Jump to content

Samsung Galaxy A8 [2018]

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως είπα δεν πείραξα τίποτα, όλα τσεκαρισμένα να δείχνουν τις ειδοποιήσεις. Πρώτη φορά όπως είπα με Samsung συσκευή δεν έχω ιδέα από τίποτα.... το μόνο που πείραξα είναι το μενού που είδα πως είναι.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• Απαντήσεις 836
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω note 8. Πήρα ένα Α8 στον άντρα μου ο οποίος δεν έχει λόξα με κινητά κτλ. Τι κινητό είναι αυτό βρε παιδιά ?? Το ζήλεψα τρελά.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω note 8. Πήρα ένα Α8 στον άντρα μου ο οποίος δεν έχει λόξα με κινητά κτλ. Τι κινητό είναι αυτό βρε παιδιά ?? Το ζήλεψα τρελά.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να σου απαντήσω, εγώ προσωπικά Samsung δεν είχα ποτέ και η αλήθεια είναι πως δεν σκόπευα να πάρω και ποτέ. Φανατικός της Xiaomi εδώ και αρκετά χρόνια μπήκα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος την προηγούμενη Δευτέρα το είδα το λάτρεψα και το αγόρασα.... απλά φανταστικό.

Μην λέτε τέτοια και στην επομενη αναβάθμιση πέσει τσεκούρι! Για 250 ευρω κινητό, βαράει άσχημα και μόνο απ την οθόνη του....μάλλον που και που ξεφεύγει απ τη σάμυ κάνα κινητο και βγαίνει καλύτερο απο οτι περίμεναν Edited by Manossef

Μην λέτε τέτοια και στην επομενη αναβάθμιση πέσει τσεκούρι! Για 250 ευρω κινητό, βαράει άσχημα και μόνο απ την οθόνη του....μάλλον που και που ξεφεύγει απ τη σάμυ κάνα κινητο και βγαίνει καλύτερο απο οτι περίμεναν

......:lol::lol::lol:

Εκανα μια εκαθαρηση στη μνημη cashe του Google play services και απο τοτε μου βγαζει καθε 20 δευτερολεπτα περιπου σφαλμα οτι κλεινει συνεχεια.

Τι μπορω να κανω?

Εκανα μια εκαθαρηση στη μνημη cashe του Google play services και απο τοτε μου βγαζει καθε 20 δευτερολεπτα περιπου σφαλμα οτι κλεινει συνεχεια.

Τι μπορω να κανω?

Σε εμένα μου έκανε το ίδιο δύο φορές. μϊα παλαιότερα όπου έφτιαξε εγκαθιστώντας το Google Play βρίσκοντας το από ένα link που είχε βάλει εδώ σε αυτό το νήμα ο S_Wind.

Η δεύτερη φορά έγινε τώρα πριν δύο μέρες αφού αγκατέστησα το τελευταίο update της συσκευής μας, και ενώ ετοιμαζόμουν να ψάξω το παραπάνω link μέσα σε συτό το νήμα,η συσκευή μου έκανε ενημέρωση μόνη της την εφαρμογή και έφτιαξε.

Καλημέρα

Έχει τύχει σε κάποιον στο a8 να ενεργοποιεί μόνο του την λειτουργία "Μην ενοχλείτε" όταν κινείτε με κάποιο όχημα είτε αυτό είναι αυτοκίνητο,λεωφορείο οτιδήποτε;

Ευχαριστώ

Καλημέρα

Έχει τύχει σε κάποιον στο a8 να ενεργοποιεί μόνο του την λειτουργία "Μην ενοχλείτε" όταν κινείτε με κάποιο όχημα είτε αυτό είναι αυτοκίνητο,λεωφορείο οτιδήποτε;

Ευχαριστώ

Σε εμένα προχθές που πήγαινα Θεσσαλονίκη το έκανε, το ακύρωσα όμως από την επιλογή που έχει να μην συμβεί ξανά.

Εγώ το κλείνω κάθε φορά από την κουρτίνα και μέσα στις ρυθμίσεις αυτής της λειτουργίας όλα είναι κλειστά παρόλα αυτά κάθε φορά που κινούμε με κάποιο όχημα ενεργοποιείται πάλι.

Κατεβάζω και κάνω εγκατάσταση....

Γεια σας,

Μήπως γνωρίζετε αν η συσκευή μας έχει τη δυνατότητα να τη βάζω σε αθόρυβο για συγκεκριμενη ώρα και μετά να βγαίνει μόνη της απο αυτό το προφίλ;

Κάτι σαν το παροδικό προφίλ που είχαν παλιά τα ΝΟΚΙΑ ή που έχουν τα LG τώρα.

Γνωρίζω οτι υπάρχουν εφαρμογές στο play store αλλά με δε με διευκόλυναν καθόλου.

Ευχαριστώ πολύ.

Εσείς που φαντάζομαι έχετε δοκιμάσει tempered glass διαφορά, ποιο προτείνεται? Γιατί έβαλα ένα, αλλά ούτε στην αφή ούτε στην εικόνα μου άρεσε και άρχισε ήδη να σπάει χωρίς να έχει πέσει το κινητό (μάλλον από τα κλειδιά στην τσέπη).

Οτι θες βαλε δεν εχει δυσκολιες η κυρτοτητα του Α8 ειναι λιγοτερη .Εγω βαζω τζαμακια απο Α6 με 5ε δωρεαν τοποθετηση σε καταστημα της αθηνας χωρις προβληματα.

Απο κει και περα εαν θες κατι ποιο ακριβο στο Α8 δεν εχω δοκιμασει να σου πω

• The title was changed to Samsung Galaxy A8 [2018]