tsiou55 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 οχι εχω αυτα τα 3 που εγραψα δεν ξερω πως ανεβαζω screensot για να δεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Α...μαλιστα απενεργοποιησε τον ηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Α...μαλιστα απενεργοποιησε τον ηχο. ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskor74 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Καλημέρα παιδιά! Την επιστροφή σε 8αρια την κάνω κανονικά ή θα έχω κανένα απρόσμενο brick ?Δεν εμεινα ευχαριστημενος απο τα 9αρια.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 (edited) Καλημέρα παιδιά! Την επιστροφή σε 8αρια την κάνω κανονικά ή θα έχω κανένα απρόσμενο brick ?Δεν εμεινα ευχαριστημενος απο τα 9αρια.Ευχαριστώ. Κανονικά...εδώ είσαι αν θες eur...κάνε clean flash... Edited March 29, 2019 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskor74 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Παιδες καλησπέρα, έχω το τηλέφωνο κανα 2μηνο. ολα καλα μέχρι στιγμής, η κάμερα με απαγοήτευσε όμως αρκετά. την ημέρα με πολύ φως είναι καλή αλλά αν πέσει λίγο το φως η κάμερα δεν τραβαει, δεν βγαζει καθολου καλές φωτο, ειναι παραμορφωμενες με πολυ εντονα ψευτικα χρωματα.. υπαρχει καμια ρυθμιση για βελτίωση της ποιότητας? επίσης το bluetooth μου έχει δυσκολία στη σύνδεση με πολλές συσκευές, τον υπολογιστη μου τα ακουστικά μου κλπ... εχει κανεις αλλος παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Καλησπέρα έκανα κατά λάθος εγκατάσταση Την 9 και Δεν λειτουργούν κάποιες εφαρμογές όπως ηχογράφηση κλήσεων μπορώ να επιστρέψω στην 8 η θα έχω πρόβλημα;Επίσης Δεν έχω ιδέα πως γίνεται υπάρχει κάποιες οδηγιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Τρελή επιτυχία τελικά το 9άρι βλέπω. Δεν είμαι εγώ ο μόνος παράξενος. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Εμείς περιμένουμε πως και πως να έρθει η 9 να τη περάσουμε και σε όποιον έχει έρθει δε τη θέλει...Άτιμη ζωή :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Εγώ γενικά έμεινα ευχαριστημένος, μια χαρά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Τρελή επιτυχία τελικά το 9άρι βλέπω. Δεν είμαι εγώ ο μόνος παράξενος. Μια χαρά είναι το 9. Εμφανώς καλύτερο απ το 8, πιο ελαφρύ και το τηλέφωνο ρολάρει καλύτερα. Απλώς, κόβει κάποια πράγματα που εχουμε βολευτεί (πχ εγγραφή κλήσης, beaming service) και μας κακοφαίνεται. Ως πότε όμως θα μένουμε με το 8; Το πολύ μέχρι να χαλάσει το κινητό, αφού πλέον τα καινούρια τηλέφωνα θα παράγονται με αρχικό λειτουργικό το 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Παιδια τι ειναι η αφύπνιση μέσω φωνής; το απενεργοποιήσα γιατί είδα ότι ξοδεύει πολύ μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Ήρθε παιδιά η pie!την έβαλα κατευθείαν..Δεν έχει τρομερές αλλαγές..Έχει κάποια κολπάκια για λειτουργία με ένα χέρι είναι πιο εύκολο στη χρήση πλέον.. Μου άρεσε πολύ το μενού κλήσεων που πλέον όλα είναι κάτω πιο κοντά στον αντίχειρα..Δεν μου άρεσε που στην κάμερα έβγαλε τη λειτουργία νύχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Ήρθε παιδιά η pie!την έβαλα κατευθείαν..Δεν έχει τρομερές αλλαγές..Έχει κάποια κολπάκια για λειτουργία με ένα χέρι είναι πιο εύκολο στη χρήση πλέον.. Μου άρεσε πολύ το μενού κλήσεων που πλέον όλα είναι κάτω πιο κοντά στον αντίχειρα..Δεν μου άρεσε που στην κάμερα έβγαλε τη λειτουργία νύχτα! η λειτουργία νύχτας υπάρχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 η λειτουργία νύχτας υπάρχει!!! Στην κάμερα στο android 8 είχε λειτουργία νύχτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Στην κάμερα στο android 8 είχε λειτουργία νύχτας αυτο σου λεω και εγω οτι υπαρχει και στη 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Παιδιά ούτε εγώ βλέπω λειτουργία νύχτας πλέον.. επίσης έχει κανεις αλλος πρόβλημα με το bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Παιδιά ούτε εγώ βλέπω λειτουργία νύχτας πλέον.. επίσης έχει κανεις αλλος πρόβλημα με το bluetooth? καμερα/ρυθμισεις καμερας/λειτουργειες καμερας και επιλεγεις τις λειτουργιες τοσο απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 καμερα/ρυθμισεις καμερας/λειτουργειες καμερας και επιλεγεις τις λειτουργιες τοσο απλα Είσαι μεγάλος παίκτης :D ..Ναι ωραία οπότε εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την Pie..Μικρές διαφορές πιο εύκολο στη χρήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Το μόνο αρνητικό με την 9 που βρίσκω εγώ είναι πως κάνει kill όλα τα προγράμματα που έχω ανοιχτά οπότε μετά αργεί να τα ανοίξει ξανά γρήγορα, υπάρχει λύση σε αυτό; Κατά τα άλλα μάθατε πως το Α8 το έχει συμπεριλάβει στις μηνιαίες αναβαθμίσεις η Samsung? Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Badi Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Μετά από 9 μήνες το τηλέφωνο εξακολουθεί να είναι super. Ωστόσο μετά την τελευταία "βαριά" αναβάθμιση απαλείφθηκε η δυνατότητα να συμπληρώνεται αυτόματα η νέα επαφή με σκανάρισμα της επαγγελματικής κάρτας! Η δυνατότητα που υπήρχε στο μενού Εισαγωγή Νέας Επαφής ήταν πολύ χρήσιμη γιατί έδινε την δυνατότητα να διαβάσει την κάρτα και άμεσα να συμπληρώσει τα στοιχεία της νέας επαφής και να κρατήσει φωτογραφία της κάρτας στην επαφή. Όσοι έχουν πολλές επαγγελματικές επαφές καταλαβαίνουν πόσο χρήσιμο ήταν. Ακόμα χάθηκε η δυνατότητα να προσθέτουμε τυποποιημένο κείμενο κατά την σύνταξη του μηνύματος sms. Για παράδειγμα όταν τελειώσουμε το κείμενο του sms γράφουμε το όνομά μας ή το όνομα και την εταιρεία. Και αυτή η δυνατότητα έχει καταργηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Μετά την αναβάθμιση σε pie δεν μου αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής καμία ιδέα? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Χθες το βράδυ μου ήρθε security αναβάθμιση σε April 1 2019 (αν θυμάμαι καλά ~317 Mb). Δεν βρήκα κάποια δραματική βελτίωση να σας πω την αμαρτία μου, το τηλέφωνο πήγαινε και πηγαίνει πολύ καλά παρόλο που κάποια πράγματα στην Pie μου σπάνε τα νεύρα. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 μετα την ενημέρωση σε pie έχω το εξής θέμα Όταν κάνω μια κλήση πατώντας τον αριθμό κλήσης κάνει μια παύση κάπου στα 5’’ μέχρι να ακούσεις τον ήχο οταν καλεί Συμβαίνει και σε άλλους? Είμαι με cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts