Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πω ασε, λαμβανεις τουλαχιστον καμια ενημερωση για το που βρισκεται η απλα θα περιμενεις μεχρι μια μερα να ερθει στην πορτα σου? :P

καμια ενημερωση!

ακομα περιμενω τον << πελαργο>>...

ξερεις πολλες δημοσιες υπηρεσιες που να ειναι υπεύθυνες στην δουλεια τους?

κατσε μην γινουν και χειροτερα απο αυριο...

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

υπομονη !

εμενα εφτασε αθηνα απο τις 11-1-2015 και ακομα τιποτα...

κωλοβαρανε για να δικαιολογησουν την μειωση υπαλληλων?

ποιος ξερει...

Δε κωλοβαράνε.

Είχαν κάνει απεργία οι οδηγοί 3-4 μέρες και αυτό έχει πάει τα πράγματα πίσω.

Επίσης σε πολλές περιοχές ένας ταχυδρόμος έχει αναλάβει 2 κομμάτια μετά τις μειώσεις προσωπικού,με αποτέλεσμα να μην περνάει κάθε μέρα απο παντού.Αυτό προκαλεί και άλλες καθυστερίσεις.

Xiaomi 12 Pro

Σύμφωνα με τον οδηγό εδώ στο φόρουμ, αναφέρεται dispatched μέχρι να γίνει η καταγραφή στο αεροδρόμιο, οπότε και επιβεβαιώνεται η άφιξη, βγαίνει το arrived... Ξέρει κανείς ένα λογικό διάστημα?

Ξέρει κανείς να απαντήσει σίγουρα?

Είναι Ελλάδα το δέμα και περιμένει την καταγραφή έτσι?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ξέρει κανείς να απαντήσει σίγουρα?

Είναι Ελλάδα το δέμα και περιμένει την καταγραφή έτσι?

DESPATCHED TO OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν το πακέτο δηλώνεται προς αποστολή με την επόμενη αεροπορική πτήση συνήθως σε 1-2 ημέρες, εκτός απροόπτου (πχ καιρικές συνθήκες)

μιλαει για την χωρα αποστολης, οταν σου δειχνει despatched ακομα δεν εχει φυγει απο κινα, εμενα λεει despatched to overseas απο τις 14, εχουμε ακομα, υπομονη

DESPATCHED TO OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν το πακέτο δηλώνεται προς αποστολή με την επόμενη αεροπορική πτήση συνήθως σε 1-2 ημέρες, εκτός απροόπτου (πχ καιρικές συνθήκες)

μιλαει για την χωρα αποστολης, οταν σου δειχνει despatched ακομα δεν εχει φυγει απο κινα

ωστοσο στον οδηγο στο site αναφερεται πως μεχρι να καταγραφει στην ελλαδα(διαδικασια που παιρνει εως και 2 βδομαδες) αυτη ειναι η τελευταια ειδοποιηση. οποτε με δεδομενο οτι το συγκεκριμενο ανεβηκε παρασκευη 16 του μηνος, ακομα και αν εφυγε τριτη απο σιγκαπουρη, ελλαδα ειναι απο τοτε. ποσο καιρο τους παιρνει να τα καταγραψουν?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Κοιταξε εμενα δε μου αρεσει να αφηνω τα πραγματα στην τυχη τους κι οταν μαλιστα εχεις πληρωσει κιολας για κατι..τι θα πει δε ξερουν τα ΕΛΤΑ? αυτοι δε τα μεταφερουν? και οι ενημερωσεις των ΕΛΤΑ για το δεμα εχουνε μεινει πολυ πισω, αφου δεν ελεγε καν οτι ειχε φτασει Αθηνα, ενω στο αμερικανικο ταχυδρομειο ελεγε οτι αναχωρησε απο το αεροδρομιο της Αθηνας (departed a transfer airport in Athens). Γι'αυτο ρωταω αν ξερει καποιος, υπομονη θα κανω αλλα και απο την αλλη θελω να παρω καπου τηλεφωνο για να μου δωσουν πληροφοριες αλλα που!?!...Επισης το παρηγγειλα με 1st Class Priority Mail και αυτος απο την εταιρια που το πηρα μου ειπε οτι υπαρχουν μερικες πιθανοτητες να χαθει το δεμα με αυτο τον τροπο μεταφορας σε μερικες χωρες, οπως ειναι και η Ελλαδα, αλλα το διαλεξα ετσι γιατι ειχε λιγοτερα μεταφορικα.

Τα ΕΛΤΑ είναι αρμόδια από την στιγμή που το πακέτο σου μπει Ελλάδα και καταγραφεί.

Αν δεν έχει γίνει αυτό ακόμα, τότε δεν έχουν ακόμα ενημέρωση οι ίδιοι για να σου πούνε τι γίνεται επί ελληνικού εδάφους.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ωστοσο στον οδηγο στο site αναφερεται πως μεχρι να καταγραφει στην ελλαδα(διαδικασια που παιρνει εως και 2 βδομαδες) αυτη ειναι η τελευταια ειδοποιηση. οποτε με δεδομενο οτι το συγκεκριμενο ανεβηκε παρασκευη 16 του μηνος, ακομα και αν εφυγε τριτη απο σιγκαπουρη, ελλαδα ειναι απο τοτε. ποσο καιρο τους παιρνει να τα καταγραψουν?

Μη το δένεις και κόμπο ότι φεύγει τη μέρα που σου λένε.

Τα πακέτα γράφουν πάνω πότε φεύγουν ακριβώς απο την χώρα αποστολής.

Το dispatched επίσης σημαίνει ότι έχει φύγει απο τον προορισμό του,ότι ότι έφτασε κιόλας.

Xiaomi 12 Pro

Δε κωλοβαράνε.

Είχαν κάνει απεργία οι οδηγοί 3-4 μέρες και αυτό έχει πάει τα πράγματα πίσω.

Επίσης σε πολλές περιοχές ένας ταχυδρόμος έχει αναλάβει 2 κομμάτια μετά τις μειώσεις προσωπικού,με αποτέλεσμα να μην περνάει κάθε μέρα απο παντού.Αυτό προκαλεί και άλλες καθυστερίσεις.

3-4 ημερες απεργια δικαιολογει 15 ημερες καθυστερηση?

δεν νομιζω,

κατι παραπανω ξερω...

3-4 ημερες απεργια δικαιολογει 15 ημερες καθυστερηση?

δεν νομιζω,

κατι παραπανω ξερω...

Ομοίως ξέρω και εγώ.Δε τα γράφω από;) το μυαλό μου.

Xiaomi 12 Pro

Ομοίως ξέρω και εγώ.Δε τα γράφω από;) το μυαλό μου.

οβερ εντ αουτ :cool:

Παιδια, πως δικαιολογειται το γεγονος οτι ενω εφτασε Αθηνα 20 Ιανουαριου, δεν εχει καταγραφει ακομη? Μηπως εχει χαθει το δεμα?

Στο site του Deutsche Ρost μου λέει αυτό:

The item was scanned in the country of destination Greece at Jan 21, 2015. Unfortunately the tracking and tracing of the destination country does not offer a data interface with the tracking and tracing of Deutsche Post AG. Further information may be provided by the website of the country of destination.

Καμια ιδέα τι μπορει να σημαινει αυτο? στο elta.gr δεν βγαινει τπτ

παραγγελια μου απο τις 4 του μηνα απο hong kong ακομα να φτασει ελλαδα...η εχει φτασει και περιμενουμε το τυχερο χερι επιτελους να ανοιξει τον σακο!ελεος πια με τα ελτα

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

@PopHeart, με 1st Class Priority Mail το παρηγγειλες? Το παρακολουθεις με tracking number η οχι?

με απλο συστημενο απο Hong kong μου το εστειλαν και θα ερθει του χρονου απο οτι φαινεται!

ηταν που το hong kong ηταν πιο γρηγορο απο china post

Παιδια μπορει να μου πει καποιος, ειναι δικαιολογημενο ενα δεμα να μην εχει καταγραφει εδω και 6 μερες? Δε μου βγαζει καμια νεα ενημερωση με το tracking number στη σελιδα των ΕΛΤΑ

Παιδια μπορει να μου πει καποιος, ειναι δικαιολογημενο ενα δεμα να μην εχει καταγραφει εδω και 6 μερες? Δε μου βγαζει καμια νεα ενημερωση με το tracking number στη σελιδα των ΕΛΤΑ. Edited by Tasos_24

Σε τι κατάσταση βρίσκεται το δέμα σου; Μάλλον είναι λογικό.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Administrators
Παιδια μπορει να μου πει καποιος, ειναι δικαιολογημενο ενα δεμα να μην εχει καταγραφει εδω και 6 μερες? Δε μου βγαζει καμια νεα ενημερωση με το tracking number στη σελιδα των ΕΛΤΑ.

Πάρτους ένα τηλέφωνο να δεις τι γίνεται.

Επίσης θα σε παρακαλέσω να μην επαναλαμβάνεσαι, όποιος έχει κάτι να σου απαντήσει... θα απαντήσει.

Modpic.gif

Eνταξει μετα απο 7 ημερες που βρισκοταν το δεμα στην Αθηνα ελαβα ενημερωση ''Customs Clearance''...κατι μου λεει οτι θα πληρωσω τελωνειο :P

Διαβασα τον οδηγο και εχω την εξης απορια. Το γραφικο διαγραμμα του οδηγου αναφερει οτι πρωτα αποστελλεται το δεμα σε ευρωπαικη χωρα

και μετα στην Ελλάδα , ενώ στις γραπτες οδηγιες γραφει : "Αφού φύγει από την Άπω ανατολή το πακέτο, λίγες μέρες μετά κάθεται μέσα σε σάκο μαζί με άλλα πακέτα στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα."

Tελικά ερχεται κατευθειαν στην Ελλάδα , κανει βολτα σε άλλη χώρα πρώτα ή μπορει να συμβουν και τα 2 ενδεχομενα;

btw εχω κανει παραγγελια και μου γραφει despatched από 17/1 με SG post και εχω αρχισει να ανησυχω λιγο .

Διαβασα τον οδηγο και εχω την εξης απορια. Το γραφικο διαγραμμα του οδηγου αναφερει οτι πρωτα αποστελλεται το δεμα σε ευρωπαικη χωρα

και μετα στην Ελλάδα , ενώ στις γραπτες οδηγιες γραφει : "Αφού φύγει από την Άπω ανατολή το πακέτο, λίγες μέρες μετά κάθεται μέσα σε σάκο μαζί με άλλα πακέτα στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα."

Tελικά ερχεται κατευθειαν στην Ελλάδα , κανει βολτα σε άλλη χώρα πρώτα ή μπορει να συμβουν και τα 2 ενδεχομενα;

btw εχω κανει παραγγελια και μου γραφει despatched από 17/1 με SG post και εχω αρχισει να ανησυχω λιγο .

φιλε μου τα πακετα ερχονται νωρις απλα ανοιγουν τους σακους τυχαια!

χθες μου ηρθε με china post απο κινα κατι σε 16 μερες και το αλλο απο hong kong το περιμενω 26 μερες!