Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα ερώτηση!

Έχω ένα δέμα που περιμένω από Ολλανδία, Παρασκευή 24 του μηνός αναφέρεται ότι έφυγε από την Αθήνα για το μέρος προορισμού του ή κάτι τέτοιο. Departure Scan νομίζω γράφει από Αθήνα. Σάββατο δουλέυουν οι μεταφορικές ή όχι; Δηλαδή λογικάνα το περιμένω σήμερα;

Τελικά μου ήρθε σήμερα!

Καλημερα σημερα μου ηρθε επιτελους το δεμα απο κινα μετα απο 1 μιση μηνα και παω

Στα ελτα και μου γραφει κλεισιμο απο κδ αεροδρομιου και στο καπακι ακυρωση κλεισιματος!

Τι εννοουν με το ακυρωση κλεισιματος??πρωτη φορα μου το εβγαλε σε παραγγελια μου

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 28-01-2014 12:04 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 28-01-2014 11:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-01-2014 08:52 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-12-2013 12:57 IPS

Κατόπιν επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση των ελτα πέρασα από το ταχυδρομείο της περιοχής μου για να παραλάβω ένα δεματάκι που περίμενα, ενώ στον εντοπισμό αντικειμένων δείχνει ακόμα να είναι στην Καβάλα.

Δυστυχώς και ευτυχώς αυτό που μου έτυχε πρώτη φορά το παθαίνω. Τους έδωσα τον αριθμό σύστασης, βρήκαν το δέμα και διαπίστωσαν ότι πάνω στο δέμα δεν υπήρχε κανένα στοιχείο αποστολέα και παραλήπτη!! Υπήρχε σημειωμένο απλά το ονοματεπώνυμό μου γραμμένο με έναν μαρκαδόρο καθώς επίσης το tracking number γραμμένο με στυλό.

Αν δεν είχα περάσει να παραλάβω ο ίδιος το δέμα δεν θα με έβρισκαν ποτέ για να μου αφήσουν ειδοποιητήριο! Ο υπάλληλος που μου το έδωσε απόρησε κι αυτός και μου λέει πως σου το έστειλαν έτσι! Προφανώς θα ήταν γραμμένο σε κάποιο χαρτί περασμένο ίσως μέσα από κάτι διαφάνειες που έχει και θα το έχασαν, διότι αν δεν υπήρχε η διεύθυνση δεν θα έφτανε καν Ελλάδα, πόσο μάλλον στην περιοχή μου.

Έχουμε το ρίσκο με τις αγορές από το εξωτερικό, τα ταχυδρομεία το κάνουν ακόμα μεγαλύτερο!

Οταν λεμε ξεκαθαρισμα; Λογικα στο Βενιζελος ειναι γιατι μπηκα στο http://www.trackitonline.ru και μου βγαζει αυτο:

17.01.2014 08:37 Ips Arrival at international place of exchange

17.01.2014 10:37 Athens Amu Import (Item arrived at country of destination) Greece

17.01.2014 10:51 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) Left postal office

17.01.2014 10:55 Athens Amu Into customs

το οποιο ειναι διαφορετικο απο αυτο στην ιστοσελιδα των elta-courier. Πως γινεται αυτο; Ποιο να πιστεψω και τι να περιμενω ακριβως;

"ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Το πακέτο περνάει από εκτελωνισμό ΜΟΝΟ αν δούμε στο tracking «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ/Item handed over to customs authority for final delivery». Τα συστημένα πακέτα με διαστάσεις μικρότερες του μισού μέτρου ΔΕΝ εκτελωνίζονται, παρά μόνο σε ειδικές σπάνιες περιπτώσεις."

οδηγός gerstavros

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Κατόπιν επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση των ελτα πέρασα από το ταχυδρομείο της περιοχής μου για να παραλάβω ένα δεματάκι που περίμενα, ενώ στον εντοπισμό αντικειμένων δείχνει ακόμα να είναι στην Καβάλα.

Δυστυχώς και ευτυχώς αυτό που μου έτυχε πρώτη φορά το παθαίνω. Τους έδωσα τον αριθμό σύστασης, βρήκαν το δέμα και διαπίστωσαν ότι πάνω στο δέμα δεν υπήρχε κανένα στοιχείο αποστολέα και παραλήπτη!! Υπήρχε σημειωμένο απλά το ονοματεπώνυμό μου γραμμένο με έναν μαρκαδόρο καθώς επίσης το tracking number γραμμένο με στυλό.

Αν δεν είχα περάσει να παραλάβω ο ίδιος το δέμα δεν θα με έβρισκαν ποτέ για να μου αφήσουν ειδοποιητήριο! Ο υπάλληλος που μου το έδωσε απόρησε κι αυτός και μου λέει πως σου το έστειλαν έτσι! Προφανώς θα ήταν γραμμένο σε κάποιο χαρτί περασμένο ίσως μέσα από κάτι διαφάνειες που έχει και θα το έχασαν, διότι αν δεν υπήρχε η διεύθυνση δεν θα έφτανε καν Ελλάδα, πόσο μάλλον στην περιοχή μου.

Έχουμε το ρίσκο με τις αγορές από το εξωτερικό, τα ταχυδρομεία το κάνουν ακόμα μεγαλύτερο!

φοβερή τύχη έχω να πω

γι'αυτό στα δικά μου κολλάω τη διεύθυνση με διάφανη κολλητική ταινία

για να τη βγάλεις πρέπει να σκίσεις όλη τη συσκευασία :p

Καλησπερα, εκανα παραγγελια απο κινα ενα ταμπλετ με ems και μου εστειλαν track number αλλα οταν παω να δω τα στοιχεια μου λεει destination country usa,

Γιατι συμβαινει αυτο?

Εντω μεταξυ το track number ειναι απο china post ενω εγω πληρωσα ems γιατι δεν ειχε επιλογη free

Η αγορα εγινε απο aliexpress, αν ξερει καποιος ας μου απαντησει

Σημερα μου εβγαλε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (υπηρεσια εκτελωνισμου δεματων). Να αγχωθω; Υπαρχει καποιος που του εβγαλε το ιδιο και δεν πληρωσε τιποτα;

αν σου βγαλει αποστολη στο ταδε ταχυδρομειο τοτε περασες,το πολυ να σου ζητησουν ενα 3ευρω στο ταχυδρομειο οταν το παραλαβεις που ειναι το συνηθισμενο αντιτιμο για τα ελευθερα.τωρα να ξερεις αν δεν περασεις η' θα σε επαιρναν τηλεφωνο να στο πουν η' θα βαριοντουσαν και θα το εβλεπες εκει εβδομαδες και θα καλουσες εσυ.μερικες φορες στην θεσσαλονικη γινεται αυτο αποτι ακουσα και καποια δεματα τα ξεχνανε να τα περασουν κιολας θελημενα η' αθελητα :whistle:

αν σου βγαλει αποστολη στο ταδε ταχυδρομειο τοτε περασες,το πολυ να σου ζητησουν ενα 3ευρω στο ταχυδρομειο οταν το παραλαβεις που ειναι το συνηθισμενο αντιτιμο για τα ελευθερα.τωρα να ξερεις αν δεν περασεις η' θα σε επαιρναν τηλεφωνο να στο πουν η' θα βαριοντουσαν και θα το εβλεπες εκει εβδομαδες και θα καλουσες εσυ.μερικες φορες στην θεσσαλονικη γινεται αυτο αποτι ακουσα και καποια δεματα τα ξεχνανε να τα περασουν κιολας θελημενα η' αθελητα :whistle:

Παντως αν δεις πιο πανω απο 17/1 ηταν ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. Στο tracking της USPS μου το ειχε σαν Customs Clearance και χθες μου εβγαλε Customs Clearance Processing Completed ενω στα ελτα μου το ειχε ακομη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. Τους πηρα τηλ και μου ειπαν ειναι στο τελωνειο και οτι αυριο θα το παραλαβω. Δεν μου ειπαν κατι για φορο κτλπ. Αλλα γενικα απο οτι καταλαβα ηταν μεχρι χθες στο τελωνειο του Βενιζελος στην Αθηνα ηρθε σημερα στο τελωνειο Θεσσαλονικης περασε και αυριο θα το παρω. Απλα δεν ξερω αν μου το φορολογησαν στο Βενιζελος και απλα το κατεγραψαν εδω στο τελωνειο Θεσσαλονικης. Να ειμαι αισιοδοξος και μετα απο αυτες τις πληροφοριες;

απο το trackitonline.ru ειναι ετσι το tracking μου:

Date Zipcode Location Event Weight Additional

17.01.2014 08:37 Ips Arrival at international place of exchange

17.01.2014 10:37 Athens Amu Import (Item arrived at country of destination) Greece

17.01.2014 10:51 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) Left postal office

17.01.2014 10:55 Athens Amu Into customs

29.01.2014 09:02 Thessalon. B Left international place of exchange

30.01.2014 08:44 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Left postal office

και απο τα ελτα ετσι:

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 30-01-2014 08:44 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-01-2014 08:37 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 17-01-2014 10:51 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

Edited by impreza_sti

Το δέμα μου δεν έχει σχέση με τελωνείο αλλά ενδιαφέρομαι να το παραλάβω αύριο.

Με αυτά τα στοιχεία

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 30-01-2014 19:32 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 30-01-2014 19:03 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-01-2014 10:25 IPS

πιστεύετε ότι μπορώ να το βρω αύριο στο ταχυδρομείο της περιοχής μου (Χαλάνδρι) ή θα έρθει με ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ;

(Το θέλω αύριο ...)

chrimour

αυτο που λες δεν ισχυει δλδ. οταν ειναι δεμα για θεσσαλονικη,να εκτελωνιστει στην αθηνα.εκει απλα γινεται διαλογη και ελεγχος για υποπτα δεματα,αν γινεται λεμε τωρα.μετα φευγουν και εκτελωνιζονται εκει θεσσαλονικη,οπως σου ειπα.οποτε το ξεκαθαρισμα γινεται εκει ,θεσσαλονικη.

οποτε συμφωνα με το πρωτο τρακινκ δεν πλερωνεις ...ισχυει οτι σου ειπα.αν ισχυει του ελτα τοτε ειναι πισω στην διαδικασια ,ειναι ακομα αεροδρομιο αθηνα.τι ισχυει μονο αυτοι ξερουν ,αν ξερουν ,μπαχαλο ειναι.

Edited by mixalis1202

Το δέμα μου δεν έχει σχέση με τελωνείο αλλά ενδιαφέρομαι να το παραλάβω αύριο.

Με αυτά τα στοιχεία

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 30-01-2014 19:32 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 30-01-2014 19:03 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-01-2014 10:25 IPS

πιστεύετε ότι μπορώ να το βρω αύριο στο ταχυδρομείο της περιοχής μου (Χαλάνδρι) ή θα έρθει με ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ;

(Το θέλω αύριο ...)

Μιας και δεν απάντησε κανείς, απαντώ εγώ στο ερώτημα που έβαλα.

Οι άνθρωποι των ΕΛΤΑ courier δεν παίζονται ....

Μετά τα παραπάνω, σήμερα το πρωί διάβασα τη νεώτερη εξέλιξη:

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 31-01-2014 06:51 Κ.Δ.Τ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.Τ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 31-01-2014 02:22 Κ.Δ.Τ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

(δηλαδή όλη τη νύχτα το δέμα μου και άλλα διακινούνταν ...)

Σήμερα στις 08.10 τηλεφώνησα στο ΚΔΤ Βόρειας Αθήνας (Ηρακλείτου 62-64, 210 6086456), ο εξαιρετικός υπάλληλος μου είπε ότι ο courier θα κινηθεί από 10.00-16.00, του είπα να το κρατήσει και στις 09.00 πήγα και το παρέλαβα.

Έτσι απλά ....

Αξίζουν συγχαρητήρια :respect::respect:

Η όλη καθυστέρηση παίζεται στο Βενιζέλος.Και εγώ που βρίσκομαι Κοζάνη ότι έχω παραγγείλει τέτοια πορεία έχει.αργά το βράδυ φεύγει από το αεροδρόμιο στην αθηνα,φτανει Θεσσαλονίκη τα χαράματα και το πρωί μέχρι τις 11 το αργότερο βρίσκεται στο κατάστημα ΕΛΤΑ της πόλης και πηγαίνω παραλαμβανω.

Εχω ρεκορ αφιξεων τις τελευταιες μερες...Ενδεικτικα αναφερω 3 παραδειγματα:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 31-01-2014

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-01-2014

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-01-2014

Λογικα αυτο οφειλεται στις κινεζικες γιορτες..

Οπως βλεπετε στις 5 μερες αφιξη,εχω ενα στις 8 μερες αφιξη...

Δυστυχως βεβαια εχω μια θηκη με κλεισιμο απο ιps στις 17 του μηνα και δεν εχω καποια ενημερωση στο track..Ενταξει 8 δολαρια ειναι δεν θα σκασουμε..

Λογικα αυτο οφειλεται στις κινεζικες γιορτες..

Edited by XronisRR

chrimour

αυτο που λες δεν ισχυει δλδ. οταν ειναι δεμα για θεσσαλονικη,να εκτελωνιστει στην αθηνα.εκει απλα γινεται διαλογη και ελεγχος για υποπτα δεματα,αν γινεται λεμε τωρα.μετα φευγουν και εκτελωνιζονται εκει θεσσαλονικη,οπως σου ειπα.οποτε το ξεκαθαρισμα γινεται εκει ,θεσσαλονικη.

οποτε συμφωνα με το πρωτο τρακινκ δεν πλερωνεις ...ισχυει οτι σου ειπα.αν ισχυει του ελτα τοτε ειναι πισω στην διαδικασια ,ειναι ακομα αεροδρομιο αθηνα.τι ισχυει μονο αυτοι ξερουν ,αν ξερουν ,μπαχαλο ειναι.

Σε ευχαριστω. Ελπιζω. Πηγε σημερα το πρωι στα ελτα οχι στα ελτα=κουριερ. Δεν μου εφεραν ειδοποιητηριο λογικα απο Δευτερα. Στο tracking μου γραφει Unsuccessful delivery attempt. Delivery Scheduled. Το οτι ηρθε μεχρι το ταχυδρομιο με καθησυχαζει η μπορει να ερθει και με διασαφηση; Επειδη εχω διαβασει διαφορα. Οτι δηλαδη αν υπαρχει θεμα με φορους δασμους κτλπ πρεπει να σου φερουν πρωτα τη διασαφηση η να επικοινωνησουν μαζι σου τηλεφωνικως και να πληρωσεις και μετα να φυγει το δεμα απο το τελωνειο. Ξερει κανενας τι ισχυει και τι οχι;

Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα.Απο τελος Δεκεμβρίου που παρήγγειλα 3 πράγματα από διαφορετικούς πωλητές απο αμερική τα 2 είχαν σκαλώσει/χαθεί κάπου στην usps και τα ξαναστείλανε.Αλλά έχουν τώρα 20 μέρες περίπου ακόμα στην Αμερική κολλημένα και δεν λένε να φύγουν προς Ελλάδα μεριά μάλλον.Τα 2 λένε Depart USPS Sort Facility και το άλλο ακόμα Processed Through Sort Facility.

The world is full of Kings and Queens

Who blind your eyes and steal your dreams.

H USPS δεν σκανάρει σχεδόν τίποτα πλέον

άντε να σκανάρει 2-3 φορές και αυτό είναι όλο

τώρα σκανάρουν αν φτάσει αυτό που έστειλες στον παραλήπτη και το status δείξει "delivered"

τότε αν πας και τσεκάρεις το τράκινγκ θα σου δείξει όλα τα στάδια μαζεμένα

απλά δεν δείχνει που βρίσκεται σε κάθε στάδιο όπως παλιότερα

π.χ έστειλα 2 πακέτα συστημένα ΗΠΑ

το 1 σκαναρίστηκε σε όλα τα στάδια

το 2ο μόνο 2 φορές

οι υπάλληλοι δεν έχουν καμία υποχρέωση να σκανάρουν παρά μόνο αν το θέλουν:mad:

είναι και ένας από τους λόγους που τα ταχυδρομεία του Καναδά έχουν διακόψει την υπηρεσία συστημένων προς ΗΠΑ, γιατί η USPS φέρεται στα συστημένα από εξωτερικό, ως απλά γράμματα

-------------------------

εμένα πάλι μου έχει κολλήσει δέμα που έστειλα προς χώρα της Ευρώπης στο "Κέντρο διαλογής Αττικής" εδώ και μέρες

ποιος ξέρει τι γίνεται και εκεί

καλησπέρα και απο εμένα

περιμένω δέμα απο hk με το hk post το ταχυδρομειο του hk εμφανίζει τα παρακάτω

Date # Location Delivery Status

3-Jan-2014 Hong Kong Item posted.

3-Jan-2014 Hong Kong In transit.

4-Jan-2014 Hong Kong Processed for departure.

7-Jan-2014 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 11-Jan-2014

στο σιτε των ελτα εμφανίζει

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 07-01-2014 11:18 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 03-01-2014 11:46 IPS

πηρα και τηλ στα ελτα δυο φορές και μου ειπαν πως δεν εχει φτάσει τιποτα στην Ελλαδα

ειναι λογικό να ξεκίνησε απο ηκ στις 11-1-14 και ακόμα να μην εφτασε ?

please θελω βοήθεια αμεσα γιατι σε 3 μερες λιγουν οι 45 του paypall και θα χασω τα λευτα (100 ευρώ υποθεση) υπάρχει καποιος τροπος να αποσηρω τα λευτα και αν τελικά ερθει να τα ξαναδώσω ?

ευχαριστώ

Είναι λογικό με όλα όσα συμβαίνουν στη μακρυνή αυτή χώρα.

Πριν από καιρό δημιουργήθηκε πρόβλημα με τις αποστολές δεμάτων από το ταχυδρομείο που περιείχαν μπαταρίες κλπ και όλα τα δέματα άρχισαν να σκανάρονται. Γιαυτό πολλοί Πωλητές άρχισαν να τα στέλνουν με μεταφορικές σε διπλανές χώρες και από εκεί σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, είχαμε και τις γιορτές των Κινέζων που τελείωσαν προ ολίγων ημερών.

Το μπλέξιμο με το paypal είναι μια ιστορία που την αντιμετωπίζει καθένας όπως νομίζει. Αν φοβάσαι μην χάσεις τα λεφτά σου, άνοιξε θέμα.

Αλλά καλό θα ήταν να μιλήσεις προηγουμένως με τον πωλητή.

Edited by makap

καλησπερα !! εστειλα ενα φάκελο στη Βελιγραδι Α πρωτεραιότητας , express από 29/1/2014 και εως σημερα 6/2 δεν παρελείφθη. Στα ελτα ειναι αδιάφοροι. Τι μπορω να κάνω για να δω την πορεία του φακέλου;; ΗΕLP!!!:wacko:

Αν έχεις tracking αριθμό (δηλαδή το έστειλες και συστημένο), μπορείς να δεις την πορεία του φακέλου εδώ

http://www.posta.rs/struktura/eng/aplikacije/alati/posiljke.asp

επίσης εδώ

http://www.trackitonline.ru/

αν είναι Α προτεραιότητα σκέτα, απλά περιμένεις

τα ΕΛΤΑ δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω μόλις ο φάκελος φύγει από Ελλάδα.

Edited by stratos11

Σε ευχαριστώ πολύ !! εχω την αποδειξη πληρωμής αλλα δεν καταλαβαίνω τον tracking αριθμό...ποιος ειναι. Το ΤUN;; Λάθος μου που δεν πηγα στα ελτα curier αλλα μου ειπαν πως στη Σερβία δεν εχει curier ...:(

Σε ευχαριστώ πολύ !! εχω την αποδειξη πληρωμής αλλα δεν καταλαβαίνω τον tracking αριθμό...ποιος ειναι. Το ΤUN;; Λάθος μου που δεν πηγα στα ελτα curier αλλα μου ειπαν πως στη Σερβία δεν εχει curier ...:(

πρέπει να έχει η απόδειξη κάτι που λέγεται "barcodes συναλλαγής"

το τράκινγκ θα είναι κάτι που ξεκινά με RE(9 ψήφιο νούμερο)GR

π.χ RE879879879GR

τυχαίο νούμερο

μετά βάζεις το τράκινγκ της απόδειξης σου στα 2 σάιτ και βλέπεις την πορεία του φακέλου

καλησπέρα πάλι

έχω πρόβλημα

περιμένω το δέμα το οποίο σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ μπήκε χθες 6/2/14 στην Ελλάδα όμως οι 45 μέρες που δικαιουμε να κάνω dispute στο paypall λήγουν στις 11/2/14 οπότε δεν θα έχουν προλάβει τα ΕΛΤΑ να περάσουν το δέμα τελωνείο ,να φτάσει στο ταχυδρομείο της γειτονιάς κτλ οπότε θέλω τη ν βοήθεια σας υπάρχει τρόπος να μην μείνω ξεκρέμαστος από το paypall άλλα να μην ακυρώσω κιόλας την παραγγελία γιατί το δέμα το χρειάζομαι αυτό που θέλω είναι στην ουσία ένα είδος παράτασης στις 45 μέρες του paypall για να βεβαιωθώ πως όλα είναι οκ αν κάποιος ξέρει κάτι πλζ ας βοηθήσει γιατί φοβάμαι μην χάσω το 100σταρικο :cry:

σου έχουν απαντήσει και άλλοι

αν θες τη γνώμη μου:

αν έβλεπα ότι μετά από τόσο καιρό η παραγγελία μπήκε Ελλάδα και ότι υπάρχει πρόοδος,

θα περίμενα την ειδοποίηση από ΕΛΤΑ για την παραλαβή

ως συστημένο θα το ξεπετάξουν αρκετά γρήγορα