pantelos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ένα δέμα που περιμένω με EMS ανανεώνεται στην κινέζικη ιστοσελίδα περίπου 3-4 ώρες νωρίτερα. Το δέμα έχει κάνει ήδη δυο στάσεις στην Ελλάδα... Σε παλιότερες αγορές από ΕΕ μου είχαν παραδοθεί τα προϊόντα και η σελίδα ακόμη τα έψαχνε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) παιδια κατα τυχη κοιταξα στη σελιδα των ταχυμεταφορων ΕΛΤΑ επειδη στα αλλα τρακινγκ (και του ΕΛΤΑ) ειχε πολλες μερες να ενημερωθει το πακετο μου και μου βγαζει. ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-02-2013 15:14 IPS τι σημαινει IPS περιοχη? και ποτε λετε να το εχω στα χερια μου? Ολα μα ολα τα αλλα που κοιταζα sao.cn κλπ δεν το βγαζουν αυτο Edited February 13, 2013 by durutti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 12:14:11 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 12:27:01 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας :angry: - ειναι τριτη και το δεμα βαση του site τους δειχνει πως εχει κολλησει (!) το παρατησαν σε καμια γωνια,πηρε αναρρωτικη ο υπαλληλος,τι στο διαολο γινεται (?) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paullie2123 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά. Έχω παραγγείλει από ebay αλλά δεν μου έχει έρθει τίποτα εδώ και 44/45 μέρες. Είναι από διαφορετικές τοποθεσίες, και δυστυχώς χωρίς "code" γιατί στάλθηκαν με "first class mail"(απλό ταχυδρομείο). Να το πάρω απόφαση ότι μου τα έχουν "φάει" τα Ελτά ε? (Το ένα από 100% έμπιστο άτομο άρα αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μην έχουν αποσταλεί. Κανένας με ίδιο πρόβλημα?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά. Έχω παραγγείλει από ebay αλλά δεν μου έχει έρθει τίποτα εδώ και 44/45 μέρες. Είναι από διαφορετικές τοποθεσίες, και δυστυχώς χωρίς "code" γιατί στάλθηκαν με "first class mail"(απλό ταχυδρομείο). Να το πάρω απόφαση ότι μου τα έχουν "φάει" τα Ελτά ε? (Το ένα από 100% έμπιστο άτομο άρα αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μην έχουν αποσταλεί. Κανένας με ίδιο πρόβλημα?Ευχαριστώ. από ποιες χώρες σου στειλαν; Πήγαινε στα ελτα της περιοχής σου και ψάξε στον κατάλογο με τα ονόματα των απλών πακέτων να δεις..θα σου πάρει ώρες αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silents Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μια ερωτηση μας εβαλαν ταχυδρομικη θυριδα και θελω να ρωτησω το εξης εκανα αγορεσ απο ιντενρετ απο εξωτερικο ερχοταν ειδοποιητηριο και πηγαινα ταχυδρομειο και τα παιρνα....τωρα οποια φορμα συμπληρωσω σε οποιαδηποτε σελιδα δεν υπαρχει πλαισιο να την βαλω αλλα μονο για ταχυδρομικο κωδικα....τι γινεται σε αυτην την περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μια ερωτηση μας εβαλαν ταχυδρομικη θυριδα και θελω να ρωτησω το εξης εκανα αγορεσ απο ιντενρετ απο εξωτερικο ερχοταν ειδοποιητηριο και πηγαινα ταχυδρομειο και τα παιρνα....τωρα οποια φορμα συμπληρωσω σε οποιαδηποτε σελιδα δεν υπαρχει πλαισιο να την βαλω αλλα μονο για ταχυδρομικο κωδικα....τι γινεται σε αυτην την περιπτωση? δίνεις τη διεύθυνση του ταχυδρομείο και γράφεις και τον αριθμό της θυρίδας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrs84 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 το πιο πιθανο να σου ερθει σε κανα δυο βδομαδες ή μπορει να χαθηκε!μπορει τα ελτα να καθυστερουν λιγο αλλα πολλες αποστολες που ειχα απο αμαζον τπτ δεν χαθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 για να στείλω φάκελο τετοιου τύπου, θα πρέπει να πάω στο ταχυδρομείο για εξτρα χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 για να στείλω φάκελο τετοιου τύπου, θα πρέπει να πάω στο ταχυδρομείο για εξτρα χρέωση;φάκελοι καλύτεροι απ αυτόν, στα ελτά πωλούνται 0.65€. Και για να στείλεις φυσικά χρειάζεσαι και γραμματόσημα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 για να στείλω φάκελο τετοιου τύπου, θα πρέπει να πάω στο ταχυδρομείο για εξτρα χρέωση; Η χρέωση εξαρτάται από το βάρος και από το μέγεθος... Ο συγκεκριμένος έχει λέει βάρος 7,2γρ/φάκελο... Επομένως, απο εκεί και πέρα εξαρτάται από το τι θα βάλεις μέσα, για να δεις αν θα χρεωθεί σαν απλό γράμμα ή κάτι παραπάνω. φάκελοι καλύτεροι απ αυτόν, στα ελτά πωλούνται 0.65€. Και για να στείλεις φυσικά χρειάζεσαι και γραμματόσημα Είναι τόσο καλύτερος δηλαδή αυτός των ΕΛΤΑ που να δικαιολογεί υπερπενταπλάσια τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Είναι τόσο καλύτερος δηλαδή αυτός των ΕΛΤΑ που να δικαιολογεί υπερπενταπλάσια τιμή?εγώ το βλέπω μισή τιμή :confused: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 λαθος ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 εγώ το βλέπω μισή τιμή :confused: Τα ΕΛΤΑ το δίνουν 0,65 τον έναν, σωστά? Στο παραπάνω link που παρέθεσε ο mol προκύπτει 1,19 οι 10 φάκελοι, άρα 0,119 έκαστος. So... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Τα ΕΛΤΑ το δίνουν 0,65 τον έναν, σωστά? Στο παραπάνω link που παρέθεσε ο mol προκύπτει 1,19 οι 10 φάκελοι, άρα 0,119 έκαστος. So... τώρα πρόσεξα ότι λέει κάτω 10 τεμάχια. Θα πρεπε να το χαν στο τίτλο εμφανές αυτό ;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Γνωρίζει κανείς αν έχει κάποιο πρόβλημα το tracking site των ΕΛΤΑ; Απο εχθές δεν μου το ανοίγει... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Γνωρίζει κανείς αν έχει κάποιο πρόβλημα το tracking site των ΕΛΤΑ; Απο εχθές δεν μου το ανοίγει... συνηθισμένο:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Περιμενα και γω ενα πακετο. και πανω που αρχισα να "φορτωνω" μιας και δεν μπορουα να το trackarw μου ηρθε! Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 συνηθισμένο:p Αυτήν την φορά παράγινε όμως...:rolleyes: Θυμάται μήπως κανείς το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχει στην σελίδα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Αυτήν την φορά παράγινε όμως...:rolleyes: Θυμάται μήπως κανείς το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχει στην σελίδα; όντως. 8001182000 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 όντως. 8001182000 Thanks! Θα τους πάρω αύριο για το δέμα και θα τους ρωτήσω και για το site...! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Thanks! Θα τους πάρω αύριο για το δέμα και θα τους ρωτήσω και για το site...! αν πάρεις απάντηση για το site πες μας να γελάσουμε :lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 12:14:11 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 12:27:01 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας :angry: - ειναι τριτη και το δεμα βαση του site τους δειχνει πως εχει κολλησει (!) το παρατησαν σε καμια γωνια,πηρε αναρρωτικη ο υπαλληλος,τι στο διαολο γινεται (?) The IdentifierID you entered is invalid. Please contact customer service :mad: - απο εκεινη την ημερομηνια και μετα στο site τους το δεμα δεν υπαρχει αν και εφτασε στα χερια μου τελικα στις 24 του μηνος (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 The IdentifierID you entered is invalid. Please contact customer service :mad: - απο εκεινη την ημερομηνια και μετα στο site τους το δεμα δεν υπαρχει αν και εφτασε στα χερια μου τελικα στις 24 του μηνος (!) ως γνωστό, το online τρακινγκ των ελτά δεν δουλεύει εδώ κ μέρες. Μόνο απ το τηλέφωνο μαθαίνουμε πλέον Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Καλημέρα Αγόρασα 2 αξεσουαρ για το κινητο μου απο 2 διαφορετικά μαγαζιά στο ebay.. Το ένα μου ήρθε συστημένο (7 ευρώ αξία αγοράς) ενω το άλλο οχι (2 ευρώ αξία αγοράς)... έρετε αν "μπαινει" αυτόματα συστημένο ένα πακέτο ανάλογα με την τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts