Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To N8 δεν έχει φακό λόγω xenon, αναπάντητες/μηνύματα βλέπεις και με το "ρολόι" χωρίς όμως το όνομα. Όλα αυτά είναι γούστα, το θέμα που έχω εγω είναι οτι δε δουλεύει σωστά το Dukto στην αποστολή αρχείων που για μένα είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή.

Πως δεν έχει φακό! Την οθόνη που φωτίζει μια χαρά και πολύ δυνατά.

Μα δεν είναι το θέμα ο "κόπος" για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή, άλλωστε υπάρχει και το κουμπί δεξιά που ξεκλειδώνει μια και έξω. Το θέμα είναι ότι χωρίς να ξεκλειδώσεις βλέπεις αναπάντητες και μηνύματα (και από ποιόν ήρθαν, με τη φωτογραφία του) και έχεις άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές χρήσιμες που μπορεί στιγμιαία να χρειαστείς, όπως πχ τον φακό..

Συμφωνώ, η άμεση πρόσβαση στην εναλλαγή προφίλ, στην χρήση του φακού (έστω και αν χρησιμοποιεί την οθόνη αλλά η δουλειά γίνεται μια χαρά) και στην άμεση κλήση μιας αγαπημένης επαφής ή κλήση μιας αναπάντητης, είναι πάρα πολύ χρήσιμα. Η εφαρμογή είναι ότι πιο χρήσιμο έχω δει στο Ν8 από την ημέρα που το πήρα (μαζί βέβαια με τους υπότιτλους του video player).

Στο update αναφέρει ότι χρειάζεται να είναι εγκατεστημένη η αντίστοιχη προηγούμενη έκδοση. Εγώ είχα την πλήρη έκδοση οπότε θα περιμένω να βγει η αναβαθμισμένη Core bubbles + Additional bubbles για να την ξαναπεράσω.

Δεν είδα κάπου να το αναφέρει αυτό.. Εγώ έβγαλα τελείως την προηγούμενη με τον τρόπο που λέει εκεί και πέρασα από την αρχή την καινούργια και όλα οκ, απλά δεν έχει τις περισσότερες φούσκες και περιμένω και εγώ την άλλη..

Γράφει ακριβώς:

Updated February 16, 2011. We recommend upgrading to this version if you have installed the original version during February 4-10, 2011.

Από το παραπάνω, κατάλαβα ότι πρέπει να έχεις την προηγούμενη έκδοση. Αν γίνεται εγκατάσταση και σε καθαρή συσκευή, τότε καλώς.

εγώ που την εγκατάστησα την νέα και μου αφαίρεσε 3 φούσκες τι πρέπει να κάνω για να τις ξαναβρώ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προς το παρόν βγήκε μόνο αυτή με τις βασικές φούσκες. Κάνε υπομονή μέχρι να βγει και η έκδοση Core bubbles + Additional bubbles για να τις έχεις όλες πάλι.

το update με τις φουσκάλες βγήκε σήμερα στο beta lamps αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει μόνο 5 που πήγαν οι υπόλοιπες που αναφέρει ?

Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι αυτό που γράφει ο @mirrorofsorrow.

μα δεν λέω για το χτεσινό, σήμερα έβγαλε και άλλο update με επικεφαλίδα Core bubbles + Additional bubbles

Edited by stendor

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μα δεν λέω για το χτεσινό, σήμερα έβγαλε και άλλο update με επικεφαλίδα Core bubbles + Additional bubbles

Ε τότε αυτό το additional bubbles είναι για τις έξτρα φουσκάλες ώστε να μπορείς να έχεις όσες θες. Το core bubbles είναι για τις βασικές όπως είπε πριν ο mirrorofsorrow και το additional bubbles είναι για να βάλεις όσες έξτρα φούσκες θες εσύ.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ε τότε αυτό το additional bubbles είναι για τις έξτρα φουσκάλες ώστε να μπορείς να έχεις όσες θες. Το core bubbles είναι για τις βασικές όπως είπε πριν ο mirrorofsorrow και το additional bubbles είναι για να βάλεις όσες έξτρα φούσκες θες εσύ.

πάμε λοιπόν από την αρχή.....:) και πως προσθέτεις φούσκες ?????????

πάμε λοιπόν από την αρχή.....:) και πως προσθέτεις φούσκες ?????????

Από ότι διάβασα στο beta labs για να κάνεις χρήση των έξτρα bubbles κάνεις εγκατάσταση ξεχωριστά τις φούσκες (Flashlight bubble, Speedometer bubble και Battery bubble, αυτές είναι οι έξτρα φούσκες) και μετά τις χρησιμοποιείς μαζί με τις βασικές φούσκες.

Από ότι διάβασα στο beta labs για να κάνεις χρήση των έξτρα bubbles κάνεις εγκατάσταση ξεχωριστά τις φούσκες (Flashlight bubble, Speedometer bubble και Battery bubble, αυτές είναι οι έξτρα φούσκες) και μετά τις χρησιμοποιείς μαζί με τις βασικές φούσκες.

και από που τις κάνεις εγκατάσταση? Αφού δεν υπάρχει ξεχωριστό αρχείο!

και από που τις κάνεις εγκατάσταση? Αφού δεν υπάρχει ξεχωριστό αρχείο!

Απλά κάνε εγκατάσταση αυτό http://betalabs.nokia.com/c?n=19486&t=http%3A%2F%2Fnds2.betalabs.nokia.com%2FBubbles%2Fbubblelock_all_0.11.4.sis , κάνεις επανεκκίνηση, και οι φούσκες εμφανίζονται. 6 αρχικά και πλέον αν έχεις αναπάντητη, μήνυμα, ράδιο(ανοιχτό) ή άλλη λειτουργία που υποστηρίζεται από φούσκα, αυτή θα εμφανίζεται αυτόματα.

Απλά κάνε εγκατάσταση αυτό http://betalabs.nokia.com/c?n=19486&t=http%3A%2F%2Fnds2.betalabs.nokia.com%2FBubbles%2Fbubblelock_all_0.11.4.sis , κάνεις επανεκκίνηση, και οι φούσκες εμφανίζονται. 6 αρχικά και πλέον αν έχεις αναπάντητη, μήνυμα, ράδιο(ανοιχτό) ή άλλη λειτουργία που υποστηρίζεται από φούσκα, αυτή θα εμφανίζεται αυτόματα.

το έχω εγκαταστήσει και έχω 5 φουσκες, κλειδί, επαφές,προφίλ,φακός και αυτή που μετράει (δεν ξέρω τι μετράει)η έκτη ποια είναι και γιατί δεν την έχω εγώ :blink:?

το έχω εγκαταστήσει και έχω 5 φουσκες, κλειδί, επαφές,προφίλ,φακός και αυτή που μετράει (δεν ξέρω τι μετράει)η έκτη ποια είναι και γιατί δεν την έχω εγώ :blink:?

μετραει την ταχυτητα.. ειναι καθαρα παιχνιδιαρικη....

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Λογικά θα πρέπει να έχεις ακόμα μια φούσκα για το GPS. Οι άλλες δύο, δηλαδή για μουσική, ραδιόφωνο, αναπάντητες και μηνύματα, είναι προφανές ότι εμφανίζονται μόνο όταν χρειάζονται. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έλα σόρυ, η έκτη βγήκε σε εμένα γιατί το έχω συνδεμένο με usb και δείχνει μέσα της καλώδιο που φορτίζει.

Λογικά θα πρέπει να έχεις ακόμα μια φούσκα για το GPS.

Για gps δεν έχει εμφανιστεί με τη νέα version.

Βγήκε νέα έκδοση του Nokia Bubbles. Σπεύσατε...

και νέο swype αλλα πλέον δεν ειναι συμβατά τα ελληνικά...

και νέο swype αλλα πλέον δεν ειναι συμβατά τα ελληνικά...

Υποστηρίζει portrait view φαντάζομαι. Ωραία, αυτό που περιμένουμε τώρα είναι να βγάλουν νέα έκδοση και για το ελληνικό λεξικό.

Στο Ovi Store υπάρχουν από χθες νέες εκδόσεις των εφαρμογών της Offscreen, για Qt. :D

Υποστηρίζει portrait view φαντάζομαι. Ωραία, αυτό που περιμένουμε τώρα είναι να βγάλουν νέα έκδοση και για το ελληνικό λεξικό.

Στο Ovi Store υπάρχουν από χθες νέες εκδόσεις των εφαρμογών της Offscreen, για Qt. :D

Oχι δεν υποστηρίζει γιατι στη Nokia ακόμα να ενσωματόσουν το portrait qwerty...

Επίσης είναι αρκετά πιό μικρό...

Oχι δεν υποστηρίζει γιατι στη Nokia ακόμα να ενσωματόσουν το portrait qwerty...

Επίσης είναι αρκετά πιό μικρό...

Είσαι σίγουρος; Και τα Symbian^1 δεν έχουν portrait qwerty από τη Nokia, όμως η αντίστοιχη έκδοση του Swype έχει.

Τα symbian^1 (S60 5th edition π.χ. το 5800ΧΜ), έχουν portrait qwerty πληκτρολόγιο.

Τα symbian^1 (S60 5th edition π.χ. το 5800ΧΜ), έχουν portrait qwerty πληκτρολόγιο.

Το N97 δεν έχει. Παρόλα αυτά, η αντίστοιχη έκδοση του Swype έχει. Δεν μιλάω θεωρητικά, μπροστά μου το έχω αυτή τη στιγμή.

Φίλοι, φίλες, δεν είμαι σίγουρος αν είναι το σωστό thread, χθες εγκατέστησα το Skype από το Ovi Store και η εφαρμογή μού προκάλεσε μόνο προβλήματα: 2 επανεκκινήσεις χωρίς λόγο, δεν αποθήκευε με τίποτε όνομα χρήστη και password. Το απεγκατέστησα και ησύχασα. Και σας ρωτώ: λειτούργησε αυτή η εφαρμογή σε κάποιον / κάποιαν χωρίς προβλήματα; Μετά δοκίμασα να βρω το iSkoot για Symbian, αλλά φαίνεται να μην λειτουργεί καθόλου από τα τέλη Ιανουαρίου... Προτείνετε κάτι άλλο για Skype; Θα έχω μόνο κλήσεις ήχου ή και εικονοκλήσεις; Thanx!!

Φίλοι, φίλες, δεν είμαι σίγουρος αν είναι το σωστό thread, χθες εγκατέστησα το Skype από το Ovi Store και η εφαρμογή μού προκάλεσε μόνο προβλήματα: 2 επανεκκινήσεις χωρίς λόγο, δεν αποθήκευε με τίποτε όνομα χρήστη και password. Το απεγκατέστησα και ησύχασα. Και σας ρωτώ: λειτούργησε αυτή η εφαρμογή σε κάποιον / κάποιαν χωρίς προβλήματα; Μετά δοκίμασα να βρω το iSkoot για Symbian, αλλά φαίνεται να μην λειτουργεί καθόλου από τα τέλη Ιανουαρίου... Προτείνετε κάτι άλλο για Skype; Θα έχω μόνο κλήσεις ήχου ή και εικονοκλήσεις; Thanx!!

το σκαιπ σε μενα δουλευει καμπανα...:)

και κλησεις και chat και τα παντα...

μαλλον κατι αλλο θα φταιει./....

Η εφαρμογή skype στην αρχή μου έκανε κάποια κολλήματα αλλά μόλις κατάφερα και έκανα την πρώτη φορά login, μου λειτουργεί μια χαρά. Έχει chat και κλήσεις φωνής αλλά όχι βιντεοκλήσεις (προς το παρόν υποστηρίζεται μόνο στο Maemo και iPhone). Αυτό που έκανα τις πρώτες μου απόπειρες ήταν επανεκκινήσεις.

Για ξαναεγκατέστησέ το και δοκίμασε. Είναι πολύ καλή εφαρμογή.

Παιδιά ψάχνω μια καλή blacklist έχει κανείς υπ’ όψη του τίποτα?

επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα εμένα με βόλεψε καλύτερα και είναι και πιο λειτουργικό (άμεση απόρριψη κλπ) το Adv. Blocker. Λειτουργεί άψογα στο Ν8.

frastgr

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned