punisher24 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Επίσης παιδιά μια ερώτηση. Το κινητό μας κάνει skin-smoothing από μόνο του; Και στην μπροστά και στην πίσω κάμερα; Μου φαίνονται λίγο "ψεύτικες" οι φωτογραφίες τι εννοείς; στην amoled οθόνη του κινητού είναι λογικό να φαίνονται λίγο πιο κορεσμένα τα χρώματα, στο pc θα καταλάβεις την διαφορά Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 τι εννοείς; στην amoled οθόνη του κινητού είναι λογικό να φαίνονται λίγο πιο κορεσμένα τα χρώματα, στο pc θα καταλάβεις την διαφορά Εννοώ να έχει ένα συνεχές "beauty mode". Δε μιλάω τόσο για χρώμα, όσο για εμφάνιση λεπτομερειών στο πρόσωπο Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Καλημέρα σας! Σε branded συσκευή μπορώ ακόμα να περάσω unbranded firmware μέσω odin χωρίς να γράψει ο knox? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Καλημέρα σας! Σε branded συσκευή μπορώ ακόμα να περάσω unbranded firmware μέσω odin χωρίς να γράψει ο knox? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιος είχε γράψει εδώ μέσα πως το έκανε αλλά δεν θυμάμαι ποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Καλημέρα σας! Σε branded συσκευή μπορώ ακόμα να περάσω unbranded firmware μέσω odin χωρίς να γράψει ο knox? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορείς! Κατεβάζεις απο sammobile την έκδοση που θέλεις και τη παιρνάς με odin κανονικά. Είναι πολύ εύκολο! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Μπορείς! Κατεβάζεις απο sammobile την έκδοση που θέλεις και τη παιρνάς με odin κανονικά. Είναι πολύ εύκολο! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σιγά μην κατεβάσει από sammobile με τις άθλιες ταχύτητες. Από δω θα κατεβάσει. https://samfirm.en.lo4d.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω να μην κατεβαίνει η ''κουρτίνα'' ειδοποιήσεων στη Lockscreen; δεν το βρίσκω με τίποτα Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Το Secure-Wifi πως το απενεργοποιώ για το Wifi του σπιτιού μου? Μου βγάζει συνέχεια notification. Επίσης, υπάρχει κάποιο shortcut για επιλογή δικτύου (4G/3G/2G)? Επειδή όταν κλείνω data, θέλω να κλείνω και το 4G και να το βάζω σε 2G (πιστεύοντας ότι εξοικονομεί μπαταρία(?)) Edited October 11, 2018 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Επίσης, υπάρχει κάποιο shortcut για επιλογή δικτύου (4G/3G/2G)? Επειδή όταν δεν κλείνω data, θέλω να κλείνω για το 4G και να το βάζω σε 2G (πιστεύοντας ότι εξοικονομεί μπαταρία(?)) Εγώ χρησιμοποιώ αυτό. Έβαλα στο homescreen τη συντόμευση και ησύχασα.... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dc.max.a2g_3g_4g Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω να μην κατεβαίνει η ''κουρτίνα'' ειδοποιήσεων στη Lockscreen; δεν το βρίσκω με τίποτα Το βρήκαμε πως γίνεται? Ένα σχόλιο που αφορά το μέγεθος του S9.. Οι 5.8" είναι σε "ύψος" και όχι σε πλάτος και μάλιστα το πλάτος το θεώρω λίγο μικρό με αποτέλεσμα το πληκτρολόγιο να μου φαίνεται κάπως μικρό και να μπερδεύω συνέχεια τα γράμματα (δεν έχω χοντρά δάχτυλα). Επίσης, το γεγονός ότι όταν κάνεις swipe μια ειδοποίηση χάνεται και ο αριθμός στο app icon, δε με πολυβολεύει γιατί αν δε διαβάσω εκείνη τη στιγμή την ειδοποίηση και απλά την καθαρίσω, μετά δε θα έχω ένδειξη ότι είναι ακόμα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Επίσης, το γεγονός ότι όταν κάνεις swipe μια ειδοποίηση χάνεται και ο αριθμός στο app icon, δε με πολυβολεύει γιατί αν δε διαβάσω εκείνη τη στιγμή την ειδοποίηση και απλά την καθαρίσω, μετά δε θα έχω ένδειξη ότι είναι ακόμα εκεί. Δεν δουλεύω τον μανίσιο launcher αλλά τον Nova Prime, ο οποίος κρατάει την ένδειξη στο εικονίδιο της εφαρμογής ακόμα και αν καθαρίσω το notification... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Α οκ.. Μπαταρία δε σου τρώει ε? Import notification sounds δε μπορούμε να κάνουμε? Γιατί αυτά που έχει είναι ψιλοτραγικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 τα προβληματα που αναφερονται για εντονο κοκκινο και κορεσμενα και υπερτονισμενα χρωματα ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Α οκ.. Μπαταρία δε σου τρώει ε? Import notification sounds δε μπορούμε να κάνουμε? Γιατί αυτά που έχει είναι ψιλοτραγικά. Αμελητέα ποσότητα μπαταρίας, είναι εξαιρετικά ελαφριά εφαρμογή... Και έχω κόψει και τα πολλά πολλά animations... Notification sounds μπορεις να αλλάξεις, είτε στην διαχείριση ήχου είτε σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά (αν το υποστηρίζει) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 τα προβληματα που αναφερονται για εντονο κοκκινο και κορεσμενα και υπερτονισμενα χρωματα ισχυει? ισχυει.εμενα μου το κανει αρκετα συχνα.βεβαια με μια επανεκκινηση στρωνει.βεβαια αυτο το κανει οταν εχεις πολυ χρωματιστο walpaper.εγω που το εχω μονο μαυρο..σπανια το κανει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 ισχυει.εμενα μου το κανει αρκετα συχνα.βεβαια με μια επανεκκινηση στρωνει.βεβαια αυτο το κανει οταν εχεις πολυ χρωματιστο walpaper.εγω που το εχω μονο μαυρο..σπανια το κανει. ισχυει και για τα s8,s8+ και note9? δεν υπαρχει καθολου γιατρεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Στο S8 plus μου δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Στο S8 plus μου δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο.Ουτε στο note 8. Πρωτη φορα το ακουω Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Εγώ ούτε στο s8+ ούτε στο s9 έχω δει τέτοιο πράγμα. Ούτε και κάποιον άλλο να έχει τέτοιο θέμα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 οτι διαβαζω σας λεω που τα γραφουν αλλοι,μπορει να ειναι και σκευασματα για να υποβαθμισουν την εταιρεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι με το S9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Notification sounds μπορεις να αλλάξεις, είτε στην διαχείριση ήχου είτε σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά (αν το υποστηρίζει) Με ενδιαφέρει να εισάγω άλλα από άλλη συσκευή ή άλλους ήχους. Δεν έχω δει πουθενά επιλογή να προσθέσω και αυτά της προκαθορισμένης λίστας δε με τρελαίνουν. anyway.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Με ενδιαφέρει να εισάγω άλλα από άλλη συσκευή ή άλλους ήχους. Δεν έχω δει πουθενά επιλογή να προσθέσω και αυτά της προκαθορισμένης λίστας δε με τρελαίνουν. anyway..Πας στα αρχεία μου.την στοκ εφαρμογή. Κ πρέπει να υπάρχει ένα φάκελος με το όνομα notifications .Εκεί βάζεις τους ήχους που θες και στους εμφανίζει μετά στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Κάτι ψήνεται με τον Google Assistant στα ελληνικά. Προφανώς είναι κάποιο λάθος από τον server της Google αλλά μάλλον δείχνει ότι τον αναπτύσσουν και στα ελληνικά. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 G960FXXU2BRJ3 με security patch Οκτωβρίου is out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts