gerstavros2 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 ελεγα απλα να το προλαβω να μην φυγει απο αθηνα.λογικα πρεπει να κινηθω μεσω του κεντρου διαλογης αθηνων Μα σου είπα, πας σ ενα κατάστημα ΕΛΤΑ, αυτό στην αθηνα οπου ειν κοντα σου δλδ, και ζητάς να στο φέρουν εκεί. Ύστερα αυτοι επικοινωνουν με το αεροδρομιο κ ζητάν αλλαγή διεύθυνσης και σου ρχεται εκεί που ζήτησες. Το κέντρο διαλογής αθηνών δεν έχει σχέση. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μα σου είπα, πας σ ενα κατάστημα ΕΛΤΑ, αυτό στην αθηνα οπου ειν κοντα σου δλδ, και ζητάς να στο φέρουν εκεί. Ύστερα αυτοι επικοινωνουν με το αεροδρομιο κ ζητάν αλλαγή διεύθυνσης και σου ρχεται εκεί που ζήτησες. Το κέντρο διαλογής αθηνών δεν έχει σχέση. τωρα το επιασα.δευτερα θα το κανω κ βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 :worry: - δυστυχως με το νεο καθεστως να παιρνουν 8 μηνους δεν βγαινει ακρη, πανω που πας να συννενοηθεις με τον εναν φευγει και ο επομενος δεν αναγνωριζει τιποτα,φτου και απο την αρχη δηλαδη (!) δεν ειναι μονο οι διανομεις αλλα μεχρι και οδηγους αλλαζουν,ειναι πολυ ασχημο να μην εχεις εναν ανθρωπο να συννενοηθεις π.χ για τα συστημενα Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Ο ταχυδρόμος που έχουμε τελευταία στη περιοχή μου, χτυπάει κουδούνι και μου δίνει πάντα το κάθε συστημένο δέμα που έχω στα χέρια, μπράβο του!!! Η προηγούμενη πάλι (ήταν γυναίκα) πετούσε την αλληλογραφία και τυχόν δέματα είτε στο πεζούλι της πυλωτής, είτε ακόμη και στο πάτωμα (το έκανε τακτικά αυτό, βαριόταν να τα βάλει στα γραμματοκιβώτια). Ήμουν διαχειριστής τότε και της την είχα πει πολλές φορές. Τι να πω, τελικά είναι στην ευσυνειδησία του κάθε ταχυδρόμου το να κάνει σωστά τη δουλειά του. Edited September 26, 2016 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Περιμένω εδω και μερες ένα δέμα απο Σιγκαπούρη και ενώ δείχνει ότι εχει φτάσει Ελλάδα εδω και σχεδόν 20 μερες δεν το εχω λάβει και δεν εχω λάβει ούτε κάποιο ειδοποιητήριο. Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κανω? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160926/b139bdac5e40e25b94179d9b145f4f49.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Περιμένω εδω και μερες ένα δέμα απο Σιγκαπούρη και ενώ δείχνει ότι εχει φτάσει Ελλάδα εδω και σχεδόν 20 μερες δεν το εχω λάβει και δεν εχω λάβει ούτε κάποιο ειδοποιητήριο. Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κανω? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160926/b139bdac5e40e25b94179d9b145f4f49.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Αφού είναι στο ταχυδρομείο σου, πήγαινε ζήτα το. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianovios Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Αφού είναι στο ταχυδρομείο σου, πήγαινε ζήτα το. Α οκ, Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ενημέρωνε με post ή pm πως πάει και γενικά τι λέει στο πσευδοτρακινγκ (άμα σου έδωσαν γιατί στα unregistered airmail δίνουν έναν περίεργο αριθμό να βλέπεις την πορεία μόνο στην κινα και μια καταγραφή ότι έφτασε Ελλάδα.) Και θα φανεί αν είναι έτσι όπως τα λένε. Τελικά όλα εφτασαν στην ώρα τους. Το πρώτο δέμα έκανε χρόνο ρεκόρ 12 μέρες και το δεύτερο, που ήρθε σήμερα, 23 μέρες. Και τα δύο unregistered. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τελικά όλα εφτασαν στην ώρα τους. Το πρώτο δέμα έκανε χρόνο ρεκόρ 12 μέρες και το δεύτερο, που ήρθε σήμερα, 23 μέρες. Και τα δύο unregistered. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Αντε επιτέλους!! Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 εμενα ειναι στο κεντρο διαλογης της περιοχης μου απο χτες 06.19 και ακομα δεν το εχουν στειλει....αυριο θα περασω 07.00 και απο το κεντρο να δω τι γινεται ελεος Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 εμενα ειναι στο κεντρο διαλογης της περιοχης μου απο χτες 06.19 και ακομα δεν το εχουν στειλει....αυριο θα περασω 07.00 και απο το κεντρο να δω τι γινεται ελεος Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ε εντάξει δεν χρειάζεται. Θα σου το στείλουν... Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 παιδια ποσο καιρο κανει να φυγει απο τα ελτα του ταχυδρομειου?απο την δευτερα ειναι εκει κολλημενο.παιζει να εχει φυγει και να μην φαινεται στο συστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 παιδια ποσο καιρο κανει να φυγει απο τα ελτα του ταχυδρομειου?απο την δευτερα ειναι εκει κολλημενο.παιζει να εχει φυγει και να μην φαινεται στο συστημα? Παιζει να εχει φυγει και να μην το εχουν σκαναρει. Δυο δεματα με Ελτα εστειλα το τελευταιο καιρο εντος Ελλαδας, συστημενα και τα δυο, τα παρελαβαν οι παραληπτες τους και δεν τα ειχαν σκαναρει οτι παρεληφθησαν.... Και φυσικα εγω περιμενα... Τι να πει κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannonis Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Παιδιά ξέρω ότι το μήνυμα μου είναι off topic αλλά θέλω τη βοήθεια σας... Μου στέλνουν από το εμπει ένα δέμα με αυτόν τον αριθμό OZxxxxxxxxxxPY... Από που έρχεται και ποιος το μεταφέρει... Απαντήστε πλιζζζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Παιδιά ξέρω ότι το μήνυμα μου είναι off topic αλλά θέλω τη βοήθεια σας... Μου στέλνουν από το εμπει ένα δέμα με αυτόν τον αριθμό OZxxxxxxxxxxPY... Από που έρχεται και ποιος το μεταφέρει... Απαντήστε πλιζζζ Δωσε μας ολο το T.N. ωστε να το βρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannonis Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 OZ007079518PY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Παιδιά ξέρω ότι το μήνυμα μου είναι off topic αλλά θέλω τη βοήθεια σας... Μου στέλνουν από το εμπει ένα δέμα με αυτόν τον αριθμό OZxxxxxxxxxxPY... Από που έρχεται και ποιος το μεταφέρει... Απαντήστε πλιζζζ Και εγώ είχα μιά τέτοια περίπτωση, ο κινέζος το έστειλε με ταχυδρομείο Παραγουάης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 OZ007079518PY Εγώ το έψαξα εχθές αλλά δεν απάντησα επειδή δεν το πίστευα.. Το έστειλε με ταχυδρομείο παραγουάης απ ότι φαίνεται... Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannonis Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Τελικά παιδιά το έστειλε με την εταιρεία 4PX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, το banggood registered με ποια εταιρία στέλνει;ή να ζητήσω να το στείλουν με NL, post; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, το banggood registered με ποια εταιρία στέλνει;ή να ζητήσω να το στείλουν με NL, post; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Εξαρτάται από ποια αποθήκη θα φύγει, μπορεί να στείλουν με China post, nl post, sweden post ή με κάποιο αλλη μεταφορική απο χώρες όπως Laos κλπ που συνηθίζει να χρησιμοποιεί κατά καιρούς το Banggood. Πάντως δεν χάνεις κάτι να τους ζητήσεις ποια θες εσύ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Αντικείμενο που γράφει από σήμερα το πρωί στις 8 "άφιξη στο κέντρο διαλογής Αττικης", προλαβαίνω να το παραλάβω αυτήν την βδομάδα; Ή έστω να φτάσει Κ. Δ. ΔΥΤΙΚΉΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ και να πάω να το παρω από κει;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Αντικείμενο που γράφει από σήμερα το πρωί στις 8 "άφιξη στο κέντρο διαλογής Αττικης", προλαβαίνω να το παραλάβω αυτήν την βδομάδα; Ή έστω να φτάσει Κ. Δ. ΔΥΤΙΚΉΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ και να πάω να το παρω από κει;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ τελευταία παραγγελία που έλαβα, έγραφε το απόγευμα της περασμένη ημέρας, "φορτωθηκε στο κέντρο διαλογης Αθήνας" και την επόμενη ήταν Ιωάννινα. Δε νομίζω να στο δίνουν αν πας στο κέντρο διαλογης ο ίδιος. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Το έχω ξανακάνει... Αν είσαι τυχερός και δεν έχει φύγει... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Εξαρτάται από ποια αποθήκη θα φύγει, μπορεί να στείλουν με China post, nl post, sweden post ή με κάποιο αλλη μεταφορική απο χώρες όπως Laos κλπ που συνηθίζει να χρησιμοποιεί κατά καιρούς το Banggood. Πάντως δεν χάνεις κάτι να τους ζητήσεις ποια θες εσύ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Α ωραία, τους έστειλα τι θα ήθελα αλλά CN post έγραφε στην σελίδα παραγγελιών.Όταν με δώσουν tracing number θα δω σίγουρα.πρώτη φορά παίρνω κάτι από αυτούς Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts