duc Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Όπως είπα δεν πείραξα τίποτα, όλα τσεκαρισμένα να δείχνουν τις ειδοποιήσεις. Πρώτη φορά όπως είπα με Samsung συσκευή δεν έχω ιδέα από τίποτα.... το μόνο που πείραξα είναι το μενού που είδα πως είναι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Πως μπορούμε να κάνουμε ηχογράφηση κλήσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Πως μπορούμε να κάνουμε ηχογράφηση κλήσης?Θα κατεβάσεις το ACR απο το PLAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Έχω note 8. Πήρα ένα Α8 στον άντρα μου ο οποίος δεν έχει λόξα με κινητά κτλ. Τι κινητό είναι αυτό βρε παιδιά ?? Το ζήλεψα τρελά. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Έχω note 8. Πήρα ένα Α8 στον άντρα μου ο οποίος δεν έχει λόξα με κινητά κτλ. Τι κινητό είναι αυτό βρε παιδιά ?? Το ζήλεψα τρελά. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να σου απαντήσω, εγώ προσωπικά Samsung δεν είχα ποτέ και η αλήθεια είναι πως δεν σκόπευα να πάρω και ποτέ. Φανατικός της Xiaomi εδώ και αρκετά χρόνια μπήκα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος την προηγούμενη Δευτέρα το είδα το λάτρεψα και το αγόρασα.... απλά φανταστικό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 (edited) Μην λέτε τέτοια και στην επομενη αναβάθμιση πέσει τσεκούρι! Για 250 ευρω κινητό, βαράει άσχημα και μόνο απ την οθόνη του....μάλλον που και που ξεφεύγει απ τη σάμυ κάνα κινητο και βγαίνει καλύτερο απο οτι περίμεναν Edited December 8, 2018 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Μην λέτε τέτοια και στην επομενη αναβάθμιση πέσει τσεκούρι! Για 250 ευρω κινητό, βαράει άσχημα και μόνο απ την οθόνη του....μάλλον που και που ξεφεύγει απ τη σάμυ κάνα κινητο και βγαίνει καλύτερο απο οτι περίμεναν ......:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Ο φορτιστής που έχει στην συσκευασία είναι Quick Charge 3.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borisgr13 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Ναι αυτόν είχε σ εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Εκανα μια εκαθαρηση στη μνημη cashe του Google play services και απο τοτε μου βγαζει καθε 20 δευτερολεπτα περιπου σφαλμα οτι κλεινει συνεχεια. Τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charilaoss Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εκανα μια εκαθαρηση στη μνημη cashe του Google play services και απο τοτε μου βγαζει καθε 20 δευτερολεπτα περιπου σφαλμα οτι κλεινει συνεχεια. Τι μπορω να κανω? Σε εμένα μου έκανε το ίδιο δύο φορές. μϊα παλαιότερα όπου έφτιαξε εγκαθιστώντας το Google Play βρίσκοντας το από ένα link που είχε βάλει εδώ σε αυτό το νήμα ο S_Wind. Η δεύτερη φορά έγινε τώρα πριν δύο μέρες αφού αγκατέστησα το τελευταίο update της συσκευής μας, και ενώ ετοιμαζόμουν να ψάξω το παραπάνω link μέσα σε συτό το νήμα,η συσκευή μου έκανε ενημέρωση μόνη της την εφαρμογή και έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosz1 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καλημέρα Έχει τύχει σε κάποιον στο a8 να ενεργοποιεί μόνο του την λειτουργία "Μην ενοχλείτε" όταν κινείτε με κάποιο όχημα είτε αυτό είναι αυτοκίνητο,λεωφορείο οτιδήποτε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καλημέρα Έχει τύχει σε κάποιον στο a8 να ενεργοποιεί μόνο του την λειτουργία "Μην ενοχλείτε" όταν κινείτε με κάποιο όχημα είτε αυτό είναι αυτοκίνητο,λεωφορείο οτιδήποτε; Ευχαριστώ Σε εμένα προχθές που πήγαινα Θεσσαλονίκη το έκανε, το ακύρωσα όμως από την επιλογή που έχει να μην συμβεί ξανά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosz1 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εγώ το κλείνω κάθε φορά από την κουρτίνα και μέσα στις ρυθμίσεις αυτής της λειτουργίας όλα είναι κλειστά παρόλα αυτά κάθε φορά που κινούμε με κάποιο όχημα ενεργοποιείται πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Πήρα αναβάθμιση Δεκεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Μου ήρθε και εμένα , νωρίς την έβγαλαν αυτό το μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Κι εγώ Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Κατεβάζω και κάνω εγκατάσταση.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 (edited) :shock: φρεσκο... Edited December 21, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charilaoss Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Γεια σας, Μήπως γνωρίζετε αν η συσκευή μας έχει τη δυνατότητα να τη βάζω σε αθόρυβο για συγκεκριμενη ώρα και μετά να βγαίνει μόνη της απο αυτό το προφίλ; Κάτι σαν το παροδικό προφίλ που είχαν παλιά τα ΝΟΚΙΑ ή που έχουν τα LG τώρα. Γνωρίζω οτι υπάρχουν εφαρμογές στο play store αλλά με δε με διευκόλυναν καθόλου. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Εσείς που φαντάζομαι έχετε δοκιμάσει tempered glass διαφορά, ποιο προτείνεται? Γιατί έβαλα ένα, αλλά ούτε στην αφή ούτε στην εικόνα μου άρεσε και άρχισε ήδη να σπάει χωρίς να έχει πέσει το κινητό (μάλλον από τα κλειδιά στην τσέπη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Αθηνα εισαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Θεσσαλονίκη είμαι. Κάποιο από της nillkin αξίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Οτι θες βαλε δεν εχει δυσκολιες η κυρτοτητα του Α8 ειναι λιγοτερη .Εγω βαζω τζαμακια απο Α6 με 5ε δωρεαν τοποθετηση σε καταστημα της αθηνας χωρις προβληματα. Απο κει και περα εαν θες κατι ποιο ακριβο στο Α8 δεν εχω δοκιμασει να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Έγινε , θα το κρατήσω αυτό λίγο καιρό και θα δοκιμάσω κανένα άλλο πιο μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts