Jump to content

Samsung Galaxy S9

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά... Άλλη μια ερώητηση...

Τι φάση είναι αυτό το Advanced Calling & Messaging που είναι μέσα στις ρυθμίσεις των Μηνυμάτων;

Δεν μπορώ να βρω ξεκάθαρες πληροφορίες κάπου... Σαν να στέλνεις advanced MMS το νιώθω...

Αλλά από χρεώσεις τι γίνεται;

Φεύγει μέσω data;

Μπορούν να το παραλάβουν όλοι;

Φυσικά επειδή όπως κατάλαβα δεν έχεις πολύ εμπειρία με ανδροιντ η αναβάθμιση είναι τύπου ios 11 σε ios12... Όχι απλά μηνιαίο update..

Χαχα όχι καμία σχέση

Έχω android από τα πρώτα βήματα

HTC Hero με android 1.5 που μάλλον εσύ δεν γνώριζες τότε

Εννοώ τι τόσο καλό θα προσφέρει η νέα αναβάθμιση

Καλή διαχείριση μπαταρίας εννοείς;

Nokia 8800 Scirocco

Χαχα όχι καμία σχέση

Εννοώ τι τόσο καλό θα προσφέρει η νέα αναβάθμιση

Καλή διαχείριση μπαταρίας εννοείς;

Δεν έχει σχέση η προηγούμενη εμπειρία σου με το cupcake (1.5) που είχες.

Με τα σημερινά δεδομένα, θεωρείσαι άσχετος (δεν το λέω επιθετικά ε)

Το android έχει αλλάξει πολύ τον τελευταίο καιρό.

Το One UI πχ, είναι χιλιόμετρα μπροστά με την αηδία που έχεις τώρα στο S9 σου. (Ναι, είναι αηδία πλέον στα μάτια μου μετά απ αυτό που ζω με το One UI)

ΥΓ. Αν σε ενοχλεί ο χαμηλός ήχος των notification, αυτό είναι software problem και έχει λυθεί στην beta που δεν θες να βάλεις πχ.

ΥΓ2. Η beta 3 που κυκλοφόρησε σήμερα, είναι πιο stable απ αυτή που φοράς τώρα στη συσκευή σου.

ΥΓ3. Διαχείριση μπαταρίας μην περιμένεις πολλά, είναι σχεδόν τα ίδια προς το χειρότερο και όταν λέω προς το χειρότερο, άντε να κρατάει 15 λεπτά λιγότερο SOT απ ό,τι με την Oreo.

ΥΓ4. Η μπαταρία του κινητού μας, πριν το update Ιουλίου, ήταν ένα χάλι μαύρο, ελπίζω τώρα με το νεο UI να κάνουν κανα μαγικό και να την κάνουν καλύτερη.

Δεν έχει σχέση η προηγούμενη εμπειρία σου με το cupcake (1.5) που είχες.

Με τα σημερινά δεδομένα, θεωρείσαι άσχετος (δεν το λέω επιθετικά ε)

Το android έχει αλλάξει πολύ τον τελευταίο καιρό.

Το One UI πχ, είναι χιλιόμετρα μπροστά με την αηδία που έχεις τώρα στο S9 σου. (Ναι, είναι αηδία πλέον στα μάτια μου μετά απ αυτό που ζω με το One UI)

ΥΓ. Αν σε ενοχλεί ο χαμηλός ήχος των notification, αυτό είναι software problem και έχει λυθεί στην beta που δεν θες να βάλεις πχ.

ΥΓ2. Η beta 3 που κυκλοφόρησε σήμερα, είναι πιο stable απ αυτή που φοράς τώρα στη συσκευή σου.

ΥΓ3. Διαχείριση μπαταρίας μην περιμένεις πολλά, είναι σχεδόν τα ίδια προς το χειρότερο και όταν λέω προς το χειρότερο, άντε να κρατάει 15 λεπτά λιγότερο SOT απ ό,τι με την Oreo.

ΥΓ4. Η μπαταρία του κινητού μας, πριν το update Ιουλίου, ήταν ένα χάλι μαύρο, ελπίζω τώρα με το νεο UI να κάνουν κανα μαγικό και να την κάνουν καλύτερη.

Όχι είχα πάνω από 50 android τα τελευταία χρόνια

Ναι οι ειδοποιήσεις σαν να μην ακούγονται

Μπαταρία έχει χειρότερη από το a8 που είχα πριν 3-4 μέρες

Nokia 8800 Scirocco

Όχι είχα πάνω από 50 android τα τελευταία χρόνια

Ναι οι ειδοποιήσεις σαν να μην ακούγονται

Μπαταρία έχει χειρότερη από το a8 που είχα πριν 3-4 μέρες

Έχουν κάνει άθλια δουλειά στο θέμα της μπαταρίας όντως.

Παίζει ρόλο η φωτεινότητα.

Tip. Βάλτο στην full ανάλυση, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν χάνεις μπαταρία :P

Χαχα όχι καμία σχέση

οκ εχεις δικιο ,δεν το γνωριζα ..το πρωτο μου ανδροιντ ειχε 2.2 :lol::lol::lol:

απλα καταλαβα οτι ηρθες απο ios πλευρα..:)

οκ εχεις δικιο ,δεν το γνωριζα ..το πρωτο μου ανδροιντ ειχε 2.2 :lol::lol::lol:

απλα καταλαβα οτι ηρθες απο ios πλευρα..:)

Ήρθα από iOS αλλά όλα τα χρόνια παράλληλα είχα και πολλά android

Nokia 8800 Scirocco

Eιχα πει οτι δεν θα ξαναπαρω ποτε samsung συσκευη απο τοτε που ειχα παρει ενα tablet (το 10.1 pro) πριν 3-4 χρονια και δεν του εδωσαν ποτε καμια αναβαθμιση.

Απο αυτα που ακουω για το One UI μπορει και να αλλαξω γνωμη αφου τα pixel (ειμαι μεγαλος fan του καθαρου android) ειναι απλησιαστα για μενα πλεον. Ειδικα αν το 10 lite εχει καλα χαρακτηριστικα και δεν το πετσοκοψουν, γιατι θελω οσο το δυνατον μικροτερη συσκευη. Πραγμα δυσκολο βεβαια.

Τι ωραια που θα ηταν να σου εδινε και την επιλογη να απεγκαταστησεις οποια εφαρμογη δεν θες. Αλλα μαλλον αυτο δεν θα γινει ποτε.

Eιχα πει οτι δεν θα ξαναπαρω ποτε samsung συσκευη απο τοτε που ειχα παρει ενα tablet (το 10.1 pro) πριν 3-4 χρονια και δεν του εδωσαν ποτε καμια αναβαθμιση.

Απο αυτα που ακουω για το One UI μπορει και να αλλαξω γνωμη αφου τα pixel (ειμαι μεγαλος fan του καθαρου android) ειναι απλησιαστα για μενα πλεον. Ειδικα αν το 10 lite εχει καλα χαρακτηριστικα και δεν το πετσοκοψουν, γιατι θελω οσο το δυνατον μικροτερη συσκευη. Πραγμα δυσκολο βεβαια.

Τι ωραια που θα ηταν να σου εδινε και την επιλογη να απεγκαταστησεις οποια εφαρμογη δεν θες. Αλλα μαλλον αυτο δεν θα γινει ποτε.

Δεν έχει bloatware όπως παλιά.

Ό,τι ******* έχει μέσα, απλά την πετάς.

Όσα δεν μπορείς, είναι κάτι word, excel κλπ που τα κάνεις disable και δεν νοιάστηκε κανείς εντέλει.

Είχα Galaxy απ το πρώτο εως το τριτο και είπα επίσης πως δεν θα πάρω ΠΟΤΕ ξανά Samsung κινητό.

Απ το S7 και μετά άρχισα και το ξανά σκεφτόμουν και φέτος με το S9 δεν άντεξα.. και τώρα με το One UI δεν παίζει να ξανά φύγω, εκτός αν κάνουν κάποια χοντρή πατάτα.

Πάντως μόλις το χρησιμοποιήσεις, θα καταλάβεις αυτό που σου λέω, πανάλαφρο το software, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από stock android.

Δεν έχει bloatware όπως παλιά.

Ό,τι ******* έχει μέσα, απλά την πετάς.

Όσα δεν μπορείς, είναι κάτι word, excel κλπ που τα κάνεις disable και δεν νοιάστηκε κανείς εντέλει.

Είχα Galaxy απ το πρώτο εως το τριτο και είπα επίσης πως δεν θα πάρω ΠΟΤΕ ξανά Samsung κινητό.

Απ το S7 και μετά άρχισα και το ξανά σκεφτόμουν και φέτος με το S9 δεν άντεξα.. και τώρα με το One UI δεν παίζει να ξανά φύγω, εκτός αν κάνουν κάποια χοντρή πατάτα.

Πάντως μόλις το χρησιμοποιήσεις, θα καταλάβεις αυτό που σου λέω, πανάλαφρο το software, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από stock android.

Εχω δουλεψει το S8 ενος φιλου. Δεν με εκανε να αλλαξω γνωμη.

Τι εννοεις οτι θες το πετας? Δεν με νοιαζει για τα word/excel. Μπορεις ομως να απεγκαταστησεις εντελως εφαρμογες τυπου samsung calendar, music player, phone κτλ κτλ? Δεν νομιζω. Γιατι εγω χρησιμοποιω τα αντιστοιχα της google. Οποτε η τα αντικαθιστω με αυτα της samsung η τα εχω διπλα... Και πανω απ'ολα αυτο το bixby. Δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι χρησιμοποιω google now/assistant.

Oλα αυτα ειναι bloatware για μενα που απλα φορτωνουν την συσκευη μου χωρις λογο :P Θα μου πεις παρε OnePlus τοτε. θα το επαιρνα αν δεν ηταν σε αυτο το μεγεθος.

Edited by ardi21

Τι εννοεις οτι θες το πετας? Δεν με νοιαζει για τα word/excel. Μπορεις ομως να απεγκαταστησεις εντελως εφαρμογες τυπου samsung calendar, music player, phone κτλ κτλ? Δεν νομιζω. Γιατι εγω χρησιμοποιω τα αντιστοιχα της google. Οποτε η τα αντικαθιστω με αυτα της samsung η τα εχω διπλα... Και πανω απ'ολα αυτο το bixby. Δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι χρησιμοποιω google now/assistant.

Oλα αυτα ειναι bloatware για μενα :P

Από το s7 και μετά μια χαρά είναι τα Samsung

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχουν κάνει άθλια δουλειά στο θέμα της μπαταρίας όντως.

Παίζει ρόλο η φωτεινότητα.

Tip. Βάλτο στην full ανάλυση, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν χάνεις μπαταρία :P

Εδώ λίγο να το βάλω στην πιο χαμηλή

Η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου μου φαίνεται

Nokia 8800 Scirocco

Oλα αυτα ειναι bloatware για μενα που απλα φορτωνουν την συσκευη μου χωρις λογο :P Θα μου πεις παρε OnePlus τοτε. θα το επαιρνα αν δεν ηταν σε αυτο το μεγεθος.

Γιατί να απεγκαταστήσεις το phone app που είναι μακράν καλύτερο του stock (έρχομαι από nexus 5x / nexus 6P)

Το calendar πάλι γιατί;

Το music player μπορείς να το σβήσεις.

Το bixby, disable επίσης, μαζί με το κουμπί.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από το s7 και μετά μια χαρά είναι τα Samsung

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ λίγο να το βάλω στην πιο χαμηλή

Η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου μου φαίνεται

Με full ανάλυση, 4g και 100% φωτεινότητα, βγάζω 3 ώρες sot.

Με τα ίδια και 30% φωτεινότητα, έχω βγάλει και 5ωρο.

Για όλα η φωτεινότητα φταίει :P

Όλα φίλε μου γίνονται.

Το θέμα είναι τι να κάνεις με το S, όταν δεν θέλεις το software που στην ουσία αυτό το κάνει να ξεχωρίζει.

Όπως και να χει, αν για κάποιο λόγο θέλεις αυτό το hardware, περνάς μια aosp και είσαι έτοιμος!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Όλα φίλε μου γίνονται.

Το θέμα είναι τι να κάνεις με το S, όταν δεν θέλεις το software που στην ουσία αυτό το κάνει να ξεχωρίζει.

Όπως και να χει, αν για κάποιο λόγο θέλεις αυτό το hardware, περνάς μια aosp και είσαι έτοιμος!

Βασικα θελω το hardware, το μεγεθος και την τιμη οπου μετα απο 3 μηνες πεφτει παρα πολυ.

Αν τα εχω ολα αυτα και το lite ειναι δυνατο σε χαρακτηριστικα θα το σκεφτω σοβαρα εφοσον το UI ειναι βελτιωμενο.

Γιατί να απεγκαταστήσεις το phone app που είναι μακράν καλύτερο του stock (έρχομαι από nexus 5x / nexus 6P)

Το calendar πάλι γιατί;

Το music player μπορείς να το σβήσεις.

Το bixby, disable επίσης, μαζί με το κουμπί.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με full ανάλυση, 4g και 100% φωτεινότητα, βγάζω 3 ώρες sot.

Με τα ίδια και 30% φωτεινότητα, έχω βγάλει και 5ωρο.

Για όλα η φωτεινότητα φταίει :P

Τι λε ρε βγάζει 3 ώρες sot;

Απλά τραγικό

Άμα δεν βγάζει 5 ώρες σε δύο μέρες παίρνει πόδι

Nokia 8800 Scirocco

Το S9 σε όλα τα reviews, είναι η ναυαρχίδα με τη χειρότερη διαχείρηση μπαταρίας για το 2018

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το S9 σε όλα τα reviews, είναι η ναυαρχίδα με τη χειρότερη διαχείρηση μπαταρίας για το 2018

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ωχ μην μου λες τέτοια

Nokia 8800 Scirocco

Τι λε ρε βγάζει 3 ώρες sot;

Απλά τραγικό

Άμα δεν βγάζει 5 ώρες σε δύο μέρες παίρνει πόδι

Άστα, γιαυτό βάλε μια 100ρα ακόμα και πάρε το plus.

Και εγώ θα κάνω την αλλαγή σύντομα.

Άστα, γιαυτό βάλε μια 100ρα ακόμα και πάρε το plus.

Και εγώ θα κάνω την αλλαγή σύντομα.

Είναι πολύ μεγάλο

Τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Nαι..

Άπειρες οι μαρτυρίες χρηστών εδώ ότι το s9 έχει το χειρότερο software optimization EVER στα χρονικά της Samsung.

Γι'αυτό και η τιμή του είναι στα τάρταρα.

Εάν θέλεις να νιώσεις την εμπειρία του android στην καλύτερη συσκευή της αγοράς αυτή τη στιγμή, πας αποκλειστικά στο note 9 εφόσον δεν είναι θέμα τα χρήματα όπως είπες!

Nαι..

Άπειρες οι μαρτυρίες χρηστών εδώ ότι το s9 έχει το χειρότερο software optimization EVER στα χρονικά της Samsung.

Εάν θέλεις να νιώσεις την εμπειρία του android στην καλύτερη συσκευή της αγοράς αυτή τη στιγμή, πας αποκλειστικά στο note 9 εφόσον δεν είναι θέμα τα χρήματα όπως είπες!

Είπα ότι είναι το μέγεθος όμως

Nokia 8800 Scirocco

Nαι..

Αν όντως φταίει το software όπως λες γιατί δεν το διόρθωσαν τόσο καιρό;

Μήπως κάτι άλλο ευθύνεται για την αυτονομία;

Οθόνη; Επεξεργαστής;

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to Samsung Galaxy S9