Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά τα ΕΛΤΑ είδαν το δέμα σήμερα, Κυριακάτικα! Ό,τι να 'ναι... Πιστεύω να παραλάβω Τρίτη.

Εχω τύχει και 22 μέρες από Ολλανδία να έχει φτάσει δέμα και να κάθετε στο ταχυδρομείο..Γενικά πάντα την εβδομάδα την εχω.

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Τελικά τα ΕΛΤΑ είδαν το δέμα σήμερα, Κυριακάτικα! Ό,τι να 'ναι... Πιστεύω να παραλάβω Τρίτη.

Δεν δουλευουν.....τους λεμε τεμπεληδες.....δουλευουν κυριακη τους λεμε "οτι να ναι". Ειμαστε και εμεις ομως.......

With great power, comes great responsibility...

Δεν δουλευουν.....τους λεμε τεμπεληδες.....δουλευουν κυριακη τους λεμε "οτι να ναι". Ειμαστε και εμεις ομως.......

Βασικα νομιζω στο αεροδρομιο στα δεματα πρεπει να εχουν βαρδιες 24/7 κανονικα

Μόνο 7; Από Αγγλία;

Εκεί έχουμε φτάσει. Να λέμε Ευχαριστώ με τα χάλια των Ελτα.

Παλιότερα δεν έκανε πάνω από 3-5 εργάσιμες από Αγγλία.

Άμα τώρα το θεωρείς αυτό κατόρθωμα.

Τα τελευταια 2 χρονια ετσι ειναι απο αγγλια, υπαρχουν πολυ πιο πανω αναλογα post απο παιδια οπως και απο εμενα, δεν βγαινουν πλεον καθε μερα για διανομη ταχυδρομοι.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ .....

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Μ'αρεσε το "αγγλικο" αναμεσα στα Ελληνικα, ενα "Υποδοχη" δεν μπορουσαν να βαλουν;

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

https://goo.gl/photos/AaN361AufFNtkjyx7Γνωρίζει κανείς για πιο λόγο το τελευταίο βήμα το αναφέρει δύο φορές? Edited by dyannisb

https://goo.gl/photos/AaN361AufFNtkjyx7Γνωρίζει κανείς για πιο λόγο το τελευταίο βήμα το αναφέρει δύο φορές?

Ειναι διαφορετικα βηματα.....Το ενα λεει οτι εφτασε και το αλλο λεει εφυγε απο το K.Δ. Αεροδρομιου

υπομονη. εχεις μελλον ακομα.

σημερα μου εβγαλε Item Has Arrived In The Country Of Destination(Greece)......Σε ποσες μερες θα φανει στα ελτα;

Edited by Tonyz21

Καλησπερα παιδια, παρηγγειλα και εγω απο το vickmall ενα τηλεφωνο στις 6/5 και το status του Τ.Ν εχει κολλησει σε αυτη την κατασταση 2016-05-20 10:16 Arrival at Destination Post (Country: GR) επικοινωνησα λοιπον με το καταστημα και μου απαντησε αυτο http://prntscr.com/be96it δηλαδη το ιδιο το μαγαζι με παρακινει να κανω refund λογο του προβληματος;;;

Καλησπερα παιδια, παρηγγειλα και εγω απο το vickmall ενα τηλεφωνο στις 6/5 και το status του Τ.Ν εχει κολλησει σε αυτη την κατασταση 2016-05-20 10:16 Arrival at Destination Post (Country: GR) επικοινωνησα λοιπον με το καταστημα και μου απαντησε αυτο http://prntscr.com/be96it δηλαδη το ιδιο το μαγαζι με παρακινει να κανω refund λογο του προβληματος;;;

ακριβως, και ο λογος ειναι πολυ απλος. Το vickmall πληρωνει ασφαλεια δεματος στο paypal ετσι ωστε αν χαθει να μην πληρωσει το vickmall την απωλεια του δεματος, αλλα το ιδιο το paypal. Γι αυτο λοιπον δεν ενοχλειται και σου προτεινει να ανοιξεις dispute για να παρεις τα χρηματα σου πισω. Βεβαια αυτο καποια στιγμη θα χτυπησει καμπανακι στο pp που μπορει να κινηθει διαφορετικα, σε καθε περιπτωση το vickmall κοβει σιγα σιγα το sgpost που το ειχε θεο, και χρησιμοποιει ειτε nlpost ειτε cnpost ως πιο αξιοπιστα πλεον. Το sgpost στην χωρα μας ΜΟΝΟ εχει θεματα, που οφειλεται ακομη το ψαχνουν.

With great power, comes great responsibility...

:dash: - 6 του μηνος κατατεθηκε στο ταχυδρομειο ανατολικης αττικης συστημενο κουτακι με ανταλλακτικο του pc,ως σημερα 10 ειναι στο Ρουφ για μεταφορα προς το ταχυδρομειο της περιοχης μου [Αθηνα που μενει ο αδερφος μου] που σημαινει θα παει για Δευτερα,ο ταχυδρομος θα βγαλει ειδοποιηση και μαλλον Τριτη αν οχι Τεταρτη θα το παραλαβουμε-εμ ετσι ειναι αμα εισαι ΕλΤα="γρηγορο πιστολι" (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

παιδια με NL Post περιμενω ενα δεμα το οποιο εχει γραψει Item has arrived in the country of destination(Greece) και ακομα δεν εχει φανει στα ελτα εδω και 5 μερες περιμενω.... τι γινεται;

Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση εχω, απο την ημερα που ανοιγω το refund απο το paypall για αγορα απο vickmall σε ποσες περιπου ημερες μου επιστρεφονται τα χρηματα;

Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση εχω, απο την ημερα που ανοιγω το refund απο το paypall για αγορα απο vickmall σε ποσες περιπου ημερες μου επιστρεφονται τα χρηματα;

20-30 μέρες.

:thanks:

Γειά χαρά

Όσοι πήρατε τηλέφωνο βγάλατε άκρη ή έπεσαν μπινελίκια.

Αν πάει κάποιος από μόνος του στα κέντρα διαλογής θα τον αφήσουν να βρεί τα δεματά του;

Τηλεφωνώ τώρα αλλά δεν απαντάνε.

Γειά χαρά

Όσοι πήρατε τηλέφωνο βγάλατε άκρη ή έπεσαν μπινελίκια.

Αν πάει κάποιος από μόνος του στα κέντρα διαλογής θα τον αφήσουν να βρεί τα δεματά του;

Τηλεφωνώ τώρα αλλά δεν απαντάνε.

Τι είναι το κέντρο διανομής; μπατε σκύλοι; υπομονή και θα ξεκολλήσει. Πολλά παιδιά πήρανε τηλ και τους είπαν ότι είναι στον τάδε σάκο. Είναι πάρα πολλά τα δέματα. Υπομονή.

καλησπερα σε ολους παιδια.ανυπομονω να παραλαβω ενα δεμα,σημερα μου ηρθε το εξης μηνυμα

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 15-06-2016 07:36 Μ.Δ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 15-06-2016 09.37 Μ.Δ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 15-06-2016 09:54 Μ.Δ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

μπορειτε μηπως να μου πειτε τι σημαινει αυτο..?

καλησπερα σε ολους παιδια.ανυπομονω να παραλαβω ενα δεμα,σημερα μου ηρθε το εξης μηνυμα

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 15-06-201607:36Μ.Δ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 15-06-2016 09.37 Μ.Δ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 15-06-201609:54Μ.Δ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

μπορειτε μηπως να μου πειτε τι σημαινει αυτο..?

Ο ταχυδρομος ειχε αδεια/Ρεπο και δεν ηρθε να σε αφησει ειδοποιηση.Αμα φτασει αυριο στο τοπικο ταχυδρομειο της περιοχης σου χωρις το χαρτακι πας και περνεις το δεμα με το T.N.

Μπάτε σκύλοι είναι το λιγότερο αγαπητέ three_brothers1. Για δημόσιο μιλάμε.

Λοιπόν μόλις μου απάντησαν από τα κεντρικά των ελτα στο email που τους έστειλα πρωί και μάλλον θα προχωρήσει το θέμα.

Ελπίζω να βγεί κάτι καλό.

Bye

Μπάτε σκύλοι είναι το λιγότερο αγαπητέ three_brothers1. Για δημόσιο μιλάμε.

Λοιπόν μόλις μου απάντησαν από τα κεντρικά των ελτα στο email που τους έστειλα πρωί και μάλλον θα προχωρήσει το θέμα.

Ελπίζω να βγεί κάτι καλό.

Bye

Κοίτα τα ελτα σχετικά με άλλες υπηρεσίες δουλεύουν. Τώρα αν πλακωσαν όλοι με NL που παραδοσιακά αργουσε και σκάνε 200 σακοι από Ολλανδία και 10 από Σιγκαπούρη, σίγουρα θα αργούν να τους σκαναρουν.

Πάντως να ξέρετε παίζει ρόλο ότι τα ελτα έχουν δεχθεί νέους συμβασιούχους γιατί οι "παλιοί" βγαίνουν σε άδεια και γίνεται ένα ψιλό μπάχαλο.