Jump to content

Samsung Galaxy S9

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω root γι'αυτό, έτσι δεν είναι;

Σίγουρα. Μια μέρα χρήσης όπως λες. Εδώ μιλάμε για 7-8 ώρες ύπνου να χάνω 20-25%

Όχι, δεν χρειάζεται root.

Δίνεις ότι δικαιώματα χρειάζεται με ADB από τον υπολογιστή απλά όπως θα σε καθοδηγήσει και έτοιμος.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Καλησπερα σε ολους.

Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει καταστημα εν Ελλαδι να εχει skin αυτοκολλητα για NOTE 9 για την πλατη του κινητου?

Καλησπερα σε ολους.

Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει καταστημα εν Ελλαδι να εχει skin αυτοκολλητα για NOTE 9 για την πλατη του κινητου?

https://smartfit.gr/collections/samsung-galaxy-note-9-skins

εχω αγορασει στο παρελθον,μονο θηκες.εχει μεγαλη ποικιλια και ετοιμοπαραδοτη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελληνικό φαίνεται το μαγαζί.

Ωστόσο για Dbrand skins απ έξω, παραγγέλνεις από το site τους και δεν υπάρχει καμία περίπτωση για τελωνείο η να αργήσει πολύ.

Επίσης συχνά πυκνά έχουν προσφορές σε τιμές, μεταφορικά κλπ.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ξερει καποιος έμπιστο μαγαζι να παραγγείλνεις θηκη απο site, να βάζεις δική σου φωτο κ να στο στέλνουν safe χωρις προβλήματα? (οχι ελληνικο, μένω γερμανια) Edited by HSP

αυτο ειναι εξωτερικο εδω Ελλαδα αν εχει καποιο καταστημα

φιλε ιντερνετικο καταστημα ειναι απο την πατρα.μολις ειδα αποδειξη που εχω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ROOT?

Εχω το S9 από το Μαιο '18 και σκέφτομαι να το κάνω ρουτ.

Εκτός από τη εγγύηση, τί άλλο θα χάσω; Έχω διαβάσει ότι χάνεται η λειτουργικότητα του Samsung Health αλλά δεν ξέρω σε ποιό βαθμό.

Θα υπάρξει κάποια άλλη απώλεια ή διαφοροποίηση;

Με τις τραπεζικές εφαρμογές δεν ξέρω τι γίνεται. Λογικά δεν σε αφήνουν να μπεις.

Επίσης το Samsung health δεν λειτουργεί καθόλου όπως και ο ασφαλής φάκελος

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραθέτω 2 imgur albums για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μου. Στο δεύτερο τεστ έχω βάλει στο off το adaptive battery από τις ρυθμίσεις, μετά από κάποια πράγματα που διάβασα στο νετ (στη δική μου περίπτωση έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα).

Ημέρα1η: https://imgur.com/a/CqPWmPx

Ημέρα2η: https://imgur.com/a/2sCJV8n

Και στις 2 περιπτώσεις, μεταξύ πρώτου και 2ου screenshot μεσολαβούν 6-8 ώρες που το κινητό έμεινε στην άκρη χωρίς να χρησιμοποιείται

Μήπως τελευταία άλλαξες ρούτερ και έβαλες το Speedport Plus του ΟΤΕ;

Μήπως τελευταία άλλαξες ρούτερ και έβαλες το Speedport Plus του ΟΤΕ;

Έχω το Speedport Plus εδώ και κάποιο μεγάλο διάστημα. Παίζει ρόλο;

Phone History:

1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9

Έχω το Speedport Plus εδώ και κάποιο μεγάλο διάστημα. Παίζει ρόλο;

Αυτό παίζει. Εδώ και 2 μήνες που το έχω, έχω κλείσει το wifi γιατί μου ρούφαγε τη μπαταρία σαν γραφική παράσταση της f(x) = -x !!

Το ανοίγω μόνο όταν θέλω να κατεβάσω ενημερώσεις.

Αν μπορείς να το έχεις κλειστό για 1 ημέρα, αφού φορτίσεις την μπαταρία, κάνε μια δοκιμή.

Κοίτα και εδώ https://www.adslgr.com/forum/threads/1048390-Speedport-Plus

Αυτό παίζει. Εδώ και 2 μήνες που το έχω, έχω κλείσει το wifi γιατί μου ρούφαγε τη μπαταρία σαν γραφική παράσταση της f(x) = -x !!

Το ανοίγω μόνο όταν θέλω να κατεβάσω ενημερώσεις.

Αν μπορείς να το έχεις κλειστό για 1 ημέρα, αφού φορτίσεις την μπαταρία, κάνε μια δοκιμή.

Κοίτα και εδώ https://www.adslgr.com/forum/threads/1048390-Speedport-Plus

Ρε φίλε......μην πω κάτι για..... Άσε μην αρχίσω να βρίζω.

Σε ΟΛΕΣ τις δοκιμές μου (flight mode, gps off, safe mode κλπ κλπ | ceteris paribus) έχανα 20-25% μπαταρίας στις 7 ώρες ύπνου.

Εχθές, που να πάρει τους ο διάλογος, μετά από τη δική σου φιτιλιά, συνδέομαι σε ένα Netgear extender που έχουμε εδώ. Έχασα μόλις 6%.

Περιττό να πω πως στη Cosmote σφηρίζουν αδιάφορα

Phone History:

1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9

• 4 weeks later...

Καλησπέρα, έχει κανείς από Αθήνα την Clear View Standing Cover σε Μαύρο χρώμα για s9 σε καλή κατάσταση που να μην την θέλει?

Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Παιδιά ξέρει κανείς τι είναι αυτή η εφαρμογή? (Σορρυ για το μεγεθος δεν ξερω πως να την μικρυνω)0b0cebee071da32d262bcc677cc6fbb7.jpg

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Savafan1985

Παιδιά ξέρει κανείς τι είναι αυτή η εφαρμογή? (Σορρυ για το μεγεθος δεν ξερω πως να την μικρυνω)0b0cebee071da32d262bcc677cc6fbb7.jpg

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτή είναι κάποια εφαρμογή της T-Mobile, δεν ξέρω αν έχει η συσκευή σου το firmware ή το csc αυτής.

Αυτή είναι κάποια εφαρμογή της T-Mobile, δεν ξέρω αν έχει η συσκευή σου το firmware ή το csc αυτής.

Απο Cosmote ειναι παντως το κινητο, Η εφαρμογη δεν ανοιγει , βγαζει ενα κυκλο οτι φορτωνει και κρασαρει

Με αγχωσε λιγο γιατι ψαχνω στο ιντερνετ και δε βρισκω τι ειναι

Απο Cosmote ειναι παντως το κινητο, Η εφαρμογη δεν ανοιγει , βγαζει ενα κυκλο οτι φορτωνει και κρασαρει

Με αγχωσε λιγο γιατι ψαχνω στο ιντερνετ και δε βρισκω τι ειναι

Λογικά δεν δουλεύει γιατί δεν είσαι στο δίκτυό της.

Το ίδιο μου έχει συμβεί με vodafone customized τηλ/να που με άλλες sim

δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές της vodafone που είναι στο τηλέφωνο.

Κάν' την διαγραφή.

Αν δεν γίνεται είναι στο firmware του τηλεφώνου και μπορείς απλά να την απενεργοποιήσεις.

Λογικά δεν δουλεύει γιατί δεν είσαι στο δίκτυό της.

Το ίδιο μου έχει συμβεί με vodafone customized τηλ/να που με άλλες sim

δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές της vodafone που είναι στο τηλέφωνο.

Κάν' την διαγραφή.

Αν δεν γίνεται είναι στο firmware του τηλεφώνου και μπορείς απλά να την απενεργοποιήσεις.

Απλα μου φαινεται περιεργο γιατι το κινητο ειναι απο cosmote εγω εχω καρτα vodafone, απο που προκυπτει η t-mobile

Απλα μου φαινεται περιεργο γιατι το κινητο ειναι απο cosmote εγω εχω καρτα vodafone, απο που προκυπτει η t-mobile

To εικονίδιο είναι αυτής της εταιρίας πάντως, ψάξε το και θα δεις αλλιώς ελπίζω να μην είναι malware.

Απο 'κει και πέρα (μιας και είμαστε off-topic) κάνε τις ενέργειες που ανέφερα, διαγραφή και τέλος.

Πολυ καλη διαχειριση μπαταριας , εξαφανισμενο το google-play service μετα την ενημερωση Οκτωβριου.Εχει και καινουργια εκδοση Kernel .

Μπραβο στη Σαμμυ βουλωσε πολλες τρυπες:p

Μονιμα 4G οπως παντα ενεργοι συγχρονισμοι ,ενεργη αυτοματη Φωτεινοτητα ,κλειστο Aod.

73096917_2337344599862933_3111166333744578560_o.jpg?_nc_cat=106&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_oc=AQlAZEkjuMOcTcbPFcmvkL8IZax5VPdyyseU8XkBKdegAD4sRd7-El9GGj15B0qOkuo&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=ef9c4aed64bc6414c26a90b1c9475964&oe=5E5E8F0A

73532990_2337344749862918_6272912719217688576_o.jpg?_nc_cat=107&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_oc=AQnEET5al9ChKm9P_LvE7tEUiAj9CVnnkuxHj9w75-87FRK-C9K2c9I0OHrvcZlsBIk&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=b6144b64b0fd6641abb20a66ab94bfc5&oe=5E2472D9

Edited by s_wind

Πολυ καλη διαχειριση μπαταριας , εξαφανισμενο το google-play service μετα την ενημερωση Οκτωβριου.Εχει και καινουργια εκδοση Kernel .

Μπραβο στη Σαμμυ βουλωσε πολλες τρυπες:p

Μονιμα 4G οπως παντα ενεργοι συγχρονισμοι ,ενεργη αυτοματη Φωτεινοτητα ,κλειστο Aod.

73096917_2337344599862933_3111166333744578560_o.jpg?_nc_cat=106&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_oc=AQlAZEkjuMOcTcbPFcmvkL8IZax5VPdyyseU8XkBKdegAD4sRd7-El9GGj15B0qOkuo&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=ef9c4aed64bc6414c26a90b1c9475964&oe=5E5E8F0A

73532990_2337344749862918_6272912719217688576_o.jpg?_nc_cat=107&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_oc=AQnEET5al9ChKm9P_LvE7tEUiAj9CVnnkuxHj9w75-87FRK-C9K2c9I0OHrvcZlsBIk&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=b6144b64b0fd6641abb20a66ab94bfc5&oe=5E2472D9

Με το που έβαλα την τελευταία εκδοση του google play service που έβαλες στην προηγούμενη σελιδα, εκανα κ ενα clean wipe cache, φορτισα χθες εως 100% κ τωρα ειμαι 48% κ 5 ώρες οθονη..

Δηλ. οπως έπρεπε να ειμαι .... Προφανώς κάτι έπαιζε με τα services στο patch Οκτωβρίου!

Πω-πω Μπομπα ε? χαχαχ καλα τι διαολο εχουν αυτα τα σερβις απο το apkmirror τι τα ψεκαζουν:p:lol:

Δηλαδη εαν κανω μετρια χρηση το S9 θα μου βγαλει 2 μερες χεχε.

Edited by s_wind

Πω-πω Μπομπα ε? χαχαχ καλα τι διαολο εχουν αυτα τα σερβις απο το apkmirror τι τα ψεκαζουν:p:lol:

Δηλαδη εαν κανω μετρια χρηση το S9 θα μου βγαλει 2 μερες χεχε.

Δεν καν πλακα ρε συ... ξερεις ποσο ψειρας ειμαι .... Αλλαξε τελειως το κινητο παλι ...

Δεν ξερω πως γινεται αυτο κ αν οφειλεται η τοσο μεγαλη απωλεια μπαταρίας μονο στα services της google .... Αλλα εγω τωρα ειμαι κομπλε κ σε ευχαριστώ!!!

Δεν καν πλακα ρε συ... ξερεις ποσο ψειρας ειμαι .... Αλλαξε τελειως το κινητο παλι ...

Δεν ξερω πως γινεται αυτο κ αν οφειλεται η τοσο μεγαλη απωλεια μπαταρίας μονο στα services της google .... Αλλα εγω τωρα ειμαι κομπλε κ σε ευχαριστώ!!!

Ναι βρε το ξερω.

Επισης για μενα προσωπικα βλεπω οτι εχει βοηθησει και η αλλαγη μπαταριας μετα απο 11 μηνες .Βγαινω εξω για βραδυ με 30% υπολοιπο και δεν εχω ανασφαλεια κυλαει προς τα κατω αργα και βασανιστικα δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση μετα απο ενα μηνα χρησης οτι ειναι καλυτερη απο αυτη που φοραγε οταν αγορασα την συσκευη πριν ενα χρονο.

• The title was changed to Samsung Galaxy S9