Mitsos_The_Great Δημοσιεύτηκε February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2018 (edited) Και αφού έφτασε η μεγάλη μέρα της ανακοίνωσης καιρός να υπάρξει θέμα εδώ στο myPhone. Network Technology GSM / HSPA / LTE Status Rumored Body Dimensions 147.6 x 68.7 x 8.4 mm (5.81 x 2.70 x 0.33 in) Weight - Build Front/back glass (Gorilla Glass 5), aluminum frame SIM Single SIM (Nano-SIM) or Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) - Samsung Pay (Visa, MasterCard certified) - IP68 certified - dust/water proof over 1.5 meter and 30 minutes Display Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.8 inches, 85.4 cm2 (~84.2% screen-to-body ratio) Resolution 1440 x 2960 pixels, 18.5:9 ratio (~568 ppi density) Multitouch Yes Protection Corning Gorilla Glass 5 - 3D Touch (home button only) - Always-on display Platform OS Android 8.0 (Oreo) Chipset Exynos 9810 Octa - EMEA Qualcomm MSM8998 Snapdragon 845 - USA & China CPU Octa-core (4x2.9 GHz Mongoose M3 & 4x1.9 GHz Cortex-A55) - EMEA Octa-core (4x2.8 GHz Kryo 385 Gold & 4x1.8 GHz Kryo 385 Silver) - USA & China GPU Mali-G72 MP18 - EMEA Adreno 630 - USA & China Memory Card slot microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot) - dual SIM model only Internal 64 GB, 4 GB RAM Camera Primary 12 MP (f/1.5, 26mm, 1/2.5", 1.4 µm, Dual Pixel PDAF), phase detection autofocus, OIS, LED flash Features Geo-tagging, simultaneous 4K video and 9MP image recording, touch focus, face/smile detection, Auto HDR, panorama Video 2160p@30fps, 1080p@60fps, HDR, dual-video rec. Secondary 8 MP, f/1.6, autofocus, 1440p, dual video call, Auto HDR Sound Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes, with stereo speakers 3.5mm jack Yes - 32-bit/384kHz audio - Active noise cancellation with dedicated mic Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 5.0, A2DP, LE, aptX GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO NFC Yes Radio FM radio (USA & Canada only) USB 3.1, Type-C 1.0 reversible connector Features Sensors Iris scanner, fingerprint (rear-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer, heart rate, SpO2 Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM Browser HTML5 - Samsung DeX (desktop experience support) - Fast battery charging - Qi wireless charging - ANT+ support - Bixby natural language commands and dictation - MP4/DivX/XviD/H.265 player - MP3/WAV/eAAC+/FLAC player - Photo/video editor - Document editor Battery Non-removable Li-Ion 3000 mAh battery (11.55 Wh) Misc Colors Black Πηγή GSM ARENA. Edited March 20, 2018 by myphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illidanz Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Απλα καταπληκτικό. Οτι καλυτερο έχει να δείξει η samsung αλλά η τιμή..... Παράθεση https://e-rotiseis.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 υπάρχει ειδική ενότητα για τη σειρα S, κακώς ανοιξες εδώ το θέμα Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ραδιο FM θα εχει το ευρωπαικο μοντελο?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ραδιο FM θα εχει το ευρωπαικο μοντελο?? Όχι δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Όχι δυστυχώς. https://store.mtn.com.cy/devices/mobile-phones/android/samsung-galaxy-s9-pre-order-coral-blue-75359 Καλησπερα εχω παρατηρηση οτι στα χαρακτηριστικα του S9 λεει οτι θα εχει FM Radio το ειδα απο το store της MTN εδω στην Κυπρο κατι τετοιο δεν παιξει να ισχυ απλα το εγραψαν λαθος στα χαρακτηριστικα στην ιστοσελιδα ναι ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 https://store.mtn.com.cy/devices/mobile-phones/android/samsung-galaxy-s9-pre-order-coral-blue-75359 Καλησπερα εχω παρατηρηση οτι στα χαρακτηριστικα του S9 λεει οτι θα εχει FM Radio το ειδα απο το store της MTN εδω στην Κυπρο κατι τετοιο δεν παιξει να ισχυ απλα το εγραψαν λαθος στα χαρακτηριστικα στην ιστοσελιδα ναι ; Όσα << φοράνε >> τον Exynos ΔΕΝ θα έχουν. Όπως πάντα, δυστυχώς...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Ευχαριστω παιδια... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Απ 'οτι βλεπω μαλλον ελαχιστοι θα κινηθουν προς το "απλο" S9.. Ισως κανω εγω την αλλαγη καποια στιγμη να μπαινω κανω διαλογο με...τον εαυτο μου ! :lol: Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Τραγικο...παίζει να είναι το πρώτο Galaxy που σχεδόν πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Τραγικο...παίζει να είναι το πρώτο Galaxy που σχεδόν πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο.Εκτός κι αν η τιμή πέσει διακόσια ευρώ πιο κάτω Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Και λίγα είπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Η τιμη θα πέσει κατακόρυφα....δεν βλεπω να ασχολούνται και πολλοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Και κατακόρυφα να πέσει η τιμή του πολύ δύσκολα να το επιλέξει κάποιος αφού με πολύ λιγότερα χρήματα παίρνει το S8 που είναι σχεδόν ίδιο. Πραγματικά απορίας άξιο τι σκεφτόταν η Samsung όταν αποφάσισε να το κυκλοφορήσει με αυτά τα χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaldini Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 το s9 plus εχει ξεχωριστο νημα? γιατι τοση λιγη συμμετοχη για το s9? το χαντακωσε η samsung για τα καλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Και κατακόρυφα να πέσει η τιμή του πολύ δύσκολα να το επιλέξει κάποιος αφού με πολύ λιγότερα χρήματα παίρνει το S8 που είναι σχεδόν ίδιο. Πραγματικά απορίας άξιο τι σκεφτόταν η Samsung όταν αποφάσισε να το κυκλοφορήσει με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μη σου πω ότι ούτε οι κάτοχοι s7/edge πρόκειται να ασχοληθούν! Από s6 και πίσω αν είναι Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 το s9 plus εχει ξεχωριστο νημα? γιατι τοση λιγη συμμετοχη για το s9? το χαντακωσε η samsung για τα καλα! Κανείς δεν το αγόρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Μη σου πω ότι ούτε οι κάτοχοι s7/edge πρόκειται να ασχοληθούν! Από s6 και πίσω αν είναι Είμαι κάτοχος S7 Edge και ούτε που το συζητώ για S9. Η σκέψη μου είναι για S9+ ή Note 8. Εδώ είναι και το μεγάλο μου δίλλημα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Εγώ το αγόρασα χτες. Από πλαίσιό σε coral blue colour. Σήμερα ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ... Σε s9+ δεν ήθελα να πάω λόγω μεγέθους. Εννοείται είναι dual sim. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Εγώ το αγόρασα χτες. Από πλαίσιό σε coral blue colour. Σήμερα ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ... Σε s9+ δεν ήθελα να πάω λόγω μεγέθους. Εννοείται είναι dual sim. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλοριζικο φιλε Γιαννη. Γραψε εντυπώσεις γιατι η μεγαλη μεριδα του λεοντος θα παει πραγματι στο σ9+ Και το σ9 είναι εξαιρετικη συσκευή και το γεγονός ότι μιλαμε για δικαρτο (με εγγυηση vs s8 duos μονο από εξωτερικο) και τα στερεο ηχεια είναι για καποιους, που θελουν μαζεμενη σε μεγεθος συσκευη, λογος αγορας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Καλημέρα, είμαι και εγώ κάτοχος του s9 από 8 του μηνός από προ-παραγγελια, Αγορασμένο απο κοτσοβολο, επίσης δικαρτο. Είχα το s8 πριν από αυτό, που επίσης ήμουν πολύ ευχαριστημένος..!! Με το s9 βλέπω μια καλύτερη υλοποίηση σε όλα, όπως η κάμερα, όπου βλέπω καλύτερα αποτελέσματα, πιο καθαρές φωτογραφίες!! Το fingerprint δουλεύει ταχύτερα, και είναι σε σωστή θέση. Από θέμα μπαταρίας βλέπω ότι στο s8, ήταν καλύτερα τα πράγματα, σε θέμα αυτονομίας. Μου έβγαζε άνετα μια μέρα με Φουλ χρήση, σε αυτό εδώ, εντάξει την βγάζει την ημέρα, αλλά με πιο ήπια χρήση. Επίσης να προσθέσω ότι είδα πολύ μεγάλη διαφορά στην αυτονομία (καλύτερη) του s9 κάνοντας κατάργηση της εφαρμογής 'φωτογραφιες' Όπου από το μενού της μπαταρίας έβλεπα ότι είχε μεγάλη κατανάλωση η εν λόγω εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 (edited) Με τα επερχόμενα updates το κινητό θα στρώσει. Το s8 ήταν χάλια στην αρχή. Edit... Beta testers??? Χωρίς υγρασία. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 12, 2018 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Kaintatz Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μόλις μου ήρθε μια νέα ενημέρωση λογισμικού Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 ΑΠΟ αγγλια αγορασμενο εχει εγγυηση εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Εννοείται ότι ισχύει η εγγύηση κι εδώ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts