esykas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 από περιοχή Κατερινης δέμα ταχυδρομήθηκε τρίτη απόγευμα 9/2 λογικό εμφανίσθηκε 10/2 αλλά μέχρι και σήμερα :rolleyes: Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 10-02-2016 07:39 ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 10-02-2016 12:44 ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 10-02-2016 15:19 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 10-02-2016 17:19 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα τα ρίξουμε στα μπλόκα όταν στέλνω με speedex δύο δέματα αυτή την εβδομάδα Γιαννιτσά και την επομένη είναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisk46 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Με BelgiumPost με αφιξη Ελλαδα στις 28/1 το ενα πακετο και το αλλο στις 4/2 ακομα τιποτα. Να περιμενω κ αλλο ή να αρχισω να ανησυχω; Το BelgiumPost είχε και έχει μεγάλα θέματα με καθυστερήσεις δεμάτων(μέχρι και έναν ολόκληρο μήνα περίμενα δεμα).Λόγο των καταστάσεων που επικρατούν στην Ε.Ε,φοβούμενοι τρομοκρατικές ενέργειες έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας και ως αποτέλεσμα έχει να αυξηθεί και ο χρόνο αναμονής των δεμάτων που διακινούνται.Οπότε καλό κουράγιο σε όλους όσους περιμένουν δέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merro Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Το BelgiumPost είχε και έχει μεγάλα θέματα με καθυστερήσεις δεμάτων(μέχρι και έναν ολόκληρο μήνα περίμενα δεμα).Λόγο των καταστάσεων που επικρατούν στην Ε.Ε,φοβούμενοι τρομοκρατικές ενέργειες έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας και ως αποτέλεσμα έχει να αυξηθεί και ο χρόνο αναμονής των δεμάτων που διακινούνται.Οπότε καλό κουράγιο σε όλους όσους περιμένουν δέματα. Το BelgiumPost καλα την εκανε τη δουλεια του. Παραγγελια απο 14/1 εφτασε Ελλαδα 28/1 αλλα το ΕΛΤΑ ακομα να κανει τη δουλεια του και δεν ξερω τι να κανω. Edited February 15, 2016 by merro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Να καλέσεις 8001182000 και να ρωτήσεις που είναι το δέμα σου. (εξυπηρέτηση πελατών Ελτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisk46 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Τότε συμφωνώ με τον προλαλήσαντα,παρε τηλέφωνο και ρώτα αλλιώς άκρη δεν θα βρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvaggos Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλησπέρα στην κοινότητα Στις 29-1-2016 έστειλα ενα πακέτο Βραζιλία και απο τις 2-2-2016 γραφει ITEMS IN PACKING. Σήμερα έστειλα email στα ΕΛΤΑ γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και μου απάντησαν πώς το αντικείμενο διαβιβάστηκε κανονικά στη χώρα προορισμού. Γιατί λέτε να υπάρχει η καθυστέρηση? Είναι λογικό να συμβαίνει λόγω της μεγάλης απόστασης? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ή απόσταση θα ήταν λογικό αν πήγαινε με τα πόδια . Με το αεροπλάνο είναι μόνο 20 ώρες. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να πας στα ΕΛΤΑ και να κάνεις αίτηση αναζήτησης. Στην συνέχεια όταν θα σου απαντήσουν αν παραδόθηκε ή όχι , θα κάνεις αίτηση αποζημίωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Event Date Event Time Event Detail Event City 2/6/2016 4:19 PM In Country Athens, Greece 2/3/2016 2:56 PM In Transit To Country New York, NY 2/3/2016 2:40 PM Processed at USPS Gateway New York, NY 2/3/2016 11:03 AM Shipment In Transit to Destination Hauppauge, US 2/2/2016 8:04 AM Shipment In Transit to Destination Hauppauge, US 2/1/2016 9:37 AM Shipment Scanned At Processing Facility Hauppauge, US 1/25/2016 8:00 PM Enroute To Regional Processing Facility Globegistics, US 1/25/2016 4:00 PM Customer Data Received Globegistics, US Περιμενω δεμα απο Αμερικα και απο 6/02 δεν βγαζει κατι στα ΕΛΤΑ, ουτε και στο πορτα-πορτα. Τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Κι εγώ το Redmi το περιμένω, από τις 06/02 στο 17track μου γράφει άφιξη στη χώρα προορισμού GR και ακόμα δεν έχω παραλάβει... Επίσης αυτό που με ανησυχεί είναι ότι στα ΕΛΤΑ δεν φαίνεται καν. Ακόμα γράφει αντικείμενα στη συσκευασία στη Σιγκαπούρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rctech Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Και γω μια απτα ιδια.εχω παραγγειλει κινητο απο gearbest eu warehouse στις 5/2/16 ,το εχουν στειλει ελλαδα στις 13 του μηνα απο ουγγαρια και τα ελτα δν λενε τιποτα πως εχει φτασει ελλαδα.Επισης περιμενω και ενα quadcopter απο ebay το οποιο θα επρεπε να ειχα παραλαβει το αργοτερο μεχrι τις 10/2 και δν εχει ερθει ακομα.Ξερει κανεις τι συμβαινει? Edited February 18, 2016 by rctech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Και γω μια απτα ιδια.εχω παραγγειλει κινητο απο gearbest eu warehouse στις 5/2/16 ,το εχουν στειλει ελλαδα στις 13 του μηνα απο ουγγαρια και τα ελτα δν λενε τιποτα πως εχει φτασει ελλαδα.Επισης περιμενω και ενα quadcopter απο ebay το οποιο θα επρεπε να ειχα παραλαβει το αργοτερο μεχrι τις 10/2 και δν εχει ερθει ακομα.Ξερει κανεις τι συμβαινει? Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να βρίσκεται μαζί με άλλα δέματα που ταξιδεύουν οδικώς, σε φορτηγό μπλοκαρισμένο στα σύνορα της Ελλάδας; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να βρίσκεται μαζί με άλλα δέματα που ταξιδεύουν οδικώς, σε φορτηγό μπλοκαρισμένο στα σύνορα της Ελλάδας; Από την ώρα που το σύστημα στο εξωτερικό λέει ότι έφτασε Ελλάδα, έφτασε το φορτηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rctech Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παιδια απο εξωτερικο ερχονται κανονικα τα δεματα,εδω στην Ελλαδα καπου κολανε τα πραγματα νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ξερει καποιος με ποια κουριερ συνεργαζεται η Fedex στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Υπάρχει ελληνική FedEx άμα δεν κάνω τραγικό λάθος. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 το βελγικο ταχυδρομειο παιδια ειναι οκ γιατι πρωτη φορα μου στελνουν με αυτο απο κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ξερει καποιος με ποια κουριερ συνεργαζεται η Fedex στην Ελλαδα? Speedex.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Speedex.... Η speedex είναι διαφορετική εταιρεία από την orbit courriers που εκπροσωπεί την feedex στην Ελλάδα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Η speedex είναι διαφορετική εταιρεία από την orbit courriers που εκπροσωπεί την feedex στην Ελλάδα. Κι εμένα πάντως με speedex μού ήρθε, πακέτο που μού έστειλαν με FedEx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ξερει καποιος με ποια κουριερ συνεργαζεται η Fedex στην Ελλαδα? Υπάρχει ελληνική FedEx άμα δεν κάνω τραγικό λάθος. Τα δέματα της Fedex εξυπηρετούνται από την orbit courriers στην Ελλάδα που λειτουργεί με το Brand της Fedex. Για τις περιοχές που θεωρούνται επαρχία ή δεν τις εξυπηρετούν, συνεργάζονται με την Speedex για την παράδοση των δεμάτων (όπως κάνει και η UPS και η DHL, απ' ότι ξέρω). Γενικά την Speedex να την προσέχετε και ειδικά στην Ανατολική Αττική, γιατί έχουν την χειρότερη εξυπηρέτηση με διαφορά. Σε βάθος πενταετίας μου έχουν μπερδέψει δέματα (το δικό μου το στείλανε στον Βόλο και του άλλου το στείλανε σε εμένα), είχε παραμείνει άλλο δέμα μου στην Speedex στο Μαρκόπουλο επειδή υποτίθεται πως το δέμα μου δεν είχε διεύθυνση!! (δεν γυρίσανε από την άλλη μεριά το κουτί για να δούνε την ετικέτα της UPS με όλα μου τα στοιχεία...), κ.τ.λ. Εγώ πλέον για όλα τα δέματα μόλις πάρω τον αριθμό φορτωτικής, τηλεφωνώ και ζητάω ή να τα κρατήσουν στο αεροδρόμιο και να τα πάρω από εκεί ή να το στείλουν στην δουλειά μου στην Αθήνα. Εάν υποχρεωτικά δεν μπορείτε να το αποφύγετε, μόλις έρθει το δέμα στην Ελλάδα, τηλεφωνήστε στην εταιρία (Fedex, UPS, κ.τ.λ.) και ζητήστε τον αριθμό φορτωτικής της Speedex και μιλήστε με το τοπικό κατάστημα που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Διαφορετικά ένα δέμα που θα έρθει σε 1,5 μέρα από Αγγλία, μπορεί να κάνει άλλες τρεις από το αεροδρόμιο μέχρι να φτάσει σε εσάς! Ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Λοιπον, αγορασα κατι αξιας ~10$ απο πωλητη του AliExpress και μου εδωσε αυτο το tracking RN129271002MY. Ταξιδευει ομως για Ισραηλ. Ο πωλητης λεει οτι μου εδωσε το σωστο τρακινγκ. Επειδη δε ξερω αν η βλακεια εγινε απο τα ελτα, σκεφτομαι να παω στο τοπικο καταστημα, αλλά τι να τους πω; Μπορω να συμπληρωσω καμια φορμα για χαμενο δεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Λοιπον, αγορασα κατι αξιας ~10$ απο πωλητη του AliExpress και μου εδωσε αυτο το tracking RN129271002MY. Ταξιδευει ομως για Ισραηλ. Ο πωλητης λεει οτι μου εδωσε το σωστο τρακινγκ. Επειδη δε ξερω αν η βλακεια εγινε απο τα ελτα, σκεφτομαι να παω στο τοπικο καταστημα, αλλά τι να τους πω; Μπορω να συμπληρωσω καμια φορμα για χαμενο δεμα; Κανεις dispute στο aliexpress... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Λοιπον, αγορασα κατι αξιας ~10$ απο πωλητη του AliExpress και μου εδωσε αυτο το tracking RN129271002MY. Ταξιδευει ομως για Ισραηλ. Ο πωλητης λεει οτι μου εδωσε το σωστο τρακινγκ. Επειδη δε ξερω αν η βλακεια εγινε απο τα ελτα, σκεφτομαι να παω στο τοπικο καταστημα, αλλά τι να τους πω; Μπορω να συμπληρωσω καμια φορμα για χαμενο δεμα; Μίλα με ΕΛΤΑ, το λάθος πρέπει να χει γίνει στα ελτά. Το δέμα απ τον πωλητή έφυγε κανονικά κι ήρθε ελλάδα, οπότε αυτός δεν έχει ευθύνη. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 λοιπον, επειδη ο ταχυδρομος δε φερνει οτι περιμενω, αλλα αφηνει ΠΑΝΤΑ ειδοποιηση κια πρεπει να τρεχω ταχυδρομειο (δε μπορω) σκεφτηκα να αλλαξω διευθυνση. να τα στελνει σε καταστημα. σε ποιο πεδιο να γραψω την επωνυμια του καταστηματος ομως; (αναφερομαι σε paypal, ebay, κινεζομαγαζα) εκει θα τα πηγαινει ή παλι θα φερνει ειδοποιηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Το αν θα τα φέρει ή όχι έχει να κάνει με τον όγκο του δέρματος και με το πόσα δέματα έχει να κουβαλίσει και όχι με την διεύθυνση που δηλώνεις. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts