους. Το ίδιο και γω... Ας πρόσεχαν... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Το ίδιο και γω... Ας πρόσεχαν... :lol: καλά κάνατε και τους γειώσατε, ένα χιλιάρικο τηλέφωνο. Τα πρώτα reviews που βλέπω στο youtube δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts