Jump to content

Samsung Galaxy S9

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα.

Εντός της ημέρας θα πάρω το s9.

Πώς λειτουργεί καλύτερα ; Με μία ή με δύο σίμ ;

Μπορώ να το έχω με μία σίμ (cosmote) αλλά επειδή έχω και μία άλλη (wind), μέχρι να καταργηθεί, θα μπορούσα να την βγάλω κι αυτήν αν και δεν μου είναι απαραίτητο.

Τις είναι καλύτερο για το τηλέφωνο ;

Ευχαριστώ

Βάλε και τις 2 μωρέ.

Παιδιά καλημέρα.

Μπορώ να το έχω με μία σίμ (cosmote) αλλά επειδή έχω και μία άλλη (wind), μέχρι να καταργηθεί, θα μπορούσα να την βγάλω κι αυτήν αν και δεν μου είναι απαραίτητο.

Ευχαριστώ

Με δύο sim θα έχει λίιιιιιιγο λιγότερη αυτονομία στην μπαταρία, δεν επηρεάζει κάπου αλλού.

Και εγώ δύο έχω.

--------------------------------------

S 20 +

Παιδιά καλημέρα.

Ευχαριστώ

Αν δεν σου είναι απαραίτητη... μην βάζεις...

Λογικά θα τρώει περισσότερα resources με 2 sims

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μόνο άχρηστο δεν είναι. Άμα δεις οδηγούς στο YouTube θα καταλάβεις. Είναι ο μόνος ψηφιακός βοηθός στον οποίο μπορείς να φτιάξεις custom commands και μάλιστα με περισσότερα από ένα actions. Πχ το πρωί λες καλημέρα και κλείνει το ξυπνητήρι, κλείνει τις ανοιχτές εφαρμογές, κάνει εκκαθάριση cache και κάνει restart το τηλέφωνο όλα αυτά με μια φωνητική εντολή.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Στείλε κάνα PM και σε εμάς τους άσχετους να φτιάξουμε κανένα routine...

Διπλό νόημα έχει αυτό που λες. Δεν καταλαβαίνω αν ήταν ευχάριστη ή δυσάρεστη η έκπληξη

τρεχει πολυ καλα...τωρα που σσου γραφω εχω 5μιση ωρες οθονη και ειμαι στο 45% μπαταρια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τρεχει πολυ καλα...τωρα που σσου γραφω εχω 5μιση ωρες οθονη και ειμαι στο 45% μπαταρια.
Screenshot βάλε.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Καλημέρα παιδιά.

Πήρα το s9 σε μαύρο απο χθές. Πολύ ωραίο κινητό.

Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείνω την οθόνη όχι απο το κουμπί αλλά με διπλό τάπ ή κάτι παρόμοιο ;

Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα παιδιά.

Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείνω την οθόνη όχι απο το κουμπί αλλά με διπλό τάπ ή κάτι παρόμοιο ;

Ευχαριστώ πολύ

Με nova launcher prime, ναι...

Καλησπέρα και πάλι.

Θα ήθελα μιά βοήθεια ρε παιδιά.

Εσείς, ποιόν music player χρησιμοποιείτε για δημιουργία λιστών αναπαραγωγής μουσικής ;

Ευχαριστώ πολύ

Φίλε μου δεν παίζει αυτό που λες.

Με τις σημερινές συσκευές, ανάλογα χρήση μπορεί να βγάλεις από 10 ώρες οθόνη μέχρι 3.

Εάν η χρήση σου είναι απαιτητική και δεν προσπαθείς να κόψεις από πουθενά, έχεις ένα 3ωρακι οθόνη στο 10ωρο και έχει κλείσει η συσκευή (για το s9 πάντα).

Αν κόψεις από εδώ κι εκεί στη χρήση και τις διεργασίες, φτάνεις και τους τριπλάσιους χρόνους (ούτε κατά διάνοια στη δική μου χρήση βέβαια).

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Φίλε μου δεν παίζει αυτό που λες.

Λογικά το έβαλε στην φόρτιστη και το έβγαλε πάλι μετά :P ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το καινούργιο Samsung Experience 10.0 που θα έρθει με την αναβάθμιση σε Pie
. Πρόκειται για πολύ early build οπότε πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι την τελική κυκλοφορία του update.
Μάκης

Καλημέρα παιδιά.

Ευχαριστώ πολύ

Με την εγκατάσταση του Good Lock 2018 και τη λειτουργία One hand Operation

Κατέβασα το good lock 2018 και το απεγκτέστησα γιατί δεν μου αρέσει που ζητάει δικαιώματα σε επαφές κλπ.

Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σας παιδιά

Με τις σημερινές συσκευές, ανάλογα χρήση μπορεί να βγάλεις από 10 ώρες οθόνη μέχρι 3.

Εάν η χρήση σου είναι απαιτητική και δεν προσπαθείς να κόψεις από πουθενά, έχεις ένα 3ωρακι οθόνη στο 10ωρο και έχει κλείσει η συσκευή (για το s9 πάντα).

Αν κόψεις από εδώ κι εκεί στη χρήση και τις διεργασίες, φτάνεις και τους τριπλάσιους χρόνους (ούτε κατά διάνοια στη δική μου χρήση βέβαια).

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου. Έχω φαγωθεί εδώ και μια βδομάδα... Έχω κάνει ξανά factory reset, έχω κάνει πόσες κινήσεις μπας και βελτιωθεί και είμαι 3-4 ώρες sot. Το μόνο που ίσως με προβληματίζει είναι ότι βλέπω άλλους να είναι 5-6 ώρες sot.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου. Έχω φαγωθεί εδώ και μια βδομάδα... Έχω κάνει ξανά factory reset, έχω κάνει πόσες κινήσεις μπας και βελτιωθεί και είμαι 3-4 ώρες sot. Το μόνο που ίσως με προβληματίζει είναι ότι βλέπω άλλους να είναι 5-6 ώρες sot.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα γιατί σκάς;;;

Δεν κάνουν όλοι την ίδια χρήση στην συσκευή τους!

Αυτοί που ζηλεύεις ίσως κάνουν καλύτερη διαχείριση στις εφαρμογές, ίσως έχουν κλειστά notifications που εσένα σε ενδιαφέρουν, ίσως τρέχουν πιο ελαφριές εφαρμογές απο εσένα....

Και μένα άλλοτε κρατάει 10 ώρες και άλλοτε 40... Ανάλογα με την χρήση, ανάλογα με το τι εφαρμογές θα έχει χρειαστεί να τρέξω... So what?

Εν κατακλείδι, χαλάρωσε και κοίτα να ευχαριστηθείς την συσκευή σου

με το update Σεπτεμβρίου είδα βελτίωση πάντως σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.. οχι τρομερή αλλά αισθητή
aka bill_thes

Παίδες έχω μια ερώτηση σχετικά με τα 4G δίκτυα και εξηγούμαι:

Όταν μιλάω στο τηλέφωνο, δεν έχω πρόσβαση στο 4G δίκτυο, δεν έχω σύνδεση στο internet (μέσω mobile data, wifi λειτουργεί κανονικά). Πάω σε ένα κατάστημα Cosmote και μου λένε πως κάτι τέτοιο δεν είναι φυσιολογικό να συμβαίνει και να καλέσω στο 13888. Καλώ εκεί και μου λένε πως εξαρτάται τη συσκευή. Υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις του κινητού μας γι'αυτό; Να σημειώσω οτι και στο προηγούμενο μου (Galaxy S5+) το ίδιο ακριβώς συνέβαινε

Phone History:

1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9

Κατά την διάρκεια των κλήσεων δηλαδή όταν ήδη μιλάς στην γραμμή σε πολλές περιπτώσεις δεν ενεργοποιούνται τα δεδομένα, είναι φυσιολογικό πιστεύω, στο s8 plus μπορούν και ενεργοποιούνται στο s8 αν θυμάμαι καλά και έμπαινε και δεν έμπαινε, το ίδιο και στο 7edge, πιστεύω είναι θέμα δικτύου, ρυθμίσεων και τοποθεσίας τί είδους σήμα έχει, όλα αυτά στα αναφέρω όταν βρισκόμαστε σε κίνηση με αυτοκίνητο σε εθνικό οδικό δίκτυο που κινούμαι πολύ, όταν είμαι σπίτι έμπαινε κανονικά αν θυμάμαι καλά και στις περιπτώσεις των s8 & s7 edge.
Konakis.

4g+ εχω εγω με καρτα csmote.ειχα στειλει μνμ σε ενα τετραψηφιο και μετα απο μονο του ενεργοποιηθηκε.επισης και η καρτα. Sim ειναι 4g.

Me speedtest αγγιζω ατην πολη μου 150mbps download και upload στα 80mbps.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S9