Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!

Αν και μπαίνω συχνά, είναι το πρώτο μου post.

έχω το ουγγαρικό Ν8 από το Γενάρη, με prodyct code 059D693, αναβαθμισμένο στην PR 1.1 μέσω ΟΤΑ, opera mobile 11 αρκετές εγκαταστάσεις / απεγκαταστάσεις εφαρμογών και το μόνο που ίσως με χαλάει είναι η αίσθηση καθυστέρησης στο άνοιγμα / κλείσιμο εφαρμογών αλλά και κατά την πλοήγηση στα menu του λειτουργικού.

Πριν αρκετό καιρό εγκατέστησα το Kaspersky από Ovi Store. Όλα καλά μέχρι που πήγα να το απεγκαταστήσω μιας και ήταν trial και έκπκηκτος βλέπω να μου ζητάει κωδικό:blink: Τι κάνουμε σ΄αυτή την περίπτωση?

Τι κανεις? δηλ δεν βγαινει? κανε απεγκατασταση,και αν το θες τοσο "αγορασε το"απο κανα "μαγαζακι":)

Jason the Greek

αλημερα παιδια εχω κατεβασει και τον οπερα 10 και τον μινι 6, αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι διαφορεσ εχουν αυτα τα δυο μεταξυ τουσ, ο ενασ ειναι 8 mb ο αλλοσ ουτε 1 mb, γ αυτο ρωταω ενω ουσιαστικεσ διαφορεσ δεν εχουν, να πω πωσ τωρα σερφαρω απο μινι, :-)

Ρίξε μια ματιά στο link που σου δίνω

http://www.gotandroid.com/news/android-steam-mobile-82?utm_source=recentnews

Edited by GEOGEOGEO

Τι κανεις? δηλ δεν βγαινει? κανε απεγκατασταση,και αν το θες τοσο "αγορασε το"απο κανα "μαγαζακι":)

Δεν απεγκαθίσταται... Κατά την απεγκατάσταση, βγάζει ένα παράθυρο που με προτρέπει να δώσω κωδικό, παρόλο που ουδέποτε το είχα κλειδώσει.

Απ΄ότι κατάλαβα, έχουν πολοί το ίδιο πρόβλημα, αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη...

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

Δεν απεγκαθίσταται... Κατά την απεγκατάσταση, βγάζει ένα παράθυρο που με προτρέπει να δώσω κωδικό, παρόλο που ουδέποτε το είχα κλειδώσει.

εκει που ειναι το εικονιδιο - πατα οργανωση μετα το εικονιδιο του κασπερσκι και μετα διαγραφη - μηπως δεν στο κανει εκει

την Data Counter Widget by BH Production την έχει βρει κανείς σε άλλο ΄΄μαγαζι΄΄ εκτός από ovi?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ρίξε μια ματιά στο link που σου δίνω

http://www.gotandroid.com/news/android-steam-mobile-82?utm_source=recentnews

παντωσ ο οπερα 11 δεν εχει μοιρασμα για facebook twitter κτλ μονο ο μινι το εχει αυτο,..και σαφωσ ειναι πιο γρηγοροσ οποτε θα προτιμησω μινι

Στον κωδικό δώσε 0000

εκει που ειναι το εικονιδιο - πατα οργανωση μετα το εικονιδιο του κασπερσκι και μετα διαγραφη - μηπως δεν στο κανει εκει

το είχα κάνει ήδη.. τίποτα..

Στον κωδικό δώσε 0000

δυστυχώς..

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

Έχει βρει κάποιος κάποιο πραγματικά σοβαρό και πλήρες επιστημονικό calculator; Αγόρασα χτες το Power Calculator από το OVI Store, αλλά είναι σχετικώς δύσχρηστο. Επίσης εκτός του εργοστασιακού έχω δοκιμάσει τα Nice Calc 3 lite, Touch Calc 60, καθώς και το Scientific Calc σε μορφή .swf. Δεν έχει όμως κανένα τους την πληρότητα του Solution, το οποίο όμως δεν είναι συμβατό με οθόνη αφής.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

δυστυχώς..

Φίλε μου το έιχες αγοράσει? Δε σου είχε δώσει κάτι σαν κωδικό στην αρχή αφού στο ζητάει τώρα? Googlαρες μήπως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα? Μήπως να το ξαναπεράσεις από την αρχή αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον πρόγραμμα και να δεις μήπως σου λέει τον κωδικό κατά την εγκατάσταση? Στις ρυθμίσεις μέσα του προγράμματος δε σου έχει επιλογή ή αλλαγή κωδικού? Δοκίμασε μερικούς κλασικούς κωδικούς 1234 κτλ. Δε γίνεται να σου ζητάει κωδικό χωρίς να στον έχει πει είτε στην εγκατάσταση, να τον έχεις σετάρει μόνος σου, ή να τον έχει μέσα στα settings.

Opera Widgets 10.00.451 Symbian^3 signed

Opera Widgets are handy program for different things. Through it you can chat on Twitter, translate in google, play in special applications, etc.

-Google Translator

-Twiget

-Bubbles

-AccuWeather

-Sudoku

-Wikipedia

-Math Workpad

-BBC Sport News

-IQ Test

and many more...

δεν βαζω εικονες γιατι ειναι πολλες. τοπρογραμματακι δεν χανεται:)

παιδια το εχει δοκιμασει κανεις....???

σε μενα βγαζει προβλημα σύνδεσης...δεν "βλεπει" το ιντερνετ του κινητου με τιποτα...

(για wifi μιλαω....)

Υπαρχει και το FriendChat εδω και πολυ καιρο, που μια χαρα εκανες τη δουλεια σου!

Και ειναι μακραν πολυ καλυτερο απ' το επισημο facebook chat του ovi store...

Γιατι ομως δε βγαινει ενα Facebook app, που να εχει ενσωματωμενο το chat...?

ισως η καλύτερη εφαρμογή για facebookchat ever....!!!!!:)

Α Ψ Ο Γ Η ....

παιδια ξεχαστε ολα τα αλλα...και δοκιμαστε την....:)

να σαι καλα φιλε....

Edited by freddaras

Έχει βρει κάποιος κάποιο πραγματικά σοβαρό και πλήρες επιστημονικό calculator; Αγόρασα χτες το Power Calculator από το OVI Store, αλλά είναι σχετικώς δύσχρηστο. Επίσης εκτός του εργοστασιακού έχω δοκιμάσει τα Nice Calc 3 lite, Touch Calc 60, καθώς και το Scientific Calc σε μορφή .swf. Δεν έχει όμως κανένα τους την πληρότητα του Solution, το οποίο όμως δεν είναι συμβατό με οθόνη αφής.

Δοκιμασε το Natty(drAdeLante). Ειναι java αλλα πολυ καλο και με γραφηματα. Εγω εχω την εκδοση 2.3. και δουλευει μια χαρα. Θα το βρεις ευκολα στο google.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

παιδια το εχει δοκιμασει κανεις....???

σε μενα βγαζει προβλημα σύνδεσης...δεν "βλεπει" το ιντερνετ του κινητου με τιποτα...

(για wifi μιλαω....)

.

στο δικο μου δουλευει τελεια και εχω βαλει ενα καρο widgets. ψαξου λιγο ρε συ. ξεκινα το αφου συνδεθεις

καλησπέρα παιδιά. Από ότι είδα βγήκε και άλλη εφαρμογή για τσατ, την κατέβασα κ αυτή να την δοκιμάσω αλλά και αυτή όπως και το frιend τσατ συνδέονται μόνο με wifi ενώ με 3g όχι..όπως ούτε και το skype και ebuddy.. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; ..

Alexander Fokin QuickLang v. 1.1 S^3 Retail Signed

http://www.ipmartforum.com/attachment.php?attachmentid=629401&stc=1&d=1301122374

QuickLang allows to switch input language with one touch to the screen. Choose one of several possible variants of switching manner. You don't need to wait for new firmwares any more. Language switch with one touch is already available!

παιδια απίστευτη εφαρμογη...μολις την δοκιμασα.....

αλλαζεις γλωσσα(ελληνικα αγγλικα) σε Portrait Mode με μια κινηση μονο:):):)

σερνεις απλα λιγο το δαχτυλο προς τα πανω!!!!

στο γνωστο μαγαζακι θα την βρειτε....:)

ότι καλύτερο μέχρι στιγμής για symbian^3. Δουλεύει και σε lanscape μορφή στο Ν8. Επιτέλους ξεφορτώθηκα το langswitcher το οποίο δημιουργούσε προβλήματα λειτουργίας στο κουμπάκι της κάμερας. Άριστο πρόγραμμα, μπράβο........!!!!

Edited by frastgr
frastgr

καλησπέρα παιδιά. Από ότι είδα βγήκε και άλλη εφαρμογή για τσατ, την κατέβασα κ αυτή να την δοκιμάσω αλλά και αυτή όπως και το frιend τσατ συνδέονται μόνο με wifi ενώ με 3g όχι..όπως ούτε και το skype και ebuddy.. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; ..

σε μενα συνδεονται ολα κανονικα και με 3g.....

δοκιμασε για αρχη να βαλεις την 3g σου συνδεση "πρωτη" σε προτεραιότητα.....

ρυθμισεις συνδεση προορισμοι(αν θυμαμαι καλα) και εκει αλλαζεις την προτεραιοτητα..(βαλτο πρωτο πανω απο τα wifi σου)....

λογικα αν το κανεις θα συνδεθούν αμεσως......

στο δικο μου δουλευει τελεια και εχω βαλει ενα καρο widgets. ψαξου λιγο ρε συ. ξεκινα το αφου συνδεθεις

οκ το βρηκα....

κατι αλλο ρε παιδια...

τις ρυθμισεις για mms απο που τις διαγραφω τελειως....?

εψαξα αλλα δεν τις βρηκα πουθενα....

θελω να τις διαγραψω και να τις ξαναβαλω απο την αρχη γιατι με την wind εχω το γνωστο προβλημα οτι και αν κανω...(ενω φευγει το mms και το παιρνει ο αλλος στο κινητο βγαινει στα "αναβλήθηκε" και παραμενει εκει μεχρι να σβησω ολη την συνομιλια με το ατομο που εστειλα το mms...)...

υγ:ξεχαστηκα και εκανα διπλο ποστ:p:lol:

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

κατι αλλο ρε παιδια...

τις ρυθμισεις για mms απο που τις διαγραφω τελειως....?

εψαξα αλλα δεν τις βρηκα πουθενα....

θελω να τις διαγραψω και να τις ξαναβαλω απο την αρχη γιατι με την wind εχω το γνωστο προβλημα οτι και αν κανω...(ενω φευγει το mms και το παιρνει ο αλλος στο κινητο βγαινει στα "αναβλήθηκε" και παραμενει εκει μεχρι να σβησω ολη την συνομιλια με το ατομο που εστειλα το mms...)...

Δε νομίζω να διαγράφονται οι ρυθμίσεις για τα MMS. Απλά βρες και διάγραψε το σημείο πρόσβασης που σχετίζεται με τα MMS, π.χ. «MMS-GPRS» ή κάτι τέτοιο.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

σε μενα συνδεονται ολα κανονικα και με 3g.....

δοκιμασε για αρχη να βαλεις την 3g σου συνδεση "πρωτη" σε προτεραιότητα.....

ρυθμισεις συνδεση προορισμοι(αν θυμαμαι καλα) και εκει αλλαζεις την προτεραιοτητα..(βαλτο πρωτο πανω απο τα wifi σου)....

λογικα αν το κανεις θα συνδεθούν αμεσως......

έτσι το εχω πριν τα βάλω κιόλας, με αλλά προγραμματα δεν εχω τέτοιο πρόβλημα, μόνο με αυτα τα 4 ..

ότι καλύτερο μέχρι στιγμής για symbian^3. Δουλεύει και σε lanscape μορφή στο Ν8. Επιτέλους ξεφορτώθηκα το langswitcher το οποίο δημιουργούσε προβλήματα λειτουργίας στο κουμπάκι της κάμερας. Άριστο πρόγραμμα, μπράβο........!!!!

Πραγματικα κορυφη η εφαρμογη!:up:

http://fx-602p.krischik.com/index.php/Simulator/SymbianOS

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

How to uninstall Nokia Bubbles

This will completely uninstall Nokia Bubbles and restore a non-beta version of Qt (the same that is shipped in software PR1.1).

Go to Settings -> Application manager -> Installed apps

Long-press on Bubblelock (or Nokia Bubbles) from the list and select Uninstall

Install qtdowngrade.sis to C:/Phone Memory (Important to install to correct drive!)

Go to application grid and select Options -> Organise.

Long-press on QtExamples folder and select Delete.

Go to Settings -> Application manager -> Installed apps

Long-press on qtdowngrade from the list and select Uninstall

Reboot

βρε παιδια θελω να βγαλω για λιγο το nokia bubbles ..

κανω ολα τα παραπανω αλλα κολλάω στο application grid που λεει...

που στο καλο ειναι αυτο και δεν το βλεπω...?

κόλλησα τωρα....:wacko:

EDIT το βρηκα ουτε καν τον ειχα προσεξει τον φακελο...οιμεεεεεεεε

Εδειδη κι εγω (αφου εκανα ολα τα παραπανω) ψαχνω να βρω αυτο το application grid, που το βρηκες?

Σαν εφαρμογη η σαν αρχειο στο φακελο c?

Δε μπορω να το βρω πουθενα μιλαμε...ειναι δυνατον?

Υπαρχει καποια εφαρμογη για το Ν8 (οχι το custom dictionary) που να μπορεις να διαχειριστεις τις λεξεις του λεξικου ???

Ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by Doukas_F

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Alexander Fokin QuickLang v. 1.1 S^3 Retail Signed

QuickLang allows to switch input language with one touch to the screen. Choose one of several possible variants of switching manner. You don't need to wait for new firmwares any more. Language switch with one touch is already available!

παιδια απίστευτη εφαρμογη...μολις την δοκιμασα.....

αλλαζεις γλωσσα(ελληνικα αγγλικα) σε Portrait Mode με μια κινηση μονο:):):)

σερνεις απλα λιγο το δαχτυλο προς τα πανω!!!!

στο γνωστο μαγαζακι θα την βρειτε....:)

Για ακόμα μία φορά θα γκρινιάξω, το ξέρω. :p

Όλα καλά όλα ωραία, αλλά το θέμα είναι ότι δε δουλεύει καλά με το Swype. Προσωπικά πολλές φορές χρειάζεται να επιλέξω κείμενο, για να αντιγράψω ή να διαγράψω. Τα 3 πρώτα gestures που έχει η εφαρμογή για την αλλαγή γλώσσας (variants τα λέει) σου μπλοκάρουν την επιλογή κειμένου προς τα αριστερά, προς τα κάτω ή προς τα πάνω, γιατί όταν επιλέγεις κείμενο, αλλάζει και η γλώσσα και πετάγεται το ενημερωτικό popup ότι άλλαξε η γλώσσα. Επομένως μένει η επιλογή κειμένου στη μέση. Στο 4ο variant αρκεί να πατήσεις την πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Στο μεν portrait πληκτρολόγιο αυτό αντιστοιχεί στο σημαδάκι "Abc", στο μεν landscape (=Swype) είναι το δεξιό βελάκι του κέρσορα. Δεν ξέρω, εμένα μάλλον δε με βολεύει έτσι όπως είναι το implementation της εφαρμογής. Αν μπορούσαμε να την κάνουμε να λειτουργεί μόνο στο portrait πληκτρολόγιο, θα ήταν όντως πολύ χρήσιμο. ;)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Δοκιμασε το Natty(drAdeLante). Ειναι java αλλα πολυ καλο και με γραφηματα. Εγω εχω την εκδοση 2.3. και δουλευει μια χαρα. Θα το βρεις ευκολα στο google.

Αν και καθυστερημένα, σας ευχαριστώ και τους δύο. Τα βρήκα και τα εγκατέστησα και τα δύο. Τώρα θα έχω καμία 15αριά calculators στο Ν8 μου... :lol:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Υπαρχει καποια εφαρμογη για το Ν8 (οχι το custom dictionary) που να μπορεις να διαχειριστεις τις λεξεις του λεξικου ???

Ευχαριστω εκ των προτερων

Από ό,τι ξέρω δεν υπάρχει.

Edited by panosz75

Γνωριζει κανεις πως γινεται στον opera 11, οταν ειμαστε facebook, οι φωτο να μην ειναι τοσο μικρες?

Ενω το μαμησιο μια φωτο τη βγαζει κανονικα, στον opera τη δειχνει παααρα πολυ μικρη σε αστειο βαθμο...

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned