Moralas Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Εθεάθει εφαρμογή shutdown και restart για s^3.. Με λίγο ψάξιμο την βρίσκεται! 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Εθεάθει εφαρμογή shutdown και restart για s^3.. Με λίγο ψάξιμο την βρίσκεται! Όντως την είχα βρει εδώ και μέρες αλλά διάβασα κάπου ότι δεν κάνει πλήρη επανεκκίνιση του λειτουργικού και ότι δεν την συνιστούσαν. Πάντως θα με βόλευε μια τέτοια εφαρμογή (συνηθισμένος από την αντίστοιχη στο Ν82). 1 Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Όντως την είχα βρει εδώ και μέρες αλλά διάβασα κάπου ότι δεν κάνει πλήρη επανεκκίνιση του λειτουργικού και ότι δεν την συνιστούσαν. Πάντως θα με βόλευε μια τέτοια εφαρμογή (συνηθισμένος από την αντίστοιχη στο Ν82). Τη δοκίμασα και νομίζω ότι είναι μια χαρά η επανεκκίνησή της.. :) 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Επισης υπαρχει και το Active File πολυ καλος manager πολλα option και δυνατοτητα restart phone,το δουλευω καιρο...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Κύριοι δοκίμασα το Epocware Handy Blacklist v3.02, το Smartphoneware Best Blacklist v3.02, το Melon Advanced Blocker v2.15.248 καθώς και το Tarasov BlackList Mobile v1.99.1. Με όλα τα παραπάνω χτυπάνε μια φορά σ' αυτόν που σε καλεί και μετά δείχνουν ότι είναι κατειλημμένο. Σαν να σε καλεί κάποιος και να του το κλείνεις στη μούρη με λίγα λόγια. Υπάρχει κανένα προγραμματάκι blacklist της προκοπής που να λειτουργεί όπως πρέπει; (όπως το MCleaner στα παλιά καλά s60v3 μας) 1 Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Κύριοι δοκίμασα το Epocware Handy Blacklist v3.02, το Smartphoneware Best Blacklist v3.02, το Melon Advanced Blocker v2.15.248 καθώς και το Tarasov BlackList Mobile v1.99.1. Με όλα τα παραπάνω χτυπάνε μια φορά σ' αυτόν που σε καλεί και μετά δείχνουν ότι είναι κατειλημμένο. Σαν να σε καλεί κάποιος και να του το κλείνεις στη μούρη με λίγα λόγια. Υπάρχει κανένα προγραμματάκι blacklist της προκοπής που να λειτουργεί όπως πρέπει; (όπως το MCleaner στα παλιά καλά s60v3 μας) Δοκίμασε το Blackballer. Εγω εχω την δωρεαν εκδοση lite (που σου επιτρεπει μεχρι 5 καταχωρησεις) κατεβασμενη καυτευθείαν απο το ovistore, υπαρχει και πληρης. Και με αυτη την εφαρμογη βεβαια οταν σε περνει καποιος αναβει η οθονη αλλα το κινητο δεν πορλαβαινει να γραψει οτι ειναι κληση και ουτε φυσικα την εμφανιζει σαν αναπαντιτη οποτε πολυ δυσκολο καποιος να καταλαβει οτι ηταν κληση. Επισης το προγραμμα μπορει να μπλοκαρει και sms. οποτε εχεις 2 σε 1.;) Δε χανεις κατι να το δοκιμασεις μηπως σου κανει. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Δεν παίζει ρόλο να μην εμφανίζεται σε εμάς η κλήση ή το μήνυμα. Το θέμα είναι να μην αντιλαμβάνεται ο άλλος ότι τον γειώνεις. Αυτό μόνο στην πράξη μπορείς να το δοκιμάσεις. Δεν αρκεί μόνο να είναι το κινητό πολύ γρήγορο στην απόκρισή του, πρέπει να ανταποκρίνεται εξίσου γρήγορα και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Edited March 9, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Δε νομίζω να μπορεί ένα πρόγραμμα να ρυθμίσει το τι θα κάνει το δίκτυο. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να απορίψει αρκετά γρήγορα κάποια ανεπιθύμητη κλήση ώστε να νομίζει ο άλλος ότι είσαι κατελλειμένος. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Δοκίμασε το Blackballer. Εγω εχω την δωρεαν εκδοση lite (που σου επιτρεπει μεχρι 5 καταχωρησεις) κατεβασμενη καυτευθείαν απο το ovistore, υπαρχει και πληρης. Και με αυτη την εφαρμογη βεβαια οταν σε περνει καποιος αναβει η οθονη αλλα το κινητο δεν πορλαβαινει να γραψει οτι ειναι κληση και ουτε φυσικα την εμφανιζει σαν αναπαντιτη οποτε πολυ δυσκολο καποιος να καταλαβει οτι ηταν κληση. Επισης το προγραμμα μπορει να μπλοκαρει και sms. οποτε εχεις 2 σε 1.;) Δε χανεις κατι να το δοκιμασεις μηπως σου κανει. Φίλε μου και αυτά που ανέφερα μπλοκάρουν sms κτλ. Εξήγησα ότι άλλο είναι το πρόβλημα. Όταν σε καλεί κάποιος να του βγάζει απευθείας ήχο κατειλημμένου ή σύνδεσης offline και όχι να του χτυπάει μια φορά κανονικά και μετά να του βγάζει ήχο κατειλημμένου. Αυτά και πολλά άλλα έκανε το MCleaner που είχα στο Ν82 αλλά δεν το βρίσκω δυστυχώς για το symbian3. 1 Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Παιδιά υπάρχει τρόπος να βάζουμε εφαρμογές στο κινητό χωρις να χρειάζεται να κάνουμε sign in ? Να μπαίνουν δηλαδή κατευθείαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Παιδιά υπάρχει τρόπος να βάζουμε εφαρμογές στο κινητό χωρις να χρειάζεται να κάνουμε sign in ? Να μπαίνουν δηλαδή κατευθείαν; αν χακαρεις το τηλεφωνο δεν χρειαζετα να τις κανεις sign. υπαρχει στα μαγαζακια η σχετικη ενοτητα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 αν χακαρεις το τηλεφωνο δεν χρειαζετα να τις κανεις sign. υπαρχει στα μαγαζακια η σχετικη ενοτητα οκ φίλε ευχαριστώ δεν ήξερα οτι γίνεται και για το κινητό μας ..θα το ψάξω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 οκ φίλε ευχαριστώ δεν ήξερα οτι γίνεται και για το κινητό μας ..θα το ψάξω :) αν θελεις τη γνωμη μου νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητο. αν εχεις ακολουθησει τη διαδικασια ληψης πιστοποιητικων που εχει παρουσιαστη στην αντιστοιχη ενοτητα δεν χρειαζεται να ψαχτεις για κατι αλλο. η διαδικασια ειναι απλη κι σιγουρη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 kaivlorapanos εχεις δικιο τελικα ισως και να μην το χακαρω....θα το δω.. παιδια κανενα νεο απο τον οπερα εχουμε....? θα τον αναβαθμίσουν τελικα για το κινητο μας και γενικα για το symbia3......?? βασικα σημερα παρατήρησα(ενω μεχρι πριν ολα δουλευαν ρολοι) με την αναβάθμιση του facebook δεν μπορεις να δεις πλεον photos μεσα απο τον οπερα....θελει flash....:mad: (μιλαω να ανοίξεις μια Photo απο ενα προφιλ και να την δεις μεγαλη...).. ειναι κριμα πραγματικα ενας τοσο ομορφος browser να μενει πισω σε τετοιες χαζομαρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Παιδια πριν απο λιγο δοκίμασα να βάλω τον οπερα απο το οβι σουιτ. Το αποτέλεσμα ; κρασαρισματα ολα την ωρα το swype δεν δούλευε σωστά και γενικα χάος ..μόλις έβαλα την έκδοση απο το ίδιο σαιτ της οπερα ολα και πάλι τζετ :rolleyes: πραγματικά αυτο το πραγμα ακομη δεν μπόρεσα να το καταλάβω και απορω πως δεν το έχουν διορθώσει ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Παιδιά έχω το C6-01 αλλά νομίζω ότι τα ίδια ισχύουν και για αυτό όπως και για το Ν8. Ήθελα να σας ρωτήσω 1) ποιά εφαρμογή για καιρό έχετε, 2) που μπορώ να βρώ εφαρμογές για το ^3 3) υπάρχει καμμία εφαρμογή για το ^3 για γιορτές όπως στα winmo και στο android? (το ovi το ξέρω). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) Παιδιά έχω το C6-01 αλλά νομίζω ότι τα ίδια ισχύουν και για αυτό όπως και για το Ν8. Ήθελα να σας ρωτήσω 1) ποιά εφαρμογή για καιρό έχετε, 2) που μπορώ να βρώ εφαρμογές για το ^3 3) υπάρχει καμμία εφαρμογή για το ^3 για γιορτές όπως στα winmo και στο android? (το ovi το ξέρω). Ευχαριστώ. στο ***** ισως βρεις και αλλα apps . Για καιρο πολλες υπαρχουν, η καλυτερη κατ εμε ειναι η spb . Για τις αλλες που ρωτησες ιδεα δεν εχω :) Edited March 12, 2011 by impreza_sti 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 στο ***** ισως βρεις και αλλα apps . Για καιρο πολλες υπαρχουν, η καλυτερη κατ εμε ειναι η spb . Για τις αλλες που ρωτησες ιδεα δεν εχω :) Η spb έχει widget το οποίο εμφανίζεται στην αρχική οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) Η spb έχει widget το οποίο εμφανίζεται στην αρχική οθόνη? Ναι, το SPB Weather. Το χρησιμοποιώ, είναι πολύ καλό, αν και για πιο σίγουρες και έγκυρες προγνώσεις επισκέπτομαι το meteo.gr με τον web browser. Edited March 12, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Στο RSOE EDIS - Earthquake Report υπάρχει τρόπος αλλαγής από την κλίμακα Mercalli στην κλίμακα Ρίχτερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Φίλε μου και αυτά που ανέφερα μπλοκάρουν sms κτλ. Εξήγησα ότι άλλο είναι το πρόβλημα. Όταν σε καλεί κάποιος να του βγάζει απευθείας ήχο κατειλημμένου ή σύνδεσης offline και όχι να του χτυπάει μια φορά κανονικά και μετά να του βγάζει ήχο κατειλημμένου. Αυτά και πολλά άλλα έκανε το MCleaner που είχα στο Ν82 αλλά δεν το βρίσκω δυστυχώς για το symbian3. Επιτέλους βρήκα άνθρωπο που να τον απασχολεί το ίδιο ζήτημα με εμένα! Κι εγώ είχα το advanced communication manager στο Ε52 το οποίο έδειχνε στον άλλο ότι καλεί κανονικότατα και στην οθόνη μου δεν εμφάνιζε τίποτα. Μετά, το πρόγραμμα αυτό καταργήθηκε γιατί η εταιρία άλλαξε χέρια και αυτή τη στιγμή λέγεται call and sms filter (υπάρχει και στο ovi store μια lite έκδοση μου φαίνεται αλλά κυκλοφορεί και αλλού ολόκληρο). Η εν λόγω εφαρμογή στο Ν8 μου ωστόσο, έχει το ίδιο πρόβλημα που αναφέρεις. Καλεί 2 φορές, ωστόσο μετά δεν βγάζει κατειλημμένο, αλλά ρίχνει τη σύνδεση και ακούς ένα γρήγορο τουτουτου. Δες μήπως αυτό σε καλύπτει καθώς δίνει στον άλλο να καταλάβει ότι έχει πρόβλημα η σύνδεση και όχι ότι τον γειώνεις... Εννοείται ότι αν βρεις κάποια εφαρμογή που κάνει σωστά τη δουλειά της όπως τη θέλουμε ενημερώνεις έτσι;;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Στο RSOE EDIS - Earthquake Report υπάρχει τρόπος αλλαγής από την κλίμακα Mercalli στην κλίμακα Ρίχτερ; μετρανε διαφορετικο πραγμα - η ριχτερ μετραει ενταση σεισμου και η mercalli καταστροφες απο σεισμο. τελειως διαφορετικο πραγμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 (edited) αλλο ενα office αρκετα καλο το δοκιμασα ηδη για οσους θα ηθελαν μια εναλλακτικη Picsel Smart Office v1.2.7 S^3 Πάρα πολύ καλό, από το λίγο που το δοκίμασα, μου άφησε άριστες εντυπώσεις. ;) Κι εγώ έψαχνα για μια εναλλακτική, αφού μείναμε μόνο με το Quick Office, παρόλο που είναι πολύ καλό, μιας και το Office Suite δε λειτουργεί στο Symbian^3. Μου αρέσει που το Smart Office έχει επιλογή για ζουμ, είναι πάρα πολύ βολικό. Edited March 14, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Είχα την εντύπωση ότι μετρούν την ένταση των σεισμών και οι 2 κλίμακες. Ο.Κ τότε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_nl Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Υπάρχει εφαρμογή ένδειξης υψομέτρου πέραν της υπάρχουσας εφαρμογής της Offscreen (http://www.symbianzone.co.cc/2010/11/offscreen-altimeter-v120-symbian3-nokia.html); 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts