Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμμία. :O

Η καλύτερη λύση για αντικαταβολή είναι η Πόρτα-Πόρτα.

Nαι με πορτα-πορτα στελνω..Εστω αν γνωριζεις ποια απ'ολες κανει λιγοτερες μερες για την παραδοση των χρηματων στον αποστολεα??

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Nαι με πορτα-πορτα στελνω..Εστω αν γνωριζεις ποια απ'ολες κανει λιγοτερες μερες για την παραδοση των χρηματων στον αποστολεα??

Καμμία. Όλες σου δίνουν τα χρήματα τέλος του μήνα.

σε πόσες μέρες φτάνει συνήθως στον παραλήπτη το δέμα με αντικαταβολή;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

σε πόσες μέρες φτάνει συνήθως στον παραλήπτη το δέμα με αντικαταβολή;

3-5 ή 1-3 με το πορτα πορτα κανει 3 μεγιστο..εργασιμες παντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Επειδη σκεφτομαι να παω ο ιδιος στα ΕΛΤΑ να τους ρωτησω για τα χρηματα τι ακριβως θα κανω..??..θα χρειαστω να υποθεσω την αποδειξη που μου ειχαν δωσει τοτε στα ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ κατα την αποστολη ετσι??..βσκ τι ακριβως θα τους πω..??σορρυ για την αμηχανια μου αλλα δν θελω να παω και να μην ξερω τι να κανω..:worry:

Ευχαριστω..:)

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

θα πας με την αποδειξη αποστολης που ειχες κανει κ την ταυτοτητα σου. θα τους πεις οτι ο αποστολεας εχει παραλαβει δω κ ποσο καιρο το δεμα αλλα τα λεφτα δεν εχουν ερθει. αν και μου φαινεται απιθανο να σου τα δωσουν ετσι. θα σε πουν να περιμενεις το χαρτακι σου.

θα πας με την αποδειξη αποστολης που ειχες κανει κ την ταυτοτητα σου. θα τους πεις οτι ο αποστολεας εχει παραλαβει δω κ ποσο καιρο το δεμα αλλα τα λεφτα δεν εχουν ερθει. αν και μου φαινεται απιθανο να σου τα δωσουν ετσι. θα σε πουν να περιμενεις το χαρτακι σου.

Oταν λες χαρτακι εννοεις την αποδειξη την αποστολης??δηλαδη περιμενε..δν ειναι υποχρεωμενοι να μου δωσουν το χρηματικο ποσο απ'την στιγμη που εχει γινει η παραλαβη και εχει περασει πανω απο μια βδομαδα??..δηλαδη τι, οποτε θελουν εκεινοι παραδιδουν τα χρηματα στον αποστολεα??..δν μπορω να την καταλαβω την λογικη τους..:confused:

καλά,δε βγάζεις άκρη...Στη γειτονιά μου πχ,πάντα χάνονται τα ειδοποιητήρια των δεμάτων,και πάμε ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ στο ταχυδρομιο :s

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Oταν λες χαρτακι εννοεις την αποδειξη την αποστολης??δηλαδη περιμενε..δν ειναι υποχρεωμενοι να μου δωσουν το χρηματικο ποσο απ'την στιγμη που εχει γινει η παραλαβη και εχει περασει πανω απο μια βδομαδα??..δηλαδη τι, οποτε θελουν εκεινοι παραδιδουν τα χρηματα στον αποστολεα??..δν μπορω να την καταλαβω την λογικη τους..:confused:

οχι δεν ειναι υποχρεωμενοι. πρεπει να [αρεισ το χαρτι στα χερια σου κ μετα να πασ να παρεισ τα λεφτα. αυτη ειανι η διαδικασια δεν μπορει να αλλαξει ειδικα για σενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι δεν ειναι υποχρεωμενοι. πρεπει να [αρεισ το χαρτι στα χερια σου κ μετα να πασ να παρεισ τα λεφτα. αυτη ειανι η διαδικασια δεν μπορει να αλλαξει ειδικα για σενα

Δεν ειπα να αλλαξει για μενα..απλα ειπα οτι δν μπορω να καταλαβω την λογικη τους..απ'οτι καταλαβαινω και να παω δν προκειται να γινει κατι οποτε θα κατσω να περιμενω τον ταχυδρομο να τα φερει σπιτι..βσκ αν η παραλαβη του δεματος εγινε στις 15/05 ποτε παιζει να παρω τα χρηματα??..τελος του μηνα ή μπορει και πιο πριν??:worry:

Δεν ειπα να αλλαξει για μενα..απλα ειπα οτι δν μπορω να καταλαβω την λογικη τους..απ'οτι καταλαβαινω και να παω δν προκειται να γινει κατι οποτε θα κατσω να περιμενω τον ταχυδρομο να τα φερει σπιτι..βσκ αν η παραλαβη του δεματος εγινε στις 15/05 ποτε παιζει να παρω τα χρηματα??..τελος του μηνα ή μπορει και πιο πριν??:worry:

οτι εχει υπαρξει καθυστερηση δεν το συζηταμε. δεν υπαρχει στανταρ διαστημα, απλα θα περιμενεισ να ερθει το χαρτι. δεν εχεισ αλλη επιλογη

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο ακριβως. θα σε φερουν μια ειδοποιηση στο σπιτι για να πας στο ταχυδρομειο να τα παρεις εκτος αν στα φερουν απευθειας σπιτι. οποτε υπομονη

A οκ τοτε θα περιμενω..:)..και μια τελευταια απορια:

σε περιπτωση που δεν καταφερουν να βρουν το σπιτι (λεμε τωρα) τι ακριβως γινεται??.. σε παιρνουν τηλεφωνο??..ή απλα δν γινεται τπτ και περιμενουν να πας εσυ εκει και να παραλαβεις ειτε το χαρτι αυτο ειτε κατευθειαν τα λεφτα??

Αν και δεν υπάρχει standard διαδικασία (με τα ΕΛ.ΤΑ. δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ :lol: ) θα σου αφήσουν ειδοποιητήριο εάν δεν σε βρουν όπως γίνεται στα συστημένα.

ρε παιδιά,κάτι δε πάει καλά...Βάζοντας τον κωδικό του δέματος,μου βγάζει αυτό:

Παρασκευή, 22 Μάιος 2009 17:24:01 ` ` ` `

`

Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αποστολή Συσκευασίας

Δευτέρα, 25 Μάιος 2009 02:20:26 ` ` ` `

`

ΚΔ ΔΕΜΑΤΩΝ ΡΟΥΦ

Αντικείμενα σε Συσκευασία

Δευτέρα, 25 Μάιος 2009 04:14:54 ` ` ` `

`

ΚΔ ΔΕΜΑΤΩΝ ΡΟΥΦ

Αποστολή Συσκευασίας

Δευτέρα, 25 Μάιος 2009 09:58:20 ` ` ` `

`

Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αποδοχή

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΤΟ ΔΕΜΑ?

το σκηνικό είναι,οτι το δέμα έρχεται ΑΘΗΝΑ,ε φευγει απο αθηνα....δε πάμε καλαααααααααααα

Λεω την τεταρτη να περασω απ'τα Ελτα. Λοιπον θα χρειαστει να εχω μαζι μου ταυτοτητα και την αποδειξη που μου ειχαν δωσει στα ταχυμεταφορες Ελτα..ετσι??

Λεω την τεταρτη να περασω απ'τα Ελτα. Λοιπον θα χρειαστει να εχω μαζι μου ταυτοτητα και την αποδειξη που μου ειχαν δωσει στα ταχυμεταφορες Ελτα..ετσι??

παντα με την ταυτοτητα σου. κ το χαρτι βεβαιωσ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mολις σημερα εφεραν την επιταγη σπιτι..επιτελους..:D..οποτε αυριο θα παω με αυτην να παραλαβω και τα χρηματα..

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις...:)

Ταχυδρομική αποστολή βιβλίων προς ΗΠΑ.

Έχω να στείλω ένα δέμα με βιβλία, βάρους ~5Kg στις ΗΠΑ. Οι ιδιωτικές courier ζητάνε ένα νεφρό για τόσο βάρος, οπότε μένει το ταχυδρομείο. Απ'ότι θυμάμαι υπάρχει κάποια ειδική -μειωμένη- χρέωση για αποστολή βιβλίων. Μήπως τα έχω μπερδέψει όμως και αυτό που νομίζω είναι απλώς η κατηγορία SAL (που δεν αξίζει);

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

το μονο σιγουρο ειναι με ελτα συμφερει πολυ μα πολυ περισσοτερο να κανεισ την δουλεια σου παρα με καποια κουριερ
[sIGPIC][/sIGPIC]

Nα ρωτησω μηπως ο χρονος που κανει για να παρει ο αποστολεας τα χρηματα σε μια αποστολη με αντικαταβολη εξαρταται απ'την αποσταση μεταξη αποστολεα και παραληπτη??..πχ εγω που ειμαι Συρο εστειλα με αντικαταβολη ενα δεμα στην περιοχη της Βεροιας..επειδη ειναι τεραστια η αποσταση θα αργησουν να μου δωσουν το χαρτι για να παρω τα χρηματα??:confused:

• 1 month later...
Ξεθαβω παλι το τοπικ αυτο..θα ηθελα να ρωτησω, αν φερει ο ταχυδρομος το χαρτι (αφου εχει προηγηθει αποστολη με αντικαταβολη) και εσυ λειπεις σε ταξιδι τι γινεται..??..υπαρχει συγκεκριμενο χρονικο διαστημα μεσα στο οποιο θα πρεπει να γινει η παραλαβη των χρηματων απο τοτε που εφερε ο ταχυδρομος το χαρτι (πχ παραλαβει αλλος συγγενης το χαρτι αυτο)??:confused:

Η επιταγη ισχυει μεχρι το τελος του επομενου μηνα απο αυτον που το εστειλες, το γραφει και επανω.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...