nektaria Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) αν έχεις gmail γιατί δεν τα κάνεις import εκεί και μετά να συγχρονίσεις το 808 με τις επαφές του gmail; Το πιο απλό απ' όλα :lol: Πως δεν το σκέφτηκα :bow: Δες πως θα το κάνεις, αν δεν ξέρεις. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. είναι μεγάλη βοήθεια :) Το άλλο μου θέμα είναι οι φωτογραφίες των επαφών. Εσύ τι λές για το θέμα? Καλημέρα και πάλι. Αυτό που έχω κάνει εγώ για τις επαφές είναι επεξεργασία τους μέσα από το nokia pc suite. Συνδέεις το κινητό,πηγαίνεις στις επαφές,κι επιλέγεις κάτω αριστερά επαφές στο 808. Μετά μπορείς να τις επεξεργαστείς και να βάλεις και φωτογραφίες από τον υπολογιστή σου. Τα + είναι ότι δεν σου εμφανίζει τίποτα στην έκθεση, και η φώτο είναι ενσωματωμένη στο αρχείο της επαφής. Και να την στείλεις σε κάποιον με ΒΤ σε ρωτάει με την φωτό ή χωρίς.Το - ότι πρέπει να περάσεις το nokia pc suite στον υπολογιστή σου, που νομίζω είπες πως δεν θέλεις. Αν επιλέξεις να το κάνεις όπως σου λέω δοκίμασε πρώτα μια επαφή, να δείς πως σου την εμφανίζει στην όθονη του κινητού και μετά, αφου βρείς την ανάλυση που θέλεις (εγώ τις έχω κόψει 500χ500) κάνεις και τις υπόλοιπες. Edited March 16, 2013 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 To andromenu το δοκίμασα στην τελευταία του έκδοση αλλά δεν είχε τις επιλογές που είχε το extra buttons. Μου φάνηκε πολύ φιγούρα και από ουσία τίποτα. Ανάλογα τι ψάχνει κανείς όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Καλημέρα και πάλι. Αυτό που έχω κάνει εγώ για τις επαφές είναι επεξεργασία τους μέσα από το nokia pc suite. Συνδέεις το κινητό,πηγαίνεις στις επαφές,κι επιλέγεις κάτω αριστερά επαφές στο 808. Μετά μπορείς να τις επεξεργαστείς και να βάλεις και φωτογραφίες από τον υπολογιστή σου. Τα + είναι ότι δεν σου εμφανίζει τίποτα στην έκθεση, και η φώτο είναι ενσωματωμένη στο αρχείο της επαφής. Και να την στείλεις σε κάποιον με ΒΤ σε ρωτάει με την φωτό ή χωρίς.Το - ότι πρέπει να περάσεις το nokia pc suite στον υπολογιστή σου, που νομίζω είπες πως δεν θέλεις. Αν επιλέξεις να το κάνεις όπως σου λέω δοκίμασε πρώτα μια επαφή, να δείς πως σου την εμφανίζει στην όθονη του κινητού και μετά, αφου βρείς την ανάλυση που θέλεις (εγώ τις έχω κόψει 500χ500) κάνεις και τις υπόλοιπες. μαλλον δεν θα το αποφύγω το nokia pc suite καθώς δεν θελω οι φωτο των επαφών να εμφανίζονται στην έκθεση. Πάντως έχει ένα θέμα με την έκθεση το nokia 808. Θέλει βελτίωση στο θέμα. Ελπίζω να ασχοληθούν με το θέμα "φακελοι" στην έκθεση. btw ότι μετέφερα με ΒΤ (μονο ενα ένα) μετέφερε και την εικόνα από το android αλλά σε πολύ χαμηλή ανάλυση. Οπως και να το κάνω το να μην επιτρέπει να βάλεις φώτο κατ'ευθείαν από την κάμερα σε μία επαφή όπως ολα τα κινητά που ξέρω (από εποχής μη smarthpones) είναι λίγο βλακία εκτός εγώ αν δεν το βρήκα. Το πιο απλό απ' όλα Πως δεν το σκέφτηκα. Δες πως θα το κάνεις, αν δεν ξέρεις. χεχε το ήξερα για το gmail το είχα ήδη βρει στο ιντερνετ, αλλα επίσης δεν επιθυμώ το gmail να έχει τις επαφές μου αν και γνωρίζω ότι δεδομένα μας έτσι και αλλιώς είναι διαθέσιμα από τους φίλου μας που έχουν gmail και μας έχουν ως επαφές. Πιο πολύ ψυχολογικό είναι Edited March 16, 2013 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 μαλλον δεν θα το αποφύγω το nokia pc suite καθώς δεν θελω οι φωτο των επαφών να εμφανίζονται στην έκθεση. Πάντως έχει ένα θέμα με την έκθεση το nokia 808. Θέλει βελτίωση στο θέμα. Ελπίζω να ασχοληθούν με το θέμα "φακελοι" στην έκθεση. btw ότι μετέφερα με ΒΤ (μονο ενα ένα) μετέφερε και την εικόνα από το android αλλά σε πολύ χαμηλή ανάλυση. Οπως και να το κάνω το να μην επιτρέπει να βάλεις φώτο κατ'ευθείαν από την κάμερα σε μία επαφή όπως ολα τα κινητά που ξέρω (από εποχής μη smarthpones) είναι λίγο βλακία εκτός εγώ αν δεν το βρήκα. Το pc suite έχει μερικά Καλά που χρησιμοποιώ. Είναι το να απαντάς σε μηνύματα από τον υπολογιστή, γρήγορη και εύκολη λειτουργία backup. Χρήσιμα και τα δύο, γι'αυτό στο προτείνω. Φωτογραφίες σε επαφές μπορείς να βάλεις όπως θέλεις, ψαξτο λίγο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Το pc suite έχει μερικά Καλά που χρησιμοποιώ. Είναι το να απαντάς σε μηνύματα από τον υπολογιστή, γρήγορη και εύκολη λειτουργία backup. Χρήσιμα και τα δύο, γι'αυτό στο προτείνω. Φωτογραφίες σε επαφές μπορείς να βάλεις όπως θέλεις, ψαξτο λίγο. Λοιπόν παιδιά αφήστε το pc suite στην άκρη και πιάστε το myphone explorer. Απο android σε symbian δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Πρώτα κάνεις sync το Android κινητό σου με το πρόγραμμα μέσω Wifi και μετά πας στις επαφές στο MPE και τις κάνεις επιλογή όλες και export σε vcf αρχεία στο pc τα οποία στη συνέχεια τα κάνεις copy paste στο φάκελο others στη micro sd όπως είπε και η nektaria πριν. Μετά απ τις επαφές στο 808 κάνεις import και τα έχεις όλα καλά και τακτοποιημένα :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Παιδια κατεβασα κ εβαλα το Viber.Εβαλα το τηλεφωνο μου,μου εστειλαν μεσω μυνηματος τον 4ψηφιο κωδικο.Ολα ενταξει μεχρι εκει.Κατι ομως ψαχνοντας πατησα και μου στειλανε αλλο κωδικο μεσω κλησης.Τον περναω αλλα δεν τον δεχετε αυτον ουτε τον πρωτο.Τι κανω τωρα;Σας εχει τυχει αυτο σε αυτην την εφαρμογη; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 κανε απεγκατάσταση κ ξανα βάλτη και θα σου έρθει νέος κωδικός..έτσι είχα κάνει και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 κανε απεγκατάσταση κ ξανα βάλτη και θα σου έρθει νέος κωδικός..έτσι είχα κάνει και εγώ Kαλημερα.Ωραια το εκανα ετσι και μου ηρθε αλλος κωδικος και ολα ενταξει.Τωρα μπαινω κανονικα,μου βγαζει οποιες επαφες εχουν βαλει Viber.Παταω πανω σε μια αλλα δεν γινετε η κληση...Βγαζει το ονομα πανω και ολη η οθονη ειναι ασπρη.Μηπως πρεπει να ειναι αντιστιχα η εφαρμογη και απο το αλλο τηλ.ανοιχτη;Πως δουλευει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Στο 808 διαπίστωσα ότι τα call logs είναι ανα κατηγορία (αναπαντητες, εισερχόμενες εξερχόμενες) και όχι σε χρονολογική σειρά όλες μαζί. Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε το αρχείο κλήσεων σε flat view (χρονολογική σειρά όλα τα είδη κλείσεων μαζί)? Το βρίσκω αρκετά πιο πρακτικό και μου λοίπει.. Ευχαριστώ Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 προς το παρών μόνο chat μπορείς να κάνεις..Λένε ότι ετοιμάζουν καινούρια έκδοση με κλήση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 προς το παρών μόνο chat μπορείς να κάνεις..Λένε ότι ετοιμάζουν καινούρια έκδοση με κλήση.. Έστειλα πριν λίγες ημέρες ένα email στο support τους και ρώτησα ξεκάθαρα αν έχουν στο πρόγραμμα κάποια νέα έκδοση με κλήσεις και αν υπάρχει release schedule. Όπως αναμενόταν απάντησαν πολύ γενικά. Δεν ανέφεραν τίποτα για νέα έκδοση αλλά πολύ γενικά είπαν ότι "το κοιτάνε". Thanks for contacting us. Viber for Nokia is a messenger app that allows you to send free messages, high quality photos and share your location cross platform worldwide. At the moment we can not support VOIP for Nokia but currently looking into that. We hope this has been helpful. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Κάποιοι ρωτούσαν για την εφαρμογή που ανέβαζε τις φωτογραφίες στο skydrive και χάθηκε μετά το πέρασμα σε belle refresh. Σήμερα είδα ότι μου έβγαλε κάτι αντίστοιχο στην ενημέρωση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παιδιά βγήκε η εφαρμογή που έλεγα για να βλέπουμε τηλεόραση μέσω wifi. Ο τύπος την έφτιαξε ώστε να μπορείς να περάσεις μέχρι και 10 κανάλια της αρέσκιάς σου. Το μόνο που μένει είναι να βρούμε stream address ελληνικών καναλιών... Καμιά ιδέα? Ψάχνω ψάχνω... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 εχω δοκιμασει 3 εκδοσεις belle extra button και οι 3 μου κανουν το εξης: οταν βαζω το βραδυ το ν8 σε εξικονομηση ενεργειας παιρνανε δηλαδη αρκετες ωρες χωρις να το χρησιμοποιησω το πρωι με το που το αγγιζω να ξεκλιδωθει με εμφανιζει στο μενου της εφαρμογης belle extra button και εκει αρχιζει και κολλαει για 2 3 λεπτα. μηπως ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? ολες τις αλλες ωρες λειτουργει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 εμενα πιο πολυ με ζαλιζουν παρα με βοηθανε τις εβγαλα και ειμαι οκ τωρα δεν ξερω τι εγινε και με το extra buttons ειχα κολληματα και καθηστερησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Κανένα πρόβλημα εδώ με την τελευταία έκδοση. Ίσα ίσα μετά το τελευταίο update είναι πολύ καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 τελικα δεν εφταιγε το extra button αλλα η εφαρμογη lock screen κατι ηθελε αλλαγη ρυθμισεων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 έψαχνα μία λύση για το 808 μου να παίρνω σε txt αρχείο τα μηνύματά (σμσ) από το κινητό ως "αρχείο" για το μέλλον. Το txt είναι τύπος αρχείου που θα "ανοίγουμε" και σε 50 χρόνια να ήμαστε καλά. Μαθημένος από το android να χρησιμοποιώ εφαρμογές τύπου sms2txt δυστυχώς δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο για το 808 (όχι σε δωρεάν). Επιπλέον ήθελα και θέλω να αποφύγω το nokia pc suite ή όπως το λένε καθώς έχω κακή εμπειρία από τέτοια λογισμικά (πχ βαραίνουν το σύστημα, πειράζουν αρχεία του office, θέλουν να τρέχουν όλη την ωρα κτλ). Βρήκα λύση μέσω του δωρεάν και nosetup, nbuexplorer! μέσω ενός καλωδίου otg συνέδεσα φλασάκι μια από τις επιλογές ήταν να πάρει αντίγραφο ασφαλείας (backup). sms, contacts κτλ. Αυτό δημιουργεί ένα κρυφό φακελο με το όνομα backup στο φλασάκι που μέσα έχει κάποια .arc αρχεία. Πήρα τα αρχεία .arc από το φλασάκι (θα μπορούσα να κάνω backup σε κάρτα sd) τα άνοιξα με το nbuexplorer που δίνει την δυνατότητα export σε txt Δεν είναι τέλειο! Θέλω backup επαφών και sms. Κανένα πρόβλημα. παω στο μενού και παίρνω backup σε αρχείο στην sd! Τα έχω όλα στο pc χωρίς κόπο και "περίεργα προγράμματα"! :cool: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το exportmaster που κάνει export επαφές μηνύματα και bookamrks σε cvs/txt/pdf. Χρησιμοποιώ pdf που και αυτό θα διαβάζεται σε 50 χρόνια και μάλιστα διαβάζεται παντού το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Χαχαχα βρε keysmith όλο αυτό που έκανες (+ο κόπος σου για το ψάξιμο) είναι πιο περίεργο! Πάντως όχι ότι είμαι υπερ προγραμμάτων κτλ, απλά το pc suite είναι (μάλλον επειδή είναι παραμελλειμένο για symbian) πολύ απλό, δε τρέχει όλη την ώρα εφόσον δε το θέλεις και δε πειράζει και κανένα αρχείο άσχετο. Εγώ το έχω για αυτόν ακριβώς τον λόγο (backup) και το κάνει πολύ γρήγορα. +ότι συνεργάζεται και με ένα sidebar gadget των windows 7 και μπορώ να βλέπω-ψάχνω-απαντάω μυνήματα μέσω αυτού, γράφωντας στο πληκτρολόγιο του pc. Edited March 28, 2013 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Και εγώ θεωρώ το pc suite πολύ βολικό (αν και προτιμώ το παλιό suite) αλλά δεν χρησιμοποιούμε όλοι windows. Κάποιες εφαρμογές που είναι os independent βολεύουν απίστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το txt είναι τύπος αρχείου που θα "ανοίγουμε" και σε 50 χρόνια να ήμαστε καλά. Παιδιά, καλό το pc suite αλλα ο φίλος ζητάει κάτι που θα το εχει για μια ζωή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 έψαχνα μία λύση για το 808 μου να παίρνω σε txt αρχείο τα μηνύματά (σμσ) από το κινητό ως "αρχείο" για το μέλλον. Το txt είναι τύπος αρχείου που θα "ανοίγουμε" και σε 50 χρόνια να ήμαστε καλά. Μαθημένος από το android να χρησιμοποιώ εφαρμογές τύπου sms2txt δυστυχώς δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο για το 808 (όχι σε δωρεάν).[...] ΥΠΑΡΧΕΙ! Είχα μια τέτοια εφαρμογή, έκανε export τα μηνύματα σε txt και html! Δυστυχώς όμως δεν θυμάμαι ποια ειναι..αλλά θα ψάξω, την ειχα κατεβάσει απ ένα απ τα μαγαζάκια, δεν ήταν εμπορική όμως, απλά ήταν για s60 αλλά δουλεύει και σε belle Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδιά, καλό το pc suite αλλα ο φίλος ζητάει κάτι που θα το εχει για μια ζωή. Τα αρχεία που βγάζει το pc suite ανοίγουν και χωρίς αυτό. Αν και όπως είπα και πριν για μένα η καλύτερη λύση είναι το exportmaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Χαχαχα βρε keysmith όλο αυτό που έκανες (+ο κόπος σου για το ψάξιμο) είναι πιο περίεργο! Πάντως όχι ότι είμαι υπερ προγραμμάτων κτλ, απλά το pc suite είναι (μάλλον επειδή είναι παραμελλειμένο για symbian) πολύ απλό, δε τρέχει όλη την ώρα εφόσον δε το θέλεις και δε πειράζει και κανένα αρχείο άσχετο. Εγώ το έχω για αυτόν ακριβώς τον λόγο (backup) και το κάνει πολύ γρήγορα. +ότι συνεργάζεται και με ένα sidebar gadget των windows 7 και μπορώ να βλέπω-ψάχνω-απαντάω μυνήματα μέσω αυτού, γράφωντας στο πληκτρολόγιο του pc. παλιά ξαναείχα νόκια και το πρόγραμμα pc suite ΔΕΝ έσωζε τα sms σε "διαχρονικό φορματ" (txt, pdf, xls). Μονο ένα ένα τα έσωζε σε ξεχωριστά rtf αρχεία (100 sms σημαινε 100 rtf αρχεία) ή έκανα εγώ copy paste σε ένα word/txt για να τα σώσω εγώ σε "διαχρονικό φορτματ". Για το λόγο αυτό άρχισα να χρησιμοποιώ εφαρμογές όπως το mobiledit (που δούλευε με πολλά τηλεφωνα πολλών εταιριών) και που έκανε export σε txt, csv, xls (γεμάτο bugs βέβαια). Χάρι σε αυτό έχω αρχείο του παρελθόντος μου και backup των παλιών επαφών μου. Μετά κάποιο LG που είχα (το 2009) είχε την δυνατότητα μονο του να κάνει export (κάποια από) τα sms στην microsd σε txt αλλά όχι πάντα και όχι όλα τα sms (bugs!!! πληρώνονται αυτοί οι προγραμματιστές ήθελα να ξέρω?!:mad:). Εντυπωσιάστηκα με την απλότητα της ιδέας (την βρήκα και σε δίκαρτα κινέζικα αλλα δεν έπαιζαν τα ελληνικά). Όταν πέρασα σε wm βρηκα μια εφαρμογή που έκανε το ίδιο (από το τηλ στην sd) αλλα όχι σε txt και αυτό με άγχωνε (τι θα κάνω εγώ μετά από 20 χρόνια να είμαι καλά, που δεν θα υπάρχει η εφαρμογή). Ευτυχώς βρηκα μεθοδο να τα εξάγω από το backup που δημιουργούσε σε pdf, txt. Στο android βρηκα την χαρά μου. Απειρες εφαρμογές που κάναν το αυτονόητο. one button buckup των πάντων σε txt, csv, xls και τι άλλο θες εσύ. Τις επαφές τις κάνεις με ένα κλικ backup χωρίς εφαρμογή καν. Το υποστηρίζει εγγενώς. Δεν ξέρω αν η σημερινή εφαρμογή pcsuite υποστηρίζει export txt ή θα έπρεπε να τυπώνω ένα ένα τα sms μου σε pdf για να τα έχω για πάντα. Ισως και να το κάνει. Αλλα πλέον το έχω κάνει πιο απλό. backup στην sd και αντιγραφή των .arc στο pc. μετά extract σε txt. Ολα με ένα κλικ ομορφα περιποιημένα.. Υπάρχει και app στο ovi σαν τα προγραμματάκια του android αλλά στοιχίζει 1.25 και όχι λέω να μην το δώσω (ξέρω ντροπή :O) αλλα δεν ειναι και το καλύτερο (δεν υποστηρίζει φίλτρα, διαλόγους κτλ) Αυτά και αν βρώ κάτι καλύτερο τα ξαναλέμε!! Αλήθεια το pc suite υποστηρίζει export σε txt (xls κτλ) σε ΕΝΑ αρχείο όλα τα SMS?? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts