Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα δέμα που περιμένω με EMS ανανεώνεται στην κινέζικη ιστοσελίδα περίπου 3-4 ώρες νωρίτερα. Το δέμα έχει κάνει ήδη δυο στάσεις στην Ελλάδα... Σε παλιότερες αγορές από ΕΕ μου είχαν παραδοθεί τα προϊόντα και η σελίδα ακόμη τα έψαχνε...:lol:

παιδια κατα τυχη κοιταξα στη σελιδα των ταχυμεταφορων ΕΛΤΑ επειδη στα αλλα τρακινγκ (και του ΕΛΤΑ) ειχε πολλες μερες να ενημερωθει το πακετο μου και μου βγαζει.

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-02-2013 15:14 IPS

τι σημαινει IPS περιοχη? και ποτε λετε να το εχω στα χερια μου?

Ολα μα ολα τα αλλα που κοιταζα sao.cn κλπ δεν το βγαζουν αυτο

Edited by durutti

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 12:14:11 μμ

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 12:27:01 μμ

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας

:angry: - ειναι τριτη και το δεμα βαση του site τους δειχνει πως εχει κολλησει (!) το παρατησαν σε καμια γωνια,πηρε αναρρωτικη ο υπαλληλος,τι στο διαολο γινεται (?)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά.

Έχω παραγγείλει από ebay αλλά δεν μου έχει έρθει τίποτα εδώ και 44/45 μέρες.

Είναι από διαφορετικές τοποθεσίες, και δυστυχώς χωρίς "code" γιατί στάλθηκαν με "first class mail"(απλό ταχυδρομείο).

Να το πάρω απόφαση ότι μου τα έχουν "φάει" τα Ελτά ε?

(Το ένα από 100% έμπιστο άτομο άρα αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μην έχουν αποσταλεί.

Κανένας με ίδιο πρόβλημα?Ευχαριστώ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά.

Έχω παραγγείλει από ebay αλλά δεν μου έχει έρθει τίποτα εδώ και 44/45 μέρες.

Είναι από διαφορετικές τοποθεσίες, και δυστυχώς χωρίς "code" γιατί στάλθηκαν με "first class mail"(απλό ταχυδρομείο).

Να το πάρω απόφαση ότι μου τα έχουν "φάει" τα Ελτά ε?

(Το ένα από 100% έμπιστο άτομο άρα αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μην έχουν αποσταλεί.

Κανένας με ίδιο πρόβλημα?Ευχαριστώ.

από ποιες χώρες σου στειλαν; Πήγαινε στα ελτα της περιοχής σου και ψάξε στον κατάλογο με τα ονόματα των απλών πακέτων να δεις..θα σου πάρει ώρες αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς..

μια ερωτηση μας εβαλαν ταχυδρομικη θυριδα και θελω να ρωτησω το εξης εκανα αγορεσ απο ιντενρετ απο εξωτερικο ερχοταν ειδοποιητηριο και πηγαινα ταχυδρομειο και τα παιρνα....τωρα οποια φορμα συμπληρωσω σε οποιαδηποτε σελιδα δεν υπαρχει πλαισιο να την βαλω αλλα μονο για ταχυδρομικο κωδικα....τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?

μια ερωτηση μας εβαλαν ταχυδρομικη θυριδα και θελω να ρωτησω το εξης εκανα αγορεσ απο ιντενρετ απο εξωτερικο ερχοταν ειδοποιητηριο και πηγαινα ταχυδρομειο και τα παιρνα....τωρα οποια φορμα συμπληρωσω σε οποιαδηποτε σελιδα δεν υπαρχει πλαισιο να την βαλω αλλα μονο για ταχυδρομικο κωδικα....τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?

δίνεις τη διεύθυνση του ταχυδρομείο και γράφεις και τον αριθμό της θυρίδας

το πιο πιθανο να σου ερθει σε κανα δυο βδομαδες ή μπορει να χαθηκε!μπορει τα ελτα να καθυστερουν λιγο αλλα πολλες αποστολες που ειχα απο αμαζον τπτ δεν χαθηκε

για να στείλω φάκελο τετοιου τύπου, θα πρέπει να πάω στο ταχυδρομείο για εξτρα χρέωση;
φάκελοι καλύτεροι απ αυτόν, στα ελτά πωλούνται 0.65€. Και για να στείλεις φυσικά χρειάζεσαι και γραμματόσημα

για να στείλω φάκελο τετοιου τύπου, θα πρέπει να πάω στο ταχυδρομείο για εξτρα χρέωση;

Η χρέωση εξαρτάται από το βάρος και από το μέγεθος... Ο συγκεκριμένος έχει λέει βάρος 7,2γρ/φάκελο... Επομένως, απο εκεί και πέρα εξαρτάται από το τι θα βάλεις μέσα, για να δεις αν θα χρεωθεί σαν απλό γράμμα ή κάτι παραπάνω.

φάκελοι καλύτεροι απ αυτόν, στα ελτά πωλούνται 0.65€. Και για να στείλεις φυσικά χρειάζεσαι και γραμματόσημα

Είναι τόσο καλύτερος δηλαδή αυτός των ΕΛΤΑ που να δικαιολογεί υπερπενταπλάσια τιμή?

Είναι τόσο καλύτερος δηλαδή αυτός των ΕΛΤΑ που να δικαιολογεί υπερπενταπλάσια τιμή?
εγώ το βλέπω μισή τιμή :confused:

εγώ το βλέπω μισή τιμή :confused:

Τα ΕΛΤΑ το δίνουν 0,65 τον έναν, σωστά?

Στο παραπάνω link που παρέθεσε ο mol προκύπτει 1,19 οι 10 φάκελοι, άρα 0,119 έκαστος.

So...

Τα ΕΛΤΑ το δίνουν 0,65 τον έναν, σωστά?

Στο παραπάνω link που παρέθεσε ο mol προκύπτει 1,19 οι 10 φάκελοι, άρα 0,119 έκαστος.

So...

τώρα πρόσεξα ότι λέει κάτω 10 τεμάχια. Θα πρεπε να το χαν στο τίτλο εμφανές αυτό ;)

Γνωρίζει κανείς αν έχει κάποιο πρόβλημα το tracking site των ΕΛΤΑ; Απο εχθές δεν μου το ανοίγει...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Γνωρίζει κανείς αν έχει κάποιο πρόβλημα το tracking site των ΕΛΤΑ; Απο εχθές δεν μου το ανοίγει...

συνηθισμένο:p

Περιμενα και γω ενα πακετο. και πανω που αρχισα να "φορτωνω" μιας και δεν μπορουα να το trackarw μου ηρθε!
θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

συνηθισμένο:p

Αυτήν την φορά παράγινε όμως...:rolleyes:

Θυμάται μήπως κανείς το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχει στην σελίδα;

Αυτήν την φορά παράγινε όμως...:rolleyes:

Θυμάται μήπως κανείς το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχει στην σελίδα;

όντως. 8001182000

όντως. 8001182000

Thanks! Θα τους πάρω αύριο για το δέμα και θα τους ρωτήσω και για το site...!

Thanks! Θα τους πάρω αύριο για το δέμα και θα τους ρωτήσω και για το site...!

αν πάρεις απάντηση για το site πες μας να γελάσουμε :lol:

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 12:14:11 μμ

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 12:27:01 μμ

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας

:angry: - ειναι τριτη και το δεμα βαση του site τους δειχνει πως εχει κολλησει (!) το παρατησαν σε καμια γωνια,πηρε αναρρωτικη ο υπαλληλος,τι στο διαολο γινεται (?)

The IdentifierID you entered is invalid.

Please contact customer service

:mad: - απο εκεινη την ημερομηνια και μετα στο site τους το δεμα δεν υπαρχει αν και εφτασε στα χερια μου τελικα στις 24 του μηνος (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

The IdentifierID you entered is invalid.

Please contact customer service

:mad: - απο εκεινη την ημερομηνια και μετα στο site τους το δεμα δεν υπαρχει αν και εφτασε στα χερια μου τελικα στις 24 του μηνος (!)

ως γνωστό, το online τρακινγκ των ελτά δεν δουλεύει εδώ κ μέρες. Μόνο απ το τηλέφωνο μαθαίνουμε πλέον

Καλημέρα

Αγόρασα 2 αξεσουαρ για το κινητο μου απο 2 διαφορετικά μαγαζιά στο ebay..

Το ένα μου ήρθε συστημένο (7 ευρώ αξία αγοράς) ενω το άλλο οχι (2 ευρώ αξία αγοράς)...

έρετε αν "μπαινει" αυτόματα συστημένο ένα πακέτο ανάλογα με την τιμή?