UsualSuspect Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 barcelonistas said: Εγώ πως θα τις πάρω διαολε? Από που είναι το δικό μου? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσένα είναι από Μαλαισία. Κατέβασε την EUR και κάνε ένα clean install με odin να ξεμπερδεύεις με τις αηδίες που τραβάς τόσο καιρό. Και μην χρησιμοποιήσεις το HOME csc, αλλά το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 (edited) UsualSuspect said: Αν είναι Γερμανικής αντιπροσωπείας, θα το δεις μ αυτόν τον τρόπο. Settings - > About Phone - > Software Information και θα κοιτάξεις κάτω που λέει Service Provider SW ver. Αν σου λέει EUR/EUR/EUR/DBT σημαίνει πως είναι Γερμανικό. Πες μου τι λέει και θα σου πω τι να κάνεις μετά μήπως πάρεις την Pie από τώρα εσύ με την Γερμανική συσκευή. Αυτό θα σημαίνει ότι είναι από Γερμανία η συσκευή, αλλά έχει γίνει πλέον ελληνικό και αναβαθμίζεται μαζί με τα Ελληνικά. barcelonistas said: Εγώ πως θα τις πάρω διαολε? Από που είναι το δικό μου? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η συσκευή σου ήταν για Μαλαισία φίλε μου. Δεν θα πω σίγουρα αν θα αναβαθμίζεται με τα Μαλαισιακα ή τα ελληνικά, γιατί το csc του s9 δεν το έχω ψάξει. Στο s8 έχει 3 παραμέτρους από την αρχή προς το τέλος: 1. Τι εθνικότητας σιμ έχει 2. Σε ποια χώρα έχει γυρίσει το multicsc 3. Για ποια χώρα προοριζόταν Στο s9 έχει 4 παραμέτρους και δεν το έχω ψάξει, οπότε επιφυλάσσομαι. Υγ. Το ενεργό product code σου λέει ότι είναι ελληνικό (EUR) αλλά δεν ξέρω γιατί το 2ο κομμάτι του csc έχει μαζί ελληνικό και Μαλαισιακο CSC. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited November 13, 2018 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 UsualSuspect said: Αν είναι Γερμανικής αντιπροσωπείας, θα το δεις μ αυτόν τον τρόπο. Settings - > About Phone - > Software Information και θα κοιτάξεις κάτω που λέει Service Provider SW ver. Αν σου λέει EUR/EUR/EUR/DBT σημαίνει πως είναι Γερμανικό. Πες μου τι λέει και θα σου πω τι να κάνεις μετά μήπως πάρεις την Pie από τώρα εσύ με την Γερμανική συσκευή. EUR/EUR,DBT/DBT Άρα είμαστε όντως Γερμανία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 (edited) dimxr said: EUR/EUR,DBT/DBT Άρα είμαστε όντως Γερμανία;Είναι γερμανικής καταγωγής σίγουρα, δείχνει ότι έχει γυρίσει σε ελληνικό, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δείχνει και ελληνικό και γερμανικό στο 2ο κομμάτι του CSC. Μήπως δεν άνοιξες το κινητό με ελληνική σιμ για να σου ζητήσει επαναφορά και να γυρίσει σε ελληνικό; Αν ναι, τότε συνεχίζει να αναβαθμίζεται μαζί με τα γερμανικά και βγάζει νόημα! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited November 13, 2018 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 dimxr said: EUR/EUR,DBT/DBT Άρα είμαστε όντως Γερμανία; Λοιπόν, κατέβασε το samsung members και τσέκαρε στα notices αν σου λέει τίποτα για android 9 κλπ. Αν δεν σου λέει, ξανά τσέκαρε σε λίγες μέρες. Υπάρχει μικρή περίπτωση να μπορέσεις να μπεις στο beta program για την Pie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 UsualSuspect said: Εσένα είναι από Μαλαισία. Κατέβασε την EUR και κάνε ένα clean install με odin να ξεμπερδεύεις με τις αηδίες που τραβάς τόσο καιρό. Και μην χρησιμοποιήσεις το HOME csc, αλλά το άλλο.Αν μπορείς να μου δώσεις λιιιιγες ακόμα πληροφορίες για το πως να τα κάνω όλα αυτά θα σου ήμουν ευγνώμων! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 barcelonistas said: Αν μπορείς να μου δώσεις λιιιιγες ακόμα πληροφορίες για το πως να τα κάνω όλα αυτά θα σου ήμουν ευγνώμων! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ είσαι ! https://samfirm.en.lo4d.com/ εδώ είναι το samfirm https://odindownload.com/Odin-Download.html εδώ το odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Καλησπέρα. Μπορώ να απενεργοποιήσω εντελώς τις 2 πλαγιαστές οθόνες δηλαδή τις 2 edge οθόνες του κινητού? Αλλά εντελώς έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Άψογος κ παλικαρος! Θα το δοκιμάσω το απογευματάκι που θα είμαι σπίτι! Αντε μπας κ στρώσει γενικά το εργαλείο. Ελπίζω να μην πεδευτω! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 adais said: Καλησπέρα. Μπορώ να απενεργοποιήσω εντελώς τις 2 πλαγιαστές οθόνες δηλαδή τις 2 edge οθόνες του κινητού? Αλλά εντελώς έτσι.Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Το κινητό μια κυρτη οθόνη έχει, δεν είναι διαφορετικό κομμάτι το πλαϊνό. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 barcelonistas said: Άψογος κ παλικαρος! Θα το δοκιμάσω το απογευματάκι που θα είμαι σπίτι! Αντε μπας κ στρώσει γενικά το εργαλείο. Ελπίζω να μην πεδευτω! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι πολύ εύκολο ρε συ. Πες μου τι ώρα θα είσαι μέσα να σε βοηθήσω. Στείλε inbox όταν είναι και όπου κολλάς θα σου εξηγώ. Απλά πριν ξεκινήσεις, κράτα αρχεία κλπ γιατί θα χαθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Κατα τις 6 Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 (edited) nikos523 said: Είναι γερμανικής καταγωγής σίγουρα, δείχνει ότι έχει γυρίσει σε ελληνικό, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δείχνει και ελληνικό και γερμανικό στο 2ο κομμάτι του CSC. Μήπως δεν άνοιξες το κινητό με ελληνική σιμ για να σου ζητήσει επαναφορά και να γυρίσει σε ελληνικό; Αν ναι, τότε συνεχίζει να αναβαθμίζεται μαζί με τα γερμανικά και βγάζει νόημα! Sent from my SM-G955F using TapatalkΔεν το πήρα σφραγισμένο. Το είχε χρησιμοποιήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μερικές μέρες και το έδωσε χρησιμοποιημένο σαν ολοκαίνουριο. Δεν γνωρίζω αν και τι SIM χρησιμοποίησε. Εγώ πάντως το άφησα μια μέρα να παίζω πρώτα λιγάκι χωρίς SIM. Από κει και πέρα έβαλα τη δική μου (ελληνική) και από τότε δεν έχω αλλάξει τίποτα άλλο. Είχα βάλει Members για να δω αν θα έρθει η Pie, αλλά δεν είχε εμφανίσει κάτι και το πέταξα με τη μία... Λες να χρειάζεται περισσότερο χρόνο; Το βάζω πάλι και θα το κρατήσω μερικές μέρες να δω τι θα γίνει... :) Edited November 13, 2018 by dimxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 dimxr said: Δεν το πήρα σφραγισμένο. Το είχε χρησιμοποιήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μερικές μέρες και το έδωσε χρησιμοποιημένο σαν ολοκαίνουριο. Δεν γνωρίζω αν και τι SIM χρησιμοποίησε. Εγώ πάντως το άφησα μια μέρα να παίζω πρώτα λιγάκι χωρίς SIM. Από κει και πέρα έβαλα τη δική μου (ελληνική) και από τότε δεν έχω αλλάξει τίποτα άλλο. Είχα βάλει Members για να δω αν θα έρθει η Pie, αλλά δεν είχε εμφανίσει κάτι και το πέταξα με τη μία... Λες να χρειάζεται περισσότερο χρόνο; Το βάζω πάλι και θα το κρατήσω μερικές μέρες να δω τι θα γίνει... :) https://www.sammobile.com/2018/11/12/one-ui-beta-samsung-members-app/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 UsualSuspect said: https://www.sammobile.com/2018/11/12/one-ui-beta-samsung-members-app/ Σε 2 μέρες! Τέλεια! Για να δούμε... Θα γίνει όντως το μαγικό; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 nikos523 said: Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Το κινητό μια κυρτη οθόνη έχει, δεν είναι διαφορετικό κομμάτι το πλαϊνό. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Νομίζω έχει 2 πλευρές αριστερά και δεξιά που είναι κυρτές. Θέλω απλά να έχω απενεργοποιημένες αυτές τις δυο πλευρές όταν το κινητό είναι σε standby mode και όταν το ανοίγω να μην υπάρχουν καθόλου οι συντομεύσεις που έχει τα διάφορα προγράμματα. Όπως είπα και πριν να είναι εντελώς ανενεργές αυτές οι 2 κυρτές πλευρές του κινητού απλά να δουλεύει σαν συνέχεια της οθόνης και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Άνοιξε την edge και θα σου εμφανίσει κάτω αριστερά το εικονίδιο των ρυθμίσεων.Μπες στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε την egde Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 adais said: Νομίζω έχει 2 πλευρές αριστερά και δεξιά που είναι κυρτές. Θέλω απλά να έχω απενεργοποιημένες αυτές τις δυο πλευρές όταν το κινητό είναι σε standby mode και όταν το ανοίγω να μην υπάρχουν καθόλου οι συντομεύσεις που έχει τα διάφορα προγράμματα. Όπως είπα και πριν να είναι εντελώς ανενεργές αυτές οι 2 κυρτές πλευρές του κινητού απλά να δουλεύει σαν συνέχεια της οθόνης και τίποτα άλλο. Εγώ το κάνω με αυτή την εφαρμογή (γιατί πατιόταν ότι να ναι) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fc2.blog.dolpetticoat.nomoreaccidentallytouching Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Παίδες, επειδή μιλάτε για το update Οκτωβρίου, εγώ το έχω πάρει; Και τί αλλαγές φέρνει; Edited November 14, 2018 by Abudi Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Ότι και τα προηγούμενα. Security patch :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Αυτό με τα gestures που λέτε κανα 2 σελίδες πριν, τί είναι; Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Είναι εφαρμογή...επίσημα gestures με το android 9.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 σημερα κι 'εγω εκανα το update Νοεμβριου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Δεν δόθηκε ακόμη το update για Γερμανία. Έχει δοθεί σε Κορέα και ΗΠΑ. Τώρα τι ακριβώς θα γίνει, δεν το ξέρουμε. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Κάποιος είπε ότι η Samsung του είπε ή σήμερα ή Δευτέρα...(στο Reddit το είδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts