FIREBLADE1 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Καλησπέρα σε όλους,περιμένω ένα δέμα από ουγγαρία που έχει σταλεί την προηγούμενη παρασκευή (20-11-2015) με tracnking number και έχει κολήσει στο items in packing(elta)/item sent abroad(magyar posta) από τις 21 του μηνός.Το δέμα έφυγε από εκεί και είναι σε κάποιο αεροδρόμιο ή έχει φτάσει στην Ελλάδα και είναι στο τελωνείο? ουτε καν γραφει να εφυγε απο ουγγαρια, το magyar post τι λεει οταν βαζεις το tracking? ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανονικά εάν δεν ήσουν σπίτι σήμερα θα πρέπει να σου άφησε ειδοποίηση να πας εσύ από το ταχυδρομείο της περιοχής σου την Δευτέρα. ειναι στην μοναδα διανομης του πειραια , δεν εχει σκαναριστει, δεν το γραφει "προς παραδοση" οποτε περιμενεις. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Αν είσαι σε μέρος που γίνεται αστική διανομή (και όχι αγροτική, όπου οι ταχυδρόμοι πάνε με δικά τους αυτοκίνητα) οι ταχυδρόμοι κουβαλάνε δέματα μέχρι 2 κιλά και σχετικά "σημμαζεμένα" σε μέγεθος, να μπορεί δηλαδή να το κουβαλήσει μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία! Το ότι γράφει "Προς επίδοση" σημαίνει ότι το σκάναρισε. Αν είναι μικρό (λογικά) θα το φέρει σπίτι, αν είναι ογκώδη θα γράψει "ειδοποιήθηκε" και θα σου 'ρθει η ειδοποίηση. ΣΕ αστική είμαι, ο προηγούμενος ταχυδρόμος έφερνε τα πάντα. Τα τελευταία δέματα που μου έφερε χαρτάκι "ειδοποίηση" ενώ εγώ ήμουν στο σπίτι είναι, το ένα δέμα με 2 tempered glass και το άλλο δέμα έχει ανταλλακτικό για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μικρά πακέτα και τα δύο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Αντικείμενο αξίας 5 ευρώ + 4 ευρώ εξοδα με Priority Direct Mail (USPS) υπάρχει κάποιος κίνδυνος να κολλήσει τελωνείο; Θα μου έρθει με ελτά ή κούριερ; Αγορά από banggood. ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Αντικείμενο αξίας 5 ευρώ + 4 ευρώ εξοδα με Priority Direct Mail (USPS) υπάρχει κάποιος κίνδυνος να κολλήσει τελωνείο; Θα μου έρθει με ελτά ή κούριερ; Αγορά από banggood. ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. θα σου ερθει με τα ελτα. δεν τιθεται θεμα τελωνειου. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 ΣΕ αστική είμαι, ο προηγούμενος ταχυδρόμος έφερνε τα πάντα. Τα τελευταία δέματα που μου έφερε χαρτάκι "ειδοποίηση" ενώ εγώ ήμουν στο σπίτι είναι, το ένα δέμα με 2 tempered glass και το άλλο δέμα έχει ανταλλακτικό για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μικρά πακέτα και τα δύο. Εντάξει τότε είναι καθαρά ευθύνη ταχυδρόμου! Κανονικά αυτά τα μικρά έπρεπε να τα φέρνει στο σπιτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εντάξει τότε είναι καθαρά ευθύνη ταχυδρόμου! Κανονικά αυτά τα μικρά έπρεπε να τα φέρνει στο σπιτι! δεν τα φερνει γιατι εχει δισκοπαθεια.....τι δεν καταλαβαινεις? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 δεν τα φερνει γιατι εχει δισκοπαθεια.....τι δεν καταλαβαινεις? Οκ, ηταν 2 tempered glass 5cm παχος το καθε ενα (ειδικη κατασκευη) για την 80 inch tv (που δεν εχω) και μια μπαταρια αυτοκινητου που θελω να την μονταρω στο ηλεκτρονικο τσιγαρο Να γελασουμε και λιγο :lol: :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boissei Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 ουτε καν γραφει να εφυγε απο ουγγαρια, το magyar post τι λεει οταν βαζεις το tracking? Το magyar post λέει item sent abroad (τελευταία ενημέρωση 21/11 03:12). Μήπως επειδή είναι international standard shipping το magyar post δεν υποστηρίζει tracking εκτός ουγγαρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Απ'όσο γνωρίζω δεν είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν τα πακέτα στην οικία. Οπότε αφού αφήνει χαρτί ειδοποίησης είναι σωστός. Δεν ξέρω σε τι πακέτα αναφέρεσαι, αλλά συστημενα, ακόμη και μικροδεματα, είναι υποχρεωμένοι να τα φέρνουν ως το σπιτι για παράδοση, να χτυπούν κουδούνι κι αν δεν απαντήσεις (τοτε και μονο τοτε!) να αφήνουν χαρτάκι! Ακόμα κι αυτά είναι πολλά και πρεπει να κανουν και 2-3 βόλτες για να παραδόσουν την αλληλογραφία τους. Το λέει ο κανονισμός των ταχυδρομείων, διαβάστε τον!! Πολλοί μάγκες βαριουνται κι αφήνουν χαρτάκι απευθείας και πρεπει να τρεχουμε εμείς στο ταχυδρομείο. Εκανα παρατήρηση στον ταχυδρόμο μου όταν τον πέτυχα...με έγραψε και συνέχισε το βιολί του. Μίλησα με τον διευθυντή περιφέρειας και μετα με τον προϊστάμενο στη διανομή οτι θα κάνω αναφορά για τον ταχυδρόμο, μου είπε θα επιληφθεί...τίποτα, τα ίδια. Ξαναμιλαω με τον διευθυντή περιφέρειας και μετα πάλι με τον προϊστάμενο στη διανομη λεγοντας..."προειδοποιησα μια φορά και με γραψατε, αν συνεχιστεί αυτό το βιολί θα κανω αναφορά στον ταχυδρόμο αλλά και σε σένα". Έκτοτε ο ταχυδρομος μου χτυπάει κουδούνι ακόμη και για απλη, μη συστημένη, αλληλογραφία! Να γνωρίζετε τα δικαιώματα σας και να τα διεκδικειτε-απαιτειτε!! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekgr Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Το magyar post λέει item sent abroad (τελευταία ενημέρωση 21/11 03:12). Μήπως επειδή είναι international standard shipping το magyar post δεν υποστηρίζει tracking εκτός ουγγαρίας? Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ένα δέμα που περιμένω από Τσεχία. 23.11 λέει ότι παραδόθηκε για αποστολή και 24.11 ότι έφυγε από Τσεχία για Ελλάδα Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει ενημέρωση παραπάνω αν έφτασε Ελλάδα ή όχι. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είναι βάρους 4,5 κιλών και κάνει παραπάνω μέρες. Το tracking number που έχω ξεκινάει με CV Ξέρει κανείς τι γίνεται???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Δεν ξέρω σε τι πακέτα αναφέρεσαι, αλλά συστημενα, ακόμη και μικροδεματα, είναι υποχρεωμένοι να τα φέρνουν ως το σπιτι για παράδοση, να χτυπούν κουδούνι κι αν δεν απαντήσεις (τοτε και μονο τοτε!) να αφήνουν χαρτάκι! Ακόμα κι αυτά είναι πολλά και πρεπει να κανουν και 2-3 βόλτες για να παραδόσουν την αλληλογραφία τους. Το λέει ο κανονισμός των ταχυδρομείων, διαβάστε τον!! Πολλοί μάγκες βαριουνται κι αφήνουν χαρτάκι απευθείας και πρεπει να τρεχουμε εμείς στο ταχυδρομείο. Εκανα παρατήρηση στον ταχυδρόμο μου όταν τον πέτυχα...με έγραψε και συνέχισε το βιολί του. Μίλησα με τον διευθυντή περιφέρειας και μετα με τον προϊστάμενο στη διανομή οτι θα κάνω αναφορά για τον ταχυδρόμο, μου είπε θα επιληφθεί...τίποτα, τα ίδια. Ξαναμιλαω με τον διευθυντή περιφέρειας και μετα πάλι με τον προϊστάμενο στη διανομη λεγοντας..."προειδοποιησα μια φορά και με γραψατε, αν συνεχιστεί αυτό το βιολί θα κανω αναφορά στον ταχυδρόμο αλλά και σε σένα". Έκτοτε ο ταχυδρομος μου χτυπάει κουδούνι ακόμη και για απλη, μη συστημένη, αλληλογραφία! Να γνωρίζετε τα δικαιώματα σας και να τα διεκδικειτε-απαιτειτε!! Απαίτησε τα δικαιώματά σου όταν το κράτος θα είναι εντάξει απέναντί σου και θα υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό στα ελτά για την εξυπηρέτησή σου. Τώρα το μόνο που κάνεις είναι να ζητάς από έναν εργαζόμενο να δουλέψει περισσότερο απ' αυτά που του αναλογούν κι απ αυτά για τα οποία πληρώνεται πχ στην περιοχή μου απο κει που υπήρχε ενας διανομέας για κάθε ζώνη ΤΚ, τώρα έχουμε τον ιδιο για τρεις ζώνες...και φυσικά πληρώνεται τα ίδια που πληρωνόταν για το 1/3 της δουλειάς Edited December 1, 2015 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Απαίτησε τα δικαιώματά σου όταν το κράτος θα είναι εντάξει απέναντί σου και θα υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό στα ελτά για την εξυπηρέτησή σου. Τώρα το μόνο που κάνεις είναι να ζητάς από έναν εργαζόμενο να δουλέψει περισσότερο απ' αυτά που του αναλογούν κι απ αυτά για τα οποία πληρώνεται +1000...... να σκεφτόμαστε απ' όλες τις παραμέτρους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Απαίτησε τα δικαιώματά σου όταν το κράτος θα είναι εντάξει απέναντί σου και θα υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό στα ελτά για την εξυπηρέτησή σου. Τώρα το μόνο που κάνεις είναι να ζητάς από έναν εργαζόμενο να δουλέψει περισσότερο απ' αυτά που του αναλογούν κι απ αυτά για τα οποία πληρώνεται πχ στην περιοχή μου απο κει που υπήρχε ενας διανομέας για κάθε ζώνη ΤΚ, τώρα έχουμε τον ιδιο για τρεις ζώνες...και φυσικά πληρώνεται τα ίδια που πληρωνόταν για το 1/3 της δουλειάς Σταυρο με ολο το σεβασμο αλλα εχω διαφορετικη αποψη σε οτι εχει να κανει στο κοματι του εργαζομενου ταχυδρομου : Μιλαω για τον ''δικο μου'' ταχυδρομο. Αυτό που κανει ο ταχυδρομος με τα λάθος στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα σχετικά με τον εντοπισμό αντικείμενων (προς παραδοση) έχει σαν επίπτωση σε εμένα να περιμένω στο σπιτι μου για να παραλάβω τα δεματά μου από τον ταχυδρόμο. Τα οποια τελικα δεν τα φερνει. Χάνω και χρόνο την επόμενη ημέρα για να πάω να παραλάβω το/τα δέμα τα μου στο τοπικό ταχυδρομειο. Επίσης έχει επίπτωση και στην υπηρεσία τον ΕΛΤΑ για το λόγο ότι το/τα δεματά μου πρέπει να μεταφερθούν από την Μ.Δ. στο τοπικό ταχυδρομείο με άλλον υπάλληλο να παραλάβει το τοπικό ταχυδρομείο και να μου το παραδώσει άλλος υπαληλος απο το τοπικό ταχυδρομείο. όπως γίνετε αντιληπτό για τα δεματά που δεν φέρνει ο ταχυδρόμος απασχολείτε επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό με χαμένες ώρες και τα ΕΛΤΑ με χαμένους πόρους. Οποτε ο συγκεκριμενος ή και αλλοι ταχυδρομοι που ακολουθουν την ιδια τακτικη ''χωνουν'' τους συναδελφους τους. Δεν σεβονται ή και δεν υπαρχει συναδελφικη αλληλεγγυη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Σταυρο με ολο το σεβασμο αλλα εχω διαφορετικη αποψη σε οτι εχει να κανει στο κοματι του εργαζομενου ταχυδρομου : Μιλαω για τον ''δικο μου'' ταχυδρομο. Αυτό που κανει ο ταχυδρομος με τα λάθος στοιχεία που εμφανίζονται στη σελίδα σχετικά με τον εντοπισμό αντικείμενων (προς παραδοση) έχει σαν επίπτωση σε εμένα να περιμένω στο σπιτι μου για να παραλάβω τα δεματά μου από τον ταχυδρόμο. Τα οποια τελικα δεν τα φερνει. Χάνω και χρόνο την επόμενη ημέρα για να πάω να παραλάβω το/τα δέμα τα μου στο τοπικό ταχυδρομειο. Επίσης έχει επίπτωση και στην υπηρεσία τον ΕΛΤΑ για το λόγο ότι το/τα δεματά μου πρέπει να μεταφερθούν από την Μ.Δ. στο τοπικό ταχυδρομείο με άλλον υπάλληλο να παραλάβει το τοπικό ταχυδρομείο και να μου το παραδώσει άλλος υπαληλος απο το τοπικό ταχυδρομείο. όπως γίνετε αντιληπτό για τα δεματά που δεν φέρνει ο ταχυδρόμος απασχολείτε επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό με χαμένες ώρες και τα ΕΛΤΑ με χαμένους πόρους. Οποτε ο συγκεκριμενος ή και αλλοι ταχυδρομοι που ακολουθουν την ιδια τακτικη ''χωνουν'' τους συναδελφους τους. Δεν σεβονται ή και δεν υπαρχει συναδελφικη αλληλεγγυη.Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι γράφεις, αλλά η διαδικασία έχει ως εξής: Ο ταχυδρόμος-διανομέας, μαζεύει τα δέματα το πρωί. τα κτυπάει στο σύστημα και γράφει τα ειδοποιητήρια. Το σύστημα αυτόματα βάζει προς παράδοση στο τρακινγκ, καθώς έτσι είναι σχεδιασμένο. Γεμίζει τη μηχανή με τα ειδοποιητήρια και τους μη συστημένους φάκελους (που δε χρειάζονται υπογραφή) μικρού μεγέθους και κάνει τη διανομή. Το μεσημέρι που επιστρέφει, φορτώνει το φορτηγό με τα μεγάλα δέματα και τα πηγαίνει στο ταχυδρομείο σου (συνήθως σε κεντρικά ταχυδρομεια η διανομή είναι στο ίδιο κτήριο κι απλώς τα κατεβάζουν κάτω). Εκεί πας και τα παίρνεις απ τον υπάλληλο του ταχυδρομείου, που ειναι η δουλειά του ούτως ή άλλως. Η διαδικασία είναι απολύτως σωστή και λογική και εις βάρος κανενός. Αν έπρεπε ο ανθρωπος να χτυπαει κουδούνια και να περιμένει για να παραδίδει συστημένα και να παίρνει υπογραφές, θα θελε κάθε ταχυδρόμος από ένα φορτηγό στην καθισιά του, και το διπλάσιο ωράριο εργασίας. Πράγμα ανέφικτο σε μια χώρα που οι φόροι πάνε κυρίως στην αποπληρωμή ενός παράνομου χρέους και στο σώσιμο των ιδιωτικών τραπεζών, αντί στην ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας παιδείας και ακολούθως των δημόσιων ταχυδρομικών υπηρεσιών. Edited December 1, 2015 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι γράφεις, αλλά η διαδικασία έχει ως εξής: Ο ταχυδρόμος-διανομέας, μαζεύει τα δέματα το πρωί. τα κτυπάει στο σύστημα και γράφει τα ειδοποιητήρια. Το σύστημα αυτόματα βάζει προς παράδοση στο τρακινγκ, καθώς έτσι είναι σχεδιασμένο. Γεμίζει τη μηχανή με τα ειδοποιητήρια και τους μη συστημένους φάκελους (που δε χρειάζονται υπογραφή) μικρού μεγέθους και κάνει τη διανομή. Το μεσημέρι που επιστρέφει, φορτώνει το φορτηγό με τα μεγάλα δέματα και τα πηγαίνει στο ταχυδρομείο σου (συνήθως σε κεντρικά ταχυδρομεια η διανομή είναι στο ίδιο κτήριο κι απλώς τα κατεβάζουν κάτω). Εκεί πας και τα παίρνεις απ τον υπάλληλο του ταχυδρομείου, που ειναι η δουλειά του ούτως ή άλλως. Η διαδικασία είναι απολύτως σωστή και λογική και εις βάρος κανενός. Αν έπρεπε ο ανθρωπος να χτυπαει κουδούνια και να περιμένει για να παραδίδει συστημένα και να παίρνει υπογραφές, θα θελε κάθε ταχυδρόμος από ένα φορτηγό στην καθισιά του, και το διπλάσιο ωράριο εργασίας. Πράγμα ανέφικτο σε μια χώρα που οι φόροι πάνε κυρίως στην αποπληρωμή ενός παράνομου χρέους και στο σώσιμο των ιδιωτικών τραπεζών, αντί στην ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας παιδείας και ακολούθως των δημόσιων ταχυδρομικών υπηρεσιών. Φερνει ο ταχυδρομος το ειδοποιητηριο. Tα δεματα φευγουν απο την ΜΔ με αλλον υπαλληλο την επομενη ημερα το πρωι και μεχρι τις 10 ειναι στο ταχυδρομειο της περιοχης μου. Η ΜΔ ειναι 4-5χλμ μακρια απο το τοπικο ταχυδρομειο μου. Ο προηγουμενος ταχυδρομος εφερνε τα παντα και χτυπουσε και τα κουδουνια ηταν και μεγαλος και βγηκε σε συνταξη. Αυτο που μπορω να πω για τον καινουριο μας ταχυδρομο ειναι οτι δεν ξερει καλα τις οδους στην περιοχη και χανει χρονο με την αλληλογραφια και για αυτο δεν φερνει και τα δεματα. Δες ΑΠΟΣΤΟΛΗ RF360192005SG Κατάσταση Ημερομηνί Ώρα Περιοχή ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 24-11-2015 23:28 ΠΑΤΡΑ Κ Δ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ 25-11-2015 06:34 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 25-11-2015 07:46 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 25-11-2015 12:37 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ 25-11-2015 14:29 Μ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑΣ 4 26-11-2015 09:40 ΠΑΤΡΑΣ 4 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 τελευταια αρκετες καθυστερησεις απο τα ελτα και δεν εχουμε καν γιορτες ακομα.γυρω στις 40 μερες οποιοδηποτε προιον.σπο 20 περιπου που ηταν πριν... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 εγω παντως αν δεν περασει 1.5 μηνας δεν παραλαμβανω τιποτα.... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 πιστευω οτι πρεπει να εχουν τελειωσει πολλες συμβασεις και υπαρχει προβλημα. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Έχω παραγγειλει εδώ και 40 μέρες κάποια πράγματα από eBay και δεν ήρθε τίποτα.... Αν είναι δυνατόν Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 38 και σήμερα με 5 παραγγελίες από banggood. Πρέπει να γίνεται χαμός αυτές τις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dendenden Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Τα ιδια και από εμενα :wacko: Εbay.co.uk Shipped από 23/10/15 Royal Mail UK unregistered και ακόμα να παραλάβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 :blink: - σαββατο μεσημερι παραδιδω στο γκισε δεμα για Γερμανια, τεταρτη πρωϊ ειχε φτασει ηδη και μου εστειλε mail ο πωλητης (!) οταν ειναι να φυγει κατι τα Ελ.Τα ειναι "σφαιρα" αλλα για να μπει κατι ειναι "χελωνα" πολλες φορες. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Τα ιδια και από εμενα :wacko: Εbay.co.uk Shipped από 23/10/15 Royal Mail UK unregistered και ακόμα να παραλάβω... Έρχονται με κάρο τα δικά μας οπότε έχουμε δρόμο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παιδια οτι ερχεται απο ευρωπη πλεον ειναι ..... φεεεεεεετα...... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παιδια οτι ερχεται απο ευρωπη πλεον ειναι ..... φεεεεεεετα...... Αν έρχεται με τρένο η φορτηγό, να το καταλάβω: είναι κλειστά τα σύνορα. Το air-mail όμως γιατί να αργεί τόσο; Απο Amazon περιμένω 2-3 πακέτα και πέρασαν 10-12 μέρες. Ένα άλλο που έστειλαν με Chronopost ήρθε σε 48 ώρες, μέσω Γαλλίας μάλιστα όπου έχουν λόγους να είναι πιο προσεκτικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts