daospi Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Πηρα τηλ τα ελτα και μου ειπαν οτι χθες εφυγε ο φακελος μου απο το αεροδρομιο του chicago.Την ρωταω αυριο θα ειναι εδω?και μου λεει την αλλη εβδομαδα(priority mail international) τραγικο??? και της λεω 8 ωρες να παει ευρωπη κανει κυρα μου και μου λεει δεν ειναι ανθρωπος υπαρχει καποια διαδικασια...και της λεω ωραια θα περιφερεται απο ολη την ευρωπη???Και μ λεει τι να σας πω..Κουλή εισαι πηγα να της πώ! Τραγικός είναι ο τρόπος σου αλλά και απαίτησή σου να έχεις φάκελο από Αμερική στην Ελλάδα σε 1 μέρα και με απλό ταχυδρομίο. Αν το ήθελες τόσο γρήγορα, να επέλεγες courier. Τυχερός είσαι που δεν άκουσες και τίποτα βαρύτερο από την "κυρά". Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Πηρα τηλ τα ελτα και μου ειπαν οτι χθες εφυγε ο φακελος μου απο το αεροδρομιο του chicago.Την ρωταω αυριο θα ειναι εδω?και μου λεει την αλλη εβδομαδα(priority mail international) τραγικο??? και της λεω 8 ωρες να παει ευρωπη κανει κυρα μου και μου λεει δεν ειναι ανθρωπος υπαρχει καποια διαδικασια...και της λεω ωραια θα περιφερεται απο ολη την ευρωπη???Και μ λεει τι να σας πω..Κουλή εισαι πηγα να της πώ! τωρα πραγματικα τα πιστευεις αυτα που λες ? η μας δουλευεις...? :confused: η τουλαχιστον εξηγησε μας το σκεπτικο σου πως μπορει να ειναι Ελλαδα σε 1 ημερα... :cool: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ειχα παραγγειλει τον αυγουστο μια θηκη για γυαλια απο china.κοστος 2 ευρω.δεν ειχε ερθει.πηρα το διευρω πισω.σημερα ηρθε δεμα σπιτι.η θηκουλα μας. Χρονος αποστολης 3 μιση μηνες Νωρίς νωρίς:lol::lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Ο φακελος εχει γινει acceptance στις 2 του μηνος και εφυγε απο αεροδρομιο του chicago στις 3 και αυριο εχουμε 6...! οταν μου ειχαν στειλει με usps express μου εκανε 3 μερες απο το acceptance! δηλαδη αυριο κλεινει 5 εργασιμες! Edited December 5, 2013 by Popheart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ο φακελος εχει γινει acceptance στις 2 του μηνος και εφυγε απο αεροδρομιο του chicago στις 3 και αυριο εχουμε 6...! οταν μου ειχαν στειλει με usps express μου εκανε 3 μερες απο το acceptance! δηλαδη αυριο κλεινει 5 εργασιμες! Μάλλον δε ξεχωρίζεις το express από το priority mail..... Αυτό που νομίζεται όλοι πια πως θα ξεπατωθεί ο κόσμος για να εξυπηρετηθείτε εσείς και μόνο με ξεπερνάει..... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ο φακελος εχει γινει acceptance στις 2 του μηνος και εφυγε απο αεροδρομιο του chicago στις 3 και αυριο εχουμε 6...! οταν μου ειχαν στειλει με usps express μου εκανε 3 μερες απο το acceptance! δηλαδη αυριο κλεινει 5 εργασιμες! Εδω δεν υπάρχει απευθείας πτήση Ελλάδα - Αμερική. Ο φάκελλος σου θέλεις να ερθεις σε 1 μέρα? Φυσικά και θα κάνει το γύρο της Ευρώπης πριν να έρθει. Υπομονή.1 Εβδομάδα κάνουν το λιγότερο τα priority. Μπες στο site της usps. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Καλησπέρα, εστειλα 18/11 δυο δέματα με αντικαταβολή και τα δυο απο Θεσσαλονικη για Αθηνα σε διαφορετικες περιοχές. Για το ενα ήρθε η ειδοποίηση 26/11 ακριβως μια βδομάδα μετα δηλαδη και πηγα πηρα τα λεφτα. Στο tracking δειχνει πως παραδώθηκε 20/11. Ρωτησα τον υπαλληλο στα ΕΛΤΑ αν εχω και αλλη επιταγη αλλα δεν είχε. Τι μπορώ να κανω? Εχω την αποδειξη αποστολης. Edited December 9, 2013 by aytach Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) ενημέρωση για την αποστολή που περιμένω από minideal Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-11-2013 14:07 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 10-12-2013 10:34 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-12-2013 07:58 IPS :D:D edit: Παρέλαβα σήμερα 11-12-2013 Edited December 11, 2013 by opethmmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δυστηχως με ενημερωσαν απο τα ελτα οτι αρχιζει και γινεται σιγα σιγα ενα ψιλο panic λογω εορτων και τα εξ αμερικης εμφανιζουν μια καθυστερηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ένα μήνα περιμένω από κίνα δυο μικρά φακελάκια δεματάκια άλλα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 ένα μήνα περιμένω από κίνα δυο μικρά φακελάκια δεματάκια άλλα τίποτα με China post μου ήρθαν μετά από 2 μήνες αυτά που είχα παραγγείλει --------------------------------- έστειλα ένα συστημένο Ιταλία με ΕΛΤΑ έχω αριθμό τρακινγκ, δείχνει ότι έχει φύγει από Ελλάδα, αλλά στο Ιταλικό τράκινγκ της poste italiane δεν φαίνεται τίποτα μήπως έγινε κάτι; ο αριθμός είναι RE054467771GR μπορεί κάποιος να το τσεκάρει μήπως κάνω κάτι λάθος; πρώτη φορά στέλνω κάτι Ιταλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εγώ πλέον τα βλέπω όλα από εδώ. : http://www.trackitonline.ru/?service=track Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 stal Product: Priority Mail International Parcels Features: International Parcels DATE & TIME STATUS OF ITEM LOCATION December 3, 2013 , 10:29 pm Processed Through Sort Facility ISC CHICAGO IL (USPS) December 3, 2013 , 10:28 pm Arrived at Sort Facility ISC CHICAGO IL (USPS) December 3, 2013 , 1:09 pm Processed at USPS Origin Sort Facility CHICAGO, IL 60688 December 2, 2013 , 2:10 pm Dispatched to Sort Facility PARK RIDGE, IL 60068 December 2, 2013 , 1:19 pm Acceptance PARK RIDGE, IL 60068 ειναι φυσιολογικο να μην εχει ερθει ακομα ελλαδα???ελεοσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Εγώ πλέον τα βλέπω όλα από εδώ. : http://www.trackitonline.ru/?service=track ναι φίλε μου, κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ ;) απλά πρώτη φορά μου βγάζει τέτοια καθυστέρηση συστημένο Ευρώπη η κοπέλα στα ΕΛΤΑ μου είπε ότι το πολύ 4-5 εργάσιμες κάνουν τα συστημένα να φτάσουν από Ελλάδα σε άλλη χώρα Ευρώπης (ελπίζω η Ιταλία να μην μου βγει Ρωσία, όπου το συστημένο που έστειλα έκανε 1 μήνα να φτάσει :lol: ) ++ η USPS είναι διάσημη για τις καθυστερήσεις της αν θες να ξέρεις δεν είναι αυτό που ήταν πριν κανά 2 χρόνια λογικά θα το πάρεις αυτό που παρήγγειλες χωρίς κανένα πρόβλημα Edited December 12, 2013 by stratos11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Destination Country - Greece 2013-12-12 20:09, Item in conta IPS, IPS 2013-12-10 16:05, Receive Item From Customer, IPS Origin Country - Hong Kong 2013-12-12 00:00, The item left Hong Kong for its destination on 12-Dec-2013 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό που έχω υπογραμμίσει? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 φίλε, η απάντηση σου βρίσκεται στην οδηγάρα του gerstavros2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645 κοίτα εκεί που λέει: "Εντοπισμός στην Ελλάδα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Λόγω εορτών άρχισαν όντως οι καθυστερήσεις... Ένα δέμα από Κίνα που παρήγγειλα στις 11/11 είναι άφαντο όπως και ένα άλλο από Γερμανία στις 6/12 (από Γερμανία μου έρχονταν στάνταρ σε 5 μέρες πάντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 ενα μπουφαν απο κινα μου εχει βγαλει σημερα το εξης: Mutual export total package, sealing closure Suzhou International δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 strato αργεί πολύ για Ιταλια ! RE216615815GR το έστειλα 27/11 και παραδοιηκε στις 11/12 ! "Consegnato dal portalettere del centro postale di BA PUTIGNANO CPD in data 11-DIC-2013" καλό είναι και το http://www.track-trace.com/post :D:D:D Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 είδα κίνηση για το τράκινγκ μου αν έχω τύχη ίσως να πάει και το δικό μου τόσο γρήγορα anwser13 :p πάντως η poste italiane έχει μια από τις χειρότερες φήμες δέματα "χάνονται" κατά δεκάδες ενώ άλλα αφού τα ανοίξουν και τα κάνουν σαλάτα στην κυριολεξία, καταλήγουν τελικά στον παραλήπτη τους βρήκα σχετικά βίντεο στο youtube από έναν ιταλό, το δέμα του είχε μεγάλες τρύπες :lol: και το δικό σου ωραίο είναι αλλά νομίζω ότι το trackitonline.ru είναι καλύτερο με διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Σημερα επιτελους ηρθε Ελλάδα το δεμα μου απο το Chicago και βρισκεται κολλημένο στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 16-12-2013 12:32 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) ποτε θα μου ερθει σπιτι? Edited December 16, 2013 by Popheart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Το αργότερο την Τετάρτη (λογικά). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioul Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 05-12-2013 20:31 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 05-12-2013 14:20 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 05-12-2013 13:52 IPS Το δέμα το περιμένω απο Αμερικη έφυγε στης 30/11 με Priority Mail Express International™ και έχει κολήσει τελωνείο αν κάποιος εχει το ίδιο πρόβλημα και ξέρει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εγώ πλέον τα βλέπω όλα από εδώ. : http://www.trackitonline.ru/?service=track Απίστευτο, δουλεύει σωστά ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεματάκι από Hong Kong έφυγε στις 4/12 και σήμερα απ'ότι βλέπω βρίσκεται στο ταχυδρομείο της περιοχής μου...μπράβο γρηγοράδα,δεν το περίμενα,έμεινα έκπληκτη :) Ενημερωτικά είχα αγοράσει ένα usb otg Meenova για το G2 μου!!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts