imaginos Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ρε παιδιά εδώ στην εκπομπή του Ευαγγελάτου αν θυμάμαι καλά πριν κάνα μηνα, έδειξε με κρυφή κάμερα ένα υποτιθέμενο αγοραστή κινητού που ήταν δημοσιογράφος να πηγαίνει στην οδό Αθηνάς και να ρωτάει 2 αστυνομικούς που θα βρει κλεμμένα!!!!!! κινητά και του απαντούσαν θα πας από εδώ και μετά 2 δρόμους θα δεις κούρδους που τα πουλάνε χύμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δε το είδατε? Είναι αυτό κράτος? Μπουρ*έλο είναι..... και για όσους είπαν παραπάνω οτι το θέμα δεν είναι πολιτικό τους πληροφορώ οτι μόνο πολιτικό είναι..... Και το οτι οι εταιρίες παρέχουν ένα σωρό υπηρεσίες αλλά δεν παρέχουν τη σπουδαιότερη δηλαδή το κλείδωμα η τον εντοπισμό κλεμμένων συσκευών μέσω IMEI όπως συμβαίνει σε όλα τα πολιτισμένα κράτη πολιτικό ζήτημα δεν είναι και αυτό? Το κράτος δε θα μπορούσε να επιβάλλει στις εταιρίες να παρέχουν αυτή την υπηρεσία? Επίσης το κράτος δε θα μπορούσε να επιβάλλει σε όλες τις τράπεζες να έχουν συστήματα ασφαλείας εγκλωβισμού ληστών όπως στην Αγγλία και φρουρούς και πόρτες καθηστέρησης απασφάλησης όπως στην Ιταλία παρόλο που καθημερινά έχουμε ληστείες τραπεζών? Το θέμα μας λοιπόν μόνο πολιτικό είναι και έχει να κάνει με το μπουρ*έλο αυτό το κράτος και τους αδιάφορους και ανίκανους που κυβερνούν 10ετίες τώρα.... Και για όσους δε γνωρίζουν ακόμα και η αλλαγή του ΙΜΕΙ με διάφορα προγράμματα και αυτή εντοπίζεται πανευκολα από τις εταιρίες στο εξωτερικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ρε παιδιά εδώ στην εκπομπή του Ευαγγελάτου αν θυμάμαι καλά πριν κάνα μηνα, έδειξε με κρυφή κάμερα ένα υποτιθέμενο αγοραστή κινητού που ήταν δημοσιογράφος να πηγαίνει στην οδό Αθηνάς και να ρωτάει 2 αστυνομικούς που θα βρει κλεμμένα!!!!!! κινητά και του απαντούσαν θα πας από εδώ και μετά 2 δρόμους θα δεις κούρδους που τα πουλάνε χύμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δε το είδατε? Είναι αυτό κράτος? Μπουρ*έλο είναι..... και για όσους είπαν παραπάνω οτι το θέμα δεν είναι πολιτικό τους πληροφορώ οτι μόνο πολιτικό είναι..... Και το οτι οι εταιρίες παρέχουν ένα σωρό υπηρεσίες αλλά δεν παρέχουν τη σπουδαιότερη δηλαδή το κλείδωμα η τον εντοπισμό κλεμμένων συσκευών μέσω IMEI όπως συμβαίνει σε όλα τα πολιτισμένα κράτη πολιτικό ζήτημα δεν είναι και αυτό? Το κράτος δε θα μπορούσε να επιβάλλει στις εταιρίες να παρέχουν αυτή την υπηρεσία? Επίσης το κράτος δε θα μπορούσε να επιβάλλει σε όλες τις τράπεζες να έχουν συστήματα ασφαλείας εγκλωβισμού ληστών όπως στην Αγγλία και φρουρούς και πόρτες καθηστέρησης απασφάλησης όπως στην Ιταλία παρόλο που καθημερινά έχουμε ληστείες τραπεζών? Το θέμα μας λοιπόν μόνο πολιτικό είναι και έχει να κάνει με το μπουρ*έλο αυτό το κράτος και τους αδιάφορους και ανίκανους που κυβερνούν 10ετίες τώρα.... Και για όσους δε γνωρίζουν ακόμα και η αλλαγή του ΙΜΕΙ με διάφορα προγράμματα και αυτή εντοπίζεται πανευκολα από τις εταιρίες στο εξωτερικό.... Θα μιλήσω για δύο από τα θέματα που έθιξες: Οι αστυνομικοί που λες, δεν ήταν της ΕΛ.ΑΣ., ήταν της δημοτικής αστυνομίας, τουτ' έστιν απλοί πολίτες οι οποίοι μέσα από μη καλά θεσμοθετημένες διαδικασίες, ανεπαρκή εκπαίδευση και φυσικά περιορισμένα καθήκοντα μπήκαν στην εκάστοτε δημοτική αστυνομία (ένα όργανο που συστήθηκε με πάρα πάρα πολύ ανεπαρκή θεσμοθετημένο τρόπο). Όσο γι' αυτό που αναφέρεις για τις τράπεζες, είναι στην ευχέρια της κάθεμιας να προστατευθεί. Επίσης να σου αναφέρω ότι πόρτες με χρονοκαθυστέρηση επασφάλισης έχουν βάλει κι εδώ... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 gia ts apantaxou asxetous texnikous kai mi stis etairies milaw esy an theleis na sobareuteis eise eleutheros, egw mia xara sobaros eimai Γιατί πιστεύω ότι μόνο εσύ έχεις τέτοια άποψη; Κοίτα φίλε, δεν παίζουνε με τέτοια πράγματα. Δεν είναι παιχνίδι τα σωστικά μέσα και οι διαδικασίες. Άντε γιατί παρεκτραπήκαμε νομίζω! Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksi_katsiki Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Για να γίνει εντοπισμός του σημείου που εκπέμπει σήμα το κινητό, χρειάζεται εισαγγελική παραγγελία που εφαρμόζεται μετά απο άλλες διαδικασίες στην Αστυνομία.( ΜΙλάμε πάντα για εξαφάνιση ανθρώπου) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Γιατί πιστεύω ότι μόνο εσύ έχεις τέτοια άποψη; Κοίτα φίλε, δεν παίζουνε με τέτοια πράγματα. Δεν είναι παιχνίδι τα σωστικά μέσα και οι διαδικασίες. Άντε γιατί παρεκτραπήκαμε νομίζω! 8a sumfwnisw mazi sou gt einai askopo mesa se ena toso endiaferon 8ema na grafoume offtopic!!!Kalitera 8a itan stamatisoun oloi na asxolountai me atoma ta opoia dn mporoun katalavoun tin sovarotita tou 8ematos!!!;) Dn anaferomai se kanenan prosopika gia na min uparksoun kai pareksigiseis!!! Panta Filika Scottas:D:):p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Trace άνευ εισαγγελέα ξεχάστε το. Μετά τα γεγονότα με τις παρακολουθήσεις στη Voda τα πράγματα έχουν σφήξει πάρα πολύ. Είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα, και αν γίνει αντιλυπτό κάτι τέτοιο, ο υπάλληλος θα χάσει την δουλειά του και κυνδυνεύει να πάει φυλακή. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Njoy Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 :rolleyes: Από παιδί 17 ετών τι ωριμότητα να περιμένεις...:ninja: Ωριμότητα 17χρονου! :p Παράθεση Once you 'll have me, you will love me. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Ωριμότητα 17χρονου! :p Και άλογη και παραβατική συμπεριφορά όμως; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Το θεωρείτε σκόπημο να συνεχιστεί αυτή η ιστορία περί ορημότητας? Ο φίλος που άνοιξε το θέμα μάλλον θα έχει διαφορετική άποψη. Αυτό που γράφηκε πιο πάνω για την παρα-οικονομία της κινητής τηλεφωνίας, όντως υσχύει. Το έχω ακούσει και εγώ από πολύ σοβαρά άτομα, και μάλιστα μου το εξήγησαν κιόλας. Δεν συμφαίρει κανέναν (εκτός φυσικά από αυτόν που του το κλέψανε), να σταματήσει το όλο κύκλωμα. Ούτε τους παρόχους, αλλά ούτε και τις εταιρείες που φέρνουν τα τηλέφωνα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 kalispera paidia, thelo na kano mia erotisi an kai blepo oti to sygkekrimeno site exei ksexastei!!!! kserete an mporo na bro to 660 H to 662? giati mou lene oti exei katirgithi kai den mou aresoun ayta me ta kalodia!!!!! eyxaristo gia tis apantiseis sas Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 kalispera paidia, thelo na kano mia erotisi an kai blepo oti to sygkekrimeno site exei ksexastei!!!! kserete an mporo na bro to 660 H to 662? giati mou lene oti exei katirgithi kai den mou aresoun ayta me ta kalodia!!!!! eyxaristo gia tis apantiseis sasτο ΗΒΗ-660-662 εχει καταργηθει εδω και εναν χρονο φιλε μου. εγω καταφερα και βρηκα 8 απο διαφορα online shops πριν εξαφανιστουν εντελως απο παντου αλλα δεν τα πουλαω τα εχω για δικη μου χρηση. ψαξε στο e-bay ισως βρεις κατι εκει. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι η SE τον τελευταίο καιρό είναι στάσιμη. Ουσιαστικές εξελίξεις δεν βλέπουμε στα μοντέλα της, το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει τις κάμερες με όχι απαραίτητα καλύτερα αποτελέσματα, να κυκλοφορεί το ίδιο μοντέλο σε διάφορες παραλλαγές και να μην προσφέρει κάτι πραγματικά καινούργιο. Χώρια οι παράξενες επιλογές στο design που συχνά καταλήγουν σε μη εύχρηστες υλοποιήσεις. Εδώ μπορεί κάποιος να πει «ποιες είναι οι ουσιαστικές αλλαγές που πρέπει ή μπορεί να κάνει ρε ΤΝ97;» Η απάντηση είναι απλή, και έχει να κάνει με την πεποίθηση ότι το κινητό πρέπει πάνω απ'όλα να κάνει την ζωή μας εύκολη. Τι εννοώ; 1. Για παράδειγμα, μία ουσιαστική αλλαγή που θα ήθελα εγώ είναι να μπορούμε στον τηλ. κατάλογο να βάζουμε σε κάθε επαφή όσα νούμερα θέλουμε, ανεξαρτήτως είδους. Έχει, για παράδειγμα, ο Χ 3 κινητά; Κανένα πρόβλημα, να μου δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσω και τα 3 σε μία επαφή. 2. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνεται η δυνατότητα δημουργίας ομάδων στον τηλ. κατάλογο, στις οποίες να μας δίνεται η ευκαιρία να τις διαχειριζόμαστε όπως επιθυμούμε. Προσοχή, δεν μιλάω για την «δυνατότητα» που ήδη δίνει η SE στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της, «δυνατότητα» που θεωρώ ότι είναι για σφαλιάρες μιας και το μόνο που επιτρέπεται είναι η μαζική αποστολή SMS. Μιλάω για κανονική ομαδοποίηση του τηλ. καταλόγου σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός και να μπορούμε να... τηλεφωνούμε μέσω των ομάδων, να επεξεργαζόμαστε τις επαφές πάλι μέσω των ομάδων, κτλ κτλ κτλ. Εδώ κάποιος μπορεί πάλι να πει ότι αυτά η SE τα προσφέρει στα smartphones της. Η απάντησή μου και πάλι, είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να πρέπει να δώσει κανείς 600 και 700 ευρώ (ένας ολόκληρος μισθός για κάποιους) για να έχει αυτές τις κατά τ'άλλα απλές δυνατότητες. Εκτός αυτού, θεωρώ ότι ένα κινητό για κάποιον που εργάζεται και δεν έχει συνέχεια τον χρόνο να ασχολείται με το κινητό του, αυτό πρέπει να είναι όσο πιο εύχρηστο γίνεται, να μην τον πονοκεφαλιάζει, να μπορεί να το χειρίζεται και με το ένα χέρι, κ.ο.κ. Εν ολίγοις, θα ήθελα πιο bussiness χαρακτηριστικά στα «απλά» κινητά της SE και λιγότερες fun δυνατότητες οι οποίες, κατ'εμέ, δεν προσφέρουν κάτι πραγματικά καινούργιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 προσωπικη σου αποψη..εγω πιστευω το αντιθετο..οτι μοντελο με μοντελο αργα αλλα σταθερα η se βελτιωνει τα λαθη της χωρις να προχωραει σε κραυγαλεες αλλαγες γεματες προβληματα και πολλα απο αυτα να μην διορθωνονται ουτε με αναβαθμισεις!!(ονοματα δεν λεμε,οποιος καταλαβε,καταλαβε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapanik Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 προσωπικη σου αποψη..εγω πιστευω το αντιθετο..οτι μοντελο με μοντελο αργα αλλα σταθερα η se βελτιωνει τα λαθη της χωρις να προχωραει σε κραυγαλεες αλλαγες γεματες προβληματα και πολλα απο αυτα να μην διορθωνονται ουτε με αναβαθμισεις!!(ονοματα δεν λεμε,οποιος καταλαβε,καταλαβε...) +1 Τελειο κινητο δεν υπαρχει και δε προκειται να κατασκευαστει για ευνοητους λογους...οπως και τελειο αυτοκινητο και πολλα αλλα. Το καλο με τη sony-ericsson ειναι πως απο οικονομικης αποψεως "πουλαει"πιο φτηνα τα προηγμενα χαρακτηριστικα των κινητων της σε σχεση με αλλες εταιρειες...κι αυτο τελικα ειναι που με κερδισε σαν πελατη γιατι δε θελω να δινω μια περιουσια για ενα τηλεφωνο...η τελεια ισορροπια για μενα σε θεμα ποιοτητας-τιμης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι η SE τον τελευταίο καιρό είναι στάσιμη. Ουσιαστικές εξελίξεις δεν βλέπουμε στα μοντέλα της, το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει τις κάμερες με όχι απαραίτητα καλύτερα αποτελέσματα, να κυκλοφορεί το ίδιο μοντέλο σε διάφορες παραλλαγές και να μην προσφέρει κάτι πραγματικά καινούργιο. Χώρια οι παράξενες επιλογές στο design που συχνά καταλήγουν σε μη εύχρηστες υλοποιήσεις. Εδώ μπορεί κάποιος να πει «ποιες είναι οι ουσιαστικές αλλαγές που πρέπει ή μπορεί να κάνει ρε ΤΝ97;» Η απάντηση είναι απλή, και έχει να κάνει με την πεποίθηση ότι το κινητό πρέπει πάνω απ'όλα να κάνει την ζωή μας εύκολη. Τι εννοώ; 1. Για παράδειγμα, μία ουσιαστική αλλαγή που θα ήθελα εγώ είναι να μπορούμε στον τηλ. κατάλογο να βάζουμε σε κάθε επαφή όσα νούμερα θέλουμε, ανεξαρτήτως είδους. Έχει, για παράδειγμα, ο Χ 3 κινητά; Κανένα πρόβλημα, να μου δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσω και τα 3 σε μία επαφή. 2. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνεται η δυνατότητα δημουργίας ομάδων στον τηλ. κατάλογο, στις οποίες να μας δίνεται η ευκαιρία να τις διαχειριζόμαστε όπως επιθυμούμε. Προσοχή, δεν μιλάω για την «δυνατότητα» που ήδη δίνει η SE στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της, «δυνατότητα» που θεωρώ ότι είναι για σφαλιάρες μιας και το μόνο που επιτρέπεται είναι η μαζική αποστολή SMS. Μιλάω για κανονική ομαδοποίηση του τηλ. καταλόγου σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός και να μπορούμε να... τηλεφωνούμε μέσω των ομάδων, να επεξεργαζόμαστε τις επαφές πάλι μέσω των ομάδων, κτλ κτλ κτλ. Εδώ κάποιος μπορεί πάλι να πει ότι αυτά η SE τα προσφέρει στα smartphones της. Η απάντησή μου και πάλι, είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να πρέπει να δώσει κανείς 600 και 700 ευρώ (ένας ολόκληρος μισθός για κάποιους) για να έχει αυτές τις κατά τ'άλλα απλές δυνατότητες. Εκτός αυτού, θεωρώ ότι ένα κινητό για κάποιον που εργάζεται και δεν έχει συνέχεια τον χρόνο να ασχολείται με το κινητό του, αυτό πρέπει να είναι όσο πιο εύχρηστο γίνεται, να μην τον πονοκεφαλιάζει, να μπορεί να το χειρίζεται και με το ένα χέρι, κ.ο.κ. Εν ολίγοις, θα ήθελα πιο bussiness χαρακτηριστικά στα «απλά» κινητά της SE και λιγότερες fun δυνατότητες οι οποίες, κατ'εμέ, δεν προσφέρουν κάτι πραγματικά καινούργιο... Πρεπει να κανεις λαθος για το κ850.Εχει ομαδες στον τηλεφωνικο καταλογο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 προσωπικη σου αποψη..εγω πιστευω το αντιθετο..οτι μοντελο με μοντελο αργα αλλα σταθερα η se βελτιωνει τα λαθη της χωρις να προχωραει σε κραυγαλεες αλλαγες γεματες προβληματα και πολλα απο αυτα να μην διορθωνονται ουτε με αναβαθμισεις!!(ονοματα δεν λεμε,οποιος καταλαβε,καταλαβε...) Ποια είναι αυτά τα λάθη που διορθώνει, αργά αλλά σταθερά; +1 Τελειο κινητο δεν υπαρχει και δε προκειται να κατασκευαστει για ευνοητους λογους...οπως και τελειο αυτοκινητο και πολλα αλλα. Το καλο με τη sony-ericsson ειναι πως απο οικονομικης αποψεως "πουλαει"πιο φτηνα τα προηγμενα χαρακτηριστικα των κινητων της σε σχεση με αλλες εταιρειες...κι αυτο τελικα ειναι που με κερδισε σαν πελατη γιατι δε θελω να δινω μια περιουσια για ενα τηλεφωνο...η τελεια ισορροπια για μενα σε θεμα ποιοτητας-τιμης.... Δεν είπα εγώ να κατασκευάσει το τέλειο κινητό. Ανέφερα 2 πράγματα που θα ήθελα να δω στα κινητά της. Πρεπει να κανεις λαθος για το κ850.Εχει ομαδες στον τηλεφωνικο καταλογο;) Για δημιούργησε μία, και βάλε μερικές επαφές μέσα. Τι σου επιτρέπεται να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Πολυ φθηνα τα πουλαει.ΜΟΝΟ 500 ευρω το K850i, ενα απλο imaging κινητο,δηλαδη ουτε ενας μισθος. Καποιοι εχετε χασει το μετρο!! Φιλικα Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 μια χαρα για μενα ειναι η se. απλα στα πιο φτηνα της κινητα καλο θα ηταν να εβαζε καμια καλυτερη οθονη οπως επισης να βγαλει και κανενα symbian smartphone.να σπασει και το μονοπωλιο ρε παιδι μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 μια χαρα για μενα ειναι η se. απλα στα πιο φτηνα της κινητα καλο θα ηταν να εβαζε καμια καλυτερη οθονη οπως επισης να βγαλει και κανενα symbian smartphone.να σπασει και το μονοπωλιο ρε παιδι μου. θέλω ένα κινητό σε στυλ p1 με ενσωματομένους χάρτες όχι κατεβάσματα και τέτοια συνέχεια με 5 mp και γενικά λίγο πιο πεσμένες τιμούλες όχι ότι έχω παράπονο αλλά δε θα με χάλαγε κι'όλας!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ως τώρα δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου ... Σκυλιά όλα τα μοντέλα της κανένα δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Το μόνο που θα ήθελα εφόσον ήταν εφικτό να βελτιωθεί στα μοντέλα της αυτό θα ήθελα να ήταν οι οθόνες της ... μόνο αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Αν και φανατικός Ericsson-ας (δεν έχω αγοράσει ποτέ μου κινητό άλλης εταιρείας ακόμα κι όταν η Ericsson περνούσε δύσκολα) θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός και θα συμφωνήσω με τον ΤΝ97. Κάποια πράγματα χρίζουν βελτίωσης, κάποια άλλα πρέπει να προστεθούν. Θα αναφέρω μόνο ένα παράδειγμα (κι αυτό για να μην μιλάω στον αέρα). Θα προτιμούσα τη διαχείρηση κλήσεων πιο αναλυτική. Ωστόσο θα μείνω στο ένα παράδειγμα γιατί κάπου διάβασα ότι η SE θα προβεί σε αλλαγές στο μενού των κινητών της και δεν θέλω να επεκταθώ αν δεν δω πρώτα. Εν αναμονή λοιπόν και ίδωμεν! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω νέα (και όμορφα) designs... Δεν έχουν κάποιον με φαντασία εκει μέσα; Έστω να "κλέψουν" καμια ιδέα απο άλλες εταιρίες (και τι δεν θα έδινα για ένα SE που να μοιάζει με το razor! :lol: ). Όσο για τις τιμές, ναι μεν τα νέα μοντέλα είναι "τσιμπημένα" άλλα η SE είναι απο τι λίγες εταιρίες που ρίχνει γρήγορα τις τιμές... σε αντίθεση με Nokia, Samsung κτλ... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Θα συμφωνήσω για λίγη περισσότερη φαντασία στο design. Αν και δεν είναι άσχημα τα κινητά της. Εκτός από μερικά βεβαίως-βεβαίως. Σε σχέση με τα samsung και τα περισσότερα nokia βρίσκω ότι η SE κερδίζει πόντους εδώ. Αν και αυτό είναι πάντα υποκειμενικό. Για τις βελτιώσεις θα έλεγα ότι δεν είναι και τόσο χάλια τα πράγματα. Δεν γίνονται θεαματικές αλλαγές αλλά αυτό είναι μάλλον λίγο δύσκολο να γίνει. Τουλάχιστον έκαναν πραγματικότητα επιτέλους το τελικό σίγμα. Σε σχέση και πάλι με τον ανταγωνισμό δεν είναι καθόλου πίσω. Στην motorola πχ μόλις έβαλαν μόνιμη αναφορά στα μηνύματα. Πραγματικά αδιανόητο. Και δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για το μενού των samsung. Μέχρι πριν από λίγο το λειτουργικό τους ήταν τελείως αντιλειτουργικό. Σίγουρα μπορούν να γίνουν βελτιώσεις σε αρκετούς τομείς αλλά δεν νομίζω ότι αυτά που λείπουν από το μενού είναι και τόσο τρομερά. Για μένα το πρόβλημα είναι αλλού. Τα πάρα πολλά μοντέλα που βγαίνουν κάθε χρόνο, αλά νokia πλέον, προσφέροντας σε κάθε μοντέλο ένα χαρακτηριστικό που λείπει από τα άλλα. Συνήθως αυτό είναι μια μ....α και μισή. Αν έβγαιναν λιγότερα μοντέλα θα είχαν σίγουρα περισσότερες δυνατότητες από αυτά που βλέπουμε τώρα, που όλο και κάτι λείπει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι οι τιμές. Τα περισσότερα κινητά είναι υπερτιμημένα πλέον. Μπορεί οι τιμές στα se να πέφτουν γρήγορα αλλά δεν γίνεται να περιμένεις ένα χρόνο για να πέσουν στο επίπεδο που θα έπρεπε να είχαν όταν κυκλοφόρησαν. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αν και σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πολλά από τα πράγματα που χρειάζονται βελτίωση έχουν αναφερθεί παραπάνω. Εγώ θα ήθελα να αναφερθώ στην τάση της SE, είδικά τελευταία, να βγάζει κινητά με υψηλό SAR. Aυτό σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_812_tm Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Πολυ φθηνα τα πουλαει.ΜΟΝΟ 500 ευρω το K850i, ενα απλο imaging κινητο,δηλαδη ουτε ενας μισθος. Καποιοι εχετε χασει το μετρο!! Φιλικα Δν νομίζω ότι έχουμε χάσει το μέτρο απλά και 500 euros για ένα τέτοιο κινητό δν είναι και λίγα !!! Με 500 euros έχεις πάρα πολλές επιλογές απο PDA μέχρι laptops !!! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts