PapaDarxon Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Το δυνατο σημειο του kiwi ειναι το night mode και οτι μπορεις να βαλεις την μπαρα να εναι κατω. Στις ρυθμισεις του kiwi πας προσβασιμοτητα και στο night mode contrast το βαζεις 101%, ετσι θα εχεις pure black background κι ετσι την μεγιστη εξοικονoμηση ενεργειας, ακομα εκει μεσα ενεργοποιεις και το Bottom toolbar κι εχεις την μπαρα στο κατω μερος. Ενα αλλο καλο ειναι οτι ανα πασα στιγμη επιλεγεις translate και σου κανει μεταφραση την σελιδα αλλα οχι μεσω google translate αλλα μεσω microsoft translator. Πιο γρήγορος είναι όμως νομίζω δεν σου δίνει την επιλογή για full screen, δηλαδή διατηρεί την status bar όπως κ ο chrome σε σχέση με τον Samsung που σου δίνει την δυνατότητα επιλογής να διατηρείς ή όχι την κατάσταση γραμμής στο επάνω μέρος της οθόνης. Μεσω ADB shell με την εντολη settings put global policy_control immersive.full=com.kiwibrowser.browser τον βαζεις σε πραγματικη fullscreen οπου κρυβει navigation bar και status bar, οπως οταν παιζεις ενα game που ειναι σε ολοκληρη την οθονη. Edited January 11, 2019 by PapaDarxon Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ξέρει κανείς αν μπορεί η φωτεινότητα της οθόνης να κατέβει κι άλλο; Το βράδυ στο κρεβάτι το έχω τέρμα χαμηλό αλλά και πάλι είναι αρκετό το φως Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ξέρει κανείς αν μπορεί η φωτεινότητα της οθόνης να κατέβει κι άλλο; Το βράδυ στο κρεβάτι το έχω τέρμα χαμηλό αλλά και πάλι είναι αρκετό το φως Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατέβασε την κουρτίνα από πάνω προς τα κάτω. Βγάλε την αυτόματη φωτεινότητα να δεις στο τέρμα χαμηλό αν είναι όπως θες.. Χωρίς ρουτ να χάσεις δηλαδή την εγγύηση δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Το δυνατο σημειο του kiwi ειναι το night mode και οτι μπορεις να βαλεις την μπαρα να εναι κατω. Στις ρυθμισεις του kiwi πας προσβασιμοτητα και στο night mode contrast το βαζεις 101%, ετσι θα εχεις pure black background κι ετσι την μεγιστη εξοικονoμηση ενεργειας, ακομα εκει μεσα ενεργοποιεις και το Bottom toolbar κι εχεις την μπαρα στο κατω μερος. Ενα αλλο καλο ειναι οτι ανα πασα στιγμη επιλεγεις translate και σου κανει μεταφραση την σελιδα αλλα οχι μεσω google translate αλλα μεσω microsoft translator. By the way, σημερα διαβασα πως ισως και στο επομενο update του ο Chrome να προσθεσει night mode! Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 By the way, σημερα διαβασα πως ισως και στο επομενο update του ο Chrome να προσθεσει night mode! Καλο θα ηταν... Καιρος βασικα ειναι.. Το μονο θεμα με τον kiwi ειναι οτι σε σχεση με τον Chrome, εκει που καιει 23% ο kiwi, ο chome με ιδια χρηση ειναι στο 17% .... Μεγαλη διαφορα, οχι τοσο αλλα υπαρχει.. Ισως κ λογο adblock. Θα δοκιμάσω αυριο με night mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Επίσης ο chrome έχει επιλογή για να πάει η μπάρα κάτω Μπαίνεις chrome://flags Εκεί που λέει duet το βάζεις disable και τέλος Ο kiwi τον δοκίμασα. Δεν είναι πιο γρήγορος από chrome Επίσης πχ στο insomnia δεν μου έβγαζε επιλογή να προχωρήσω επόμενες σελίδες. Οπότε ξαναγύρισα Chrome και τον θεωρώ και ανώτερο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Κι εγω Ουγγαρια... Μια ερωτηση γιατι μου φαινεται πολυ αστειο το σκηνικο που ζω! Μου ηρθε η αναβαθμιση... Την κατεβαζω... Παρολα αυτα πριν κανω εγκατασταση, με πιανει και κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! Αφου τελειωσε η επαναφορα μου βγαζει κατι ουγγρικα σχετικα με την SIM αν καταλαβα καλα, παταω μια απο τις 2 επιλογες και γυρναει η συσκευη στα Ελληνικα... Κανω τις αρχικες ρυθμισεις και μπαινω στο μενου... Πλεον οσες φορες και να πατησω ενημερωση λογισμικου ΔΕΝ μου βγαζει το Update και εχω ξεμεινει με την Oreo... Τι στο καλο εγινε?Για ποιον λόγο έκανες επαναφορά πριν την εγκατάσταση της 9? Πρώτα κάνεις αναβάθμιση και μετά εάν θες επαναφορά. Και αυτό δεν είναι και απαραίτητο. Απλά συνίσταται. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Για ποιον λόγο έκανες επαναφορά πριν την εγκατάσταση της 9? Πρώτα κάνεις αναβάθμιση και μετά εάν θες επαναφορά. Και αυτό δεν είναι και απαραίτητο. Απλά συνίσταται. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Θα σε γελάσω... Μαλλον αγαπησα τοσο πολυ την Oreo που ηθελα να μεινω για λιγο ακομη διαστημα μαζι της! Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Πήρε κανεις security update Ιανουαρίου? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Πήρε κανεις security update Ιανουαρίου? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί βγήκε??? Παντως στην γερμανια δεν εχει αναφερθει κάτι για security Ιανουαρίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Αυτό ρωτάω βασικά αν βγήκε! Άρα ακόμα όχι! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Αυτό ρωτάω βασικά αν βγήκε! Άρα ακόμα όχι! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προχθες που μου ηρθε το Update στην Pie και εγινε το μπερδεμα που εγραψα, ειχε ταυτοχρονως και security update 1 Ιανουαριου. Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Εδώ και 4 μέρες έχει έρθει το security patch Ιανουαρίου. 3 μέρες το χω εγώ. Ουγγρικη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Εδώ και 4 μέρες έχει έρθει το security patch Ιανουαρίου. 3 μέρες το χω εγώ. Ουγγρικη συσκευή. Δηλ. Μετά την pie βγηκε κι αλλο update ?? Μαλλον ουτε που έχει μυρισει κατι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Δηλ. Μετά την pie βγηκε κι αλλο update ?? Μαλλον ουτε που έχει μυρισει κατι εδω https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s9/SM-G960F/XEH/download/G960FXXU2CRLO/250915/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Δεν θα έρθει ota? Πάλι χειροκίνητα θα το περάσουμε διάολε? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Μενω Γερμανια κ εχω παρει το κινητο απο εδω... Ενω πήρα 23 Δεκέμβρη την pie, το νεο update δεν το είδα να γραφεται κάπου στα γερμανικα φόρουμ.... Edited January 13, 2019 by HSP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Μενω Γερμανια κ εχω παρει το κινητο απο εδω... Ενω πήρα 23 Δεκέμβρη την pie, το νεο update που το είδα να γραφεται κάπου στα γερμανικα φόρουμ.... Έμείς απο Ελλάδα θα το πάρουμε Φεβρουάριο όπως την βλέπω. Σιγά, ένα τσιγάρο υπόθεση... :O Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος θέμα με τις ειδοποιήσεις στην pie? Δεν έχω εφαρμογές στο Sleeping apps, αλλά δεν λαμβάνω (έγκαιρα) ειδοποιήσεις από mail apps κυρίως. Μήπως βελτίωσαν τον task optimizer και κάνει kill τις εφαρμογές πιο εύκολα αλλά με επίπτωση στις ειδοποιήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με τα PDA, CSC και μια λίστα με τους κωδικούς χωρών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με τα PDA, CSC και μια λίστα με τους κωδικούς χωρών; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474491 Και τους κωδικούς θα τους δεις εδώ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s9/SM-G960F/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474491 Και τους κωδικούς θα τους δεις εδώ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s9/SM-G960F/ Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Κάποιο λινκ που να αποκωδικοποιεί τους PDA και CSC? πχ. το τελευταίο για Ελλάδα βλέπω είναι: Product code:EUR PDA:G960FXXS2BRK3 CSC:G960FOXM2BRJ3 Υποθέτω G960F το μοντέλο, EUR=activeCSC, OXM=multi CSC.. Τα υπόλοιπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Έμείς απο Ελλάδα θα το πάρουμε Φεβρουάριο όπως την βλέπω. Σιγά, ένα τσιγάρο υπόθεση... :O Εσκασε μολις κ το security patch Ιανουαριου ... Βελτιωμενη αποδοση στην μπροστινη καμερα το κυριοτερο οταν βγαζεις φωτο με κοντρα φως. Κ τα κλασσικα που λεει παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diam84 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Σε Ελληνικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Σε Ελληνικό? Γερμανικο ... η φροντίδα συσκευής παραμενει το ιδιο αργη... Δεν εκαναν κατι γιαυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts